Találatok a következő kifejezésre: Mennyire befolyásolja emberek (12 db)

Szerintetek mennyire befolyásolja az emberek abortusszal kapcsolatos álláspontját az, hogy milyen a szociológiai hátterük: koruk, nemük, iskolai végzettségük, társadalmi-, anyagi helyzetük, kisebbségi. Illetve többségi létük stb?

Legjobb válasz: Ezek a dolgok nem csak az abortusszal kapcsolatos álláspontot, hanem mindent befolyásolnak. Az adott ember gondolkodásmódját bármirõl az életben.

Ezek a dolgok nem csak az abortusszal kapcsolatos álláspontot, hanem mindent befolyásolnak. Az adott ember gondolkodásmódját bármirõl az életben.
egyértelmûen befolyásolják.
A kérdező hozzászólása: Rendben, én is így gondolom, de akkor konkretizáljunk. A fenti kategóriákat tekintve mi jellemzi az abortuszt pártolókat és mi az abortuszelleneseket?
ennek megállapításához hatalmas mintacsoportra van szükség. sok-sok kérdéshez, rengeteg óra munkát kell bele fektetni. aki ezek nélkül nyilatkozik, csak tippelhet, feltételezhet. így a kérdésedre nem fogsz objektív választ kapni.
Kérdezõ, épp ma publikáltak egy felmérést - igaz nemek meg pártpreferencia szerint - amibõl viiszont elég egyértelmûen az derül ki, hogy a magyar társadalom megítélése meglehetõsen homogén az abortusz kérdésében, a különbözõ csoportok válaszai között persze van pár százalékos eltérés, de alapvetõen ugyanaz a válasz kerül az elsõ, második, stb helyre. http://index.hu/belfold/2013/10/10/on_szigoritana_az_abortus.. Bár hát lehet olyan csoportot találni, akiknek eltérõ a megítélésük, csak ahhoz úgy kell kiválasztani a csoportokat. Mondjuk ha külön vizsgálod a papokat, ott valszeg toronymagasan az abortusz-ellenes álláspont vezetne:)

Hány napig bírja ki az ember evés nélkül? Mennyire befolyásolja ezt, hogy kövér vagy sovány az illető?

Legjobb válasz: Kb 3-4 hét. Nyilván fõként az induló súly befolyásolja, egy 150 kilós emberben több tartalék van, mint egy 75 kilósban.

Kb 3-4 hét. Nyilván fõként az induló súly befolyásolja, egy 150 kilós emberben több tartalék van, mint egy 75 kilósban.
Én sokáig kibírom emberevés nélkül :D Amúgy szerintem 1-2 hét, és a testsúly csak minimálisan befolyásolja.

Titeket mennyire befolyásol a döntéseitek során az, hogy a számotokra fontos emberek mennyire lennének büszkék rátok?

Legjobb válasz: Nalam pl az a gond ,h nagyon is befolyasol.es ez ilyen rogeszme nalam,nem tudok mit tenni. Egy kicsit jobban kifejtened amugy a kerdest?csak mert lehet,h felreertelmeztem.v ilyesmi.

Nalam pl az a gond , h nagyon is befolyasol.es ez ilyen rogeszme nalam, nem tudok mit tenni. Egy kicsit jobban kifejtened amugy a kerdest?csak mert lehet, h felreertelmeztem.v ilyesmi.
ez természetes, de ha szerencséd van kinövöd, és eljutsz oda, hogy a tegnapi magadhoz méred magad és nem más véleményéhez, még ha az a más egy értékes ember is
Fontos, de nem sorsdöntõ!:) Meghallgatom a véleményüket, de úgy döntök, ahogy szerintem a legjobb!


Szerintetek az állam működését mennyire befolyásolja az emberek mentalitása, hangulata?

