Találatok a következő kifejezésre: Mennyinek kell a hőnek és hol (2 db)

Mennyinek kell lennie a hőnek és hol babásodás esetén?

pénteken (nem!!) kellene megjönnie, és ma mértem a h?met ébredéskor. hüvelyben 37 volt, hónaljba pedig 36,2. Melyik a jó? Cicijeim fájnak picit, b? fehér folyásom van. Ja, és viszonyítási alapom nincs, mert eddig nem mértem. Ez volt az els? clostis hónapom..

Legjobb válasz: Ha babás vagy akkor a hõd általában 37 vagy a felettinek kell lennie. Hüvelyben mérd mindig reggel! Bár szerintem ha bõ fehér folyásod van, akkor nagy a valószínûsége, hogy nem vagy babás és meg fog jönni, bár ezt saját magadnak kell tapasztalni! Szorítok!

Ha babás vagy akkor a hõd általában 37 vagy a felettinek kell lennie. Hüvelyben mérd mindig reggel! Bár szerintem ha bõ fehér folyásod van, akkor nagy a valószínûsége, hogy nem vagy babás és meg fog jönni, bár ezt saját magadnak kell tapasztalni! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: de a 37-nek hol kell lennie? Hüvelybe vagy hónaljba? És a folyásnak milyennek kelle akkor lennie ha nem fehérnek? Én úgy tudtam edddig hogy a fehéres folyás az jó!
A hõt hüvelyben mérd ugyanabban az idõben, mielõtt felkelnél az ágyból és higanyos hõmérõvel. A folyásban nem vagyok biztos, hogy milyennek kell lennie, mert még sajna nem voltam terhes, de úgy tudom, ha bõ az nem jó, de lehet rosszul tudom! Azért írja meg valaki hogy milyen a folyás ha valaki babás!
Én úgy tudom, hogy terhesség esetén a folyás bõ, fehér. Menstruáció elõtt viszont ismét tojásfehérjés. Próbáld kitapintani, h. a méhed le van-e szállva, ha könnyen elérhetõ, meg fog jönni, ha fel van húzódva és zárt, akkor reménykedhetsz! Sok sikert!!
http://babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=print&.. itt elég részletesen le van írva minden "tünet" sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem most össze jön.

Évi vagy havi szinten mennyit kell költeni egy 1800-1900 cm3-is kisteherautóra jövő hó 4. -én lessz 4 éves a jogsim és ez lenne az első saját autóm és mindent a saját nevemre akarok hol a legjobb ezt intézni melyik biztosító?

Legjobb válasz: A biztosítást meg tudod nézni a neten, csak beállítod az adataidat meg a kocsiét és megkapod a biztosítók közelítõ árait. Gondolom a teherautóknál ugyanúgy van teljesítményadó, a többi költség meg futásteljesítmény-függõ. Ezek nagy általánosságok, pontosabbat így nem nagyon lehet mondani. De lelkileg készülj fel, hogy már az átírásnál elvesznek egy kisebb vagyont illeték címén.

A biztosítást meg tudod nézni a neten, csak beállítod az adataidat meg a kocsiét és megkapod a biztosítók közelítõ árait. Gondolom a teherautóknál ugyanúgy van teljesítményadó, a többi költség meg futásteljesítmény-függõ. Ezek nagy általánosságok, pontosabbat így nem nagyon lehet mondani. De lelkileg készülj fel, hogy már az átírásnál elvesznek egy kisebb vagyont illeték címén.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!