Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerul jo (390 db)

Egy sony eriscson xperia tipo mennyibe kerül? Jó telefonnak számit mik az előnyei és hátrányai?

Legjobb válasz: Nem Sony Ericcson, hanem csak Sony. Attólo függ hol vezsed, elõfizetésre, vagy nem. Jó telefonnak számít, hátránya pedig a kamera.(bár midnen hasonló telóban 3.2megapixeles fényképezõ van)

Nem Sony Ericcson, hanem csak Sony. Attólo függ hol vezsed, elõfizetésre, vagy nem. Jó telefonnak számít, hátránya pedig a kamera.(bár midnen hasonló telóban 3.2megapixeles fényképezõ van)
hátránya az hogy olcsó telefonnak van belõve, ergo kis pénzért megkapod de kompromisszumokat kell kötnöd, mint pl kamera és kijelzõ, valamint gyengusz hardver. De még mindig jobb mint az azonos kategóriájú smasungok htc-k és lg-k

Mi a véleményetek a yadyn fogamzásgátlóról mennyibe kerül jó -e stb?

Legjobb válasz: van akinek jó van akinek nem 6300 forint a három havi adag

van akinek jó van akinek nem 6300 forint a három havi adag

A DM-ben kapható pelenka milyen? Hány darabos és mennyibe kerül? Jó minőségű?

Legjobb válasz: Én is használok dm-es pelust és szerintem jó. Nem mindig ezt használom mert van amikor másik olcsóbban jön ki (pl.:ajándék kuponokkal) de nincs olyan nagy különbség közöttük. Próbáj ki ilyet is olyat is és meglátod neked melyik jön be jobban.

Én is használok dm-es pelust és szerintem jó. Nem mindig ezt használom mert van amikor másik olcsóbban jön ki (pl.:ajándék kuponokkal) de nincs olyan nagy különbség közöttük. Próbáj ki ilyet is olyat is és meglátod neked melyik jön be jobban.
Babylove a márkája a DM-es pelusnak, a darabszáma attól függ mekkora méretût veszel. Az ára nem sokkal olcsóbb a többinél, viszont nálunk éjjel ebbõl nem folyt ki a pisi, ellenben a Pampersbõl igen! Azóta Babylove-t használok! Én ajánlom, vastagabb, mint a Pampers, de megbízhatóbb! Bocsi, ezek az én tapasztalataim, de lehet, hogy másnál máshogy alakultak a dolgok!:-)
Szia! Mi a Tesco-s 9-18 kg-os pelust használjuk, a lilát. 32 - 35 ft/db között van az ára. Nekünk bevált.
én álltalába dm-es pelust használok, nekünk nagyon bevált.mi a 7-18kg-ig használjuk 84db-os és 3600körül van az ára.probáld ki megéri.....
Uzsoki kórház, Jex Anna!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!

Ha csak egy telefonszámot akarok venni az mennyibe kerül? Jó a feltöltő kártyás is nem kell előfizetés csak egy szám. Telefon sem, telenornál

Legjobb válasz: Praktikum tarifacsomag A csak SIM-kártyát tartalmazó, készülék nélküli kezdõcsomag ára: 1590 Ft, mely 400 Ft értékû kezdõegyenleget tartalmaz, melybõl 200 Ft hálózaton belül használható fel.

Praktikum tarifacsomag A csak SIM-kártyát tartalmazó, készülék nélküli kezdõcsomag ára: 1590 Ft, mely 400 Ft értékû kezdõegyenleget tartalmaz, melybõl 200 Ft hálózaton belül használható fel.
ha ujat veszel, akkor választhatsz. ami pl 3 ezer forint, abból asszem 2400-et le beszélhetsz, de nem vagyok már benne biztos.
A kérdező hozzászólása: köszi

4d ultrahang mennyibe kerül? Jó gondolom hogy mindenhol más de mégis kb?

és egy sima ultrahang kép? 6hetes vagyok 2szer voltam ultrahangon de még a doki egyszer sem mutatta nekem a monitort, mért?? vagy azt külön kell kérni?