Egy-két jó hosszú beszélgetésnél merült fel a téma. Szerintem nagyon sok minden függ a "köznép" kedvétől... Főként a munka elvégzése, így a hozzáállása, mindenkinek más lehet. Úgy gondolom, hogy az emberek megszorítása helyett, az állam szorongathatná meg magát, és beindulna minden, lenne kereslet mindenre szépen, és nem kéne több ezer embert elküldeni a nagy cégeknek, mivel se pénz se semmi, a munkanélküli pedig elkeseredettségében jó ideig nem is talál munkát, még szezon idején sem.

Legjobb válasz: A mentalitás befolyásolja az államot.Ahogy tapasztaltam a magyar ott lop ahol tud , a tusfürdõt a konditerembõl , a wc papírokat , folyékony szappant , munkahelyrõl tollat , gyártási szerszámokat.A parlamentben ugyanezt csinálják csak sok-sok pénzzel , hisz õk is magyarok.Pár hete meséltem ezt a tusfürdõ lopós dolgot egy német és egy amerikai kollégámnak és eléggé elszörnyülködtek és nevetségesnek találták hogy valaki ellopja a tusfürdõt a konditerembõl.

A mentalitás befolyásolja az államot.Ahogy tapasztaltam a magyar ott lop ahol tud , a tusfürdõt a konditerembõl , a wc papírokat , folyékony szappant , munkahelyrõl tollat , gyártási szerszámokat.A parlamentben ugyanezt csinálják csak sok-sok pénzzel , hisz õk is magyarok.Pár hete meséltem ezt a tusfürdõ lopós dolgot egy német és egy amerikai kollégámnak és eléggé elszörnyülködtek és nevetségesnek találták hogy valaki ellopja a tusfürdõt a konditerembõl.
Mivel az állam van a népért és nem a nép az államért ezért eléggé...
Az államot is közülünk való emberek irányítják, ugyanolyan mentalitással. Tehát igenis befolyásolja. Mondok egy analógiát, itt a BKV: a felsõvezetõk gátlástalanul lopnak, az utasok gátlástalanul, szinte büszkén bliccelnek. Mindenki ugyanazt csinálja csak más nagyságrendben, attól függõen ki mennyihez fér hozzá.
Az álladnak nemsok köze van az emberek mentalitásához szerintem!
A kérdező hozzászólása: Na az angol humor... :)
A kérdező hozzászólása: Az utóbbi két kommentbõl egész könyvet lehetne írni. A magyar mindig ilyen volt? Ha belegondolok... egyikünk sem másabb. Így inkább így kérdezem: Mi mindig ilyenek voltunk?
22:59 Ha nem tetszik az ország, uzsgyi külföldre. Aztán ne járjál vissza magyar fórumokra okoskodni. Lehetõleg felejts el magyarul, nem kell +1 magyarköpködõ.
22:42 A "mentalitás" gyorsan formálható. Vonjuk meg az összes segélyt, privatizáljuk az oktatási rendszert, a nyugdíjasokat tartsa el a családjuk - és a sok elkényeztetett hülyegyerek egybõl rájönne, milyen jó is volt, amíg segített az állam. Meg egy kis felelõsséget is tanulnának.
A kérdező hozzászólása: 02:49 Á akkor szerinted minden rendben van itthon? :) Ki gondolja még ezt így. Olvass vissza!
Szerintem nagyon befolyásolja, és szoktam is ezt mondani. Ha az átlag ember is lop, csal, ügyeskedik, akkor ez az általános mentalitás. Emiatt az állam alkalmazásában lévõ alkalmazottak is ezt fogják tenni, mert ez a természetes. Sõt, a vezetõk is engedni fogják, mert õk is ezt teszik. És gyakorlatilag így jutunk el a legfelsõbb vezetõkig. Szóval mindenki tartson rendet a saját portáján, és pár év múlva már jogosan kérhetjük számon az államon, hogy miért nem viselkedik úgy, mint mi.
22:42-nek igazat adok, mert õ is tudja, hogy megszorítással több lesz késõbb, mint most. 100 %-ra tudjuk, hogy nem lesz szabadabb élet (beszorított falak között élünk). A zárójeles mondatot, mint jelkép értelmezzétek. Szóval mit tudok erre mondani? Csak azt, mint a többiek; örülj, hogy lyuk van a seggeden, mert lehet, hogy késõbb már az sem lesz.

