Találatok a következő kifejezésre: Mennyire baj, a (420 db)

Masszőr szeretnék lenni? Mennyire baj a nagyon rossz látás?

Legjobb válasz: Egészen biztos, hogy nem baj, sõt létezik ilyen oktatás vakok és gyengén látók részére is!

Egészen biztos, hogy nem baj, sõt létezik ilyen oktatás vakok és gyengén látók részére is!
egyáltalán nem baj, sok masszõrt ismerek, akik teljesen vakok, és kiváló szakemberek, szóval hajrá
Egyes helyekre (általában jobbakra..) gyengén látó vagy vak masszõröket keresnek, mert nekik érzékenyebb a tapintásuk.
Egyik ismerõsöm kifejezetten azért lett masszõr mert vakként nem tudott máshol érvényesülni.
szerintem egyáltalán nem baj. vannak nagyon szexi szemüvegek. ;) egyébként hordhatsz akár kontaktlencsét is...

Mennyire baj a babakocsizás?

20 hónapos kislányomat babakocsiba tolom ha megyünk valahova ha minden jol megy akkor talan holnaptól biciglivel közlekedünk mert már van gyerekülés. csak ugy általánosságba nem furcsállják az emberek hogy egy ekkora gyerek még babakocsizik?

Legjobb válasz: Miért furcsállanák? és nem baj, teljesen rendben van. Ekkora gyerek még hamar elfárad, ill. ha valamit intézni szeretnék, akkor jobb helyen van bekötve a babakocsiban, mintha elszaladgálna össze-vissza.

Miért furcsállanák? és nem baj, teljesen rendben van. Ekkora gyerek még hamar elfárad, ill. ha valamit intézni szeretnék, akkor jobb helyen van bekötve a babakocsiban, mintha elszaladgálna össze-vissza.
Nem furcsa. Még sok 3 évest is látni babakocsiba, pl. ha sietni kell, vagy elfárad az úton, nincs abban semmi különös. Az én lányom 2, 5 éves, tehát 30 hónapos. Mégis ha olyan helyre megyünk, ahol tudom hogy sokat kell menni vagy állni, akkor simán babakocsival viszem. Sõt, néha mikor olyanja van kéri, hogy toljam babakocsival. Ilyenkor elmegyünk az utcánkban, vagy a környéken babakocsizni. Rám még soha nem néztek ferde szemmel emiatt. De amúgy ha néznének sem hatna meg különösebben.
Én meg azt furcsálltam, hogy lányom 8 hónapos kora óta nem ül meg benne! :) De lehet valakinek furcsa, de hát mások az anyukák, mások a gyerekek, valaki ezt, valaki meg azt szereti. Ne is rágódj ezen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket!!!
Dehogy furcsa. Én még néha a 3 évesemet is beleteszem, ha nem tudunk menni biciklivel. Azt utálom amikor megnéznek, hogy ekkora gyerek babakocsival, látom a szemükben. Csak kár hogy nem kérdezik, meg hogy hanyadik kilómétere vagyunk úton. Mert 5 kilométert nem gyalogoltathatok egy 3 évest pláne ha sietünk pl buszoz.
Nálunk a környéken szinte minden 2-2, 5 éves babakocsizik még, mi is csak azóta nem, amióta megvan a tesó (kettõt értelemszerûen nem tudok tolni), nincs abban semmi.
2 éves a fiam és bizony én még a közeli játszóra is viszem a kocsit. Na de a fiam iszonyat intenzíven játszik, és van hogy 3 órát is elcsavargunk. Szóval odamenni valahova még ok, de hazafele sokszor még el is alszik. Meg egy 20-30 percre lévõ játszótérre... Amúgy igen, furcsállják az emberek a kétévest babakocsiban.
Az nem baj, ha medencevégû, még bõven van ideje megfordulni. A fej-nyakszögletben köldökzsinórkacs látható, ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: akkor a nyakán van a köldökzsinor? remélem semmi baj nem lesz

Mennyire baj a terhességi tesztablakba vizelet kerül, és elázik?

Helyes eredményt mutat? Rápisiltem, de a tesztablak teljesen elázott, valahogy belekerült a vizelet. Megrázogattam, de látszott rajta, hogy az ablak elázott. A kontrollcsík is időn túl jött utána ki.

