Találatok a következő kifejezésre: Mennyire befolyásolja van hatással a (3 db)

Mennyire befolyásolja (mennyire van hatással) a candida a teherbeesést?

Állandóan visszatér? hüvelygombával szenvedek. Használtam kópokat, szájon át szedhet? gyógyszert. Egy darabig jó aztán megint kiújul.A párom ken?csöt használt. Két éve elmúlt és nem maradok terhes...

Legjobb válasz: A candida gombának van egy olyanhatása, ami meddõséget okoz. Vizsgáltasd ki magad, hogy és akkor megtudod az okát miért nem maradsz terhes.

A candida gombának van egy olyanhatása, ami meddõséget okoz. Vizsgáltasd ki magad, hogy és akkor megtudod az okát miért nem maradsz terhes.
Nekem is volt a tehességem elõtt visszatérõ hgombám (nem kórosan) de mindig kikezeltek. Mikor terhes lettem akkor is épp volt de olyan hüvkrémet adtak amit bébi mellett is lehet használni-elmúlt azóta 2hónapja nincs semmi bajom. Nekem és másoknak is sikerül így teherbe esni, mert ez nem befolyásolja a teherbeeést és a babát se veszélyezteti, de kezelni kell! Viszont lehet ennek a folytonos gombásodásnak szõvõdménye is ritkán a meddõség, sztem is vizsgáltasd ki magad alaposan! Én is addig mentem amíg nem tudott vki tarósan segíteni! Nekem sikrült! Neked is minden rendben lesz de írány a doki!:)

A Maté tea milyen hatással van a szervezetre? Mennyit lehet belöle naponta fogyasztani? Van-e kártékony hatása? Az alvást befolyásolja-e?

20 éves vagyok és fogyni szeretnék. Ugy hallottam ismeröst?l, hogy a Maté tea csökkenti az éhségérzetet. De nem vagyok benne biztos hogy tényleg használ-e. Van aki használta már? Van akinek segített?

Legjobb válasz: A maté teát kávé helyett is szokták inni, azt hiszem. Még nem próbáltam, de annyira erõs hatása biztos nincs, mint a koffeinnek.

A maté teát kávé helyett is szokták inni, azt hiszem. Még nem próbáltam, de annyira erõs hatása biztos nincs, mint a koffeinnek.

Befolyásolja-e, és ha igen mennyire a fogamzásgátló tabletta hatását az, ha kb egy-három órányi időcsúszás van a gyógyszer bevételkor? (nem egyszeri esetben)

egyik nap este kilenc, majd este fél 11, esetleg éjfél, másnap este szintén 9, majd következ? este 10 stb

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül maradsz, akkor nem. Én reggel veszem be, van amikor 6-kor és van, hogy 11-kor. Semmi gondom nincs vele.

Ha 12 órán belül maradsz, akkor nem. Én reggel veszem be, van amikor 6-kor és van, hogy 11-kor. Semmi gondom nincs vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :) ebben a hónapban elég összevissza sikerült bevennem...
Befolyásolja annyiban, hogy esetleg nem akkor jön meg, amikor szokott. Így nem tud beállni akár órára pontosan is.
ugyan, nem befolyasolja. az a lényeg h ne fuss ki a 12 orabol. de ha az is megtörténik, arra is van megoldas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az intelligens válaszokat :)
csak akkor tudja befolyásolni a ciklust, ha nagy eltéréseket alkalmazol, és folyamatosan. én pl az elsõ 1-2 évben kora este szedtem, majd átálltam az éjfél utáni gyógyszerbeszedésére, de ottsem óramû pontossággal, vanhogy éjfélkor, vanhogy 3kor....na és csak annyiban változott, h amikor kora átálltam az késõbbi idõpontos szedésre, akkor nem a 24. nap este, hanem a 25. nap reggel jön meg azóta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!