Találatok a következő kifejezésre: Mennyire baj, már (47 db)

Van 2 kutyám 1 szuka 1 kan . Az mennyire baj ha a 2 kutya neve nagyon hasonlo csak mássalhangzó különbség van? De hanglejtésre annyira már nem

Legjobb válasz: Mitõl lenne baj?:D Amugy szerintem a kutyák nem értik a szavakat csak a hangzását érzékelik, pl.egyik ismerõsöm kutyája Vince volt, de a Pince és Ince szavakra is odajött:D

Mitõl lenne baj?:D Amugy szerintem a kutyák nem értik a szavakat csak a hangzását érzékelik, pl.egyik ismerõsöm kutyája Vince volt, de a Pince és Ince szavakra is odajött:D
Egyátalán nem baj. Az én kutyáim nevük is hasonló. leirnád a nevüket kérlek? :)
Maximum mindketten odamennek egy névre. De a kutyák a hanglejtést figyelik, szóval szerintem nem elõnyös.
Nekem is két kutyám van , van neve mind a kettõnek de elég csak az egyiket hívni jön mind a kettõ.Hallgatnak mind a két névre, még akkor is ha véletlen külön sétáltatom õket. Nincs baj ezzel a hanglejtést érzékelik , meg a hangodra reagálnak.Nem a nevére.
Ha több kutyád van, amúgy is az szokott lenni, hogy hívod az egyiket, és jön a másik is. Ez néha jól tud jönni, hogy úgymond húzzák egymást. :) Max akkor lehet gond a hasonló név, ha egyszerre tanítod õket és külön szólsz nekik valamiért. Azért próbálj artikulálni szépen, és akkor hátha nem keverik össze egymás nevét. :D

Ha egy csaj 21 evesen mar 6 pasival szexelt az mennyire baj?

Legjobb válasz: Õ döntése volt , lehet neki jó. Nincs hozzá közünk.

Õ döntése volt , lehet neki jó. Nincs hozzá közünk.
Nem érdekel, míg nem hajt rám. Én se voltam 6 nõvel, elvárom hogy a jövõbelim ne licitáljon túl. Valamit-valamiért.
Kevésnek azért nem mondanám.
6 nem olyan sok, ne legyetek már álszentek pff
Ha a hetedik lehetek akkor nem baj. 30+
Az hogy 6-tal volt nem baj. Ha a többségük egyéjszakás volt vagy csak gazdag faszikkal feküdt le az már baj.
Nekem nem baj.
gáz, elég nagy ribi vagy
különösebben nem érdekel, engem nem érdekel ha elõzõ életében ribänc volt, ha velem jól viselkedik.
nem az egészségedre!!
Õdolga. Kapcsolat esetén nem kapkodnám el vele az ismerkedést. "Rövid távra" és "csak arra" meg tökéletes.

Az mennyire baj, ha majdnem az egész hüvelykúp kiesett reggel? Pedig elég mélyre felhelyeztem, használtam már. Fog még hatni, ha folytatom a másik kettővel? (Canesten kombi)

Legjobb válasz: Ha reggelre kiesett akkor vagy a szervezeted lõkte ki vagy akaratlanulrosszul helyezted fel. Nekem volt hasonló, én is úgy éreztem h jól helyeztem fel. Szedd tovàbb a màdik kettõt ha nincsenek tüneteid akkor nem szükséges az adag megismétlése de ha még érzed h nem az igaz akkor ismételd meg a kezelst újabb 3 tablettàval. Amugy màr oylan is van h egy tabletta a három erejével hat és egyszer kell csak hasznàlni. Remélem segitettem.

Ha reggelre kiesett akkor vagy a szervezeted lõkte ki vagy akaratlanulrosszul helyezted fel. Nekem volt hasonló, én is úgy éreztem h jól helyeztem fel. Szedd tovàbb a màdik kettõt ha nincsenek tüneteid akkor nem szükséges az adag megismétlése de ha még érzed h nem az igaz akkor ismételd meg a kezelst újabb 3 tablettàval. Amugy màr oylan is van h egy tabletta a három erejével hat és egyszer kell csak hasznàlni. Remélem segitettem.

Már bárki jó lenne. Szerintetek ez mennyire baj?

