Találatok a következő kifejezésre: Mennyinek kell a hőnek (30 db)

A laptop processzorára is lehet/kell hűtőpasztát felvinni, és cserélni, ha elérkezik az ideje? Mennyit segít a hő-át/leadásban?

Nem vagyok tájékozott a témában, de most a nyáron szeretném szegény laptopomat (MSI glare cx 640)még jobban tehermentesíteni, takarítva rendszeresen van, és egy kis laptop asztalon használom, amin két kis teljesítményű ventilátor is van.

Legjobb válasz: Mindenfajta processzorra kell hûtõpaszta a laptopra meg fõleg mert a zsúfoltság miatt nem olyan jó a szellõzés és rendszeres takarítás/portalanítás/ajánlatos.

Mindenfajta processzorra kell hûtõpaszta a laptopra meg fõleg mert a zsúfoltság miatt nem olyan jó a szellõzés és rendszeres takarítás/portalanítás/ajánlatos.
Mérd a proci hõjét és ha az értékek elérik a 70 fokot pasztázni takarítani.
Ha nagyon szeretsz játszani nemfgo érdekelni játék közben az hogy mennyire meleg a gép.
A kérdező hozzászólása: De úgy értettem hogy ezzel az intenzív játékkal árthatok e valamit a gépnek pl: rövidítheti az élettartamát vagy valami ilyesmi?
Nemfog neki ártani, 4 éve notesszal játszom, 1 éve uj gépem lett egy asus n53sv elég jo paraméterekkel és eddig csak nyáron a 40 fokban volt az hogy éreztem a bill-en a meleget. max 85 fokra szokott felszökni a proci és a VGA hõmérséklete is. De ha valami oknál fogva megakarna sülni nemfog mert még azelött kikapcsol a gép...

Ha megvolt a peteérés, de a hőleesést nem kaptam el, akkor a hő mennyire kell, hogy felmenjen? Alaphőm 36, 5.

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.

Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.
A kérdező hozzászólása: De az is jó, ha csak 1-2 tizedet megy fel, vagy azért látványos emelkedés kell?
Hát az a jó ha látványos, de ez sem kizáró ok ha szépen lassan araszolgat, a lényeg hogy felfele tartson. Ez úgy tudom a progeszteron mennyiségétõl függ, mert az emeli meg a hõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Ma kezdtem el hőmérőzni! Mennyinek kell lenni a hőnek pé-kor? PG/53-t is elkezdtem! Az jó?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy mennyinek kell lennie. Minden értéket csak önmagadhoz hasonlíthatsz. Ami lényeges: tüszõrepedés után felmegy a hõ kb fél fokot, és két hétig fenn is marad. Tanulmányozd ezt az oldalt alaposan: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Nincs olyan, hogy mennyinek kell lennie. Minden értéket csak önmagadhoz hasonlíthatsz. Ami lényeges: tüszõrepedés után felmegy a hõ kb fél fokot, és két hétig fenn is marad. Tanulmányozd ezt az oldalt alaposan: http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: megyek tanulmányozom!:) köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: aha...tanulmányoztam...akkor elvileg pé elõtt leesik a hõ...de közben volt bennt nálunk egy patikus ismerõs õ meg azt mondta elõtte felmegy a hõ... :D..na most ki vagyok segítve...
A patikus rosszul tudja. Mitõl menne fel elõtte? A progeszteron hormon, ami felnyomja a hõt, csak a tüszõrepedés UTÁN kezd el termelõdni a visszamaradt tüszõben. A honlapot meg kétgyermekes genetikus orvosnõ írta, aki most Németországban kutat, szóval nem amatõr. :-) Hihetsz neki.
A kérdező hozzászólása: najóvanakkor...:) várom, hogy zuhanjon a hõm...:)

Ovuláció után mennyire megy fel a hő? Mondjuk mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: ha neked normális 36.5 vagy 36.6 a hõd akkor 37,1 vagy 36.9

ha neked normális 36.5 vagy 36.6 a hõd akkor 37, 1 vagy 36.9
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Tehát 2-3 tizeddel magasabb olyankor? Sosem méregetek. :-O
Nem mindenkinél mûködik így, nekem pl. 36.4-rõl 36.7-re szokott ugrani és ilyenkor pozitív az ovu teszt.Egyébként ez a hõmérõzõs dolog nem túl megbízható, van, aki 36.5-el is babás, nekem meg volt olyan, h reggel 37 volt két óra múlva megjött.
Szerintem nem is baj, ha nem méregetsz, így legalább nem idegeskedsz és nem reménykedsz feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Hát olyannyira nem reménykedem, hogy ki se számoltam mikor kéne mejönnie. :) Mondjuk azt már igen, hogy mikor van peteérés. :-) Múlt hónapban annyira görcsöltem a dolgon, annyira figyelte minden rezdülését a szervezetemnek, hogy mensi elõtt 3-4 nappal pecsételgettem meg görcsölgetett a hasam is. Remélem tényleg emiatt volt.
Igen, emiatt.Én pont ezt csináltam ez elmúlt két hónapban.Figyeltem minden rezdülését a testemnek és még tüneteket is kezdtem produkálni, persze nem volt semmi, szóval szerintem se foglalkozz ezzel.

