Találatok a következő kifejezésre: Mennyire befolyásolja emberek döntését, (2 db)

Titeket mennyire befolyásol a döntéseitek során az, hogy a számotokra fontos emberek mennyire lennének büszkék rátok?

Legjobb válasz: Nalam pl az a gond ,h nagyon is befolyasol.es ez ilyen rogeszme nalam,nem tudok mit tenni. Egy kicsit jobban kifejtened amugy a kerdest?csak mert lehet,h felreertelmeztem.v ilyesmi.

Nalam pl az a gond , h nagyon is befolyasol.es ez ilyen rogeszme nalam, nem tudok mit tenni. Egy kicsit jobban kifejtened amugy a kerdest?csak mert lehet, h felreertelmeztem.v ilyesmi.
ez természetes, de ha szerencséd van kinövöd, és eljutsz oda, hogy a tegnapi magadhoz méred magad és nem más véleményéhez, még ha az a más egy értékes ember is
Fontos, de nem sorsdöntõ!:) Meghallgatom a véleményüket, de úgy döntök, ahogy szerintem a legjobb!

Mennyire befolyásolja az emberek döntését, hogy vásárláskor az adott terméket állatokon tesztelték-e?

Biztos mindenki sokat válogat a boltok kozmetikai osztályain a rengeteg féle márka között. Mennyire befolyásolja a döntésedet, hogy az adott terméket állatokon tesztelték-e?

Legjobb válasz: Befolyásolja. Legalábbis nálam. Én mindig olyat veszek, amit nem tesztelnek állatokon. Kivételt maximum azok az esetek jelentenek, amikrõl nem tudom, hoyg tesztelték- e.

Befolyásolja. Legalábbis nálam. Én mindig olyat veszek, amit nem tesztelnek állatokon. Kivételt maximum azok az esetek jelentenek, amikrõl nem tudom, hoyg tesztelték- e.
Egyikre sincs ráírva, hogy tesztelték-e állatokon.
nincs ráírva. de ezen az oldalon bármikor, bárki utánanézhet, a lap alján. http://www.zoldmagazin.hu/belso/allatkiserletek.html
Sajnos senkit, mert nem is érdekli ez a téma az embereket.
Engem nagyon, ha lehet, csak olyan termékeket választok, amiket nem teszteltek állatokon, de ha sajnos elõfordul, hogy nem engedhetem meg magamnak az ilyesmit, mert azért nem vagyok valami gazdag, ilyenkor vagy megalkuvás van, vagy nem veszek semmit. De próbálkozom.
Engem az ára valahogy jobban izgat, mivel attól sajna nem lesz több a fizetésem, hogy 3 állattal kevesebb pusztul el, vagy szenved a tesztek miatt.
engem nem valoszinu, hogy befolyásolna. Megnéztem ezt az oldalt, amit itt ajánlott az egyik hozzászolo. Szinte minden jobb minoségu terméket állatokon tesztelnek ezek szerint! és mondjuk azért legyen az arcom ragyás, mert azthiszem, majd én egyedul megmentem az állatokat azzal ha nem veszem meg??? Nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen dolgok, de sajnos ilyen világban élunk. Ha rajtam mulna az egész dolog, akkor biztos, hogy nem használnék ilyeneket, de oylan apro pont vagyok én a megoldáshoz!
sajnos, figyelmetlen vagyok, így nem befolyásolna. ha rá is írnák, otthon venném észre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!