Legjobb válasz: 10 perc után jött ki a kontrolcsík? És másik csík nincs is? Mikorra nem várod?

10 perc után jött ki a kontrolcsík? És másik csík nincs is? Mikorra nem várod?
Iszonyat mennyiségû tesztet csináltam már, hónapról hónapra vártam, hogy ne jöjjön meg. Na aztán egyszer csak elegem lett, nem foglalkoztam semmivel, õszintén úgy voltam vele, hogy majd elkezd nõni a hasam és akkor meg tudom, hogy terhes vagyok. Na ez nagyon be vált! :D Volt egy hónap amikor már a férjem kérdezett rá, hogy nem kellene megjönnie. Én meg csak mondtam neki, hogy majd megjön ha akar, meghalni nincs idõm nem, hogy még menstruáljak is. Hát aztán megnéztem, még is mikor kellene meg jönnie, már 2 hete késett. 3 napig gondolkodtam, de aztán csak csináltam egy tesztet, pozitív lett. 39 hetes vagyok azóta. Hagyd a tesztelgetést, csak ideges leszel tõle, hidd el elég csak akkor tesztelni mikor már gyanúsan sokat késik. Mielõbbi baba áldást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Igazából azért bírom teszt nélkül, mert már sokszor csalódtam :(
A kérdező hozzászólása: Ma megjött. :'(
Nem hiszem el, hogy ezt így bírod teszt nélkül! Vagy csak nem írtál?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Még ma nem teszteltem. Nem tudom mikor fogok, de írok ha megjön, és akkor is ha nem!
KÖszi :) Várom!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! És köszönöm! Megpróbálom nem elrontani holnap (ha addig meg nem jön)Majd nyugodt körülmények között csinálok tesztet. Írok mindenképpen
Én elvileg holnapra nem várom, de össze-vissza a ciklusom, tehát akár tegnapra nem vártam, de holnapra semmiképp :) Viszont több, mint egy hete pozitív a tesztem :) Szorítok!! Írj holnap! Tényleg pohárba lógasd, én még a kezem is ki szoktam támasztani, nehogy megázzon, a pohár széléhez szoktam nyomni, az a tuti. Olvasd el, az én tesztem 10 mp-es volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Nagyon Kedves vagy! Nagyon látszott rajta, hogy eláztattam, még a széle is megpuffadt. Majd írok, mi lett, de kevés a remény, pláne fél petefészekkel :( Te mikorra nem várod?
Sajnos így már nem igazán értékelhetõ. Az jó jel, hogy nem jött meg, holnap vegyél egy másik tesztet és csináld meg. De pohárba pisilj és ne rá a tesztre, mert így akkor nem tud elázni, kivéve ha túl sokáig áztatod a vizeletben. Asszem 20 másodpercig kell a pohárba lógatni, utána pedig 5 percet várni. Szurkolok neked, de feltétlen csinálj másikat mert ez így sajnos semmit nem jelent. 38hkm
Nem baj, holnap veszel! Tedd el a reggeli pisidet!!! Ráadásul nem jött meg, ez jó jel! A kontrollcsík meg elvileg azonnal kijön, tehát nagyon sanszos, hogy tényleg elbaltáztad a tesztet, úgyhogy nyugi :) A pár száz forinton túl semmit nem vesztettél!
A kérdező hozzászólása: Mára nem vártam :( Nem is jött meg, de most este teszteltem. Negatív lett :( A kontrollcsík az kb. 10 perc után jött ki, miután megrázogattam a tesztet, hogy a tesztablakból kimenjen a vizelet. De az eleje tökre elázott Béna vagyok, és nincs itthon másik teszt :(
Ó, sajnálom :(((( Az utolsó válaszolóval egyetértek, de én képtelen lennék rá :( Viszont könnyû szülést akkor, ha már ennyire a végén vagy :) Te pedig ne add fel, sok erõt!

Mennyire baj a por a kontaktlencsének és főleg a szememnek?

Lovagolok, és hát azért sok por van. Ma lett meg a kontaktlencsém, csak félek, hogy nehogy por jusson a szemem és a lencse közé.

