Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe van egy anaheim-i (1 db)

Mennyibe van innen egy anaheim-i út, disney land belépővel, szállással, repülőjeggyel, kajával együttvéve? (Legolcsóbban)

Ki szeretnék menni egy két hétre anaheimbe vagy a közelébe valami helyre, ahonnan be tudok jutni disney landba.. ha minden beleszámolunk Mennyibe kerülne összesen?

Legjobb válasz: Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.

Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.
Attól függ.....(Franciaország)Párizsban is van Disneyland közelebb is van meg olcsóbb is......de az más hogy te most Anaheim be akarsz menni (csak nem Mighty Ducks meccsre készülsz XD )Szóval ha olcsóbban akarod az egészet megúszni akkor France>Paris de ha mindenképp Canadába akarsz menni akkor az elötem hozzászóló.
utazásszervezõ céget keress meg ezzel, mert gondolom családostól mennél, és akkor lehetnek bajaid a vízummal (is).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha valaki Canadai- Magyar állampolgárhoz megy feleségül mennyi idő mire megkapja a vízumot? Házastárs kiskorú gyereke is megkapják a vízumot?

3

Az Egyesült Államokban mely államokban van jó élet és melyekben van szegénység vagy netán gettók?

2

Amerikában minden család kölcsönt/hitelt vesz fel?

Mindenki úgy kezdi hogy az egyetemi évek alatt diákhitelt vesz fel? Majd esetleg valamilyen másikat a házra és az autó(k)ra?
Azért kérdezem mert tapasztaltam amikor kint voltam, hogy az amerikai fiatalok ahogy elvégzik az iskolát és nagykorúak lesznek, önálló életet élnek. De honnan lesz mindenre pénzük?

8

Mik a lehetőségek Észak vagy Dél DAkotában?

Milyen arra fele az "élet" ? Mik a lehetőségek ott , mennyire számít jó helynek?

0

Amerikában autószerelő végzettséggel valóban "könnyebb" munkát találni?

Sziasztok!
Szeptembertől szeretnék elkezdeni egy szakmát mindenhogyan, mert a koromból (20) adódóan még az első szakképesítésem ingyenes elvégezhetem így érettségi (2011) után. Mindig is az usába vágytam, így egy olyan szakmát szeretnék, ami közel áll hozzám, és lenne is vele esélyem ott kint. Az ápoló szakma tőlem távol van, de az autókhoz már most is jól értek, így ezt választottam. Az lenne a kérdésem, hogy ha egy kis minimális munkatapasztalattal majd a szakmában kimennék, és keresnék állást személyesen, mennyi esélyem lenne, hogy alkalmazzanak? Az angol jelenleg is megy, de ezt így a 2 év szakképzés alatt még bőven tudom fejleszteni, és fogom is, ahogyan a szakmai angolt is. A másik kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezzel melyik államban lenne nagyobb az esélyem, mint nulla? Persze tudom, hogy nem kívánságműsor, de New York kifejezetten szimpatikus, és szerintem ott van is pár autó szerviz :D, a másik Florida lenne (Ezen belül Jacksonville), ezt egy jelenleg is ott élő ajánlotta. Ja igen, így a végén akartam közölni, hogy nagyjából tisztában vagyok a kiutazás körülötti dolgokkal, de az majd egyszer egy másik kérdés lesz :).
Válaszotokat előre is köszönöm!

2

Mennyi a belépő Washingtonban a Fehér Házba?

3

Repülőjegyvételnél elírtuk a születési dátumot! Mit lehet tenni?

Az anyósom vett magának egy repjegyet és a születési dátumnál a hónapot január helyett februárra kattintott véletlenül. Mit lehet csinálni, ha nem módosítható a repjegy időpontja,meg az utas személye.

10

Ha már egyszer elutasították a vízumkérelmemet, milyen módon utazhatok az USA-ba?

Sziasztok!

1998 körül (18 évesen) már egyszer (és egyúttal először) elutasította a budapest USA követség a vízumkérelmemet sajnos, holott reális helyre szerettem volna menni, nem pedig bevándorolni vagy feketén munkát vállalni. Sajnos úgy dobták vissza a vízum kérelmemet, hogy az indoklásban az állt, hogy nem tudtam megfelelően bizonyítani, hogy vissza fogok térni Magyarországra. Bánatomban azóta sem próbálkoztam ezzel, viszont mostanában - 14 év után - újra kedvem támadt egy úthoz az USA-ba.

Azt szeretném kérdezni, hogy az én esetemben mindenképpen vízumhoz kell folyamodni? Milyenek lehetnek az esélyeim? Házas vagyok, lakásom van, rendes, bejelentett munkahelyem, lekötött betétem, autóm, meg minden egyéb, ami egy rendes, tisztességes embernek van.
Az USA honlapja szerint az én esetemben sajnos nem utazhatok az ESTA-val, vízumra van szükségem.

Várom válaszaitokat, véleményeiteket!

Köszi!

20

A Kanadai vízummentesség pontosan mit jelent? Látogatóba minden további nélkül mehetek rövid időre?

A hivatalos oldal szerint 6 hónapig tartózkodhatunk magyarként ott. Valaki megerősítené ezt?

3

Mennyire szigorú Washingtonban és Chicagoban a reptéri ellenőrzés?

Mondjuk egy Miami reptérhez képest...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!