Minden este azt szeretném, hogy legyen mellettem valaki...aki tör?dik velem,simogat, átölel...kényeztet...

Legjobb válasz: ha lány vagy akkor nem , és itt vagyok :D

ha lány vagy akkor nem , és itt vagyok :D
nem
nekem is mar barki jo lenne, de sexnel tobb nem kell senkitol se
Az ember társas lény! Igényli a kapcsolatot, kérdem én akkor miért lenne elítélendõ a szeretethiányod?
A fene tudja. Én is voltam így, de aztán inkább önmagamat kezdtem el megismerni jobban ami lefoglal amíg valaki belebeg az életembe. :)
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok...de nem tudom...valahogy nem tudok megbékélni a lelkiismeretemmel, hogy ez helyes penne csupán mert jelenleg nincskomoly kapcsolatom
Nem de neked erös szeretet hiányod van :)
Nééézd ha úgy van én beszélgetnék veled..
Szeretethiányod van, de ez nem elítélendõ. Csak azt ne hidd el, hogy bárki jó lenne. Nem lenne jó, csak most gondolod ezt.

Borsólevest készítek, már majdnem kész, gríznokedlit/daragaluskát készítenék hozzá. Mennyire baj ha nem áll legalább 1 órát?

1 tojás felkever bele só, búzadara

Legjobb válasz: Ja és még nem csináltam ilyet mi lenne ha külön sós vízben fõzném ki õket?

A kérdező hozzászólása: Ja és még nem csináltam ilyet mi lenne ha külön sós vízben fõzném ki õket?
Nem baj, csak sokáig kell fõznöd, amire puha lesz. Ne tegyél bele túl sok darát, és belefõzheted a levesbe is, mielõtt a borsó nagyon puha lenne.
Nem is baj, ha nem éll sokáig, mert akkor megkeményedik, és a grízgaluska "könnyû állagúan" jó.
Én bekeverem és már szaggatom is!
A lejárt gyógyszer csak árt nem használ.
citromfûteával 10x többre mész... de ha annyi eszed van, h be akarsz venni egy már 1 éve lejárt gyógyszert, akkor meg is érdemled...
Miért nem próbálkozol gyógyszer helyett valami mással? Pl. Relaxáció, gyógynövénytea? S javasolnék egy honlapot, ahol tuti megnyugszol: http//www.ujkorklub.shp.hu
Nagy baja nincs, maximum csökkenhetett kicsit a hatóanyagtartalma.
én is szedtem már 1-2 éve lejártat, de hatott, szóval semmi probléma.
Nem antidepi, hanem nyugtató. De receptköteles.
Én azért mondtam, hogy vidd el a gyógyszertárba, hogy ne a szemétbe menjen mert káros a környezetre! Nem hiszem, hogy receptköteles gyógyszert kiadnának neked, fõleg mert antidepresszáns. De egy próbát valóban megér!
Én is szede Xanaxot sajna. De ilyen rég lejártat nem mernék. Az jó ötlet, hogy vidd a gyógyszertárba. Kérj helyette 1-2 szemet, amig receptet nem tudsz szerezni. Már voltam olyan helyzetben, hogy hirtelen elfogyott - nagyon gázos. A patikában adtak 1 levél 0.25-öst. Azzal kibírtam a receptig.
Pedig kénytelen leszel, mert a lejárt szavatosságú gyógyszer veszélyes is lehet! Vidd vissza a patikába, ott beveszik õket!
én most vettem észre hogy olyan 0.25 mg os xanaxot szedek ami már 6 éve le van járva. hatása megvolt eddig még bajom sincs tõle. de ha lenne is leszarom mert olyan állapotban vagyok.

Missed ab spontán vetélés után időre 5 hét és 3 napra megjött, igaz elég kevés és hol volt menzi hol meg semmi, azt mondták ez nem baj. Már nem védekezünk. Mennyi az esélyem az újabb terhességre?

Legjobb válasz: Szia! Én még várnék,lelkileg most lehet úgy érzed,hogy most vagy soha.A testednek idõ kell!Igaz nem írtad a terhesség korát,de a testednek regenerálódni kell,ha nem akarod Õt is elveszíteni.Nem beszélve a hormonokról,szerintem a furcsa mensi is megerõsíti!

