Találatok a következő kifejezésre: Mennyire befolyásolja testmagasság (2 db)

Lányok! Közel 2 méteres testmagasság mennyire befolyásol titeket?

Bejön -e ? ( hozzá átlag testalkat ) Túl magas már ? Vagy pont jó? Jobb-e ez mintha mondjuk 170 centi vki Vélemények?

Legjobb válasz: Nekem bejön. Mindig is a 190+-os férfiak tetszettek.

Nekem bejön. Mindig is a 190+-os férfiak tetszettek.
Végülis ha jòl néz ki, akkor bejön.Ugyis kb.174cm vagyok.Ha az a bajod, hogy tùl magasnak tartod magad, akkor nem kell fèlned, mert egyre több làny magas.Biztos talàlsz egy magadhozvalò elèg magas lànyt.
imádom a magas pasikat :DD
Nekem nagyon bejön, bár én 172 cm vagyok, így felvehetek magassarkút, meg amúgy is iszonyat jó érzés, ha megölelem és a mellkasához húz...<3
Nekem nagyon bejön :) Szeretem ha a férfi sokkal magasabb nálam...az olyan biztonságérzetet ad számomra. Ja és persze nekem nagyon tetszik :D
Nem tudom: még sosem voltam két méteres. :)
A lányoknak minél magasabb, annál jobb.
biztos hogy több lánynál van esélyed, mint egy 170 centisnek
csomó csajnak ez jön be
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a kommenteket, Balázs

Mennyire befolyásolja a testmagasság a szülést. Én 160 cm vagyok 52kg és lehet, hogy nagy lesz a baba és császár lesz, vagy ez nem jelent semmit?

Legjobb válasz: A magassag nem ok, de az esetleges teraranytalansag az lehet az, ha a baba feje es a medencecsontod kozti tavolsag alapjan valoszinu nem fer at, akkor csaszar lehet, de ez lehet egy 180 centis nonel is. Szoval elore ne aggodj, ez nem torvenyszeru, en is pici vagyok, 162 cm, de egy szoval se mondta a doki, h csaszar kene :)

A magassag nem ok, de az esetleges teraranytalansag az lehet az, ha a baba feje es a medencecsontod kozti tavolsag alapjan valoszinu nem fer at, akkor csaszar lehet, de ez lehet egy 180 centis nonel is. Szoval elore ne aggodj, ez nem torvenyszeru, en is pici vagyok, 162 cm, de egy szoval se mondta a doki, h csaszar kene :)
Szerintem semmi összefüggés nincs, én is 158 centi vagyok és már 70 kg. Gondolj csak bele, rég is szültek a kis nõk is gond nélkül. Valóban van egy számítás, hogy ha a baba feje nagyobb, mint a medence tágulata, akkor császár, de ez mindenkire igaz, nem csak a kicsikre! Ne félj, nem kell ilyen dolgokon parzáni elõre. És ha császár? Akkor is nagyobb baj sose legyen!! :-)
Én 150cm vagyok és 70 kg-val szültem (55 kg-s voltam) és persze nem sikerült, pedig mindenképp sima szülést akartam, téraránytalanság miatt megcsászároztak, mivel beszorult a baba.Anyukám szintén 150 cm és 5 gyermeket szült sima szüléssel, nem minden esetben befolyásolja, nekem nem volt szerencsém:) De egy gyönyörû, egészséges gyermek édesanyja vagyok és ez a legfontosabb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!