Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe van egy anaheim-i (1 db)

Mennyibe van innen egy anaheim-i út, disney land belépővel, szállással, repülőjeggyel, kajával együttvéve? (Legolcsóbban)

Ki szeretnék menni egy két hétre anaheimbe vagy a közelébe valami helyre, ahonnan be tudok jutni disney landba.. ha minden beleszámolunk Mennyibe kerülne összesen?

Legjobb válasz: Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.

Ha nincs vizumod elöször azt kell megkérned. aztán a repjegyet megnézheted bármelyik utazási iroda oldalán. aztán ajánlani tudom a a disneyland.com oldalát ahol sokszor van akció hogy ha ott is szálsz meg egy hotelben akkor kedvezményes a belépö jegy. olyan 230000Ft körül van a repjegy. és 100 dollár körül egy napra egy részre a beugró a parkba. (ez csak egy részleg) egy före 500000 ft körül kb kilehetne hozni, de ugye a kajálni is kel stb.
Attól függ.....(Franciaország)Párizsban is van Disneyland közelebb is van meg olcsóbb is......de az más hogy te most Anaheim be akarsz menni (csak nem Mighty Ducks meccsre készülsz XD )Szóval ha olcsóbban akarod az egészet megúszni akkor France>Paris de ha mindenképp Canadába akarsz menni akkor az elötem hozzászóló.
utazásszervezõ céget keress meg ezzel, mert gondolom családostól mennél, és akkor lehetnek bajaid a vízummal (is).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miután megvan a magyar érettségim lehetséges e/ érdemes e még 1 évet tanulni amerikai állami közép iskolában?

nem magán vagy bentlakásos hanem ingyenes középiskolára gondolok a szállást meg tudom oldani ismerősnél
szeretnék ott egyetemre menni de jobb lenne elöbb belerázódni a nyelvbe úgy h napi szinten azt használom és azon tanulok most is folyékonyan beszélem de úgy tanulni azért mégis más

6

Kanadába tényleg olyan nehéz kijutni? Milyen a munka? Több szabadság van, mint az USAban? (ott csak 2 hét) Szép ország? Milyenek az etfeltételek?

3

Észak-Amerikában melyik városban él a legtöbb magyar?

6

Tényleg csak azt nézik, hogy milyen szakmád van és, hogy az adott szakmából megvan-e a 3 év letöltött munkaidő?

Egyik ismerősöm, kinn él Amerikában és mondta, hogy az érettségit semmibe veszik(!) mert náluk teljesen más a közoktatás. Diplomát vagy szakmát nézik csak.

4

Így nagyobb esély van vízumot szerezni és letelepedni Amerikába?

Magyarországból kikerültem és az amerikaikat segítettem másfél éven át a háborúba , nagyon megszeretem őket sok barátot szereztem és szeretnénk letelepedni.
24 f

4

Milyen Hely Ciudad Juárez és El Paso?

1

Nehéz letelepedni az USÁ-ban?

25 éves, független nő vagyok. Úgy alakult, hogy a nagyszüleim után örököltem 3 lakást, és a napokban a 3.-at is sikerült eladnom. Külföldre történő kivándorlásban gondolkodom, és Amerikába mennék a legszívesebben. Anyagilag megtehetem, de mi a helyzet a különféle papírokkal stb?

7

Az USA-ban a Kanadai angolokat vagy a Kanadai franciákat kedvelik/szeretik jobban?

3

Mennyibd kerül los angeles be menni?

Mennyibe kerül ? Kb 3-5 csillagos hotelbe repülőjeggyel együtt? (Oda-vissza)

5

Szerintetek eleg 2 ora 40 perc az atszallashoz Minneeapolisban? ESTA-val megyek es ez az elso repulesem. Esetleg valami tanacs vagy info.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!