Találatok a következő kifejezésre: Mennyiben igaz, ha a (182 db)

te vagy az , doma?
ugyanannyira mitn az hogy csak a szépfiuknak lehet barátnõjük...
Jaj...újabb [email protected] kérdés...nem hallottam ilyesmirõl, csak ha egyébként is megtenné.26L

Mennyire igaz, ha a 3. randin sincs szex a férfiak nem keresik többet a nõt?

haverom mindig az mondja, hogy az elsõ, max a második talin van szex, ha a csaj nem megy bele akkor annyi. esetleg ha nagyon jó nõ akkor vár a 3. találkozásig, de ha akkor sincs, néz másikat.

Legjobb válasz: Õõ, nem tudom. Én találkozgattam egy sráccal, egyszer sem próbálkozott be, 3. talin megtudta hogy szûz vagyok, és azóta nem is hív újabb találkára... Szóval lehet van benne valami.

Õõ, nem tudom. Én találkozgattam egy sráccal, egyszer sem próbálkozott be, 3. talin megtudta hogy szûz vagyok, és azóta nem is hív újabb találkára... Szóval lehet van benne valami.
ha 24-25 eves vagy idosebb csajrol van szo, akkor igaz, mert ok mar nem hisznek a feher lovon jovo hercegben :)
Komolyan ennyire buták a mai emberek?? Ez a te haverod. nem a férfiak. Ha neked még nem esett volna le, közlöm: az embere nem egyformák. A TE HAVEROD nyilván nem a komoly kapcsolatért harcol egy csodálatos nõvel. Mindegy neki ki a csaj, csak szex legyen.
Ha csak szexet akar a haverod, akkor megértem. De aki normális kapcsolatot keres, az nem így gondolkodik.
komoly kapcsolatnál is így van 90%ban 1-2 nõnél van kivétel, aki nagyon bejön 30+
Miféle szexre gondolsz? A csók is szex. Ha az nincs akkorra - akkor tényleg kár próbálkozni. Add magad és ne próbáld meg úgy feltüntetni, mintha másféle lennél. Ha jól esik a fiú közeledése, akkor ne vonakodj csak azért, mert majd minek néz... másrészt viszont ne ugorj bele semmiféle dologba csak azért, mert különben esetleg otthagy. Ha szépen mennek a dolgok a maguk útján, akkor nem lehet nagy gond. Amúgy meg beszélgessetek is, és akkor sok minden tistázódik.
Szerintem ez csak az idõsebb korosztályra igaz, legalábbis nekem 3 randinál egy kicsit több kötõdés kell, hogy erre rászánjam magam, vagy csak egyszerûen lassan szeretek haladni. 20/f

Szerintetek mennyire igaz az a mondas hogy: "Ha megcsalod a baratod valaszd a masodikat (szoval akivel megcsaltad) mert ha az elsot igazan szeretted volna nem csaltad volna meg? "

Legjobb válasz: Ha megcsalod az elsõt, akkor tényleg nem szeretted igazán, de akivel megcsaltad, ha van egy csöpp esze, nem marad veled, mert vele is ugyanúgy megteheted.

Ha megcsalod az elsõt, akkor tényleg nem szeretted igazán, de akivel megcsaltad, ha van egy csöpp esze, nem marad veled, mert vele is ugyanúgy megteheted.
Ráadásul a másodikat sem szeretted annyira, hogy szakíts miatta.
Arról nem is beszélve, hogy a megcsaló magát sem szereti. Ha szeretné, akkor szembenézne önmagával, tisztázna az igényeit, vágyait, álmait, elvárásait... és akkor ennek megfelelõ partnert keresne. A megcsalás mindig egy hiányt pótol, de szerintem a megcsalók talán pár százaléka tudná megmondani, hogy esetükben ez mi :D


Mennyire igaz az a mondás, hogy ha a jelenlegi nem tudja feledtetni az előzőt, akkor nem az igazi?

Mennyi id?t kell adni az újnak? Ha nem felejtek, akkor szakítani?

Legjobb válasz: Nem feltétlen igaz. Azt is jelentheti, hogy nem tudsz túllépni az elõzõn, és akkor aztán igazán mindegy, hogy ki lesz a következõ, mert még te nem vagy kész egy komoly kapcsolatra.

