Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ütős az Eristoff (1 db)

Mennyire ütős alkohol az Eristoff?

Sokan mondták, hogy többet rá se mernek nézni, annyira "kiütötte ?ket".

Legjobb válasz: Szia. Én nem nagyon értek az italokhoz, csak annyit tudok errõl az italról, hogy ez egyfajta Vodka. Nem olyan erõs, mert csak 37,5 % -os. Vannak ettõl keményebb vodkafajták is. Gondolom azok a valakik keverték és még ittak melléje valamit, azért lehetett nekik ütõs.

Szia. Én nem nagyon értek az italokhoz, csak annyit tudok errõl az italról, hogy ez egyfajta Vodka. Nem olyan erõs, mert csak 37, 5 % -os. Vannak ettõl keményebb vodkafajták is. Gondolom azok a valakik keverték és még ittak melléje valamit, azért lehetett nekik ütõs.
INKÁBB UGY MONDANÁM CSALOKA ATTOL FÜGG MIT ESZEL ELÖTTE EZ OLYAN ITAL AMI NEM HAT AZZONAL HANEM KÉSÖBB FEJTI KI HATÁSÁT DE AKKOR NAGYOT ÜT AZÉRT CSALOK MERT SOKAT IHATSZ BELÖLE ÉS NEM ÉRZED AKKOR MINDJÁRT DE HA ÖSSZE ÉRIK AZ EGÉSZ AKKOR NAGYOT ÜT.
Minden italozás hatását az elõtte megevett étel milyensége, és a piálás alatti kedved befolyásolja.A zsíros ételek lassítják az alkohol hatását.A másnaposság akkor szörnyû, ha kevered az italokat.Ha, csak jó minõségû vodkát iszol(mint az Eristoff), és nem kevered mással, és nem 6 vödörnyit fogyasztasz belõle akkor nem leszel másnapos.Lehet, hogy legközelebb 2 pohártól is felettébb jól érzed majd magad.Tehát az alkohol hatását nagyon sok minden befolyásolhatja.Remélem segítettem!
Egyetértek az elöttem szólóval, és persze hozzátenném, hogy azért ne éhgyomorra piáld. Az sosem jó. Én tegnap három nagyot ittam és csak jobban lettem tõle, annyira, hogy iszonyat hangosan, röhögve, full hamisan a barátaimmal "énekeltem" el a Himnuszt éjfélkor. =)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Ázsia Centerben kiadják a szeszes italt 18 éven aluliaknak?

Mármint ahol ázsiaiak az eladók is.

5

Hogy lehet a must forrását megállítani?

1

Gyengére bekevert pálinkát tiszta szesszel lehet feljavítani, vagy esetleg valami mással?

2

Miért bírom kevésbé az alkoholt mint régen?

Sziasztok, olyan problémám akadt hogy régen elég keményen ittam bulikban, végigittam egész estéket, és kibírtam különösebb mellékhatások nélkül.
De mostanában ( ebben az évben, meg talán előzőben is), egy kicsit változott a helyzet... Általában nem sokat tudok inni(kissé változó amúgy), mert érzem hogy rosszul vagyok, még ha nem is vagyok annyira részeg.
Olvastam más kérdésnél hogy ki lehet ebből "öregedni", amit szeretnék kizárni(kort inkább nem mondok mert normális, komoly válaszokat akarok és nem azt hogy az legyen a téma hogy miért iszok ilyen fiatalon stb. )

1

Miskolcon hol érdemes cefrét kifőzetni?

Most főzetünk először,és érdekelne Miskolcon hová érdemes vinni kifőzetni a cefrét.

0

Az igaz, hogy ha zsírt eszel vagy olajat iszol, vagy zsíros vagy olajos ételeket eszel akkor nehezebb berúgni?

3

A bólétól lehet spicces állapotba kerülni?

3

Van durván 180 liter szilva cefrém, 30 liter alma, 150 körte és 60 vegyes. Mennyi pálinka jőn ki belőle? Egyik havernak van egy 5 literes főzője, mennyi ideig tartana vele?

7

Ha kiveszem a krémlikőrt a hűtőből és felrakom a szekrény tetejére akkor megromlik?

A 20. születésnapomra kaptam egy krémlikőrt és beraktam a hűtőbe, mondom jó lesz estére inni belőle, de elfelejtettem és bennmaradt 2 napig. HA most kiveszem és felrakom a szekrény tetejére, ugye hideg után szobahőmérséklet, akkor megromolhat?

6

Almabort csináltatok már?

Szeretnénk almabort csinálni, és ehhez kéne tipp, recept...bármiféle ötlet :) igen igen...tudom...neten fenn van...de írhatnátok személyes tapasztalatokat ha nem nagy kérés :) nem akarjuk túl cukrozni se túlvizezni...tippek ? :)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!