Találatok a következő kifejezésre: Mennyire normális kissé (3 db)

Mennyire "normális" a kissé túrós szerű váladék?

amennyiben az orvos vett kenetet, a jelentésemre rá volt írva, hogy túrós váladék, de a labor nem mutatott ki semmit (szal Candida-t sem, bár régebben voltak problémáim ezzel, de az viszketéssel is járt és most nincsen ilyen), viszont coli fert?zést kimutatott, amire kaptam antibiotikumot, elvileg el kellett múlnia? a coli tünete lehet túrós váladék? illetve olykor fájdalmas a sex, többnyire amikor nem vagyok annyira nedves, vmilyen betegség miatt fájhat és úgy érzem mintha seb lenne (csíp is olykor az ondó), vagy kidörzsölés miatt?

Legjobb válasz: Bocsánat a nõk egészsége rovatba kellett vna írnom, de remélem azért kapok választ!:)

A kérdező hozzászólása: Bocsánat a nõk egészsége rovatba kellett vna írnom, de remélem azért kapok választ!:)
hát szerintem gombás fertõzésed van akkor is ha nem vizket. ezek a tünetek.én canetent vettem kupban, pontosaban canesten combit és nekem attol elmult.
Szerintem is hüvelyi gombás fertõzésed van. Nekem nagyon sokszor volt, hajlamos vagyok rá, és mindig a tiédhez hasonló tünetekkel jött. A nõgyógyász tud rá írni kúpot és gyógyszert is. Érdemes utánajárni, mert komolyabb bajokat is okozhat, mint pl: méhszáj seb.
A kérdező hozzászólása: Méhszájseb már van sajnos, kb. 2 éve:((. Pedig mindig elmentem orvoshoz, ha bajom volt, csak már unok egyfolytában (egy évben kb. 5-ször orvoshoz járni vele)Köszönöm a válaszotokat!

Társkeresõkön mennyi lehet a normális és a kissé defektes nõk aránya?

Fõleg ott próbálkozok mert a való életben kissé félénk vagyok, meg idõm nincs rá. Van képcsere, sok beszélgetés pár napon keresztül. Tehát hurrá és happy minden. Majd fixálunk egy találkát, hogy hol és mikor legyen az. Aztán rákérdezek még egy s más dologra pár napra a randi elõtt, aztán már legtöbbször nincs válasz. Rosszabb az, ha elmegyek randira és a csaj meg sehol. Mert eddig 8 randim volt 3 év alatt, és 6 szor el sem jöttek, egy is csak eljött de valami ürüggyel el is ment. Csak 1 jött így össze, vele sokáig együtt is voltam, 2 évig. i lehet az oka?

Legjobb válasz: Szerintem 5-95% a defektesek javára. Normális csajnak szerintem nincs szüksége rá.

