Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ütős az Eristoff (1 db)

Mennyire ütős alkohol az Eristoff?

Sokan mondták, hogy többet rá se mernek nézni, annyira "kiütötte ?ket".

Legjobb válasz: Szia. Én nem nagyon értek az italokhoz, csak annyit tudok errõl az italról, hogy ez egyfajta Vodka. Nem olyan erõs, mert csak 37,5 % -os. Vannak ettõl keményebb vodkafajták is. Gondolom azok a valakik keverték és még ittak melléje valamit, azért lehetett nekik ütõs.

Szia. Én nem nagyon értek az italokhoz, csak annyit tudok errõl az italról, hogy ez egyfajta Vodka. Nem olyan erõs, mert csak 37, 5 % -os. Vannak ettõl keményebb vodkafajták is. Gondolom azok a valakik keverték és még ittak melléje valamit, azért lehetett nekik ütõs.
INKÁBB UGY MONDANÁM CSALOKA ATTOL FÜGG MIT ESZEL ELÖTTE EZ OLYAN ITAL AMI NEM HAT AZZONAL HANEM KÉSÖBB FEJTI KI HATÁSÁT DE AKKOR NAGYOT ÜT AZÉRT CSALOK MERT SOKAT IHATSZ BELÖLE ÉS NEM ÉRZED AKKOR MINDJÁRT DE HA ÖSSZE ÉRIK AZ EGÉSZ AKKOR NAGYOT ÜT.
Minden italozás hatását az elõtte megevett étel milyensége, és a piálás alatti kedved befolyásolja.A zsíros ételek lassítják az alkohol hatását.A másnaposság akkor szörnyû, ha kevered az italokat.Ha, csak jó minõségû vodkát iszol(mint az Eristoff), és nem kevered mással, és nem 6 vödörnyit fogyasztasz belõle akkor nem leszel másnapos.Lehet, hogy legközelebb 2 pohártól is felettébb jól érzed majd magad.Tehát az alkohol hatását nagyon sok minden befolyásolhatja.Remélem segítettem!
Egyetértek az elöttem szólóval, és persze hozzátenném, hogy azért ne éhgyomorra piáld. Az sosem jó. Én tegnap három nagyot ittam és csak jobban lettem tõle, annyira, hogy iszonyat hangosan, röhögve, full hamisan a barátaimmal "énekeltem" el a Himnuszt éjfélkor. =)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik országban készül a legfinomabb sör?

9

Kóstoltátok már a Royal Vodkát barackkal?

A barátnőm és én sátorozunk és kíváncsiak lennénk,hogy milyen.

5

Milyen íze van ennek a görög italnak?

https://www.google.hu/search?hl=hu&q=greek+anis+aperitif+200..

itt egy kép róla, ha valaki így felismerné

Sokat segítene..köszönöm!

8

Az alhohol hizlal vagy fogyaszt?

Baratnom szerint az alkohol felpuffaszt es hizlal de en ugy tudom h fogyaszt.. melyik az igazsag es mi a magyarazata? :D

17

Egy 0.7l-es whiskey meddig tart ki, ha mindennap csak egy-két kortynyit iszok belőle?

9

Vodka gumicukor receptje elvileg úgy szól h 3-5 nap hűtőbe, namármost nekem holnapra kell, ésha beteszem 1 napra a fagyasztóba akkor úgyis jólesz? Vagy sima hűtőbe tegyem? Kevergetni kell? hogy csináljam?

5

Mik azok a longdrinkek? Például mi?

2

Magyarországon hol lehet valódi rizspálinkát venni?

Nem ilyen ízesített szeszes italra gondolok, hanem eredeti, minőségi rizspálinkára. Hol kapni ilyet? Pl. Tesco, Auchan és egyéb multikban lehet venni?

3

Borhűtő csak bor tárolására jó?

Nem szoktam inni, de néha desszertekhez használok ezt-azt, rumot, vermutot, likőröket, konyakot, néha bort. Mivel ilyen célokra használva lassan fogynak, sokáig csak állnak a konyhaasztalon, ami szerintem nem tesz jót nekik a meleg miatt. Viszont sajnálnám, ha emiatt egy év alatt megromlana egy több ezer forintos ital.
Érdemes venni nekik egy borhűtőt, vagy mindegy, mert a borhűtő az úgyis csak borokra jó?

5

Milyen whiskey fajták vannak? Pl: single malt, blended, grain stb? Melyik mit jelent?

Kezdő vagyok még a témában, szeretnék jobban belefolyni...
Írna a fajtákról nekem valaki?

Köszi!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!