Találatok a következő kifejezésre: Mennyire óv koton (2 db)

Mennyire óv a koton? Biztonságos?

Legjobb válasz: 97%-os a megbízhatósága.

97%-os a megbízhatósága.
Ha jól használod és közösülés elõtt / után sem kerül semmi oda ahova nem kéne, akkor biztonságos, kiegészítõ védekezést nem igényel. Ha mégis bizonytalan vagy használjatok spermicidet, olvasd el a többi idevágó kérdést, van vagy 100...
Az elsõ ülésen csak menetiránynak háttal lehet gyerekülést bekötni
"" Nem a kor számít, hanem a magasság. Elsõ ülésre csak a 150 cm-es magasságot elért gyermeket lehet ültetni életkorától függetlenül. Ebben az esetben nem kell ülésmagasítót alkalmazni. Tehát 150 cm-nél alacsonyabb gyermeket nem szabad elõre ültetni, ülésmagasítóban sem (kivéve azokat a csecsemõket, akiket menetiránynak háttal be lehet kötni a biztonsági gyermekülésbe). Tisztelettel: Dr. Koszoru István autojogasz """ totalcar.hu
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Egyébként hogy lehet gyerekülést háttal bekötni??? Bébihordót be lehet, én is úgy hordtam a fiamat, de gyerekülést szerintem egy 1 méter magas, 15 kilós gyereknél képtelenség!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egy kisteher autóról van szó, nincs benne légzsák azt hiszem. Szerintem hátra fogjuk bekötni, mert fordítva elég bután nézne ki:-). Igazából azért akartuk elõre ültetni, mert elég hosszú az út és így elnézelõdhetett volna. Tervünk ezennel meghiúsult! Köszi azért mégegyszer!
Igy igaz, nem lehet elõl gyerekülés, csak háttal a menetiránynak. _rendõr-
Jobba tenéd ha elolvasnád a hatályos kreszt, met IGEN, CSAK MENETIRÁNNYAL ELLENTÉTESEN LEHET gyerekülést elõre beszerelni kikapcsolt légzsáknál, vagy ha nincs légzsák!!! De idemásolom , a kérdezõ miatt, te meg oszd az eszetlenségedet másoknak!! Az elsõ üléshez - a jármû szokásos haladási irányával ellentétes irányban - a gyermekbiztonsági rendszer csak akkor szerelhetõ be, ha az üléshez légzsákot nem szereltek fel vagy a légzsák mûködésbe lépését elõzetesen megakadályozták. A 3 évnél fiatalabb gyermek csak gyermekbiztonsági rendszerben rögzítve szállítható. A gyermeket a gyermekbiztonsági rendszerhez tartozó hevederekkel (pántokkal) is rögzíteni kell.
Az elsõ ülésen csak menetiránynak háttal lehet gyerekülést bekötni ---- NEM!!!! Ez hülyeség!!! >>> Gyerekülést is lehet rakni elõre, csak az a megkötés, hogyha van légzsák, akkor nem szabad háttal. Egyébként OK!
Mekkora a gyerek? Hány centi, hány kiló?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Már megtörtént a kirándulás, hátul ült a gyerek:-)!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!