Találatok a következő kifejezésre: Mennyire befolyásolhatja gyógyszer (3 db)

Jangee fogamzásgátlót szedek, de most fel vagyok fázva és arra is kaptam gyógyszert. Mennyiben befolyásolhatja?

Monural a neve, a tájékoztatójába az van irva, hogy antibiotikum, de az orvosom nem mondta, hogy befolyásolná. Biztos ami biztos nem szeretnénk kockáztatni... Szerintetek kell óvszert is használnunk? És ha igen, mennyi ideig? A Jangee tájékoztatójában sincs erre információ...

Legjobb válasz: Igen védekezzetek. Legalább 10 napig azthiszem, miután abbahagytad a gyógyszert. Bár én inkább megvárnám a menstruációt :) Jobbulást!

Igen védekezzetek. Legalább 10 napig azthiszem, miután abbahagytad a gyógyszert. Bár én inkább megvárnám a menstruációt :) Jobbulást!

Mennyire befolyásolhatja más gyógyszer a Yasminelle szedését?

3 napig kellet más gyógyszereket szednem és azóta vérzésem/barna folyásom van. Ez lehet a gyógyszerekt?l?

Legjobb válasz: Szia! Lehet...de az is fontos, hogy milyen gyógyszerek voltak. Mert pl. az antibiotikumok csökkentik a hatását. Én is ezt szedem..:P De ezek benne vannak a tájékoztatóban is. Olvasd el! :)

Szia! Lehet...de az is fontos, hogy milyen gyógyszerek voltak. Mert pl. az antibiotikumok csökkentik a hatását. Én is ezt szedem..:P De ezek benne vannak a tájékoztatóban is. Olvasd el! :)
A kérdező hozzászólása: Tudom, el is olvastam, csak azért félek, hátha "baj" lesz belõle. Mert megnéztem a gyógyszerek összetételét, de egyik sem tartalmazott olyat, amit a tájékoztatóban is leírtak, h befolyásolja a hatását. De azért köszi!:)
Ha egyik se tartalmazza azokat az összetevõket, ami a tájékoztatón van, akkor nem hiszem, hogy baj lenne! :) Elsõ válaszoló voltam

Egy hetes antibiotikum szedése után mennyire befolyásolhatja a menstruációmat? ( még soha se szedtem ilyen erős gyógyszert)

Legjobb válasz: Az antibiotikum betegtájékoztatóban elvileg le van írva, hogy hogyan befolyásolja a fogamzásgátlókat. Ha gyengíti, vagy hatástalanítja, akkor is szedd szépen sorban a fogamzásgátlót, ahogy kell, tartsd a szünetet, stb., és nagyjából az antibiotikum szedése után 5-6 napig még védekezz!

Az antibiotikum betegtájékoztatóban elvileg le van írva, hogy hogyan befolyásolja a fogamzásgátlókat. Ha gyengíti, vagy hatástalanítja, akkor is szedd szépen sorban a fogamzásgátlót, ahogy kell, tartsd a szünetet, stb., és nagyjából az antibiotikum szedése után 5-6 napig még védekezz!
Ja, és ha nincs az antibiotikum leírásában benne, milyen hatással van a fogamzásgátlóra, akkor hívd fel a háziorvosodat vagy a nõgyógyászodat (inkább elõbbi), õ tudni fogja!
jaj, ne haragudj, azt hittem, a fogamzásgátló általi védelem befolyásolására kérdezel!!! de a kérdésedre is a betegtájékoztató válaszol, vagy ha õ nem, akkor a háziorvos.
ezt nem tudom, de arra van esély, hogy a hüvelyflórádat kinyírja. használj probiotikus tampont és akkor nem kell aggódnod :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!