Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe van egy anaheim-i út, disney (1 db)

Mennyibe van innen egy anaheim-i út, disney land belépővel, szállással, repülőjeggyel, kajával együttvéve? (Legolcsóbban)

Ki szeretnék menni egy két hétre anaheimbe vagy a közelébe valami helyre, ahonnan be tudok jutni disney landba.. ha minden beleszámolunk Mennyibe kerülne összesen?

Legjobb válasz: Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.

Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.
Attól függ.....(Franciaország)Párizsban is van Disneyland közelebb is van meg olcsóbb is......de az más hogy te most Anaheim be akarsz menni (csak nem Mighty Ducks meccsre készülsz XD )Szóval ha olcsóbban akarod az egészet megúszni akkor France>Paris de ha mindenképp Canadába akarsz menni akkor az elötem hozzászóló.
utazásszervezõ céget keress meg ezzel, mert gondolom családostól mennél, és akkor lehetnek bajaid a vízummal (is).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet megnézni azt hogy évente hány gyilkosság van Kanadában és az USA-ban? Hol lehet ezeket megnézni?

Csak azért kérdezem mert össze akarom vetni a kett?t....

6

Mettől meddig lehet idén zöldkártyára jelentkezni az USA-ba?

7

Meg tudnátok írni, hogy szerintetek melyik a legélhetőbb USA állam illetve város?

Egy barátom a fejébe vette,hogy ki akar menni az Egyesült Államokba.

3

Hogyan lehet az hogyha valaki évekig illegálisan tartózkodott az USA-ban majd hazament, pár hónap múlva simán visszaengedték? És hallott-e valaki hasonló dologról?

13

Aki már volt, milyen árban vannak kb a legolcsobb szálláshelyek az USA-ban 1fő/éj? Pl hostel, meg ilyenek.

New York, Miami, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco -f?leg ezeken a tájakon, de aki máshol volt azt is szivesen elolvasom :)

1

Kanadában a vadász mennyire keresett szakma?

szakma,vadász,kanada,

4

San Franciscoba költözök fél évre. Tanácsok?

Bármi infónak nagyon örülök...

4

Honnan tudom hogy valoban ki vagyok-e tiltva az Usa-bol?

Nincs olyan szamitogepes rendszer, ami utlevelszam alapjan megmodja, vagy egyeb megoldas? Tultartozkodtam egy kicsit, de nem vagyok biztos abban hogy ezz barkinek feltunt volna, az utlevelemmel sem nagyon foglalkoztak hazafele. Gondoltam arra is hogy megkerem ujra az Esta-t, hogy megtudjam: ha nemleges a valasz, kitiltottak, ha megadjak mehetek. Mas tipp??????

2

USA, California, San Francisco. Ez lesz az első külföldi repülős utam. Tudnátok adni tanácsokat, mit lehet, mit nem, mit kell?

Egyedül megyek. Útlevelem folyamatban, tudom, ESTA-t igényelnem kell.

3

Toronto-ba szeretnénk költözni mennyi ott egy átlagos ház?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!