Találatok a következő kifejezésre: Mennyire befolyásolja van hatással (4 db)

Mennyire befolyásolja (mennyire van hatással) a candida a teherbeesést?

Állandóan visszatér? hüvelygombával szenvedek. Használtam kópokat, szájon át szedhet? gyógyszert. Egy darabig jó aztán megint kiújul.A párom ken?csöt használt. Két éve elmúlt és nem maradok terhes...

Legjobb válasz: A candida gombának van egy olyanhatása, ami meddõséget okoz. Vizsgáltasd ki magad, hogy és akkor megtudod az okát miért nem maradsz terhes.

A candida gombának van egy olyanhatása, ami meddõséget okoz. Vizsgáltasd ki magad, hogy és akkor megtudod az okát miért nem maradsz terhes.
Nekem is volt a tehességem elõtt visszatérõ hgombám (nem kórosan) de mindig kikezeltek. Mikor terhes lettem akkor is épp volt de olyan hüvkrémet adtak amit bébi mellett is lehet használni-elmúlt azóta 2hónapja nincs semmi bajom. Nekem és másoknak is sikerül így teherbe esni, mert ez nem befolyásolja a teherbeeést és a babát se veszélyezteti, de kezelni kell! Viszont lehet ennek a folytonos gombásodásnak szõvõdménye is ritkán a meddõség, sztem is vizsgáltasd ki magad alaposan! Én is addig mentem amíg nem tudott vki tarósan segíteni! Nekem sikrült! Neked is minden rendben lesz de írány a doki!:)

Almaecet szervezetre valóban jó hatással van? Gyógyszert mennyire befolyásolja? Nem marja szét, hagyja felszívódni?

Legjobb válasz: Az almaecet nagyon hasznos táplálék. Naponta 2x1 evõkanál vízben oldva elég belõle. Még a fogyásban is segít. Annak ellenére, hogy "ecet", mégis lugosít. Állítólag hosszabb használata során a mészlerakódásokat is feloldja. Semmit nem mar szét, ne aggódj!

Az almaecet nagyon hasznos táplálék. Naponta 2x1 evõkanál vízben oldva elég belõle. Még a fogyásban is segít. Annak ellenére, hogy "ecet", mégis lugosít. Állítólag hosszabb használata során a mészlerakódásokat is feloldja. Semmit nem mar szét, ne aggódj!
Én nem próbáltam, csak megvettem, aztán azóta ott áll. De ugyanazokat olvastam róla a neten, amerikai oldalakon is, mint az elsõ válaszoló. Egyébként mire szedsz gyógyszert? Tudom magánügy, de én eléggé gyógyszerellenes vagyok, többnyire ártalmas vegyszereknek tartom õket, ezért kénytelen voltam megkérdezni. Nem mondom, hogy gyógyszert soha, semmire, de nem árt átgondolni, hogy tényleg kell-e, mert a legtöbbször többet árt.
A kérdező hozzászólása: na ennek örülök! én direkt fogyás miatt használom, és igen olvastam ezeket amiket írtál, csak tényleg attól féltem, hogy beveszem gyógyóm (foggátló) és az veszít (mondjuk másfél óra eltolódással veszem kb). de akkor köszi szépen, hogy írtál:)
A kérdező hozzászólása: foggátló=fogamzásgátló. én sem vagyok gyógyszerpárti, de ez elsõsorban nem azért kellett, amire valóban használják...

A Maté tea milyen hatással van a szervezetre? Mennyit lehet belöle naponta fogyasztani? Van-e kártékony hatása? Az alvást befolyásolja-e?

20 éves vagyok és fogyni szeretnék. Ugy hallottam ismeröst?l, hogy a Maté tea csökkenti az éhségérzetet. De nem vagyok benne biztos hogy tényleg használ-e. Van aki használta már? Van akinek segített?

Legjobb válasz: A maté teát kávé helyett is szokták inni, azt hiszem. Még nem próbáltam, de annyira erõs hatása biztos nincs, mint a koffeinnek.

A maté teát kávé helyett is szokták inni, azt hiszem. Még nem próbáltam, de annyira erõs hatása biztos nincs, mint a koffeinnek.

Befolyásolja-e, és ha igen mennyire a fogamzásgátló tabletta hatását az, ha kb egy-három órányi időcsúszás van a gyógyszer bevételkor? (nem egyszeri esetben)

egyik nap este kilenc, majd este fél 11, esetleg éjfél, másnap este szintén 9, majd következ? este 10 stb

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül maradsz, akkor nem. Én reggel veszem be, van amikor 6-kor és van, hogy 11-kor. Semmi gondom nincs vele.

Ha 12 órán belül maradsz, akkor nem. Én reggel veszem be, van amikor 6-kor és van, hogy 11-kor. Semmi gondom nincs vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :) ebben a hónapban elég összevissza sikerült bevennem...
Befolyásolja annyiban, hogy esetleg nem akkor jön meg, amikor szokott. Így nem tud beállni akár órára pontosan is.
ugyan, nem befolyasolja. az a lényeg h ne fuss ki a 12 orabol. de ha az is megtörténik, arra is van megoldas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az intelligens válaszokat :)
csak akkor tudja befolyásolni a ciklust, ha nagy eltéréseket alkalmazol, és folyamatosan. én pl az elsõ 1-2 évben kora este szedtem, majd átálltam az éjfél utáni gyógyszerbeszedésére, de ottsem óramû pontossággal, vanhogy éjfélkor, vanhogy 3kor....na és csak annyiban változott, h amikor kora átálltam az késõbbi idõpontos szedésre, akkor nem a 24. nap este, hanem a 25. nap reggel jön meg azóta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!