Mennyire befolyásolja az emberek döntését, hogy vásárláskor az adott terméket állatokon tesztelték-e?

Biztos mindenki sokat válogat a boltok kozmetikai osztályain a rengeteg féle márka között. Mennyire befolyásolja a döntésedet, hogy az adott terméket állatokon tesztelték-e?

Legjobb válasz: Befolyásolja. Legalábbis nálam. Én mindig olyat veszek, amit nem tesztelnek állatokon. Kivételt maximum azok az esetek jelentenek, amikrõl nem tudom, hoyg tesztelték- e.

Befolyásolja. Legalábbis nálam. Én mindig olyat veszek, amit nem tesztelnek állatokon. Kivételt maximum azok az esetek jelentenek, amikrõl nem tudom, hoyg tesztelték- e.
Egyikre sincs ráírva, hogy tesztelték-e állatokon.
nincs ráírva. de ezen az oldalon bármikor, bárki utánanézhet, a lap alján. http://www.zoldmagazin.hu/belso/allatkiserletek.html
Sajnos senkit, mert nem is érdekli ez a téma az embereket.
Engem nagyon, ha lehet, csak olyan termékeket választok, amiket nem teszteltek állatokon, de ha sajnos elõfordul, hogy nem engedhetem meg magamnak az ilyesmit, mert azért nem vagyok valami gazdag, ilyenkor vagy megalkuvás van, vagy nem veszek semmit. De próbálkozom.
Engem az ára valahogy jobban izgat, mivel attól sajna nem lesz több a fizetésem, hogy 3 állattal kevesebb pusztul el, vagy szenved a tesztek miatt.
engem nem valoszinu, hogy befolyásolna. Megnéztem ezt az oldalt, amit itt ajánlott az egyik hozzászolo. Szinte minden jobb minoségu terméket állatokon tesztelnek ezek szerint! és mondjuk azért legyen az arcom ragyás, mert azthiszem, majd én egyedul megmentem az állatokat azzal ha nem veszem meg??? Nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen dolgok, de sajnos ilyen világban élunk. Ha rajtam mulna az egész dolog, akkor biztos, hogy nem használnék ilyeneket, de oylan apro pont vagyok én a megoldáshoz!
sajnos, figyelmetlen vagyok, így nem befolyásolna. ha rá is írnák, otthon venném észre.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ írhatsz nyugodtan :)
Elsõ válaszoló, nagyon megfogott amit írtál. Azt hiszem a legtöbb költõben, mûvészben pont ez a melankolikusság, teljesen egyéni világlátás fejleszti ki a mûvészetet. Szeretnek szomorúak lenni, elmerülni a saját bajaikban és azzal is egyetértek, hogy mindenben fel tudják ismerni Istent.
Szerintem igen. Mégha nem is mutatkozik feltétlen a költõi tehetség, akkor is az illetõ érzékenyebb lesz a világra nézve, néha rájön az "alkothatnék", annak ellenére, hogy különösebben értene hozzá. Szerethet töprengeni, filózni, szép dolgokat látni, hallani és érezni. Bár ne általánosítsunk- valakire teljes mértékben hatástalan a költõi véna.
Én nem értem, hogy miért kellene egy mûvésznek depressziósnak lennie. Nyilván vannak sokan, de nem ez a jellemzõ szerintem. Szerintem sokban nem befolyásolja a mindennapi életet, csak ékesebben tudsz szülni, és egy bizonyos mûveltség után egy csomó dolögnak meglátod a valódi célját. És nem érzem magam melankolikusnak, pedig több tucatnyi publikáció és emellett saját kötet van a hátam mögött.
"Egy költõi véna mennyire befolyásolja egy ember életét?" Ez teljesen változó. Ma egy kicsit nehéz a költõi vénával megáldottak élete, mert amiatt, hogy érdekli õket a költészet, többnyire erre specializálódnak középiskolában, aztán bölcsészkarra mennek, még tovább specializálódnak, és aztán nehezen tudnak megélni, ha meg megélnek, akkor túlságosan bekerülnek az ún. "irodalmi élet"-be, ami elég gyakran el is rontja õket. Ugyanakkor van, aki ebben az életformában végül is jól elvan, meg van olyan is, aki elkerüli ezt az életmódot. "Akinek vannak költõ ismerõsei, jellemeznék õket?" Nem állítanám, hogy sok közös jellemzõjük van. Kétségkívül fantáziadúsabb, rugalmasabb emberek az átlagnál, negatív irányban pedig sznobok, modorosak.
05-09 19:23 A "depressziós költõ" mögött annyi a valóság, hogy a mûvészek (de nemcsak a mûvészek, hanem minden sikeres kreatív ember) között több a nem depressziós, hanem bipoláris, ugyanis ennek a betegségnek van egy szakasza, a hipománia, ami hétköznapi nyelven ihlet vagy "isteni szikra" néven is ismert.
*harcolnak, bocsánat
"sziasztok! az elsõ válaszoló vagyok, és én is meglepõdtem, hogy másodjára írok." :D :D