Szia! Én még várnék, lelkileg most lehet úgy érzed, hogy most vagy soha.A testednek idõ kell!Igaz nem írtad a terhesség korát, de a testednek regenerálódni kell, ha nem akarod Õt is elveszíteni.Nem beszélve a hormonokról, szerintem a furcsa mensi is megerõsíti!
Szerintem most a beavatkozás miatt kevés a vérzésed. Nem gondolnám, hogy jól jönne most a méhednek egy baba, majd a következõ ciklusban, gyógyulnia kell. Esély persze megvan rá.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a gyors választ.a terhességem 12 hetes volt:(
A kérdező hozzászólása: a szûlésznõm azt mondta hogy már lehet próbálkozni, direkt megkérdeztemnem akarok hülyeséget és baj csinálni
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok.A 12hetes baba már nagy, ezért várj még.Megéri várni, hogy elkerüld azt amitõl félsz.Az én kisbabám 1hónaposan halt meg(szül.után) a testem kész, de a lelkem nem.Szerintem megéri várni, még akkor is, ha most rettenetesen vágysz egy babára.Én tudom mit érzel!Nekem 6hónapot mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: jaj istenem nagyon sajnálom a babádat részvétem!!!!!! most még tuti nem is sikerûlne a baba nekem se mert még gyászolom.!!!!!!
Szia! Nekem hétfõn volt missed ab miatt mûtétem. Nekem is azt mondta az orvos, hogy fél évet legalább várjunk az újabb probálkozással. De hogy a kérdésedre válaszoljak sokan mondják, hogy ilyenkor hamarabb teherbe lehet esni. És sok ellenvélemény is van, hogy várjak. Megmondom, neked õszintén, hogy én most nem merek probálkozni, ha majd meglesz a szövettan eredménye annak függvényében megyek tovább, de fél évig biztos nem szeretnék terhes lenni. Sok sikert a továbbíkban!

Mennyire baj, ha már második napja az ultrahang szerint ugyanott és ugyanúgy fekszik a baba?

Az egyik nap 2szer is voltam uh de és du és ugyanugy feküdt a baba.Másnap de ismét mentem uh-ra és ugyanugy feküdt.A n?gyógyászom szerint nincs jelent?sége,de azért én mégis féltem a picit.Beszorult volna?

Legjobb válasz: Ugyan hová szorulna be??? Semmi baja a babádnak.Mindenki félti a benne növekvö picit.nem írtad,hogy hány hetes terhes vagy.Ha még az elején tartasz,akkor normális,hogy ugyanúgy fekszik.Ö amúgy is annyit mozog,amennyi jól esik neki. Ne aggódj,minden rendben. 28hetes kismma.

Ugyan hová szorulna be??? Semmi baja a babádnak.Mindenki félti a benne növekvö picit.nem írtad, hogy hány hetes terhes vagy.Ha még az elején tartasz, akkor normális, hogy ugyanúgy fekszik.Ö amúgy is annyit mozog, amennyi jól esik neki. Ne aggódj, minden rendben. 28hetes kismma.
Mért kell ennyit járnod UH-ra?Szerintem felesleges. A beszorulás elég nagy butaságnak hangzik hogy finoman fejezzem ki magam! Azt sem irtad hanyadik hétben vagy, mert az igen sokat elárul.Lásd az elõttem szólót!
Az ultrahang olyan a babának, mintha elrobogna a feje felett egy vonat. Minek feleslegesen zargatni? Én csak a kötelezõ 4-re megyek. Még 4d-re sem megyek, pedig nagy a kísértés. Ott 20 percig hangoskodnak a feje felett. Üdv, egy 25 hetes kismama:)
Valószínüleg jól érzi magát.:) De tényleg miért kell ennyi ultrahang? Ha csak önszorgalomból csinálod, szerintem is szokj le róla. A babák nem szeretik. Különben is szegénykéknek már ott sincs magánéletük..:) ) Amúgy szívem szerint én is éjjel nappal nézegetném, ha már 1-2 órát nem mocorog aggódni kezdek, de szerintem ez normális, mindenki kíváncsi és félti a babáját. Egy 30 hetes kismama

Jártatok már ugy hogy leesett a bab valahonnan, hanyat vagy hasra? Lett valami baja, mennyi idös volt akkor? Orvoshoz mindenképpen elvittétek, vagy mire kell figyelni, mi a jele ha baj van?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba? Mekkorát esett? Fejét verte be? Ha eléggé beverte, akkor én elvinném orvoshoz, biztos, ami biztos. Nem akarlak ijesztgetni, de jobb félni...nem? Remélem nincs semmi komoly. Az én kisfiam is verte be a fejét, mikor elesett, de szerencsére nekünk sem volt bajunk. Nem vittem dokihoz, mert nem esett akkorát.

