Találatok a következő kifejezésre: Mennyiben igaz, ha (233 db)

Én rátapadtam :D
Igen. Ha félénk akkor megvárja amíg a fiú kezdeményez vagy érdeklõdik, ha kicsit bátrabb akkor jelez vagy lehet hogy keresi a fiú, de ez nem valószínû sztem.

Mennyire igaz ha kemeny a mell sok tej van benne?

Legjobb válasz: csak be ne csomosodjon mert ha vágni kell az nagyon fáj és rossz:(ha sok a tej és a baboca nem gyozi fogyaztani akkor fejni.

csak be ne csomosodjon mert ha vágni kell az nagyon fáj és rossz:(ha sok a tej és a baboca nem gyozi fogyaztani akkor fejni.
A kérdező hozzászólása: eppen ellenkezoleg olyan puha lagy a mellem hogy csodalkozok mit sziv belole a gyerekem:(
Amikor elõször belövell a tej, akkor a legkeményebb a mell, aztán egyre inkább nem lesz kemény akkor sem, ha egyébként sok a tejed. Ez megtévesztõ lehet és azt hiszed, hogy fogy a tej, pedig csak a mell alkalmazkodik a megnövekedett "teherhez" és már nem feszül annyira. Lehet, hogy nem valami szakszerûen fogalmaztam meg, de én valahogy így hallottam. Nekem egyébként 3 hónappal a szülés után már nem nagyon volt kemény soha, pedig két babát is szoptattam, sõt egyikük még most is szopik pedig már 14 hónaposak.
úgy van ahogy a 3.ik írja
Nálam ez volt, kemény volt, de sajnos nem is tudott/akart szopiznia fiam, így 2 hetes volt mikor begyulladtak, fejnem kellett, és próbáltam szoptatni, be is lázasodtam, nem kaphattam antibiotikumot, mert arra vagyok allergiás amit szoptatás alatt kaphattam volna, 3 nap alatt lement a gyulladás, de szörnyû volt, és kemény is, mikor vizsgáztam nap végére is iszonyatosan kemények voltak, viszont mire 3 hónapos lett elapadt, és egyre puhább lett a mellem, mikor nagyon puha volt már sajnos semmi sem volt benne :(
Nekem kb a negyedik hónapban szülés után nem keményedett többet a mellem, és vissza is tért az eredeti méretére, ennek ellenére még mindig szoptatok, és lányom már egyéves múlt. Csak akkor lesz egy kicsit kemény, mikor éppen szopizik, és elindul a tej, de ennyi. Nem hiszem, hogy a késõbbiekben is igaz, bár az elején tény, hogy kemény lesz, mikor 'tele van'.

Ez az idézet mennyire igaz? Ha jobban bele gondolsz lehet benne valami!?

"Ha valaki felidegesít, az azért van, mert vannak olyan tulajdonságai és cselekedetei, amelyek benned is megvannak, csak annyira elfojtottad ?ket, hogy nem tudsz a létezésükr?l. Éppen ezért hihetetlen intenzitással befolyásolnak téged, de mivel nem veszel róluk tudomást, az egód a maga módján próbálja felhívni rájuk a figyelmedet. Azok a személyiségjegyek, amelyeket hibának látsz másokban, mind megvannak benned is, csak letagadod a létezésüket."

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Engem pl. nagyon irritál ha két taknyos a buszon/vonaton, nyilvános helyen smárol. Felrúgnám õket ilyenkor... Én sosem csinálnék ilyet (nem hiszem hogy bennem van elfojtva, de lehet hogy ez egy kivétel). Másik amit utálok az amikor egy diszkós a menõ kocsijában hangerõvel nyomatja a tuc-tuc-t. Olyankor a piroslámpánál legszívesebben bevernék neki egyet.. de ezúttal is, én utálom a hangos zenét, és kicsit erõltetettnek tûnik nekem hogy azért irritál ez az ember mert a mélyen én is imádom a hangos zenét? :D

Hát nem tudom. Engem pl. nagyon irritál ha két taknyos a buszon/vonaton, nyilvános helyen smárol. Felrúgnám õket ilyenkor... Én sosem csinálnék ilyet (nem hiszem hogy bennem van elfojtva, de lehet hogy ez egy kivétel). Másik amit utálok az amikor egy diszkós a menõ kocsijában hangerõvel nyomatja a tuc-tuc-t. Olyankor a piroslámpánál legszívesebben bevernék neki egyet.. de ezúttal is, én utálom a hangos zenét, és kicsit erõltetettnek tûnik nekem hogy azért irritál ez az ember mert a mélyen én is imádom a hangos zenét? :D
A kérdező hozzászólása: 'Bármi legyen is a kérdés, a szeretet a válasz.Bármi legyen is a válasz, a szeretet nem kérdés.' :D ui.: Bocsi ma ilyen hitt térítõs napom van xÐ :D
Bár bevallom, látok benne némi értelmet, mert valóban idegesítõ lehet, ha valaki olyan dolgokat csinál, amit mi saját értékrendünk szerint nem tennénk meg, de azért ott lakozik mélyen a dolog. De ez inkább az irigységhez fûzhetõ. Azonban az esetek többségében egyszerûen arról van szó, hogy amit más csinál az zavarhat minket, vagy másokat abban amit csinálnak, és erre reagálunk hevesen.
az idézetekkel az a baj, hogy a hülye emberek szerint szépek és igazak, ezért elterjedt közhelyekké válnak.