Mennyire befolyásol egy ismerkedést párkapcsolatot egy esetleges csúnya vagy hiányzó fogak? Be lehet-e szeretni egy ilyen emberbe? Miért számít ennyire manapság fontos szépségpontnak a fogak?

Tegyük fel minden megvan benne jó a belseje neked is tetszik, de ez az egy hibája megvan. Ez mennyire befolyásolja a kapcsolatot? Túl lehet tenni magunkat hogy ezzel a hibával rendelkezik, tehát gondoljuk ha megcsináltatja a fogait akkor már úgyis szép lesz

Legjobb válasz: Ezen lehet segíteni ---> fogorvos

Ezen lehet segíteni ---> fogorvos
meglátásom szerint nagyon.. bár fontos h fiú vagy e vagy lány.
Szerintem a 2 nincs meg egymás nélkül.Nem hiszem ha vki igényes akkor gondok lennének a fogaival.Tehát ez okból már nem tetszene a belseje.Alap elvárás hogy igényes legyen az ember akit megismerek .
Nekem nincs teljesen szabályos fogsorom, mégsem éreztem magam sosem hátrányos helyzetben miatta. Szerintem nem ezt nézik elsõsorban, azt tapasztaltam, hogy élõben ez tök lényegtelen. Nyilván ne rohadjon a szája, tehát legyenek épek (az enyéim azok). 24/N
Hat szerintem nagyon is befolyasolja az, hogy milyen a fogsorod azt, hogy mennyire fog valaki rad nezni egyaltalan. En nem tudom, hogy mas hogy van ezzel, de en 3 honaponta jarok ellenorzesre a fogorvosomhoz, tanulmanyi osztondijam mindig erre megy el, mert a szervezetem nem tartja meg a kalciumot es emiatt gyengek a fogaim. Sokszor inkabb sem ruhakat meg semmi mast nem veszek magamnak, csak rendben legyenek a fogaim, mert mindenki latja a mosolyod es igy a fogaid...es most oszinten szerinted jo smarolni olyan emberrel, akinek szuvasak a fogai...meg 5 meterrol buzlik a szaja???...mert ha rosszak a fogaid a fogmosas es a ragozas sem sokat segithet a szajszag eltunteteseben
A kérdező hozzászólása: És akit így megszeretsz és amiatt nem jön be mert olyanok a fogai attól még nem szeretheted meg? gondolj arra hogy ha megcsináltatja jó lesz szerintem egy olyan hiba, amin lehet változtatni, mert mondjuk egy ronda fejformán már nehezebben lehet változtatni
én elõször egy fiúnál a fogait nézem meg 23l
Mondanám azt, hogy nem fontos, de akkor hazudnék. Nagyon tetszik egy férfi, de csak addig amíg ki nem nyitja a száját, hogy mosolyogjon. Egészen addig minden tökéletes. Ahogy mosolygott, egy világ dõlt össze bennem, annyira el vannak rohadva a fogai. Nagyon illúzióromboló volt...
