Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerul ivartalanitas (95 db)

Kb mennyibe kerül 1 tengerimalac ivartalanítása?

Legjobb válasz: Egy kutya ivartalanítása 15 ezer forint, míg egy tengerimalacé 11 és 17 ezer forint között van. Ráadásul egy hónapig külön kéne tartani a két malacot, mert a fiú még az ivartalanítás után egy hónapig képes megtermékenyíteni a lányzót.

Egy kutya ivartalanítása 15 ezer forint, míg egy tengerimalacé 11 és 17 ezer forint között van. Ráadásul egy hónapig külön kéne tartani a két malacot, mert a fiú még az ivartalanítás után egy hónapig képes megtermékenyíteni a lányzót.
Jó árak vannak felétek.Kb 2500-4000 forintért megcsinálják.És már másnap összerakhatod õket.
Az ivartalanítás költsége, az állat fajától függetlenül, mindig a súlytól és a nemtõl függ (nõstényeknél drágább). Plusz állatorvostól is függ, van amelyiknél olcsóbb ill. drágább. Úgyhogy mindenképpen be kell menned egy állatorvoshoz és megérdeklõdni személyesen. Õk ott azt is meg tudják mondani, mi a teendõ mûtét elõtt és után.
S így akarjon bárki is ivartalanítani, egyszerûen röhej ami ebbe az országban történik. Itt hangoztatják, hogy mindenki ivartalanítson, hogy ne legyen fölösleges szaporulat, de ha valaki végre rászánja magát, és meghallja, hogy mennyibe kerül akkor nem csodálom, hogy senki se akarja. Az emberek szarul élnek, minden drága, és ha lenne is rá pénze se biztos, hogy egy ivartalanításra fogja költeni. Nálunk egy kutya ivartalanítása hímeknél: 15000ft, nõstényeknél meg 18000ft. Tengeri malacnál meg nálunk 10000ft nõstényeknél meg 11000ft

Mennyibe kerül az ivartalanitás kaukázusi szukának?

nem szeretném h a kan németjuhászommal összehozzanak egy almot.

Legjobb válasz: Szuka kutya ivartalanítás: 20400 ft attólfügg hol ... meg hogy hány kg stb.. de lehet van akcio ahol te akarod... google ba keress rá h kutya ivartalanitás ... stb.

Szuka kutya ivartalanítás: 20400 ft attólfügg hol ... meg hogy hány kg stb.. de lehet van akcio ahol te akarod... google ba keress rá h kutya ivartalanitás ... stb.
szerintem drágább 30 000 körül mozog
A kérdező hozzászólása: jó ég! O_O
Változó, de vannak ivartalanítási akciók, amikor olcsóbban megcsinálják.
Változó! 12 ezertõl 30 ezerig!
Vannak akciók néha, figyelni kell, akkor feleennyi is lehet akár.
Nekem 45 kilós szuka labim van (nem én mértem, a doki saccolta, sztem nincs annyi), rá azt mondták, 35-40.000 Ft az ivartalanítása. A kaukázusinak nagyobbnak kell lennie, és a mûtét kilóra megy. Vagyis a válasz: szörnyen sokba kerül a mûtét.
Egy ilyen kutya tartása is belekerül havi 20000-be, úgyhogy aki ezt megteheti, azt nem hinném hogy nagyon földhözvágja az ivartalanítás ára...

Szuka kutya ivartalanítása kb mennyibe kerül?

Örökbe fogadtunk egy kiskutyát tegnap. A kutyus eredeti gazdijától elszökött, egy fajtament? alapítványhoz került ahol sokáig keresték a gazdit, aki nem jelentkezett érte, így hozzánk került. A kutyus vszín? tüzelés miatt szökött el otthonról. Nem tudjuk sajno, hogy vár e babát vagy sem. Ez befolyásolja az ivartalanítás összegét?

Legjobb válasz: Pontos összeget nem tudok, ez függ a kutya méretétõl, ugyanis a kilóinak száma határozza meg, hogy mennyi altatószer kell neki. 20 ezer körül van egy ivartalanítás, lehet ennél drágább és olcsóbb is, állatorvosa válogatja. Az én 12 kilós kutyámat 18 ezerért ivartalanították akciósan. Nem volt vemhes.

