Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerülnek vízvezetékcsövek, milyet érdemes venni (1 db)

Mennyibe kerülnek a vízvezetékcsövek, milyet érdemes venni?

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló igencsak lerövidítette azt hogy milyen csöveket lehet használni. Kezdem azzal hogy rézvezetéket nem ajánlom vízvzetékbe építeni, inkább csak fûtésbe, mert felléphet egy idõ után az oxidáció, ami nem egészséges. Amit ajánlani tudok az ECOPLASTIC,(sütött) vagy pedig a legjobbatt a Rehau, de viszont az nagyon drága. Egy idom kerül 2500 FT-ba, szóval nem olcsó de nagyon jó minõségi csõ. Ha szeretnél utánanézni akkor leírom neked a linkeket. Amúgy én azért ajánlom ezeket mert nekem ez a szakmám! www.rehau.hu www.inpipe.hu Remélem tudtam segíteni!

Az elõzõ válaszoló igencsak lerövidítette azt hogy milyen csöveket lehet használni. Kezdem azzal hogy rézvezetéket nem ajánlom vízvzetékbe építeni, inkább csak fûtésbe, mert felléphet egy idõ után az oxidáció, ami nem egészséges. Amit ajánlani tudok az ECOPLASTIC, (sütött) vagy pedig a legjobbatt a Rehau, de viszont az nagyon drága. Egy idom kerül 2500 FT-ba, szóval nem olcsó de nagyon jó minõségi csõ. Ha szeretnél utánanézni akkor leírom neked a linkeket. Amúgy én azért ajánlom ezeket mert nekem ez a szakmám! http://www.rehau.hu http://www.inpipe.hu Remélem tudtam segíteni!
Nem igazán értek egyet az elsö válaszoloval mivel ha sok az egyenes szakasz vagy akár a folyóméter sokkal jobb a müanyag cs mert sokkal olcsobb a folyóméterára mint a réznek.
Hello Mindenki, nagyon szerény kis barkàcsolo vagyok, éppen most szereltem fel egy kb 15 méteres alubetétes vizhálozatot. Mindent ugy csináltam ahogy a "nagy könyvben" elö van irva, az alucsö jol bele van nyomva (azaz menetes T idom, stb...), a mégis sok helyen csöpög a viz a csatlakozásoknál (eloszto, könyök, ...). Van két kis kerek alátét az idomokon és azt gondolom, hogy amikor a csövet ráhuzom, a csö kitolja a menetéböl az alátéteket söt el is szakitja mivel a csö átméröje akkor mint az idomé amire rátolom. Szoval van valami gond, de mi az? Nagyon sokan irtak itt jo ötleteket. Biztos hogy valaki tud erre is valamit javasolni. Elöre is nagyon kösz. Kellemes napot Mindenkinek. ZS


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet enyves papírszalagot venni? Egyszer láttam egy papírboltban, de elég ritka, és nekem nagyobb mennyiségben kéne és szélesebb.

4

Gipszöntésnél használt makett (ező) gipszet mivel tudnám megerősíteni? Mit kell hozzá keverni, hogy ne legyen annyira törékeny?

6

Konyha munkapultra hogyan ragasszak csempét?

A konyhánkat kismértékben szeretném olcsón felújítani.A régi konyhapultot,ami kopott,leragasztanám fali csempével.Vettem flexibilis csemperagasztót.Kell-e valami előkészítés,vagy rögtön ráragaszthatom a felületre?

4

Falból kiszakadt radiátort hogy lehet megjavítani?

Az történt, h a földön ültem a radiátor mellett és ahogy felkeltem, elveszítettem az egyensúlyomat, belekapaszkodtam a radiátorba és kicsit kitéptem a falból! A tetején a csavarok kilógnak a lyukból és az egész ferdén áll. Hogy tudnám megjavítani egyszerűen?

10

Mit jelent az hogy a hidraulika olaj 32-es vagy 22-es esetleg 46 os? Mit takarnak a számok?

1

Édes apukám nagyon szeret barkácsolni, kint a ház körül. Bármit: hegesztés, szerelés, építkezés. Karácsonyra szeretnék ezzel foglalkozó könyvet venni neki. Tudnátok felsorolni pár könyv címet?

5

Mi a pillanat ragaszto?

3

Jó lesz ez így?

Legolcsóbb szigetelő gumit vettem a nyílászáróimra,amiken egyébként van szigetelés,csak vetemedettek a nyílászárók.Ezeket a gumikat a tokra tenném,nem az ablakszerkezetre,mert akkor nem lehetne becsukni az ablakot.Jó ötlet lehet ez?Igaz látszana az ablak mellett a gumi.

2

Budapesten melyik boltban kaphatok szilikoncsövet?

1 centiméter alatti átmérőjű kellene.

2

Átfesthető-e a siladecorral kezelt kültéri fafelület vízbázisú festékkel, ill. fordítva?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!