Szerintem befolyásolja az embereket és nemcsak a párválasztásnál, hanem a munkaerõ piacon is. Mindenképpen érdemes megcsináltatni.
kérdezõ: nem
Szerintem sokat számít, hisz mire figyelsz fel elõször amikor ránézel valakinek az arcára? Nem a mosolyára? Párom mesélte, hogy a sulijukban van egy szép csaj, az õ szavukkal élve: "jó csaj". Csak hát.. elöl is rohadnak a fogai. Párom és a haverjai épp arról beszélgettek, hogy persze jól néz ki.. de ki tenné be a nyelvét egy olyan lány szájba, ahol kb az összes fog már elkezdett "rohadni"?! Szerintem teljesen igazuk van. Igen igazad van drága, és tudom hogy nem teheti meg mindenki hogy 100ezreket csak úgy "kidobáljon az ablakion", én sem. De idõben elmegyek a fogorvoshoz és betömettettem a fogam, vagy épp amire szükség van (körzeti dokihoz járok, így fizetnem sem kell). Ha valami baleset folyamán nincsen meg a fogad (pl elestél kerékpárral és valahogy kiverted- ez csak egy feltevés volt) akkor én a helyedben mindig félre tennék egy kis pénzt, és a végén egyszer összegyûlne arra a fogra a megfelelõ összeg.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy a fogászati szépségipar tette ennyire fontosnak hogy mennyire fontosak a fogak esztétikai kérdésekben?
a pénz kérdés attól függ h hány éves meg pontosan mi van a fogaival
A kérdező hozzászólása: 100 ezer ft alatt nem úszod meg a fogaid rendbetételét
12. vagyok Nem azt mondtam, hogy nem tudom megszeretni, sõt, szeretem is! Ha olyan helyzet adódna, hogy a párom lehetne, nem tiltakoznék azért mert nem szépek a fogai. De ismerem már 3 éve és nem értem miért nem csináltatja meg. Nem foghatja az anyagiakra, mert tudom, hogy lenne rá pénze...

Szerinted a 2010-es választás mennyire befolyásolja Magyarország jövőjét? Gondolok itt a válságból való kilábalásra, az hiteleink visszafizetésére, az emberek életére.

Szerinted mi lenne ha az MSZP maradna?És mi lesz ha a FIDESZ nyer?Milyen változások lesznek/lennének?

Legjobb válasz: "a mostani korszak nagyon békés és jó" Ja.Kár hogy ez még csak a jéghegy csúcsa.És kinek jó? A multinál dolgozó managernek? A rabszolgatartó vállalkozónak? A BMW-s fuxos stricinek? Vagy a politikusoknak és haverjainak ? Nagyon el vagy tévedve apám.Mellesleg te mindenhez hozzátudsz szólni úgy látom.Gondolom élõben nem ilyen "majdénmegmondomatutit", tenyérbemászó a stílusod, mert már régen kibeleztek volna.