Pontos összeget nem tudok, ez függ a kutya méretétõl, ugyanis a kilóinak száma határozza meg, hogy mennyi altatószer kell neki. 20 ezer körül van egy ivartalanítás, lehet ennél drágább és olcsóbb is, állatorvosa válogatja. Az én 12 kilós kutyámat 18 ezerért ivartalanították akciósan. Nem volt vemhes.
8-12 hol láttad te ezt???:O
elvileg 15kg-ig(BP.)30ezer, de láttam már olyat hogy 15 kg-ig Maglódon 10500 volt, Mi is akarjuk csak sajnos nagyon drága és ivartalanításin akciókat néztünk és találtunk is eggyet amit "zöldzebra" szervezett de sajna csak 03.14 ig kb.:( keress ilyeneket!!!!
ez mindenhol más, átlagban ilyen 8-12 ezer körül lehet.
Az igaz, hogy a menhely-elárasztásnál jobb, nem is vitatom, a gazda felelõsségét viszont annál inkább. Mert ne a vemhesség hatvanadig napján jusson eszébe, hogy óh, én nem is akarok törpéket, stb. stb., és akkor milyen jó, mert állatorvos úgyis megoldja... Erre írtam a "háttereket"... És tényleg teljes mértékben igazad van!
Valamire való orvos nem támogatja a szaporítást.
Akkor marad életben, ha felélesztik. Még mindig jobb, mintha a menhelyeket árasztják el vele.
Azt, hogy már élnek a kiskutyák, úgy értettem, hogy anyakutya hasából kivéve is életben marad..tehát már nem ..magzat. :)
Egy valamirevaló állatorvos csak végsõ esetben ivartalanít egy nappal a szülés elõtt.:) nem épp etikus. már élnek a kiskutyák meg minden. Természetesen számít a háttér meg a kutya háttere:) ...meg persze muszáj, mert hova rak az ember 8 gyerekebet, de inkább ne várja meg senki a szülés elõtti napot az ivartalanítással.
A vemhesség bármelyik idõszakában ivartalanítanak. Még a szülés elõtti napon is lehet. Orvosonként változó, az enyém a 20 kilós kutyáimat 16 ezerért szokta.
A végsõ árat nem befolyásolja, arra kell figyelni, hogy bizonyos idejû vemhességnél már nem ivartalanítanak. Ezt nem tudom pontosan, hogy hány hetes vemhesség után nem vállalják, de mivel ez kutyáéknál kb. 63 nap, sztem félidõig simán. Ha még nem láttok az eben semmi vemhességre utaló jelet, akkor még félidõs tuti nincs, így idõben vagytok. Van amely állatorvos értékeli, h mentett az állat, emellett (én mint vidéki mondom) Budapesten sokkal-sokkal drágább, mint pl. 60 km-rel arrébb nyugatra:) Akár feleannyiba is kerülhet. Sokszor kilóra van az ár, tehát minél nagyobb az eb, annál drágább. Példa árat mondok, hogy legyen összehasonlítási alapod, bárhonnan is írsz, környei állatorvos 30 kg alatt 15000 Ft, tatai állatkórház, (mentettség-értékelõ:) ) 30 kg fölötti kutyáért fizettem huszonvalahány ezret.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kb 12kg lehet (kistestû beagle).
Szerintem csak annyiban, hogy ha babát vár egy kutya, akkor nagyobb a súlya, és több altató kell neki. De ugye tiéteknek a súlya adott, ha babát vár ha nem, úgyhogy szerintem jelentõd különbség nincs. Egy ivartalanítás nálunk kb. 30 ezer, de sokszor vannak ivartalanítási akciók, úgyhogy keresgélj!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. természetesen nem szeretnénk megvárni a végét, egyrészt nincs szükség még több szerencsétlen picurkára, másrészt a kutyus is nagyon fiatal. a héten/jövõhéten túl akarunk esni az egészen. szombaton megyünk dokihoz, mert a másik kutyusnál akkor veszik ki a varratokat, akkor megmutatjuk. elvileg nem lehet terhes, mert miután a mentéshez került még jó két hétig tüzelt. jelei egyenlõre nincsenek. ha nem vár babát akkor még várunk vele, mert azt mondták a tüzelés után 1-2 hónapot jó ha várunk, hogy visszaálljon rendesen a hormonháztartása. vidékiek vagyunk, úgyhogy remélem nem 30körül lesz. mégegyszer nagyon köszönöm!