Mennyire igaz, ha a 3. randin sincs szex a férfiak nem keresik többet a nõt?

haverom mindig az mondja, hogy az elsõ, max a második talin van szex, ha a csaj nem megy bele akkor annyi. esetleg ha nagyon jó nõ akkor vár a 3. találkozásig, de ha akkor sincs, néz másikat.

Legjobb válasz: Õõ, nem tudom. Én találkozgattam egy sráccal, egyszer sem próbálkozott be, 3. talin megtudta hogy szûz vagyok, és azóta nem is hív újabb találkára... Szóval lehet van benne valami.

Õõ, nem tudom. Én találkozgattam egy sráccal, egyszer sem próbálkozott be, 3. talin megtudta hogy szûz vagyok, és azóta nem is hív újabb találkára... Szóval lehet van benne valami.
ha 24-25 eves vagy idosebb csajrol van szo, akkor igaz, mert ok mar nem hisznek a feher lovon jovo hercegben :)
Komolyan ennyire buták a mai emberek?? Ez a te haverod. nem a férfiak. Ha neked még nem esett volna le, közlöm: az embere nem egyformák. A TE HAVEROD nyilván nem a komoly kapcsolatért harcol egy csodálatos nõvel. Mindegy neki ki a csaj, csak szex legyen.
Ha csak szexet akar a haverod, akkor megértem. De aki normális kapcsolatot keres, az nem így gondolkodik.
komoly kapcsolatnál is így van 90%ban 1-2 nõnél van kivétel, aki nagyon bejön 30+
Miféle szexre gondolsz? A csók is szex. Ha az nincs akkorra - akkor tényleg kár próbálkozni. Add magad és ne próbáld meg úgy feltüntetni, mintha másféle lennél. Ha jól esik a fiú közeledése, akkor ne vonakodj csak azért, mert majd minek néz... másrészt viszont ne ugorj bele semmiféle dologba csak azért, mert különben esetleg otthagy. Ha szépen mennek a dolgok a maguk útján, akkor nem lehet nagy gond. Amúgy meg beszélgessetek is, és akkor sok minden tistázódik.
Szerintem ez csak az idõsebb korosztályra igaz, legalábbis nekem 3 randinál egy kicsit több kötõdés kell, hogy erre rászánjam magam, vagy csak egyszerûen lassan szeretek haladni. 20/f
te vagy az , doma?
ugyanannyira mitn az hogy csak a szépfiuknak lehet barátnõjük...
Jaj...újabb [email protected] kérdés...nem hallottam ilyesmirõl, csak ha egyébként is megtenné.26L
Próbáld ki! Én csak parkoló helyet tudok vonzani..
egy keleti bölcs mondta egyszer : jogi vigyázz mit kívánsz mert valóra válik akkor amikor itt az ideje, se elõbb se késõbb.csak ha megvalósul lehet már a hatása épp az ellentétes oldalát mutatja majd meg. gondolkodj rajta kicsit.
Hogy te magad elhiszed, hogy valóra válik, akkor teljesülni is fog. Nekem be szokott válni

Lesz nekem olyan éjszakai fogszabim ami állítólag világít a sötétbe mennyire igaz? Ha tapasztalatokat írnátok sokat segítene!

Legjobb válasz: Épp a legutóbbi húzásomnál szembesültem vele, hogy vannak világító gumik az állandóba, legközelebb olyat kérek :D Ez alapján, lehet, hogy az éjszakainak is van olyan alkatrésze, ami világít a sötétben

Épp a legutóbbi húzásomnál szembesültem vele, hogy vannak világító gumik az állandóba, legközelebb olyat kérek :D Ez alapján, lehet, hogy az éjszakainak is van olyan alkatrésze, ami világít a sötétben

Szerintetek mennyire igaz az a mondas hogy: "Ha megcsalod a baratod valaszd a masodikat (szoval akivel megcsaltad) mert ha az elsot igazan szeretted volna nem csaltad volna meg? "

Legjobb válasz: Ha megcsalod az elsõt, akkor tényleg nem szeretted igazán, de akivel megcsaltad, ha van egy csöpp esze, nem marad veled, mert vele is ugyanúgy megteheted.