"a mostani korszak nagyon békés és jó" Ja.Kár hogy ez még csak a jéghegy csúcsa.És kinek jó? A multinál dolgozó managernek? A rabszolgatartó vállalkozónak? A BMW-s fuxos stricinek? Vagy a politikusoknak és haverjainak ? Nagyon el vagy tévedve apám.Mellesleg te mindenhez hozzátudsz szólni úgy látom.Gondolom élõben nem ilyen "majdénmegmondomatutit", tenyérbemászó a stílusod, mert már régen kibeleztek volna.
"amihez képest ma rossz a helyzet." Ember már lassan 2010-et irunk, haladni kéne a korral, nem a 150 évvel ezelötti korszakkal példálozni.... Egyébként Édesapám 67 éves, és még Õ se tud mondani egy olyan korszakot az életébõl, ahol ilyan csavargó kormány irányitotta volna Magyarországot.., talán Rákosi idején volt ilyen [email protected] helyzet mint most...
Szerintem az eddigi legfontosabb a magyar történelemben.Vagy felemelkedünk, vagy elbukunk végleg.
Ez a jövõ zenéje.., majd meglátod Te is!;)Nem vagyunk mi jósok...:D
"Szerintem az eddigi legfontosabb a magyar történelemben.Vagy felemelkedünk, vagy elbukunk végleg." Jellemzõ szöveg. Aki semmit sem tud a történelemrõl, az mindig azt hiszi, hogy a saját kora a legizgalmasabb. Összehasonlítva a tatárjárással, a kiskirályok korával, a német támadással, a török hadjáratokkal, 1848-cal, a két világháborúval stb., a mostani korszak nagyon békés és jó. Az ország megszámlálhatatlan sokszor volt sokkal mélyebb válságban, mint a mostani apróság. Igazából a magyar történelem kb. felét olyan mélyen válságos idõk teszik ki, amikhez képest az elmúlt 4 év béke és virágzás. A "boldog békeidõkként" elkönyvelt felemás korszakban (1867-1914) a kormányok minimum olyan korruptak voltak, mint a maiak.
Ahh nanatrahh , uh tvaz betatth, dohiepiey wehwe! Én sem tudok varázsolni és sajnos jósolni sem. De attól függ, hogy lesz egy a társadalom számára megnyugtató diskurzus. Hiszen csak stabil, masszív, és ismert kortörténetû alapra lehet építeni, nyugodt szívvel, és lelkesen!
"Ja.Kár hogy ez még csak a jéghegy csúcsa.És kinek jó? A multinál dolgozó managernek? A rabszolgatartó vállalkozónak?" Helyes, akkor sorolj fel néhány történelmi korszakot, amikor jobb volt élni Magyarországon. Esetleg a török kor? A Rákosi-korszak? A XVIII. század? Hadd halljam a sok példát, amihez képest ma rossz a helyzet.
"Egyébként Édesapám 67 éves, és még Õ se tud mondani egy olyan korszakot az életébõl, ahol ilyan csavargó kormány irányitotta volna Magyarországot.., talán Rákosi idején volt ilyen [email protected] helyzet mint most..." Nem az én hibám, ha apukádnak tetszik a '89 elõtti rendszer. Sok kádárista van a 67 évesek között, sajnálom õket az agymosottságukért.

Mennyire befolyásolja az ember életét (nő vagyok) ha édesapját egyáltalán nem ismeri és nélküle nő fel?

Soha nem láttam róla egy fotót se, 1 éves se voltam már elváltak, viszont el?tte se éltek már együtt anyámmal. mindig érdekl?dtem, de valamiért ez mindig tabu téma volt nálunk. soha 1 percre sem láttam, fotón sem, még a nevét sem tudom. Létezik h valóban a feln?tt párkapcsolatokban és a férfiakhoz való viszonyulásban ez óriási gát és hátrány? én is néha nagyon topának érzem magam az érzelmi világban holott nem vok már fiatal. Mivel jár(hat) egy ilyen teljes apátlanság? Mit tudtok tanácsolni h mégis normális társkapcsolataim lehessenek, h álljak a férfiakhoz?