Migazzy Krisztinától 2éve, de már úgy tudom nincs meg a weboldala. Ha bármiben segítheted [email protected] e-mail címre írj nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: am énis egri vok szval ez így tökjó hogy tod
A kérdező hozzászólása: hogy itt mennyi köszi szépen!:)
A kérdező hozzászólása: amúgy hol vetted?
Szia! Nekem még régebben két törpenyulam volt, de remélem ezek a mennyiségek is megfelelnek neked. :) TÁPLÁLKOZÁS: Havonta 1 csomag kamillaillatú réti széna: 750, - Havonta 2 csomag fenyõfa-alapú forgács: 2×160, - Havonta 1 csomag vitaminnal dúsított táp: 550, - Havonta 2 csomag sárgarépa: 2×110, - ______ Összesen: 1840, - FELSZERELÉSEK: 1db görgõs itató: 2000, - 1db szénatartó: 600, - 1db gyümölcs-zöldségízesítésû rágóka: 450, - 2db etetõtálka: 2×600, - Egyebek: kb. 1000, - ______ Összesen: 5250, - 2 törpenyúl (tenyésztõtõl) 2×1600, - Remélem, hogy a segítségedre lehettem. :) Vannak olyan árak, amelyeket pontosan nem tudtam meghatározni, azok lehet, hogy 100-200 Ft-tal kevesebbek avagy többek. Én zalai vagyok, szóval az árak lehet, hogy nálatok merõben másak, mint itt, márcsak azért is, mert ott nem azt az árut hozatják, mint errefelé. További kellemes napot és jó állattartást kívánok Neked! Puszillak! :)

Dunaújvárosban nőstény cica ivartalanítása mennyibe kerül?

Tudnátok ajánlani orvost is? Győri Balázs és Turi Árpád akik eddig szóba jöttek. :) Köszönöm!

Legjobb válasz: Én dr. Marcheschi Tivadart is jó szívvel ajánlom, a volt Kolibrinál van a rendelõje. Nem tudom, az ivartalanítást mennyiért csinálja, de úgy általában nagyon "baráti" áron és tisztességesen dolgozik.

Én dr. Marcheschi Tivadart is jó szívvel ajánlom, a volt Kolibrinál van a rendelõje. Nem tudom, az ivartalanítást mennyiért csinálja, de úgy általában nagyon "baráti" áron és tisztességesen dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Az ivartalanitas kb. mennyibe kerul szuka kutyanal? Milyen ivartalanitott kutyiknak valo tapok vannak OLCSOBBAN?

Legjobb válasz: 15-30 ezer forint, állatorvostól függ, vidéken általában olcsóbb, míg Budapesten és környékén a duplája is lehet. Ivartalanítási akciók szoktak lenni tavasszal, érdemes megkeresni a környéketeken élõ állatvédelmi egyesületet, hogy terveznek-e ilyesmit a közeljövõben.

15-30 ezer forint, állatorvostól függ, vidéken általában olcsóbb, míg Budapesten és környékén a duplája is lehet. Ivartalanítási akciók szoktak lenni tavasszal, érdemes megkeresni a környéketeken élõ állatvédelmi egyesületet, hogy terveznek-e ilyesmit a közeljövõben.
Most van ivartalanítási akció április 15.ig. Nézz utána. Így 18.000 Ft.
16000-forint.
Kgtól függ. Hány kg a kutyád?
Nem tudom merre laksz, de Tiszaújvárosban az egyik rendelõben is most van nagy ivartalanítási akció.
Egyébként az ár változó, függ a kutya méretétõl, és magától az orvostól is. 6 ezer forinttól, 25 ezerig is elmehet a mûtét ára. Érdemes felhívni több állatorvost, és megkérdezni, õk fognak tudni pontos árat mondani.
A kérdező hozzászólása: Papa kornyeken lakunk. A kutyus meg nincs egy eves es kb. 15 kg. Nem tudjuk milyen fajta..Nem tudom valaki jart e mar papan de lazar attilahoz tervezunk menni... Az ivartalanitasnak milyen veszelyei vannak?
Az ivartalanításnál az egyetlen kockázati tényezõ az altatás. De ebbõl nagyon ritkán szokott gond lenni, szóval ezen ne is rágódj. Amire figyelj, és mindenképp egyeztesd le a dokival, hogy a mûtét során ne csak a petefészkeket, hanem a méhét is vegyék ki. Az akciós ivartalanítások sokszor csak a petefészek eltávolítását foglalják magukba. Tüzelni persze nem fog már utána, és a hormontermelés is leáll. De egy nagyon kicsi esélye mindig lesz, hogy gennyes méhgyulladást kapjon. Szóval ki a méhével :)

Mennyibe kerül egy nőstény macska ivartalanítása Sárospatakon? Ajánljatok jó állatorvost.