Legjobb válasz: nálunk mutatják. Ilyenkor még 4Dre nem sok értelme menni, szerintem. Egyébként úgy 10000tõl van, ha teheted olyan helyre menj, ahol nõdoki vizsgál.

nálunk mutatják. Ilyenkor még 4Dre nem sok értelme menni, szerintem. Egyébként úgy 10000tõl van, ha teheted olyan helyre menj, ahol nõdoki vizsgál.
Nekem mutatják a monitort automatikusan, de szerintem ha megkéred tutira nem fognak kötekedni! Egy sima uh-kép 500 Ft, amit elõre kell feladni postán! a Védõnõtõl vagy a dokitól tudsz kérni csekket! A 4D ára 10.000+ képenként 500 Ft! Ezek a gyõri tarifák! Boldog babavárást!
Jah igen, a sima uh kép nálunk 1000ft, de a 10. hét óta mindig kórházban nézték a kötelezõ vizsgálatoknál. A 12. hetirõl kaptunk képet ingyen, a 18. hetin azt mondták, hogy a kórháznak nincsen pénze papírra, a 29. hetin meg bunkók voltak :S De voltunk 4D-n is, az 10000ft volt. Van egy képünk a picirõl, és a teljes vizsgálat dvd-n.
Én is sztk-ba járok. Ha nem mutatja meg a képet, akkor kérd meg, hogy fordítsa feléd is, mert szeretnéd látni. Nekem 4-5 hetesen is megmutatta, pedig akkor még tényleg nem lehetett látni semmit. 32 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én SZTK-ba járok dokihoz és annál is maradok mert sajnos a magánorvos az nekünk luxus lenne..tudom hogy még nincs értemle 4d-re csak érdeklõdöm, azért majd egyre szeretnék elmenni:)
Én legutóbb 6000 Ft-ért láttam (nem, nem volt lepra hely) Keress utána. Tényleg nagyon különböznek az árak.
Utolsó vagyok. Nekünk minden UH vizsgálatot videó kazettán ideadott a doki. Mondjuk 10 ezerért adhatta is.Érdekes lesz majd visszanézni..:)
Ha jól emléxem, 12e Ft, ezért kaptunk felvételt és képeket dvd-n.
Nekem az elsö ultrahang SZTK volt ott ugy kellet mondani a dokinak, hogy szeretném én is megnézni.Utánna már magánrendelésre jártam és ott nekem volt külön monitorom amin láttam a babámat.Két éve volt akkor a 4d kép lemezzel 10.000ft volt.De én oda csak 26 hetesen mentem el mert akkor már szépen látszik a baba formája.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Szeretnék egy esernyő babakocsit venni, mert sokat utazunk, de nem tudom, amit kinéztem, jó választás-e? Használ vki peg perego pliko-t? Jó és rossz tapasztalatokat várok. Mennyire könnyű irányítani? Mennyibe kerül rá az új kerék, ha elkopott?

http://www.teszvesz.hu/item759677115_peg_perego_pliko_eserny..

Legjobb válasz: A perego egy szuper márka,a pilkonál nem is lehetne jobbat választani.De ez egy eléggé elnyûtt kocsi,látszik rajta.Fõleg ha akartok még gyereket.Nekem egyébként is gyanús lenne ha valaki odaadna egy jó pilko-t tízezerért. Használtan is min 30-45 között van ha jó állapotú.

A perego egy szuper márka, a pilkonál nem is lehetne jobbat választani.De ez egy eléggé elnyûtt kocsi, látszik rajta.Fõleg ha akartok még gyereket.Nekem egyébként is gyanús lenne ha valaki odaadna egy jó pilko-t tízezerért. Használtan is min 30-45 között van ha jó állapotú.
Nekünk Pliko P3 van. Szeretjük. Bár mi komplett vettük, amikor a kisfiam született, nálunk inkább az volt a szempont, hogy mózessel és autósüléssel együtt legyen. A testvérfellépõ is jó. Ha most vennék a 13 hós fiamnak, második babakocsinak, biztos kisebbet vennék, de inkább csak az ára miatt. Ha találsz jó áron, szerintem jó választás.
Két gyereket szolgált ki nálunk egy 2 funkciós Peg Perego babakocsi, nagyon szerettem! Most a harmadikat várom, nincs meg a régi kocsink, de Peregot akarunk venni, mert szuper! A Plikoról is csak csupa jót hallottam!
Szerintem egy ilyen is megteszi utazáshoz: http://teszvesz.hu/item762179827_bebe_confort_esernyokocsi.h..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat pierre cardin esrenyõ kocsink van, de egyszerûen utálom, nagyon elkopott 1/2 év alatt a két hátsó kerék, nyikorog, irányíthatatlan, ezért akarok komolyabbat venni, de a 28.000 ft az rengeteg nekem.ezért is kérdeztem, mit gondoltok arról, amit belinkeltem.a mostani kocsira 5000 lenne az új kerék, így inkább vennék másik kocsit
Nekünk peg perego pliko switch babakocsink van. Ehhez van mózeskosár, és hordozó is. Én már gyûlölöm, az a problémám vele, mint neked a sajátoddal. Ha ezt elõre sejtettem volna, nem adtam volna ki érte 180 ezret. Több gyermeket tervezünk, úgy gondoltuk megéri, de tévedtünk.

