Találatok a következő kifejezésre: Mennyire árt babának, ha nem tudok (2 db)

Mennyire árt a babának, ha nem tudok lemondani az édességről?

Napi szinten kívánom az édességet.

Legjobb válasz: a 35 ik héten tartok és ugy nézek ki mint aki a 3-ik 4ik hónapnál tart,van aki észre se veszi. az orvosom azt mondta,hogy nem ehetek édességet(sss...ne mondjátok el neki,de meik terhesnõ tudja ezt betartani:) )egyébként nem eszek sokat és azt mondta hogy sétáljak sokat.mindennap legalább 2 órát. szoval szerintem is egyél nem ártasz vele,de mértékkel,és sok mozgás mellett.

a 35 ik héten tartok és ugy nézek ki mint aki a 3-ik 4ik hónapnál tart, van aki észre se veszi. az orvosom azt mondta, hogy nem ehetek édességet(sss...ne mondjátok el neki, de meik terhesnõ tudja ezt betartani:) )egyébként nem eszek sokat és azt mondta hogy sétáljak sokat.mindennap legalább 2 órát. szoval szerintem is egyél nem ártasz vele, de mértékkel, és sok mozgás mellett.
1.szeretet-hiánya, ha a lelki hátterét nézzük, valószinûleg nem olyan mértékû a figyelem rád, mint eddig 2.a másik oka, hogy a babád édes szájú és kivánja, azaz meg kell egyed, még akkor is ha nem esik jól utána---ebbõl tudni, hogy nem te kivánod... egy cerbona szelettel szerintem nem teszel semmi károsat pl. a másik ami még eszembe jutott, nem bántásként irom, ne sértõdj meg!!! csak mert ide kivánkozik, mi van ha most nem tudsz ilyen apró dolgokról pl, lemondani --késõbb hogy tudod kezelni, hogy a gyerek az elsõ-utána te?

A fiam 12 éves fáj a torka és 38 fokos a láza én 22 hetes terhes vagyok. Tudok tenni valamit hogy ne kapjam el töle a betegséget? Magzatom elkaphatja ugy hogy én azt nem veszem észre? Mit tegyek ha esetleg belázasodnék? Mennyire árt a babámra?

köszi

Legjobb válasz: Szia! én itthon vagyok a 4 éves kislányommal, mert beteg, köhög, lázas. kicsit már én is köhögök, de nem hiszem, hogy bármi baja lenne a babának ettõl. nem szedek gyógyszert semit, teázok. persze , ha durvább lenne a dolog, el kell menni dokihoz. láz esetén csillapítani kell ugyan úgy, nem lesz baja a babának, szerintem..

Szia! én itthon vagyok a 4 éves kislányommal, mert beteg, köhög, lázas. kicsit már én is köhögök, de nem hiszem, hogy bármi baja lenne a babának ettõl. nem szedek gyógyszert semit, teázok. persze , ha durvább lenne a dolog, el kell menni dokihoz. láz esetén csillapítani kell ugyan úgy, nem lesz baja a babának, szerintem..
Használj maszkot, moss sûrûn kezet és szellõztess gyakran, szedj c vitamint, egyebet ellene nem igen tehetsz. Ha elkapnád a lázra ügyelj, nekem algopyrint adtak, mikor terhesen lázas lettem. Judy
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek sürün mosok kezet szellöztetek is de egész héten együtt voltunk mig lappangott nála ez a dolog.Szerintetek ugy nem lehet elkapni hogy én nem veszem észre csak a baba lesz beteg?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!