Hánykor fektetitek és mennyit alszik a 8 hó horuli babatok? Atalussza az éjszakát? Kell altatni?

Legjobb válasz: 7,5 hónapos.9-9:30 körül alszik el,reggel 7-8-ig meg se nyikkan.Altatni úgy kell,hogy akkor viszem fel a szobájába,mikor már látom az álmosság jeleit.Beteszem az ágyába,2 perc hátsimogatás,és már horkol is.:-) 4 hónapos korától így van.

7, 5 hónapos.9-9:30 körül alszik el, reggel 7-8-ig meg se nyikkan.Altatni úgy kell, hogy akkor viszem fel a szobájába, mikor már látom az álmosság jeleit.Beteszem az ágyába, 2 perc hátsimogatás, és már horkol is.:-) 4 hónapos korától így van.
Jövõ héten lesz 8 hós. Napközben 2x alszik, összesen 1, 5-2 órát. Este 7-fél8kor fürdés, attól függ mikor ébredt délután, 8-fél 9 körül magától szépen elalszik, amikor álmos, beviszem a kiságyba. Nálunk nincs külön altatás, ha eljön az ideje, leteszem a hálózsákba, felkapcsolom az éjjeli fényt és kijövök. Általában pár percet még dumál, aztán szépen elalszik. Hajnalban 3-fél4 kor megébred szopizni, de vissza is alszik, ha jól lakott, reggel 7-fél 8kor kel. Napközben csak 4x eszik, így ezzel pótolja, bár nem bánnám ha berakná napközbenre, de elég jól mûködik ez a rendszer. Mi a kezdetektõl rábíztuk a napirendet, magának alakította, persze ha kell tudok rajta kicsit változtatni, de általában nincs szükség rá. Neked hogy alakul?
Kislányom 7, 5 hónapos, fél 8 körül fürdetés, eszik, aztán fél 9 körül alszik, reggel vagy ébred hajnalban 5-6 körül enni, vagy nem, akkor kb. 8-fél9ig alszik. Tápszert kap. Néha felsír éjjel is, vagy az orra dugul be néha vagy a fogacskái miatt sírhat fel, bár még nem jött ki egy sem. Altatni este nem kell általában elalszik maga, de néha kell énekelnem neki, meg simizni a fejét, úgy alszik el. Nappal ha nem megyünk sétálni, akkor ringatós-éneklõs altatás van, ha megyünk elalszik a babakocsiban.
Kisfiam 10 hònapos, este 9-kor szopizik ès azon alszik el, alszik reggel 6-6.30-ig, szopizik ès alszik 8-ig. Napkozben 2-szer alszik, olben alszik el.
Fiam éppen 8 hónapos.Este kb.9fele alszik el reggel 8fele ébred.Nála elkezdõdött a szeparációs szorongás és fogzik is, vannak olyan éjszakák, hogy 8-szor is felébred amikor szerencsém van akkor kétszer.:) Szoptatás közben alszik el.
Hétfõn lesz 8 hónapos a fiam. Este 7-kor fürdik, utána az apja megeteti, beteszi az ágyba. Nem kell altatni, fél 8 körül már alszik is. Az éjszakát átalussza, reggel fél 8-kor kel fel.
Este 8 körül alszik el, vagy az esti tápszerre, vagy altatni kell. Reggel fél 7-ig alszik, közben ébred 1-2x, rosszabb napokon sokszor. Eddig kb 5-6x aludta át az éjszakát születése óta. Nappal 1x alszik, 11-13-ig kb, de van, hogy csak 20 percet sikerül. Utál aludni. A nagy fiam most 6 éves, õ az ellenkezõje volt. Még egy évesen is szinte csak evett meg aludt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, várom a többit is, ha még van, aki szívesen megosztaná a napirendjét. :) Az én lányom, 8 és fél hónapos és reggel 6-7 körül kel, de még kap a kiságyba játékokat és elvan, akár másfél órát is csendben a kiságyban, míg én ágyazok, felöltözök, hajamat, sminkemet csinálom, vagy takarítok, fõzni kezdek. Ha épp nyûgösebb, akkor kihozom a nappaliba a járókába, vagy az etetõszékbe, de szeret a kiságyban szöszölni ébredés után. :) Aztán kis közös játék, majd 10 órai, utána kis alvás, de már kezd leszokni errõl az alvásról, sajna... Majd séta. 11 körül ebéd, játék, majd alvás, ami 1-2 óra, de van, hogy több. Délután nagy játék, ami a földön, ágyon történik, de mostanában egyre többször kéredzkedik fel kézbe, de már menne is tovább. :D Szigorúan 7 kor pancsi és fél 8-8 felé legkésõbb alszik is, egy adag cicizés és egy nagy tál tejpép után. :) Éjjel még 1-2x szokott kelni, mert kényelmetlenül fekszik, vagy túlzottan betakarta magát ahogy fészkelõdött, egyszer pedig szopizni kel, de ma pl csak egyszer megigazítottam az ágyban fél 1-kor, mert kényelmetlenül feküdt és enni csak reggel fél 7-kor kért. :)
Ha hitelátvállalásra gondolsz, annak fix tarifája van, kérdezd meg a bankot, megmondják.
A kérdező hozzászólása: igen arra gondolok csak gondoltam megkérdem nem-e tudja valaki konkrétan mennyi be kerül.de azért kösszönöm