Nem feltétlen igaz. Azt is jelentheti, hogy nem tudsz túllépni az elõzõn, és akkor aztán igazán mindegy, hogy ki lesz a következõ, mert még te nem vagy kész egy komoly kapcsolatra.
Hát, ha tudatosan táplálod magadban az elõzõt, akkor mondjuk nem biztos, hogy a másikat minõsíti az, hogy nem tudsz túllépni. Mondjuk úgy eleve értelmetlen összejönni valakivel, hogy a másikon nem vagy még túl.
Ahhoz azért gyomor kell, hogy valaki (fõleg nõ létére) úgy szexeljen valakivel, hogy közben másba szerelmes. Meg a jelenlegije is egy jó nagy balfék, hogy beéri a pótlék szerepével.
Eleve ne kezdj új kapcsolatba, amíg nem vagy túl az elõzõn.
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy nem tökéletes minden, de szeretjük egymást és megoldjuk közösen.
Fél éve?? Akkor az a srác fülig beléd lehet zúgva ha nem látja h mi folyik nálad.
Ha igazából az új hidegen hagy akkor nem volt a legjobb választás, de azért 2-3 napot tölts el vele. És ha nem változik semmi akkor nem õ az.
A kérdező hozzászólása: Több mint féléve vagyunk együtt és rengeteget gondolok rá és arra, hogy milyen lenne újra vele lenni.
Ha egy-két hónap után sem megy a felejtés, akkor hagyd.Nem Õ a Te embered.
Ahhoz azért gyomor kell, hogy valaki (fõleg nõ létére) úgy szexeljen valakivel, hogy közben másba szerelmes. Meg a jelenlegije is egy jó nagy balfék, hogy beéri a pótlék szerepével. nõ vagy férfi vagy?

Mennyire igaz az a hír, hogy ha rendőr akarok lenni /nő/ akkor 162 cm-nek kell lennem? Ha nem vagyok annyi fel se vesznek rendőrnek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy régebben volt egy magassági határ (nõknél 165 cm, ha jól tudom), de hogy az még most is megvan-e, azt nem tudom.

Én úgy tudom, hogy régebben volt egy magassági határ (nõknél 165 cm, ha jól tudom), de hogy az még most is megvan-e, azt nem tudom.
Igaz, hogy van magasságkorlát, ha jól tudom akkor csajoknak tényleg 162 a minimum limit, de ez nem 100 %. Gyakorlatilag úgy mûködik, hogy amikor a doki megkérdezi, akkor mondd azt, hogy 165 vagy és kész. Nem fog méregetni és ha feltûnõ a különbség, akkor se foglalkozik vele. Más kérdés, hogy egy 160 centis nõnek nem hogy az utcán, de a saját kollégái közt sem lesz sok tisztelete
"Mennyire igaz az a hír, hogy ha rendõr akarok lenni /nõ/ akkor 162 cm-nek kell lennem?" Semennyire. 165 cm az elõírt alsó határ. "Ha nem vagyok annyi fel se vesznek rendõrnek?" Szerinted minek írnak elõ alsó határt ha utána nem tartják be? Te úgy adsz fel egy házassági hirdetést, hogy CSAK 170 feletti férfit keresek, de jöhetnek 170 alattiak is?
A kérdező hozzászólása: 3/3 Ez neked szól!: Ilyen bunkó, paraszt stílusú emberek válaszát nem várom ! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: A többi válaszolónak nagyon szépen köszönöm , hogy hasznos válasszal láttak el ! :) )
Kedves Ildikó! Azt hiszem egy csónakban evezünk. Mármint énis rendõr akartam lenni. Pontosabban bünügyi nyomozó, viszont az a fránya magasságom. Sajnos 158 cm vagyok. Pedig kiskorom óta minden vágyam volt e szakma elsajátitása. Mindigis vonzott az igazságszolgáltatáson belüli teendõk, annak ágazatai és stb. De azt hiszem le kell mondanom az álmomról. Viszont még egy lehetõségem maradt, a magánnyomozósdni. Mindenesetre nem adom fel. Azt tanácsolom, hogy te is hozd ki a helyzetedbõl a lehetõ legtöbbet. üdv, ági 17/L
A kérdező hozzászólása: 7/8 : Ez az álmom , hogy rendõr legyek és még ha néha reménytelennek is tûnik , hogy azzá válok akkor sem adom fel! Köszönöm a válaszod ! A legjobb tudásom szerint akarok teljesíteni , bízom benne , hogy sikerül. :)
Én rátapadtam :D
Igen. Ha félénk akkor megvárja amíg a fiú kezdeményez vagy érdeklõdik, ha kicsit bátrabb akkor jelez vagy lehet hogy keresi a fiú, de ez nem valószínû sztem.

Mennyi idő alatt felejted el az igazit, ha a személy másik kontinensen van és te nagyon szereted őt?

Legjobb válasz: Az attok fugg, melyik idozonaban van. Ha Azsiaban, akkor kicsit kesobb, hozza kepest, mert ott elorebb jarnak. Ha Amerikaban, akkor akar mar tegnap.

