Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerűl intézetbe a beűltetés (4 db)

Mennyibe kerűl káli intézetbe a beűltetés? Minden vizsgálattal egyűtt?

Legjobb válasz: A beultetest a tb fizeti, a vizsgalatokkal gyogyszerekkel elso probalkozas kb. 100.000.

A beultetest a tb fizeti, a vizsgalatokkal gyogyszerekkel elso probalkozas kb. 100.000.
5 beültetés ingyen van. Pár vizsgálatot végeznek el kötelezõen (van, amit máshol is megcsináltathatsz)+ a gyógyszerek ára tavaly kb. 118 000 Ft volt. Ez csak az 1.hónapra vonatkozik, a 2.hónaptól csak a gyógyszerekért fizetsz, ami kb. 50 000 Ft/hónap.
A kérdező hozzászólása: ti már voltatok?sikerûlt?

Szegedi Kaáli intézetben a lombik programról szeretnék érdeklődni mennyibe kerül és kb mennyi idő kell a beültetésig?

Mi külföldön élünk, már több éve próbálkozunk és nem jön össze a baba. Sajnos a férjemnél van a gond egy súlyos betegség következtében kevés a spermaszáma. Azt mondták nem lehet gyógyszerekkel megnövelni a mennyiséget és így csak lombikprogramban bízhatunk. Nagyon el vagyunk keseredve mert nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: Szia! Én is Szegedre járok, egy hete volt az elsõ inszeminációm. Elsõ alkalommal 13000 Ft konzultációs díjat kellett fizetni. Vizsgálatok eredményeit lehet vinni is így nem kerül pénzbe. Nálatok is biztos csinálnak egy kontroll spermavizsgálatot, azért ne ijedjetek meg, nekünk Bp-en két alkalommal is nagyon rossz eredmény született, majd 1 hónap múlva itt a Kaáliban meg teljesen jó. Itt más módszerrel nézik, mint egyéb kórházakban. A peteérést segítõ gyógyszereket, szurikat kell fizetni, ez egyéntõl függõ, az inszemináció 45000 Ft, a lombik nem kerül pénzbe, csak a bogyók és injekciók. De nagyon sokszor kell menni kb 6-szor egy cikluson belül, de megéri. Kedvesek a nõvérek, és a dokinõ is akihez én járok.

Szia! Én is Szegedre járok, egy hete volt az elsõ inszeminációm. Elsõ alkalommal 13000 Ft konzultációs díjat kellett fizetni. Vizsgálatok eredményeit lehet vinni is így nem kerül pénzbe. Nálatok is biztos csinálnak egy kontroll spermavizsgálatot, azért ne ijedjetek meg, nekünk Bp-en két alkalommal is nagyon rossz eredmény született, majd 1 hónap múlva itt a Kaáliban meg teljesen jó. Itt más módszerrel nézik, mint egyéb kórházakban. A peteérést segítõ gyógyszereket, szurikat kell fizetni, ez egyéntõl függõ, az inszemináció 45000 Ft, a lombik nem kerül pénzbe, csak a bogyók és injekciók. De nagyon sokszor kell menni kb 6-szor egy cikluson belül, de megéri. Kedvesek a nõvérek, és a dokinõ is akihez én járok.
Szia! Remélem összejött már a baba! Én is külföldön élek, Kaáliba mennénk lombik programra (OAT miatt), megköszönném ha tudnál nekem segíteni. Néhány kérdésem lenne csak, de nem birok neked privát e-mailt küldeni. Légyszi, ha segítenél, írj vissza. Köszi!
Én is oda járok, gondolom már kaptál idõpontot. Aktuális még a kérdés?


A Bp-i Kaáli Intézetben melyik orvost ajánljátok? Mennyibe kerül a beültetés?

Legjobb válasz: szia. Nem ajánlom ezt az intézetet.Én a Jánosba jáarok.Tegnap volt a beültetésem,2 babát visszakaptam. Nagyon jók a tapasztalataim.Máshol csak pénz lehúzás van.Találkoztam egy lánnyal, õ onnan jött a Jánosba.Nem volt jó De én is rosszakat hallottam.Én is egy magán klinikáról jöttem ide.Ott már jó sok pénzt ott hagytam.Itt akkor fizetek ha úgy gondolom.

szia. Nem ajánlom ezt az intézetet.Én a Jánosba jáarok.Tegnap volt a beültetésem, 2 babát visszakaptam. Nagyon jók a tapasztalataim.Máshol csak pénz lehúzás van.Találkoztam egy lánnyal, õ onnan jött a Jánosba.Nem volt jó De én is rosszakat hallottam.Én is egy magán klinikáról jöttem ide.Ott már jó sok pénzt ott hagytam.Itt akkor fizetek ha úgy gondolom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!