Budapesten lakunk, de itt 13-15000 ft egy m?tét, és az nagyon sok. Mivel néha járunk Sárospatakra, talán megérné m?tétre oda magunkkal vinni a cicát.

Legjobb válasz: http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.96 Itt nézz körül, 9000Ft a nõstény macska ivartalanítása. A közeledben Budapesten találsz orvost.

http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.96 Itt nézz körül, 9000Ft a nõstény macska ivartalanítása. A közeledben Budapesten találsz orvost.

Egy közepes testalkatú lánykutya ivartalanítása kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én úgy tudom az ivartalanítás ára 18 000 és 24 000 között van:)

Én úgy tudom az ivartalanítás ára 18 000 és 24 000 között van:)
A kilójától függ, meg az orvostól. :) Miénk ha jól emlékszem 18 kilóval 30 ezer volt.

Mennyibe kerül egy németjuhász (kan) ivartalanítása, és mikor lehet a leghamarabb ezt megejteni?

a kis kutya (kan) 6-7 hetes...a szuka 2 és fél éves lesz februárban, és kb 40 kilo.

Legjobb válasz: A legtöbb orvos 6-8 hónapos koránál korábban nem javasolja. Ivartalanítási akcióban olcsóbb szokott lenni, pl. ha most vinnéd, akkor feltételezve, hogy fél éves korára meghaladja a 25 kg-ot, úgy 10500Ft lenne most a mûtét. Ha dec. 6-ig viszed a szukát, akkor az most akcióban 16500Ft. Itt van a dokik listája: http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.55 Megjegyzem, megint körültekintõen alkottak törvényt - ebadó-, amikor a kutyus 4 hónapos kora után már fizetned kell, ha nincs ivartalaníttatva. Holott elõtte nem is nagyon lehet..

A legtöbb orvos 6-8 hónapos koránál korábban nem javasolja. Ivartalanítási akcióban olcsóbb szokott lenni, pl. ha most vinnéd, akkor feltételezve, hogy fél éves korára meghaladja a 25 kg-ot, úgy 10500Ft lenne most a mûtét. Ha dec. 6-ig viszed a szukát, akkor az most akcióban 16500Ft. Itt van a dokik listája: http://www.zoldzebra.hu/hu/news.php?extend.55 Megjegyzem, megint körültekintõen alkottak törvényt - ebadó-, amikor a kutyus 4 hónapos kora után már fizetned kell, ha nincs ivartalaníttatva. Holott elõtte nem is nagyon lehet..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Hát igen...akik ezt (ebadó) kigondolták, nem hiszem hogy ilyesfajta kérdéseknek, hogy mikor lehet egyáltalán ivartalanítani, utána néztek volna. A lényeg hogy a szeretõ gazdik szeretett kutyájuk után még többet fizessenek...azon felül, amit egy kutya vagy bármilyen állat, akivel törõdnek, fizetni kell...

Mennyibe kerül egy lány törpenyúl ivartalanítása?

Legjobb válasz: Állatorvostól függ, de olyan 9-10.000 körül szokott lenni, úgy tudom. Drágább, mint a bak nyuszik ivartalanítása.

Állatorvostól függ, de olyan 9-10.000 körül szokott lenni, úgy tudom. Drágább, mint a bak nyuszik ivartalanítása.
13.000 Ft körül mert a nõstény nyúl ívartalanítása drágább
Várostól és állatorvostól függ. Pesten 10-15.000-et is elkérnek, egy vidéki kisvárosban 8000-bõl megúsztam. Ez altatással, mûtéttel, utókezeléssel, varratszedéssel együtt ennyi. Viszont Pesten van olyan lehetõség, hogy 1 centis vágáson kivesznek mindent, még a lányoknál is. Nem tudom, hogy hol, érdeklõdni kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!