Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe van egy anaheim-i út, (1 db)

Mennyibe van innen egy anaheim-i út, disney land belépővel, szállással, repülőjeggyel, kajával együttvéve? (Legolcsóbban)

Ki szeretnék menni egy két hétre anaheimbe vagy a közelébe valami helyre, ahonnan be tudok jutni disney landba.. ha minden beleszámolunk Mennyibe kerülne összesen?

Legjobb válasz: Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.

Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.
Attól függ.....(Franciaország)Párizsban is van Disneyland közelebb is van meg olcsóbb is......de az más hogy te most Anaheim be akarsz menni (csak nem Mighty Ducks meccsre készülsz XD )Szóval ha olcsóbban akarod az egészet megúszni akkor France>Paris de ha mindenképp Canadába akarsz menni akkor az elötem hozzászóló.
utazásszervezõ céget keress meg ezzel, mert gondolom családostól mennél, és akkor lehetnek bajaid a vízummal (is).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha 7 hónapos terhes vagyok, be engednek USA-ba? 90napig lehet USA-ban lenni azt tudom, de mi van ha ott születik meg a baba? Amerikai állam polgár lesz? Akkor maradhatok vele USA-ban?

14

A Toronto-Vancouver vonaton (4 napos út) van lehetőség fürdésre, tisztálkodásra?

Nem hiszem, hogy valaki jártas ebben a témában, de azért megkérdezem.
Van ez a Canadian nevezetű vonat, ami 4 nap alatt keresztülmegy az ország déli részén. Lehet, hogy sikerül elmennem Kanadába, és arra gondoltam, érdemes lenne befizetni erre a 4 napos vonatútra, ami megállás nélkül megy.
Nem tudja valaki, hogy lehet -e fürödni, tisztálkodni a vonaton, lehet -e kaját venni, alkalmas -e a vonat a négy napi szállásra?

2

Ha Kanadába szeretnék költözni akkor kell itthon valamilyen biztosítást kötni stb?

10

Milyen vízum vagy dokumentum kéne, hogy a jövőben az USA-ban élhessek? És ezek mennyibe kerülnének, mennyi időt venne igénybe, amíg kiállítják?

Ott szeretnék dolgozni is, de leginkább az lenne a fontos, hogy itt ÉLJEK, ne csak egy hónapra kimenjek, utána pedig egy hónapra visszajöjjek ide Magyarországra...
Viszont még fiatal vagyok, és ott a korhatár 21 év. Ez mennyiben befolyásolná az egészet? (Oké, még 18 sem vagyok :P, de álmodozni lehet, nem?)
Állítólag én valamiféle menedzser vagy fejvadásznak készülök, de nem itthon, valami módszer van rá, hogy az USA-ban tudjam végezni a munkámat?
Na, jó bonyolult, sok az információ, de hirtelen nagyon érdekelne a jövőm :-)
L

5

Amerikában vagy épp a tőlünk nyugatabbra eső országokban egy idegen emberhez érve miért hallod máris azt, hogy 'ohh don't touch me' és máris rád akarja hívni a rendőrt?

8

1 évben maximálisan hány hónapot lehet vízum nélkül, ESTA-val az USA-ban tartózkodni? Tehát, ha kiváltom, kimegyek 3 hónapra, aztán visszajövök és mondjuk pár hétre rá újra kiszeretnék menni megkapom az ESTA-t?

3

Milyen kérdéseket tesznek majd fel nagy valószínűséggel a reptéren amikor kimegyek az USA-ba? 4 hónapra megyek majd dolgozni, és nem túl jól tudok angolul, így szeretnék kicsit gyakorolni, hogy majd ha kérdeznek, ne csak pislogjak.

4

Mennyi pénzből lehet legolcsóbban kihozni egy new yorki nyaralást?

Nagyon szeretném megnézni a "nagy almát", de - mint ahogy a legtöbb embernek" nincs túl sok pénzem, főleg, hogy csak 18 éves diák vagyok. A padon, utcán alvás meg ilyenek nem gond. Igazából az utazás, vízum megszerzése, az ottani ételek ára stb. Ilyeneket szeretnék tudni. Esetleg, ha valaki volt már vagy tervezi, ő milyen tippeket tudna adni. Előre is köszi a válaszokat!

7

Milyen szakmával tudnék legkönnyebben érvényesülni Amerikában?

Sziasztok!
Szóval jelenleg érettségivel rendelkezek, és most szeptemberben szeretnék elkezdeni egy iskolát rendes nappali formátumban. Jelenleg jelentkeztem egy hajós iskolába, ez technikumot ad, nos ez ha sikerül, akkor ide fogok menni, de ha nem (mert nem biztos, hogy indul-e), akkor egy olyan szakmát szeretnék kitanulni, amivel később könnyen találhatnék magamnak állást Amerikában. Szóval milyen szakmákat ajánlanátok? Ha a hajós jönne össze (rendes nevén hajózási technikus), ezzel is megpróbálkoznék Amerikai hajós társaságoknál, bár szerintem ez nem nagyon esélyes. Angollal jelenleg is tanuló viszonyban állok, sokkal erősebb mint az alap, de szerintem a közép még nincs meg, de ezt így suli alatt bőven behoznám, tehát ez nem lenne gond.
Ha számít szakma választás terén, hogy hol szeretnék dolgozni, és hasonlók, engem ilyen téren semmi nem érdekel, a lényeg, hogy meg tudjam venni a napi betevőt, és hogy Amerikában élhessek, ez egy nagyon régi álmom, persze tudom, hogy nincs kolbászból a kerítés ott sem, de szerintem aki dolgozni akar, az fog is....
Válaszotokat előre is köszönöm!
20/f

3

Turistaként amerikába utazásnál milyen dombornyomott kártyával kell rendelkeznem? Illetve melyik bank kártya szolgáltatása a leg megfelelöbb arra a celra, hogy az egyesült államok területén problémamentesen pénzt tudjak felvenni egy automatábol?

melyik bank és melyik kártya lenne a legmegfelelöbb? sürgös választ szeretnék... elöre is köszönöm.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!