Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe van egy anaheim-i út, disney (1 db)

Mennyibe van innen egy anaheim-i út, disney land belépővel, szállással, repülőjeggyel, kajával együttvéve? (Legolcsóbban)

Ki szeretnék menni egy két hétre anaheimbe vagy a közelébe valami helyre, ahonnan be tudok jutni disney landba.. ha minden beleszámolunk Mennyibe kerülne összesen?

Legjobb válasz: Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.

Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.
Attól függ.....(Franciaország)Párizsban is van Disneyland közelebb is van meg olcsóbb is......de az más hogy te most Anaheim be akarsz menni (csak nem Mighty Ducks meccsre készülsz XD )Szóval ha olcsóbban akarod az egészet megúszni akkor France>Paris de ha mindenképp Canadába akarsz menni akkor az elötem hozzászóló.
utazásszervezõ céget keress meg ezzel, mert gondolom családostól mennél, és akkor lehetnek bajaid a vízummal (is).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nyugat-Európai kikötőben (pl. Hamburg, Rotterdam stb. ) könnyű találni olyan teherhajót, ami kevés pénzért vagy cserébe azért, hogy beállok ideiglenesen a legénységbe kivisz magával Amerikába?

Félreértés ne essék, nem illegális amerikai akarok lenni, hanem ESTA-val kimenni 1-2 hónapra turistának, csak nagyon drága a repülőjegy, Amerika meg ahogy látom elég olcsó ország, szóval ezzel a módszerrel több pénzem lenne a kinti élethez.

5

Milyen Amerikában élni? Milyenek ott az emberek? Nehéz letelepedni?

Te mióta élsz ott és hol?

1

Ha illegálisan kint vagy a szintén illegális pároddal és kint születik gyerek akkor a gyerek amerikai állampolgár lesz? Ha igen akkor én igényelhetem a zöldkártyát?

3

Észak- Amerika, Keleti part, szerintetek mennyiből jön ki?

Szeretnék a nyáron kimenni az USAba, szét szeretnék nézni még ha egy kicsit is mivel kint szeretnék majd dolgozni. Most uticélnak New Yorkot tenném meg. Szerintetek mennyiből jönnék ki ? Repülő jegyet augusztusra néztem 260ezer ft, de valaki azt írta hogy csak 160. Akkor most hogy van ez ?
Szállás mennyiből jönne ki ? Kaja ?
Köszönöm a segítséget! :)

3

Floridába küldenék egy apró csomagot, mit kell ehhez tudnom?

Összesen egy pólóról és egy kísérő levélről van szó. Feladhatom levélként is vagy csomagként kell? Kell speciális boríték? Mennyibe fog kerülni kb? Semmit nem tudok az egészről, ha valaki már csinált ilyet az utóbbi pár évben, annak örömmel fogadom a segítségét. (Cím az megvan megfelelő formátumban.)

3

Hogyan szerezzem meg a zöldkártyát?

Mármint hova kellene mennem érte, mit kell érte tennem, milyen papírok kellenek? Vagy hol lehet kérvényezni? Milyen feltételek mellett adják oda?
(Bocsi a sok kérdésért)
Válaszaitokat előre is köszönöm!

4

A zöldkártyát meg lehet venni?

Mármint ha nem kapom meg, akkor meg is vehetem? Ha igen mennyiért?

7

Valaki leirja a folyamatot hazassagtol a vegleges zold kartyaig? Idorendi sorrendben?

6

Washington DC vagy Niagara vízesés?

Hova mennél szívesebben egy napra?
Első közelebb van oda ahol leszek, és olcsóbb is kicsivel.

2

Mexikóban tényleg olyan népszerűek az ott készült szappanoperák?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!