Legjobb válasz: Kihat az életedre, a nõiességedre. De kérdésedben és kommentedben is elrejtetted a választ. Nem akarom errõl hosszan kifejteni a véleményem. Helyettem beszéljen Louise L. Hay Éld az életed könyve, valamint a nõk lapja café honlapon a szakértõk között megtalálod Hrubiák Anett írásait. Sokszor visszatérõ téma a kérdezz felelekben. Érdemes beleolvasni a levelekbe, de te is írhatsz kérdést. Ja és ugyanott a blogjában lévõ írásokat olvasd el. Annyit tennék még hozzá, hogy az én apám velünk volt, de nagyon sokat bántott minket, és egyáltalán nem nevelt, alkoholista és agresszív volt. A mai napig igyekszem építeni az önbizalmamat, és kineziológushoz járok. Egyébként azt neked is ajánlom. Sok sikert az életben! 26/L

Kihat az életedre, a nõiességedre. De kérdésedben és kommentedben is elrejtetted a választ. Nem akarom errõl hosszan kifejteni a véleményem. Helyettem beszéljen Louise L. Hay Éld az életed könyve, valamint a nõk lapja café honlapon a szakértõk között megtalálod Hrubiák Anett írásait. Sokszor visszatérõ téma a kérdezz felelekben. Érdemes beleolvasni a levelekbe, de te is írhatsz kérdést. Ja és ugyanott a blogjában lévõ írásokat olvasd el. Annyit tennék még hozzá, hogy az én apám velünk volt, de nagyon sokat bántott minket, és egyáltalán nem nevelt, alkoholista és agresszív volt. A mai napig igyekszem építeni az önbizalmamat, és kineziológushoz járok. Egyébként azt neked is ajánlom. Sok sikert az életben! 26/L
Ez teljesen valtozo. Van akinek ez abszolut nem jelent problemat kesobb a kapcsolataiban, van akinek gond (mint neked is). Bar en nem mondanam egyertelmuen, hogy az apatlansag miatt nem vagy szerencses. Talan nincs elegendo onbizalmad, talan tul sokat kivansz a ffi-aktol, talan felsz...stb. millio oka lehet hogy valaki "ugyetlen". A legfontosabb talan hogy legyen onbizalmad, es te szeresd sajat magadat. Ha kifele magabiztossagot sugarzol, es szereted magadat akkor konnyebb lesz az ismerkedes. Viszont az is lehet, hogy mivel apa nelkul nottel fel, es anyukadnak nem is voltak ffiak az eleteben, ezert neked is termeszetes a ffi nelkuli elet.
Hétköznapi pszichológia címû kötet sok része kapcsolódik a témához.(pl.Személyiség fejlõdése c.)Nem feltétlen errõl szólnak de kapcsolódik hozzá sztem nagyon jó és nem is vészes az ára. Könnyû hétköznapi nyelvezettel.
A Vital.Hu oldalon tudsz regisztrálni, és a neten keresztül küldenek választ a pszichológusok.Talán ezt kéne megpróbálnod.
A kérdező hozzászólása: Tudtok ajánlani esetleg vmi könyveket ahol ezzel kapcsolatban találok írásokat? esetleg neten letölthetõ vmi ilyen témájú e-book?
Én ismerem az apikám találkoztam is vele párszor próbáltam közeledni is gyerekként és felnõtt fejjel is de nem nagyon siekrült sõt. sokat olvastam errõl legfõképp pszichológiai könyveket és nagyob fontos szerepe van az apának a gyerek fejlõdésében. Én a könyvek álltal megértettem mit "mulasztottam" el és megértettem mi is az amit már meg tudok fogalmazni hogy hiányzik. Azóta találtam magamnak egy pótapát és megoldódott a gondom. Sok sikert!
létezik bizony.Aki apa nélkül nõtt fel, nem látott maga elõtt családmodellt, sokszor nem tudja bizonyos helyzetben hogy kéne viselkedni.Személyiségzavar kialakulásához is vezethet.
A kérdező hozzászólása: A megismerésekkel még nincs gond. az mindig ment. baj akkor van amikor már ott egy kapcsolat v valami komolyabb és igen , helyt kéne állni.:( sokszor ugy érzem tényleg semmit enm tudok. mi lenne v épp nem lenn jo adott szituban. tuti ezt a pasik is érzik és nem vet rám jó fényt. pedig nem vok már fiatal közelebb vagyok a 30hoz...
nincs elõtted férfikép. amibõl annyit tudsz meg, hogy a férfi a család "feje", vagyis az aki a család élén és a nõ felett áll. feminizmus ide vagy oda, ez a természetes és egy egészséges kapcsolat alapja. mivel nálad (gondolom) anyukád állt a család élén, így megtéveszthet abban, hogy ki "hordja a nadrágot". bár nem írtad le, de amire gondolok, hogy nehezen adhatod át magad egy kapcsolatnak, nehezen vagy nem is tudsz felnézni egy férfira, ami viszont minden férfi lelkének szükséges, hogy a szeretett nõ tisztelje õt. amiben felnõttél, általában kihatással van az egész életre, viszont ez a része szerintem tanulható. hasonló cipõben jártam, addig amíg nem találkoztam a megfelelõ férfival. ezt akkor fogod megtanulni, ha valakit igazán szeretsz. akkor nem lesz gond
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!