Legjobb válasz: Ha már egyszer rajtad van, nem tud alámenni a por, de attól függetlenül irritál, ahogy a menetszél is. Egy védõszemüveg (vagy napszemüveg) nem árthat.

Ha már egyszer rajtad van, nem tud alámenni a por, de attól függetlenül irritál, ahogy a menetszél is. Egy védõszemüveg (vagy napszemüveg) nem árthat.
A lencse alá nem tud por menni.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm :)
Nekem azt mondták az optikában hogy be tud menni alá a por. Úgy van illesztve a lencse hogy a könny szabadon tud áramlani a lencse és a szaruhártya közt tehát ki tudja mosni.

Mennyire baj a bukás? Kislányom 3hetes, és hiába büfiztetem, rendszerint nem jön a büfi, de ha leteszem akkor visszabukja. Ez gond? Sokat evett? Túletetem?

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt a helyzet. Nehezen tanult meg büfizni. Eleinte 20-30 perceket volt büfiztetve.Semmi. De ahogy letettük, visszajött. Majd egyre gyakrabban tudott büfizni. A bukásra azt mondta a doktornéni, h. amíg ilyen ütemben gyarapszik (1kg/hó, 20-25 deka/ hét) nem probléma a bukás.Valószínû, hogy sokat eszik. Szerintem. A gyerkõcöm szerint az sem volt elég...

Nálunk is ez volt a helyzet. Nehezen tanult meg büfizni. Eleinte 20-30 perceket volt büfiztetve.Semmi. De ahogy letettük, visszajött. Majd egyre gyakrabban tudott büfizni. A bukásra azt mondta a doktornéni, h. amíg ilyen ütemben gyarapszik (1kg/hó, 20-25 deka/ hét) nem probléma a bukás.Valószínû, hogy sokat eszik. Szerintem. A gyerkõcöm szerint az sem volt elég...

Mit jelent? Ha az uh-on a baba haskorfogata kb 2 hettel kissebb mint, a tobbi ertekek ahol csak -2nap elteres van. Ez mitol lehet? Mennyire baj? A doki nem mondott semmit sem.28 hetes km

Legjobb válasz: Semmit nem jelent. Nekem is vlt ilyen "gondom" terhesen és a neten megkérdeztem egy nõgyogyit, aki jó az uh-ban és az írta, hogy az ilyen belefér a mérési hibahatár kategóriába.

Semmit nem jelent. Nekem is vlt ilyen "gondom" terhesen és a neten megkérdeztem egy nõgyogyit, aki jó az uh-ban és az írta, hogy az ilyen belefér a mérési hibahatár kategóriába.
Szia! Én ugyan igy jártam. Pont 28 hetesen vették ezt észre. Akkor azt mondták hogy a biztonság kedvéért nézzük meg a Picurt. Azóta is szépen feljódik, a pocakja még mindig kisebb 1 héttel, de azt mondta a doki, hogy ha fejlõdik, és elég a magzatviz akkor nem kell miért aggódni. Szóval szerintem nyugi. szia
Szia! Nekem 1-2 héttel mindig a feje mérete alapján mérik nagyobbnak. Én nem aggódom, mert a dokim azt mondta el is mérhetnek dolgokat meg max nagyobb feje lesz a gyereknek az átlagnál :) Szerintem neked sem kell aggódni, sokszor szoktak tévedni az UH-sok súlyt is szeretnek elmérni... Minden jót! 37+3 hetes km
Nem lesz tõle semmi bajod :)
A bio sem egészségesebb, és nem is biztos, hogy valóban bió! Ha nem permetezik az almafát, akkor azon csak kukacos alma terem. Az pedig nagyon nem gazdaságos a termelõnek.

Mennyi átlagosan a permetezés utáni várakozási idő? Baj lehet abból, hogyha a fa permetezése során a fa alatt lévő veteményesre is rámegy a permet (szél, stb. miatt)?

Legjobb válasz: Igen baj lehet az is. A permetszereken rajta van a kötelezõ munka és élelmezés egészségügyi várakozási idõ. A munka várakozási idõ azt jelenti, hogy a permetezéstõl számítva mennyi ideig nem lehet munkát végezni a permetezett területen, az élelmezési pedig azt, hogy mennyi ideig nem fogyasztható a permetezett növény termése. Egyes szereknél (amik többféle növényre is használható) növényenként változhat ez az idõ. Attól függõen hogy mennyi idõ alatt bomlik le az adott növény termésébõl, vagy mennyire szívódik föl.

