Találatok a következő kifejezésre: Mennyiben különbözik sárgafülű és csíkos (1 db)

Mennyiben különbözik a sárgafülű és csíkos ékszerteknős? Ugyanarra van szüksége mindkét fajnak?

Legjobb válasz: Ha 'csíkos' alatt a hierogrifás ékszerteknõs érted, akkor csak küllemi különbség van a sárgafülûhöz képest. Egyesek szerint a hierogrifás valamivel kényesebb, de véleményem szerint nem igényel másfajta ételt és életteret mint sárgafülû rokona.

Ha 'csíkos' alatt a hierogrifás ékszerteknõs érted, akkor csak küllemi különbség van a sárgafülûhöz képest. Egyesek szerint a hierogrifás valamivel kényesebb, de véleményem szerint nem igényel másfajta ételt és életteret mint sárgafülû rokona.
az nem piros/vörös fülû ?
ja látom van olyan is furcsák ezek az állatok mondjuk nekem nemvolt bocsi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikkor lesz kiálitás pll teraplaza vagy terarisztika kiálitás meg stb?

2

Mi bajlehet az ékszerteknősöm páncéljával?

Van egy kb. 1 éves sárgafülű ékszerteknősöm. Egy ideje apró foltokat vettem észre a páncélján, világos színű foltok, mintha kopásfoltok lennének de csak a páncél tetején és lehet rosszul láttam, de mintha a páncélja lemezeiből egy vékony réteg kezdene levállni. Mostanában erősen vedlik, ez összefüggésben lehet? Valaki ötlet?

4

Mik kellenek két leopárdgekko tartásához (1hím 1nőstény)?

evásárlólista hogy mi kell kép,link hogy kell berendezni hogy jól érezze megát most alig van pénzem apránként szeretném venni és ősszel a gekkot.Még kezdo vok

7

Elveszett a gyíkom, hogy szerezzem vissza?

Elveszett,amikor suliban voltam,és itt van valahol a házban.kéne egy csapda,hogy visszaszerezzem!csak nincs ötletem

8

Heló! Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy mocsári teknősöm nem rég kaptam és hogy egy teknős elvan egy 84x41/5cm helyen elvan egy mocsári teknős?

6

Va egy madagaszkári tarka gekkóm és lesz 2 leopárd gekkóm ha nagyábol egy méretben vannak akkor lehet őket egy terrariumba tenni?

1

2-3 hónapos sisakos kaméleonnak lehet adni csontkukacot?

Tücsköt is kap, ezt csak kiegészítésnek gondoltam.

1

Hámlika teknősöm, a növéstől van? (sárgafülü ékszerteki, lenn több. )

Sziasztok!

Húsvétra kaptam egy sárgafülü ékszerteknőst,azt mondák a boltba,hogy még nincs egy éves, nagyon sokat eszik de azért próbálom csak este etetni ahogyan a boltba mondták de nagyon falánk és állandóan kapar( a kövek közt matat maradék után) ilyenkor adok neki szárított bolharákot de nem sokat este pedig ilyen szív mixet, ma először pedig egy nagyon kicsit darab salátát is adtam neki de annyira nem jött be neki. Szóval azt olvastam,hogy lehet azért mert nő és ilyenkor normális hogy hámlik és tényleg látványosan megnőtt,tényleg lehet,hogy ezért hámlik vagy v mi betegség is lehet? A másik kérdésem pedig,hogy azt is olvastam hogy ilyenkor elkaphatnak különféle bőrbetegségeket. Ezeket hogyan lehet megelőzni? (heti 1-2x takarítom).
Bocsánat nem akartam regényt írni csak aggódom a kis kedvenckémért. :/

3

Baj, ha a terrárium fertőtlenítésénél az élő növényekre is rámegy a Frontline spray?

A terráriumban apró élősködőkre lettem figyelmes, de az állatokon nincsen. Ki akarom írtani őket, és olvastam, hogy erre jó a Frontline spray. Hogyan használjam? Mennyi időre szedjem ki az állatokat? A növényeket nem tudom kiszedni, baj, ha véletlenül rájuk fújom?

1

2-kiraly teknosom van az 1-gyik2eve a 2-dik 1eve van meg. Nem volt veluk semmi gond. De a 2-dik 1-hete nem eszik. Vettem nekik viztisztitot es ha bekapcsolom felnek tole. De ha nem hasznalom mar 2-naputan zavaros a viz. Lehet hogy ezert nem eszik?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!