Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe van egy anaheim-i út, (1 db)

Mennyibe van innen egy anaheim-i út, disney land belépővel, szállással, repülőjeggyel, kajával együttvéve? (Legolcsóbban)

Ki szeretnék menni egy két hétre anaheimbe vagy a közelébe valami helyre, ahonnan be tudok jutni disney landba.. ha minden beleszámolunk Mennyibe kerülne összesen?

Legjobb válasz: Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.

Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.
Attól függ.....(Franciaország)Párizsban is van Disneyland közelebb is van meg olcsóbb is......de az más hogy te most Anaheim be akarsz menni (csak nem Mighty Ducks meccsre készülsz XD )Szóval ha olcsóbban akarod az egészet megúszni akkor France>Paris de ha mindenképp Canadába akarsz menni akkor az elötem hozzászóló.
utazásszervezõ céget keress meg ezzel, mert gondolom családostól mennél, és akkor lehetnek bajaid a vízummal (is).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amerikai munkavállaláshoz melyik szakma lenne a jobb választás?

Sziasztok!

1

Belehalok ha Magyarországon kell leélnem az életemet! Ha valaki NAGYON akar valamit, akkor elérheti?

Amerikában akarok élni, dolgozni. Mindent megtennék érte! Nagyon megdolgoznék érte, kitartásom, szorgalmam van!

35

Ha turistaként megyek ki Amerikába, akkor nem is kereshetek állást?

Tehát kimegyek, de közben próbálok állást szerezni, amit nem rögtön kezdenék, hanem hazamennék, elintézném a papírokat, zöldkártya... és úgy mennék vissza Amerikába.

5

Barátnőm Kanadába megy nyáron és nagyon fél, mert egyedül kell mennie a repülőn, megnyugtatnátok, hogy nem bonyolult annyira utazni?

7

Kiskorú szeretne utazni az USA-ba nagy korú testvérével neki is elég az ESTA papír? Köszi .

1

Van esély rá, hogy felvennének Amerikába dolgozni, ha van itt is tapasztalatom, meg az EU-n belül is és valamelyik munkáltató beajánl Amerikai munkáltatónál?

2

A nyáron utaznék New Yorkba. Kijevi átszállással . Így a legolcsóbb. Aerosvit Airlines - al . Most utaznék 1. nek repülővel. Kicsit sok a várakozási idő . Valakinek van vmi tapasztalata ezen az uton vagy ezzel a légitársasággal / repülőtérrel? Köszi.

Beszélek angolul egy kicsit de a legjobban attól félek h nem fogom érteni ha vmit kérdeznek .

5

Mire lesz szükségem egy USA-beli úthoz?

2 kocsival(kocsinként 3-4 ember) szeretnénk körbejárni az USA híresebb városait(New York, Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas, stb.) és az útbaes? kissebb-nagyobb városokat. Mind elmúltunk 18 évesek, a két autó sof?rje 20 és 21 éves. Szállodákban aludnánk minden nap, elég sok csomagunk lenne, visszafelé pedig még több. Minél hosszabb ideig szeretnénk kinnt lenni, legalább 1-2 hónapig. Ez megoldható? És ha igen, mi szükséges ehhez? Még annyi lenne, hogy mennyi pénzt lehet forintról dollárra átváltani(8 számjegy? összeget terveztünk dollárra váltani). És ha magyar bankkártyán van a pénz forintban, azt Amerikában dollárban tudom levásárolni/felvenni, vagy nem fogadják el?

9

Milyen cserediák blogok vannak az USÁ-ból?

Keresgéltem a neten, de idei éveit (2011/12) nem találtam. Segítsetek, légy szí.

1

Milyen feltételek szükségesek ahhoz hogy én USA-ba mehessek?

Nem dolgozni szeretnék kint csak 1 hétre mennék ki mint turista, kicsit körül nézni. Már régi nagy álmom hogy legalább egyszer kijussak oda, de fogalmam nincs hogy milyen feltételek kellenek ahhoz hogy 1 hétre beléphessek az országba, és be is engedjenek amikor leszállt a gépem. Tudom hogy kell oda vízum a barna útlevélnél meg tudom hogy nem kell, de milyen papírokra lesz még kint szükségem? Idén nyáron mennék ki ha minden igaz vagy jöv? nyáron. Barátn?met is vinném magammal tehát ketten mennénk. Milyen nagy városba célszer?bb kimenni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!