Igen baj lehet az is. A permetszereken rajta van a kötelezõ munka és élelmezés egészségügyi várakozási idõ. A munka várakozási idõ azt jelenti, hogy a permetezéstõl számítva mennyi ideig nem lehet munkát végezni a permetezett területen, az élelmezési pedig azt, hogy mennyi ideig nem fogyasztható a permetezett növény termése. Egyes szereknél (amik többféle növényre is használható) növényenként változhat ez az idõ. Attól függõen hogy mennyi idõ alatt bomlik le az adott növény termésébõl, vagy mennyire szívódik föl.

Mennyire baj ha egy nõ könnyen megmutatja a testét?

Nem azt mondom, hogy 1-2 perc után levetkõzöm de 1-2 nap beszélgetés után elég könnyen nyitok a testi látványok felé. Nem vagyok kur,va, mert nem. Viszont szégyellõs sem.

Legjobb válasz: Egyáltlán nem baj! Söt nagyon is jó,hogy ilyen közvetlen tudsz lenni,és nem vagy szégyenlös.Semmi baj ezzel.

Egyáltlán nem baj! Söt nagyon is jó, hogy ilyen közvetlen tudsz lenni, és nem vagy szégyenlös.Semmi baj ezzel.
egyáltalán nem baj én szivesen+ néznélek küldjél képet ha akarod én i küldöks 23f
A meztelenség, a testünk elfogadása természetes dolog (lenne). Csak most megint ott tart a nyugati civilizáció - a média- és celebiparnak köszönhetõen -, hogy a pucér test megint olyan szenzációs dolog. 30-40 éve, a 70-es-80-as években a meztelenség, akár barátok elõtt is, napozás, fürdés teljesen egészséges és normál dolog volt. Lezajlott egy gondolkodásbeli forradalom a fiatal generációkban, és az volt az eredménye. Aztán lassan visszafordult minden, már megint nagy hiszti, ha valakinek ez vagy az villan, meg csupasz felületeket posztol magáról a közösségi oldalon, mert ebbõl lehet médiahisztit csinálni. Ha megint olyan természetes lenne a meztelenség, mint amikor virágzott a naturizmus, akkor hogyan lehetne eladni milliós példányszámot egy-egy rihannás [email protected]_nckodásból, meg egy celeb [email protected]ásából? A médiaipar érdeke, hogy a meztelenség tabu meg szexuális dolog legyen, hogy fenntartsa a hisztit meg a hájpot. (Lásd: csö.csök kicenzúrázása az instáról, de ha már egy gatyapánt takarja a bimbót, az már mehet - álszent magatartás.) A fiatalok meg ebbe nõnek bele. És egy bányatónál se hajlandók levetni a bokáig érõ gatyát meg a bikinit.
nagyon egyetértek 17.
#11 elárulom hogy nekem szimpatikusabb a saját életpélda, mint a személyeskedõ kritika, névtelenül. Attól, hogy irigykedsz, nem kell leszólni azt, akire.
Jelenleg 2 pasi van, akivel hetek óta beszélgetek interneten, telefonon. Mindkettõjük vonzó, de egyelõre nem tudom, melyiküktõl szeretnék valamit. Igazából mindkettõtõl... komoly kapcsolatra jelenleg úgysem vágyom. De ez még a jövõ zenéje, egyelõre nem tudok találkozni egyikükkel sem a távolság miatt. Viszont fehérnemûs képet már mindkettõnek küldtem, olyat is, ahol nincs rajtam melltartó, csak eltakarom a mellem, vagy háttal vagyok fotózva bugyiban. Egyikük sem pattintott még le a túlzott nyitottságom miatt... Az az igazság, hogy elégedett vagyok a testemmel, nem vagyok szégyellõs, exeim elõtt is nyugodtan levetkõztem, nem feszélyezett a dolog. És jól esnek az elismerõ szavak így közel 1 év szingli lét és szexmentes élet után. Ha emiatt valaki elítél, meg is érdemli, nem is bánom, hogy a késõbbiekben semmi nem lesz köztünk. 21/N