Ha megcsalod az elsõt, akkor tényleg nem szeretted igazán, de akivel megcsaltad, ha van egy csöpp esze, nem marad veled, mert vele is ugyanúgy megteheted.
Ráadásul a másodikat sem szeretted annyira, hogy szakíts miatta.
Arról nem is beszélve, hogy a megcsaló magát sem szereti. Ha szeretné, akkor szembenézne önmagával, tisztázna az igényeit, vágyait, álmait, elvárásait... és akkor ennek megfelelõ partnert keresne. A megcsalás mindig egy hiányt pótol, de szerintem a megcsalók talán pár százaléka tudná megmondani, hogy esetükben ez mi :D

Mennyire igaz az a mondás, hogy ha a jelenlegi nem tudja feledtetni az előzőt, akkor nem az igazi?

Mennyi id?t kell adni az újnak? Ha nem felejtek, akkor szakítani?

Legjobb válasz: Nem feltétlen igaz. Azt is jelentheti, hogy nem tudsz túllépni az elõzõn, és akkor aztán igazán mindegy, hogy ki lesz a következõ, mert még te nem vagy kész egy komoly kapcsolatra.

Nem feltétlen igaz. Azt is jelentheti, hogy nem tudsz túllépni az elõzõn, és akkor aztán igazán mindegy, hogy ki lesz a következõ, mert még te nem vagy kész egy komoly kapcsolatra.
Hát, ha tudatosan táplálod magadban az elõzõt, akkor mondjuk nem biztos, hogy a másikat minõsíti az, hogy nem tudsz túllépni. Mondjuk úgy eleve értelmetlen összejönni valakivel, hogy a másikon nem vagy még túl.
Ahhoz azért gyomor kell, hogy valaki (fõleg nõ létére) úgy szexeljen valakivel, hogy közben másba szerelmes. Meg a jelenlegije is egy jó nagy balfék, hogy beéri a pótlék szerepével.
Eleve ne kezdj új kapcsolatba, amíg nem vagy túl az elõzõn.
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy nem tökéletes minden, de szeretjük egymást és megoldjuk közösen.
Fél éve?? Akkor az a srác fülig beléd lehet zúgva ha nem látja h mi folyik nálad.
Ha igazából az új hidegen hagy akkor nem volt a legjobb választás, de azért 2-3 napot tölts el vele. És ha nem változik semmi akkor nem õ az.
A kérdező hozzászólása: Több mint féléve vagyunk együtt és rengeteget gondolok rá és arra, hogy milyen lenne újra vele lenni.
Ha egy-két hónap után sem megy a felejtés, akkor hagyd.Nem Õ a Te embered.
Ahhoz azért gyomor kell, hogy valaki (fõleg nõ létére) úgy szexeljen valakivel, hogy közben másba szerelmes. Meg a jelenlegije is egy jó nagy balfék, hogy beéri a pótlék szerepével. nõ vagy férfi vagy?

Az mennyire igaz hogy ha keveset mozgok akkor a szülésnél nehezen is fogok tágulni? Ezt csak ugy hallottam de nemtudom hogy mennyire igaz! Én mozgok eleget itthon csak kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: Szió! Én szinte végig dolgoztam, egész nap mentem, +takarítás, fõzés, mosás, házfelújítás A 42.héten a külsõ méhszájam még csak egy újjnyira volt nyitva, úgy jártam, hogy még fájásaim sem voltak. Mindenféle próbálkozás után végül is megcsászároztak. DE ez persze én voltam.. Sokban függ a genetikátol is.

Szió! Én szinte végig dolgoztam, egész nap mentem, +takarítás, fõzés, mosás, házfelújítás A 42.héten a külsõ méhszájam még csak egy újjnyira volt nyitva, úgy jártam, hogy még fájásaim sem voltak. Mindenféle próbálkozás után végül is megcsászároztak. DE ez persze én voltam.. Sokban függ a genetikátol is.
Hát nem én nem vagyok arról meggyõzõdve, hogy biztosan ok-okozati összefüggés a kettõ között. Nem mindenkire jellemzõ, de a sportolók inkább nehezebben szülnek mint könnyebben.
Nagyon sportos életmódot folytatok, napi rendszerességgel sportolok, kemény a hasizmom is. A szülés beindulása elõtt is éppen keményen tornáztam, és nem kismamatornát. Hát ami azt illeti, 12 óra vajúdás után megcsászároztak mert nagyon nem tágultam.:(( Na azért most naponta tornázom de csak finoman.... Unokatesóm alig mozgott és szinte kipottyant belõle a baba. Üdv: 31 hetes kismama
szerintem semmi köze nincsehhez. ez alkat kérdése..Ugyan ugy, mint a has mérete...
A terhességem utolsó 4, 5 hónapját szigorú fekvéssel töltöttem, csak zuhanyozni és WC-re menni állhattam fel. Se fõzés, se mosás, se takarítás, semmit nem lehetett csak feküdni. A férjem vezette a háztartást és látta el a nagyobbik gyerekünket. Azonnal indultunk ahogy megéreztem az elsõ fájást. Mire beértünk a kórházba, már 4 ujjnyira nyitva voltam és szinte nem is fájt. 45 perc múlva karomban volt a babánk. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!