Az attok fugg, melyik idozonaban van. Ha Azsiaban, akkor kicsit kesobb, hozza kepest, mert ott elorebb jarnak. Ha Amerikaban, akkor akar mar tegnap.
Eltart egy darabig de valamivel könnyebb a szinte elérhetetlen távolság miatt felejteni.Pontosan tudom mert az élet ezt sem tagadta meg tõlem és már igazán kezdem túlzásnak tartani amit improvizálásként elém görget.
A kérdező hozzászólása: Am en vagyok masik ontinensen amerikaban es a fiu van Magyarorszagon
Csak nem Nevadaban vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hanem kanada
Na jó akkor nem kérek szívességet, viszont tényleg hidd el amit mondtam saját bõrömön tapasztalhattam.Viszont neked még könnyebb dolgod van új hely új környezet lesz ami lefoglal nincsen közös helyi emlék egyszerûbb lesz.Fog fájni de egyszerûbb jobban nem tudom elmondani.
Próbáld ki! Én csak parkoló helyet tudok vonzani..
egy keleti bölcs mondta egyszer : jogi vigyázz mit kívánsz mert valóra válik akkor amikor itt az ideje, se elõbb se késõbb.csak ha megvalósul lehet már a hatása épp az ellentétes oldalát mutatja majd meg. gondolkodj rajta kicsit.
Hogy te magad elhiszed, hogy valóra válik, akkor teljesülni is fog. Nekem be szokott válni

Tehát ha elpirulok, akkor azt hiszi, hogy? ! És mennyire igaz ez a feltevés?

Szóval elpirulok, ha ugrat, bókol, vagy van egy olyan megjegyzése... és ezt ő észreveszi és szóváteszi, mosolyog rajta. De ugye nem hiszi azt, hogy tetszik nekem? Mert ezt olvastam egy cikkben: Freud szerint az elvörösödés összetett folyamat, amelyet elfojtott nemi késztetések váltják ki. Tehát burkolt formában közöljük másokkal erotikus ösztönzéseinket. Hö? Akkor most ezt kajak leveszi? Tényleg azt hiszi? És ti fiúk: mire gondoltok, amikor egy lány elpirul egy megjegyzésetekre?

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, azt hiszi, hogy tetszel neki, egy számodra közömbös ember miatt nem pirulnál el...

Valószínûleg igen, azt hiszi, hogy tetszel neki, egy számodra közömbös ember miatt nem pirulnál el...
A kérdező hozzászólása: juj hát ez ellen nem sokat tehetek... pedig direkt nem mutatom ki, de akkor ez lehet lebuktat. és ti fiúk mit gondoltok ilyenkor az adott lányról?
Én azt gondolom hogy aranyos, és igen, azt hinném hogy tetszem a lánynak. De neked õ bejön? Ha igen, akkor miért baj hogy tudatod vele legalább így?
A kérdező hozzászólása: mert nem akarom, hogy tudja. egyrészt teljesen más a stílusunk, nekem nem az olyan pasik jönnek be, mint õ, más a gondolkodásmódunk is... másrészt ha tudja, akkor... azt hiheti, h õ a Jani... de ezt nem akarom. hogy elbízza magát.

Mennyire igaz ha kemeny a mell sok tej van benne?

Legjobb válasz: csak be ne csomosodjon mert ha vágni kell az nagyon fáj és rossz:(ha sok a tej és a baboca nem gyozi fogyaztani akkor fejni.

csak be ne csomosodjon mert ha vágni kell az nagyon fáj és rossz:(ha sok a tej és a baboca nem gyozi fogyaztani akkor fejni.
A kérdező hozzászólása: eppen ellenkezoleg olyan puha lagy a mellem hogy csodalkozok mit sziv belole a gyerekem:(
Amikor elõször belövell a tej, akkor a legkeményebb a mell, aztán egyre inkább nem lesz kemény akkor sem, ha egyébként sok a tejed. Ez megtévesztõ lehet és azt hiszed, hogy fogy a tej, pedig csak a mell alkalmazkodik a megnövekedett "teherhez" és már nem feszül annyira. Lehet, hogy nem valami szakszerûen fogalmaztam meg, de én valahogy így hallottam. Nekem egyébként 3 hónappal a szülés után már nem nagyon volt kemény soha, pedig két babát is szoptattam, sõt egyikük még most is szopik pedig már 14 hónaposak.
úgy van ahogy a 3.ik írja
Nálam ez volt, kemény volt, de sajnos nem is tudott/akart szopiznia fiam, így 2 hetes volt mikor begyulladtak, fejnem kellett, és próbáltam szoptatni, be is lázasodtam, nem kaphattam antibiotikumot, mert arra vagyok allergiás amit szoptatás alatt kaphattam volna, 3 nap alatt lement a gyulladás, de szörnyû volt, és kemény is, mikor vizsgáztam nap végére is iszonyatosan kemények voltak, viszont mire 3 hónapos lett elapadt, és egyre puhább lett a mellem, mikor nagyon puha volt már sajnos semmi sem volt benne :(
Nekem kb a negyedik hónapban szülés után nem keményedett többet a mellem, és vissza is tért az eredeti méretére, ennek ellenére még mindig szoptatok, és lányom már egyéves múlt. Csak akkor lesz egy kicsit kemény, mikor éppen szopizik, és elindul a tej, de ennyi. Nem hiszem, hogy a késõbbiekben is igaz, bár az elején tény, hogy kemény lesz, mikor 'tele van'.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!