Jó vagy rossz vélemény Dr. Kósa Zsoltról Budapesten? Mennyit kér a szülésért?

Legjobb válasz: Nagyon is jó! Én azlányomat még nem nála szültem, nem tudom, mennyit kér. De mint orvost csak ajánlani tudom.

Nagyon is jó! Én azlányomat még nem nála szültem, nem tudom, mennyit kér. De mint orvost csak ajánlani tudom.
Abszolút jó, én nagyon szeretem õt. Kiváló orvos, emberséges, csak ajánlani tudom. Mikor megkérdeztem mennyi a szülés, azt mondta, annyit adjak, amennyit gondolok. 30 ezer forintot adtunk, lassan 2 éve, azóta voltam már nála és ugyanolyan kedves volt mint elõtte. 23 hónapos nagyfiú anyukája
Nekem is csak jó a véleményem róla. Nagy szaktudással rendelkezik, ráadásul foglalkozik is a "betegeivel". + nagyon jó fej :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, nagyon örülök a válaszoknak. :)
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudja valaki, hogy mennyit kér a szülésért?
Engem nagyon régóta ismer, azt mondta, annyit adjak, amennyit gondolok, 30 ezert adtunk. Amúgy úgy hallottam 80 ezret kér, de szerintem nagyon megéri! 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Kivi leszek mit mond majd, legközelebb rákérdezek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó igazad volt. 80-at kér

Mennyibe kerül az Aesthetica központban a végleges szőrtelenítés mindkét lábon összesen? Milyen tapasztalaitok vannak? Mennyire fáj a beavatkozás gyantásához viszonyítva? Ajánlanátok jó helyeket, ahol viszonylag olcsó a végleges szőrtelenítés?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül, de azt igen, hogy november 11-12-13-án, azaz most hétvégén 50% kedvezmény van az Aesthetica szalonba a szõrtelenítésre, mert Joy Vásárlási Láz lesz, és az Aesthetica szalon is részt vesz benne. További részletek itt: http://joy.hu/vasarlasilaz/boltlista.php

Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül, de azt igen, hogy november 11-12-13-án, azaz most hétvégén 50% kedvezmény van az Aesthetica szalonba a szõrtelenítésre, mert Joy Vásárlási Láz lesz, és az Aesthetica szalon is részt vesz benne. További részletek itt: http://joy.hu/vasarlasilaz/boltlista.php

Hol lehet Miskolcon jó számológépet venni? Olyat ami megfelel egészen 12. -ig? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: nekem 15 éve megvan a casio számológépem,egyetemen is ezt használom,3-4 ezerbe kerül most http://www.tertisco-alexandru.com/images/casio-fx82tl.jpg igy néz ki de ami hasonlot tud,az jó gyakorlatilag,csak a casio,ami tényleg jó...és elemet is 1x kellett eddig cserélni,pedig én mûszakis vagyok,használom... sétálón a budmilos bolt mellett van papirisrószer,ott már láttam ezt,de gyakorlatilag sztem bármelyik papiriroszerben megtudod venni

nekem 15 éve megvan a casio számológépem, egyetemen is ezt használom, 3-4 ezerbe kerül most http://www.tertisco-alexandru.com/images/casio-fx82tl.jpg igy néz ki de ami hasonlot tud, az jó gyakorlatilag, csak a casio, ami tényleg jó...és elemet is 1x kellett eddig cserélni, pedig én mûszakis vagyok, használom... sétálón a budmilos bolt mellett van papirisrószer, ott már láttam ezt, de gyakorlatilag sztem bármelyik papiriroszerben megtudod venni
az enyém is Casio márkájú, hasonló, mint az elsõ hozzászólónak. 12-es vagyok, és teljesen jó volt mind a 4 évben, és könnyû kezelni. Anno 4000 forint körül mozgott az ára, és egy papírírószerboltban vettem.
én most ilyet vennék: http://www.depo.hu/sharp/el-w506 (ha minden jól megy akkor egyetemre lehet veszek is egyet, és ezt oda adom hugomnak úgy is fog már neki is kelleni jövõre.) most is sharp-om van: http://www.comparestoreprices.co.uk/images/sh/sharp-el--531v.. és teljesen meg vagyok vele elégedve. egyik osztálytárs ilyet használ: http://www.depo.hu/casio/fx-82es én ezt ajánlanám neked, a több soros kijelzõ nagyon hasznos, fõleg az hogy tudsz rendesen törteket írni benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!