Szerintem 5-95% a defektesek javára. Normális csajnak szerintem nincs szüksége rá.
Azért a pasik se szentek. Én az arányokról annyit tudok mondani nõként, hogy 6 hónapos társkeresõzésem alatt 6 pasiból 1 volt normális akivel találkoztam. Õ lett a férjem. A férjem akkor próbálta elõször a dolgot, 2 hete volt fent amikor megismerkedtünk. Másokkal nem találkozott. Eredetileg 5 lánynak írt, és 3 válaszolt is neki, leveleztek. Pár üzenet után már csak én maradtam. Ennyi a tapasztalatom. (n 28) Ha meg valaki pl félénk, attól még normális. De ugyanúgy társkeresõt használ. Vagy magányosan döglik meg. Vagy mégis szerencséje lesz, és élõben ismer meg valakit. Meg ez az élõben vs társkeresõn.... akkora hülyeség. Társkeresõn is élõ emberek vannak:D szóval nem mindegy?
99% defektes, 1% normális (pasiknál is). Aki nem defektes, az boldogan él párkapcsolatban és ha épp nincs kapcsolata, akkor sincs rászorulva, hogy mindenáron találjon valakit, elégedett az életével akkor is, ha éppen egyedül van, de nem zárkózik el a lehetõségektõl, amik váratlanul jönnek. Éppen ezért a "normálisak" nincsenek fenn a társkeresõkön, nem járnak bulizni sem, hanem a "való élet" nevû izében lehet õket megtalálni: munkahelyen, valamilyen hobbi kapcsán, stb.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, de akivel ismerkedtem is és 30 körüli nõ volt, azok is ott leírták, hogy van diploma minden, munkahely, de minden nap buliznak még és sokat iszogatnak. Persze lehet, de nem biztos, hogy jó ha egy 30 éves és viszonylag komolynak? számító nõ, még mindig buliból buliba esik és még mindig nem akar stabil kapcsolatot, meg azon filózik, hogy van szõrös-e a pasi melle (igen, sok volt aki ilyenkor idõsen is ezt kérdezte tõlem)van-e 100+-os baráti köre a pasinak, aki vele lesz, van-e saját lakás stb. Nem tudom, de nekem 3 év társkeresõ után nagyon rossz a tapasztalatom.
Egy normalis lany az valo eletben is konnyeden talal partnert. Ezert a tarskereson ppm-be kell merni szerintem a rendes lanyok szamat. Egyszerubben fogalmazva, elvetve talalsz csak normalisat, pl 1 a 10000bol.
20%normális 80%defeltes
Sajna úgy van, ahogy írod. Egónövelés, unatkozás, aztán fel lehet szívódni a ködben. Szerintem felejtõs.
A kérdező hozzászólása: Ez a kamureg azt jelenti, hogy csak passzióból, egonövelés, idõelütés céljából vannak ott sokan? Mert ezt én is látom, tapasztalom. De ezeket az eltûnéseket mesteri szintre emelték.
Ismerõs kifejezés a kamureg? A netes, adatlap alapján válogatós társkeresõk ideje lejárt, ahogy a tündéké is. Kizárólag olyan társkeresõre regisztrálnék, ahol szervezett randikkal segítik az egyedülállókat, mindenféle, tetszés szerint választott programmal (kirándulás, kerékpár, társasjáték...stb.). Ott nem kell csalódott arccal az órát bámulva a randihelyszínen egyedül toporogni. Evvan.
Mert nincs értelme :)
A kérdező hozzászólása: A legjobb mikor tökre egy hullámhosszon vagyunk, teljesen jól elbeszélgettünk napokon keresztül, soha egy rossz szó sem volt, aztán hirtelen már nem írnak vissza soha többé. Pedig egy kommentet megérne tõlük, hogy bocsi de már nem érzed benned azt, akit keresek, bocsi, de már senkivel sem akarok ismerkedni, bocsi de már összejöttem mással vagy bármi indokot leírhatna. De egy szóra sem képesek már. Ezért nem értem ezt.
Nálam pl munkahelyi , osztálytársi, baráti körbõl kapcsolat ki volt zárva alapból, valamit diszkó b...zi sem vagyok. Ha pedig a barátaimmal lógtam, nem a pasizással foglalkoztam Akkor?

Normális esetben lehet olykor-olykor kissé fájó érzése a fiúnak szex közben? Vagy ez attól is függ, hogy ki mennyire tapasztalt benne?

Legjobb válasz: nincs fitymaszükületed?Akkor érthetõ,ha viszont nincs nem tudom miért fájhat,de nem normális.

nincs fitymaszükületed?Akkor érthetõ, ha viszont nincs nem tudom miért fájhat, de nem normális.
Lehet. Az elsõ pár toláskor elõfordul ill. akkor ha nagyon sokáig csináltad és már kidörzsölõdött.
hm hát velem akkor szokot néha elõfordulni ha óvszerrel csináljuk és már nem elég nedves a barátnõm. olyankor kicsit rosz érzés néha.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!