Mennyinek kell lennie a hőnek ha terhes valaki?

Nekem ma délután 36,8 volt de felugrott 36,9-re!

Legjobb válasz: Butaság délután mérni, nem mérvadó. Javaslom: rázz le jól este egy hõmérõt, mosd meg és reggel mielõtt kibújnál az ágyból mérd meg hüvelyben. Az mérvadó. Azt mondják amúgy, hogy 36.8 feletti a kismamák hõje és nem esik le 36.4 körülire amikor meg kell hogy jöjjön.

Butaság délután mérni, nem mérvadó. Javaslom: rázz le jól este egy hõmérõt, mosd meg és reggel mielõtt kibújnál az ágyból mérd meg hüvelyben. Az mérvadó. Azt mondják amúgy, hogy 36.8 feletti a kismamák hõje és nem esik le 36.4 körülire amikor meg kell hogy jöjjön.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! 7 napjamár nem jött meg dea textjeim negativak! Olyan érzésem van mintha meg akarna jönni de még se! Amelim érzékenyek be vannak duzzadva! Lehez ez baba?
Szerintem persze hogy lehet! Nem is tesztelnék többet, hanem lemennék a dokihoz vérvételre. Milyen tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: a melleim duzzadtak a mell bimbom érzékeny! Egy kis hasxurka és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni de mégse! Elöre is köxi a válaxt
én is ugyanezeket éreztem, sõt késett is 5 napig, de sajna ma meg is jött, szomi vagyok, 3 éve nem sikerül :'(((

Mennyinek kell lennie a hőnek és hol babásodás esetén?

pénteken (nem!!) kellene megjönnie, és ma mértem a h?met ébredéskor. hüvelyben 37 volt, hónaljba pedig 36,2. Melyik a jó? Cicijeim fájnak picit, b? fehér folyásom van. Ja, és viszonyítási alapom nincs, mert eddig nem mértem. Ez volt az els? clostis hónapom..

Legjobb válasz: Ha babás vagy akkor a hõd általában 37 vagy a felettinek kell lennie. Hüvelyben mérd mindig reggel! Bár szerintem ha bõ fehér folyásod van, akkor nagy a valószínûsége, hogy nem vagy babás és meg fog jönni, bár ezt saját magadnak kell tapasztalni! Szorítok!

Ha babás vagy akkor a hõd általában 37 vagy a felettinek kell lennie. Hüvelyben mérd mindig reggel! Bár szerintem ha bõ fehér folyásod van, akkor nagy a valószínûsége, hogy nem vagy babás és meg fog jönni, bár ezt saját magadnak kell tapasztalni! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: de a 37-nek hol kell lennie? Hüvelybe vagy hónaljba? És a folyásnak milyennek kelle akkor lennie ha nem fehérnek? Én úgy tudtam edddig hogy a fehéres folyás az jó!
A hõt hüvelyben mérd ugyanabban az idõben, mielõtt felkelnél az ágyból és higanyos hõmérõvel. A folyásban nem vagyok biztos, hogy milyennek kell lennie, mert még sajna nem voltam terhes, de úgy tudom, ha bõ az nem jó, de lehet rosszul tudom! Azért írja meg valaki hogy milyen a folyás ha valaki babás!
Én úgy tudom, hogy terhesség esetén a folyás bõ, fehér. Menstruáció elõtt viszont ismét tojásfehérjés. Próbáld kitapintani, h. a méhed le van-e szállva, ha könnyen elérhetõ, meg fog jönni, ha fel van húzódva és zárt, akkor reménykedhetsz! Sok sikert!!
http://babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=print&.. itt elég részletesen le van írva minden "tünet" sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem most össze jön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!