Mennyi idõs a baba? Mekkorát esett? Fejét verte be? Ha eléggé beverte, akkor én elvinném orvoshoz, biztos, ami biztos. Nem akarlak ijesztgetni, de jobb félni...nem? Remélem nincs semmi komoly. Az én kisfiam is verte be a fejét, mikor elesett, de szerencsére nekünk sem volt bajunk. Nem vittem dokihoz, mert nem esett akkorát.
Azt mondják, ha felsír, akkor jó, de ha utána csak elvan, akkor nagyobb a baj. Nekem mindkét lányom leesett a franciaágyról pár hónaposan. Nincs az ismeretségi körömben olyan, akivel hasonló eset ne történt volna. Ha alacsonyról esett, valószínûleg nem lett baja. De ha pl. pelenkázóról, én biztos, hogy megnézetném orvossal!
Nekem 9 hónaposan esett le a franciaágyról, rögtön hívtam az orvost, mert elkezdett vérezni az orra és õ beküldött minket a kórházba a balesetire. Az ottani doki mondta, hogy akkor van baj, ha leesés után nem sír fel, eszméletét veszti, feltünõen csendes, sokat alszik vagy hány. Szerencsére nekünk nem lett komoly bajunk.
Hát nem akarlak megijeszteni de nekem azt mondta a gyerekorvos 30cm errõl garantált koponyatörés.Igaz nem padlószõnyegre és nem le hanem elesett az egy éves lányom hanyatt a betonon.Koponyatörés 4 nap kórházi megfigyelés.Semmi baja nem lett hál istennek.Nagy dudor volt a fején hátúl sírt õ is nagyon szerintem tovább mint 2-3 perc bár már 3 éve volt nem emlékszem erre pontosan és õ is aludt eggyett utánna.
A kérdező hozzászólása: Bocsi Babát akartam irni.
A kérdező hozzászólása: 4 honapos és kb.30-40 cmmagasrol a szõnyegpadlora esett hanyat 2-3percig sirt de utánna megnyugodott evett és aludt.
A kérdező hozzászólása: Nincs dudor a fején, igazábol tegnap történt csak este volt kicsit nyügös, hisztis nehezen akart aludni de ma reggel mosolyog és még mindig semmi nincs a fején.

Baj van vele? A kislányom most 15 hónapos és még nem akar menni. Mennyi az a kor amikor már kellene hogy menjen?

Legjobb válasz: Én is rengeteget izgultam emiatt. Az enyém pont 15 hósan indult el. Lehet nektek is már csak napok kérdése. Amúgy ha bútorok mellett lépeget v. kézenfogva nagy baj nem lehet. Játszatok egyensúly fejlesztõ játékokat, pl hinta lovacskázás.

Én is rengeteget izgultam emiatt. Az enyém pont 15 hósan indult el. Lehet nektek is már csak napok kérdése. Amúgy ha bútorok mellett lépeget v. kézenfogva nagy baj nem lehet. Játszatok egyensúly fejlesztõ játékokat, pl hinta lovacskázás.
Szia! nem tudom, h baj e , de szerintem nem.Ha rendben van a csipõje, nem sír ha feláll vagyis nem fáj neki maga az h kétlábon áll akkor sztem még van ideje.A kis keresztfiam az 18 hónaposan indult el, addig néha néha felállt, de õt nem nagyon érdekelte a dolog. Bár biztos zavar a dolog ezért sztem a védõnõnél és a gyerekorvosnál nyugodt szívvel kérdezz rá a dologra. szép napot!
Van olyan rokonom, aki 2 évesen ment csak stabilan. Hihetetlen, de igaz. Azóta bepótolta rendesen;-)!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!