Nem "személyeskedtem", hiszen nem a személyiségével kapcsolatban fogalmaztam meg kritikát, hanem a viselkedésével kapcsolatban. Rendben, neked az szimpatikusabb, nekem meg nem. Az a jó, hogy mindketten elmondhatjuk az egyenértékû véleményünket anélkül, hogy valamit is "kellene". Egyébként nincs bennem irigység, de mindenki magából indul ki...
Elhiheted, hogy semmi felvágás nincsen benne. Mivel közismerten nem csajozom itt k. semmi érdekem nincsen vagizni. Meg mégis mire? Hogy Dowd felhasználó menõ legyen akirõl a 95% azt se tudja kicsoda a valóságban? Ugyan már, te sem gondolod komolyan....
Nem volt bennem bántó szándék, csak így jött le. Elnézést, ha megsértettelek, nem volt szándékos.
Nem is bántásnak vettem, csak nem értettem ezt hogy sikerült kihozni :D
Szerintem minden férfi ilyen nõre vágyik. Ma a nõk legalább 50%-a pont a te ellentéted. Hogy mit szégyenlenek magukon, azt nem tudom, de nem is tudom elképzelni. Ez a saját testetek, és ha csak nem egy bunkónak mutogatod magad, akkor jó eséllyel hibátlannak fognak találni. Nem értem amúgy én se, hogy ebbe mit lehet szégyenleni, a legtöbb embernek nincs 3. mellbimbója, stb. 14/F
Kedves kérdezõ, nincs azzal semmi baj! A baj az, ha lelépsz és nem jössz ide legalább 2 napig beszélgetni :)
Kérdezõ. Egyébként megtekinthetõ fotósorozatod a neten? (lehet tévedek, de talán megosztottad a képeidet akár ügynökségekkel, akár oldalakkal)
Szerintem nem gond, díjazom az ilyen nõt :) 25/F
Nekem baj lenne, mert azt gondolnám, mindenkivel ilyen közvetlen lehetsz...:D
Nekem nem baj.
ismerlek téged pont 2 napja na muti magad:)
Nem lenne baj, ha a megfelelõ partnernek tárulkozól ki ennyire, de ezzel csak az a baj, hogy pár nap alatt nem lehet tudni, hogy egy bunkónak vetkõzöl, vagy akivel kialakult egy érzelmi kapcsolatod.
Volt, hogy amikor randira hívtak strandra, azt javasoltam menjünk nudista strandra. Végül jól sült el. ;-)
Attol függ. Kuldj kepet es megmondom ;)
Nem baj, abból tudom, hogy csak annyira kell. Persze aztán alakulhat ettõl még máshogy, de ilyen alkalmakat senki nem hagy ki. De akivel komolyabban szeretnék ismerkedni, abban zavarna kicsit.
A nagy kérdés, hogy mi vezérel. A Magamutogatás, vagy a nudizmus? :) Nekem sincsen vele gondom, (Heti 1-3 -at kapok is) de én amondó vagyok, hogy azért vigyáz képekkel könnyû visszaélni. Az egy dolog, hogy én, meg még páran nem teszünk ilyet, de van aki viszont igen.
1-2 nap?! Barátnõmmel az elsõ randinkon 15 perc múlva már a szájában voltam.
Ez mit jelent nálad pontosan? Fehérnemû vagy teljes meztelenség?
Dowd, nem lehetne, hogy egyszer úgy adj választ, hogy nem rejted el benne, hogy mennyire jó fej és sikeres vagy a nõknél? Engem nem szokott zavarni, ha valaki egy-egy válaszban magát fényesíti, de te szinte 24/7.
Végre egy reális nõ... Sosem értettem egy csaj miért szégyelli a melltartoját mutatni mikor bikiniben pozol a strandon... Kedves kérdezõ légy a feleségem... :) még korban is jó ;)
#11 Was? Rejti a rosseb. Nem azért írtam te. Csak sokszor dolgozom saját tapasztalatból nem csak ideröfögök fikciókat :)
"mindenki magából indul ki" emlékszem, ezt gimiben még komoly visszavágásként használtuk. De már kinõttünk az ilyen "érvekbõl" ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!