Találatok a következő kifejezésre: Mennyire birják kutyák (3 db)

A Shar-pei kutyák mennyire bírják az egyedül létet?

szeretnénk eggyet de a szomszédokat kímélnénk mondjuk egy 3-4 hét belefér hogy leszokjon a nyüszítésr?l csak nem tudom menyire síros egy fajta. VOLT régeben egy kutyánk szegény két hónap alatt nem tudta megszokni és mindíg csak sírt

Legjobb válasz: Én most nem a shar-peirõl, hanem inkább önmagában a kutyáról beszélnék: A kutyák falkában éltek. Ezért sokkal jobban szeretnek ketten, hárman lenni, mint egyedül. Nekem nem volt shar-peiem, de én úgy tudom, hogy nem egy hangos fajta. De majd remélem a többiek kisegítenek :)

Én most nem a shar-peirõl, hanem inkább önmagában a kutyáról beszélnék: A kutyák falkában éltek. Ezért sokkal jobban szeretnek ketten, hárman lenni, mint egyedül. Nekem nem volt shar-peiem, de én úgy tudom, hogy nem egy hangos fajta. De majd remélem a többiek kisegítenek :)
De azért nem lenne egész nap egyedül, ugye?
A kérdező hozzászólása: nem dehogy úgy reggel7-tõl délután max3-ig utánna már ugyis otthon vagyok
Nekem volt Shar-pei kutyám, nagyon nyugodt volt, most így visszaemlékezve nem is hallottam õt nyüszíteni.Nagyon fegyelmezett volt(nem mi neveltük erre), egy igazi egyéniség.Az a 3-4 hét biztosan elég lesz hogy belerázódjon a kutyus a napirendbe, akár kevesebb idõ alatt is.Ajánlom ezt a kutyafajtát mindenkinek, mert csodálatos egy állat!De tudnod kell, hogy egy ilyen kutyusnál nem szabad elhanyagolni az oltásokat.Érdemes pénzt fordítani rá.Az én kutyusom nem volt annyira ráncos, úgyhogy nem kellett megmûttetni a szemhélyát, de a nagyon ráncos egyedeknél lehet hogy sort kell keríteni rá.

Mennyire birják a kutyák a meleget?

10. emeleti panelban lakunk albérletben. Félek, hogy a kutyusom nem birja majd nagy h?séget nyáron!

Legjobb válasz: Szerintem a legnagyobb hõségben kb 30-32°C lehet panelban.Az udvaron tartott kutyának annyiból jobb a helyzete hogy elbújhat árnyékban viszont azt hiszem ott is van nyáron 30°C. Sok víz kell hogy legyen amit megihat.

Szerintem a legnagyobb hõségben kb 30-32°C lehet panelban.Az udvaron tartott kutyának annyiból jobb a helyzete hogy elbújhat árnyékban viszont azt hiszem ott is van nyáron 30°C. Sok víz kell hogy legyen amit megihat.
Attól is függ, hogy milyen színû a kutyád, illetve hogy milyen hosszú a szõre. A fekete kutyák nehezebben viselik a meleget. Általában nyáron, a hosszú szõrû kutyák szõrét le szokták vágni kb 3-5 mm -re hogy könnyebben viselje a meleget. Panelban sötétítést és ablak nyitva hagyást javaslom. És sok vizet.
A kutyák olyanok mint az emberek.36° melegben õk is ájulldoznak.Nyáron vigyázni kell a kutyákra.Semmi esetre sem szabad a napon hagyni.Hallottam, hogy tavaj nyáron rengeteg kutya kapott hõgutát és napszúrást.
mi is a 9.-en lakunk.megszenvedtük nagyon a meleget, de az enyém 11 éves és 10 hónapos.levágtam kicsire a szõrt , ha nem voltam otthon a "leghidegebb" részbe a fürdõbe letettem egy vizes törölközöt, hogy azon legyenek.Amennyiben otthon voltam, akkor félóránként vizes kézzel áttöröltem a testüket, vagy permeteztem .Minnél idõsebb egy kutya annál érzékenyebb a hõségre.Du-án nem is szabad levinni , csak reggel és este felé, mert epilepsziás görcsöt, vagy akár szívmegállást okozhat náluk.

Kutya cipő mennyire hasznos, hogy bírják, nem akarják leszedni a yorkik?

Legjobb válasz: Csak télen hasznos ahol felsozzák a járdát és hogy ne marja a lábát. Azért hogy csak rajta legyen nem jó mert szegény azt se tudja hogy mi van.

Csak télen hasznos ahol felsozzák a járdát és hogy ne marja a lábát. Azért hogy csak rajta legyen nem jó mert szegény azt se tudja hogy mi van.
Mivel már amúgy is felöltözteted, masnit teszel a hajába, szerintem meg sem kellene kérdezned, hogy szegény a cipõhöz mit szól...
*szõrébe
Ha indokolt ( jeges, felsózott az út ) akkor add csak rá. Fura lesz neki de megszokja. Túlzásokba nem kell esni (körömlakk, parfüm és társai), de - 15 fokban nem fognak megszólni és neki is jobb.
Figyelembe véve a yorkshire terrierek hóban-fagyban történõ sétáltatásának átlagos idõtartamát én teljesen feleslegesnek tartom a cipõt. Amúgy biztos hogy megpróbálja leszedni, aztán idõvel beletörõdik. Az egyik kutyánk hátsó lábaira mi is tettünk - mivel nem tudja mozgatni õket - õ nem cseszegeti, vígan csúszik vele.
Nekem közepes estû kutyám van és télen, nyáron hord cipõt. Amikor nincs hó akkor fõleg azért mer kétszer is elõfordult, hogy üvegszilánkba lépett ( BP nem épen egyik legjobb kerületében lakunk)plusz a metró mozgólépcsõjén így nem kell ölbe vennem mer nem tudja becsípni a lábujjait. Télen pluszban ehhez jön a hó és a sós utak. Az én kutyám megszokta szépen, ezzel nem kell flancolni a lehetõ leg praktikusabb (lehetõleg csúszásgátlósat) kell megvenni. Kicsi kutyáknak többféle is van az enyémnek az USA ból kellett rendelni mert igazán jót az õ méretében nem találtam itthon...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!