Találatok a következő kifejezésre: Mennyiben különbözik sárgafülű (1 db)

Mennyiben különbözik a sárgafülű és csíkos ékszerteknős? Ugyanarra van szüksége mindkét fajnak?

Legjobb válasz: Ha 'csíkos' alatt a hierogrifás ékszerteknõs érted, akkor csak küllemi különbség van a sárgafülûhöz képest. Egyesek szerint a hierogrifás valamivel kényesebb, de véleményem szerint nem igényel másfajta ételt és életteret mint sárgafülû rokona.

Ha 'csíkos' alatt a hierogrifás ékszerteknõs érted, akkor csak küllemi különbség van a sárgafülûhöz képest. Egyesek szerint a hierogrifás valamivel kényesebb, de véleményem szerint nem igényel másfajta ételt és életteret mint sárgafülû rokona.
az nem piros/vörös fülû ?
ja látom van olyan is furcsák ezek az állatok mondjuk nekem nemvolt bocsi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A sárgafülű ékszerteknősök tudnak tüsszögni?

Arra keltem hogy az egyik tekim fura hangokat ad ki azt hittem verekszik a másikkal, a tesóm azt hitte hogy párzanak, de egyik se. Megnéztem és olyan volt mind ha tüsszögött volna. Utána néztem neten de nem találtam semmi ilyesmit. Remélem nem beteg! :'( SZEGÉNY! Mi a baja?

5

Van egy sárgafülű ékszerteknősöm vettem mellé egy vörösfülüt . A sárga bekapta a vörös lábát az rossz vagy játszanak vagy mit jelent?

4

Kaliforniai kiralysiklo ( 1 vedlese volt ), kézhez szoktattás?

Hogyan tudom kezhez szoktattni, es milyen vastagon kell lennie a tőzegnek a termoban ( elnezest a helyesirasi hibakert csak telefonrol irtam ) ?

3

Hogy lehet megkülönböztetni a fiú és lány pézsmateknőst?

2

Jelenleg a sárga fülű teknősöm a pincében van, levegő 15 fok de néha 20 fok fölött is van a kazán miatt. A teknős vize 26 fokos. Nincs napozó része. Ez így jó?

Mert valahol olvastam hogy télen nem kell a sárga fülű ékszerteknősnek napozó ha nyáron kiteszik kerti tóba.
Esetleg spotlámpát tehetek neki, de ha nem muszáj nem teszek.

4

Aleopárd gekkóm teste beszürkült mi baja lehet?

nincs még uv lámpálya lehet h az a baja?

1

Tömtem a kicsi gabonasiklómat és egy picit elrepedt a hátán a pikkej mit tegyek?

sürgős

1

Mért van az, hogy az afrikai óriás csigáim rendszeresen álomba merülnek, "bebábozódnak"?

amikor megmosogatom őket lelökik a falat és kibújnak, de 2-3 napon belül visszaalszanak. melegbe vannak, komposztjuk van, nedvesség jó. mitől van ez?

1

Pézsmateknősnek milyen hamit érdemes adni?

1

Miért nem enged regisztrálni a reptilia.hu-ra? !

Akárhogy próbálom nem enged. Kitöltök mindent amit kell, a biztonsági kódot helyesen írom be szóval minden jó, de amikor rámegyek hogy folytat kiírja hogy: Regisztrálási hiba! Nem megfelelő azonosító! Kezd nagyon idegesítő lenni, mit csináljak?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!