Befolyásolja az h mennyi idő után szexel két ember azt hogy mennyi ideig lesznek együtt?

Legjobb válasz: hát, inkább ugy mondanám hogyha szeretik egymást, akkor nem hinném hogy a szex befolyásolja.

hát, inkább ugy mondanám hogyha szeretik egymást, akkor nem hinném hogy a szex befolyásolja.
Nem minden esetben...
nem
Na de lehet azt feltetelezni, hogy valaki egy nap utan mar szeret barkit is?? Elofordulhat, hogy egy egyejszakas kalandbol tobb ejszakas, vagy nagy szerelem lesz...DE alapvetoen, normal ismerkedesnel el lehet rontani mindent egy tul korai szexelessel. Amennyiben kolcsonosek az erzelmek, akkor ugyanugy minden percet elvezni fog mindket fel az ismerkedesben szex nelkul is. Es elvezik a megismerkedes minden kis lepeset is, es nem kell sietniuk. Nagyon korai szexeles arrol arulkodik, hogy mi a celja a kapcsolatnak... fiatalon meg elmegy a pusztan szexen alapulo kapcsolat, ertelmesebb korban ez mar nagyon kevesnek bizonyul komoly kapcsolathoz.
Inkább abban játszik szerepet, hogy a fiú mennyire fogja tisztelni a lányt. Ugyanis ha ismeretlenül korán fekszenek össze, akkor nem hinném hogy a lányban sok tartás van és ez számít a NORMÁLIS férfiaknak. Ha régebb óta ismerte egymást a pár akkor természetesen az már más kérdés.
Nem - de egy-két kivételes esetet (szexkalandból kapcsolat, elsõ randis szexbõl házasság, stb.) nem kell ahhoz felhasználni, hogy kioktassátok a fiatal lányokat, hogy elsõ, második randin szexelni "kell". Mindenki szexeljen akkor, amikor érzi és akarja. Nõknek azt tanácsolom, ne dõljenek hanyatt túl hamar, elõbb legyen ismerkedés, randizgatás - a szerelmes pasi azt is értékeli. Ha szerelmes a pasi, te diktálsz, ezt ne feledd. "Zsarolásnak", hisztizésnek nem kell engedni. Ha értékel valaki, akkor azzal egy hónap múlva is ugyanolyan jó lesz, mint az elsõ randin lenne.
Két ember szex közben ismerheti meg egymást a legjobban. Aki meg azt hiszi, hogy minél tovább várakoztatja a barátnõje, az annál valószínûbben lesz hozzá hûséges a késõbbiekben, az szimplán idióta.
befojásolja igen ha 1 bõl nem dobod szét a lábad másodszor már nem kérem XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!