Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerülnek szegedi (6 db)

A szegedi nõi klinikán mennyibe került mostanában a VIP szoba?

Érdeklõdnék,hogy aki nem régen,2013-ban vagy esetleg 2014 év elején szült ott,mit tud róla?

Legjobb válasz: 10.000./nap

10.000./nap
A kérdező hozzászólása: Aha, akkor ennyi. Én hallottam már 15 ezer/nap és 20 ezer/nap összeget is, azért ennyit nem fizetnék.Végül attól függ, hogy a dokival hogy egyezünk anyagilag.Konkrét összeget nem szokott mondani állítólag, de rá fogok kérdezni én is.Gyûjtögetünk már egy ideje, remélem meg tudjuk oldani.
Áprilisban szültem, akkor úgy volt (mondták a szülészeten) hogy van egy lista elõre fel kell iratkozni, és ha van hely, akkor mehetsz, de ha nem iratkoztál fel, és szeretnél menni menet közben és hely is van, akkor is mehetsz, viszont ha feliratkozol, aztán mégsem mennél, akkor sem fognak "csúnyán" nézni rád. Egyébként attól függ mikor szülsz, lehet, hogy nem is leseznek sokan. Én az elsõ nap pl egyedül voltam a 3 ágyasban, aztán jöttek szobatársak, de halkan jegyzem megy, hogy személyiségfüggõ, de van akinek jobb azokban a napokban nem egyedül lenni, hanem olyanokkal akiknek hasonló "problémájuk" van mint neked! Könnyû szülést!
Bocsi lemaradt: én is 10.000/napról tudok
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi szépen neked is, mentek a zöld kezek! Nem vagyok "emberfóbiás" természetesen, csak megszoktam, hogy sokat vagyok egyedül, aludni is nehezen alszok mások társaságában(nyaralni se szoktunk menni túl sûrûn, mert akkor pár napig alig alszok, ha valami zaj van) Persze minden pénzfüggõ, 20 ezerért tuti nem fizetném ki, de a 10-et/nap még hátha sikerül addig megspórolni.

Körübelül mennyibe kerülnek a szegedi kollégiumok egy gimnazistának?

A Janikovszky Éva Kollégium érdekelne a Tömörkény István Gimnázium mellet.

Legjobb válasz: Már kérdezte valaki (Tizenötezer Ft körül)

Már kérdezte valaki (Tizenötezer Ft körül)
Hát keresd ki a számukat (tel.könyvbõl) és kérdezd meg


Vannak noi farmerek a szegedi H&M-ben? Mennyibe kerulnek?

Legjobb válasz: én farmerre nem emlékszem, hogy lenne, de lehet, hogy tévedek...

én farmerre nem emlékszem, hogy lenne, de lehet, hogy tévedek...

Mennyibe kerülnek kb-ra a Tyra Clothing ruhái? (Pesten v. máshol de akkor írd meg hol mondod) (szegedi vok)

nagyon fontos lenne mert pestre évente max. 1 szer megyek és nem viszek többet 15 rugónál többet , nem is vihetek többet

Legjobb válasz: árat nem tudok de üzletek itt vannak. Tyra Clothing üzletek 60MPH - Pécs 7600 Pécs, Király utca 24. 60MPH - Sopron 9400 Sopron, Ógabona tér 1. 60MPH - Szolnok 5000 Szolnok, Gárdonyi Géza utca 2. Tyra Shop - Rózsa utca 1064 Budapest, Rózsa utca 64. Westcoast Sport - Keszthely 8360 Keszthely, Kossuth utca 18.

árat nem tudok de üzletek itt vannak. Tyra Clothing üzletek 60MPH - Pécs 7600 Pécs, Király utca 24. 60MPH - Sopron 9400 Sopron, Ógabona tér 1. 60MPH - Szolnok 5000 Szolnok, Gárdonyi Géza utca 2. Tyra Shop - Rózsa utca 1064 Budapest, Rózsa utca 64. Westcoast Sport - Keszthely 8360 Keszthely, Kossuth utca 18.
A kérdező hozzászólása: oks azért köszi, és ha megtudsz még is vmit akk lécci küld el pesten biztos nincs??
van pesten is...leírtam..
A kérdező hozzászólása: ok köszi , utánna láttam bocsi mégegyszer
semmi baj
Árakat itt találsz:http://www.offlineshop.hu/markak/tyra/

Mennyibe kerülnek a szegedi női klinika magánszobái?

Legjobb válasz: 10.000 Ft egy éjszaka. Én 5 hete szültem,3 napot 4 éjszakát töltöttem a klinikán,igy 40.000 Ft-ot fizettünk érte.Nagyon jó volt,ott tényleg lehetett pihenni,mindenképp csak ajánlani tudom.

10.000 Ft egy éjszaka. Én 5 hete szültem, 3 napot 4 éjszakát töltöttem a klinikán, igy 40.000 Ft-ot fizettünk érte.Nagyon jó volt, ott tényleg lehetett pihenni, mindenképp csak ajánlani tudom.
Sokba! Gondolom nem tetszik, hogy vegyülni kell az aljanéppel, mi? Gazdagéknak nem jó akárkivel egy szobában. Tuti le lesz húzva ez a válasz, de nem érdekel.
Az elõttem szólón egyszerûen a szám tátva maradt. Ha 10 ezer, hát 10 ezer. Ha meg szeretnéd és meg tudod fizetni, akkor szerintem menjél csak. Ha nekem lenne pénzem rá, én is mennék. Se gazdag nem vagyok, se aljanép.
Kedves 2. válaszoló! Hidd el ha tehetnéd szerintem te is megfizetnéd, meg én is.Mert mennyivel nyugodtabb, stb minden, és sokkal jobban tud sztem a babájára figyelni az ember.Arról nem beszélve, hogy joga van mindenkinek kérdezni.Ne irígykedj.Ja, és én sem vagyok aljanép.
Ha majd tudom, én is meg fogok fizetni egy ilyen szobát... Ja, és nem azért, mert a többieket "aljanépnek" titulálom, hanem azért, mert valószínûleg pihenésre lesz szükségem, esetleg azért, mert elõreláthatólag nagyon sokan meg fognak látogatni, ami nem biztos, hogy egy 6 ágyas kórteremben tetszene a többieknek... Miért kell egybõl arra gondolni, hogy valakinek "emberundora" van??? Ez olyan dolog, hogy például lehet televíziót kapni 30ezerért is, meg 130ezerért is. Kinek mire van pénze, lehetõsége, szüksége, igénye... Azt hiszem, hogy az aljanép fogalmát a "kedves" 2. hozzászóló már ki is merítette: csöpög a rosszindulattól, az irígységtõl, a bunkóságtól, és elsõ döbbenetemben el sem hittem, hogy van ilyen ember. Én is úgy tudtam, hogy 10ezer forint egy éjszaka. Ha valaki kipróbálta, szívesen venném az élménybeszámolóját!
Húú tényleg borzasztó dolog lenne, ha a gazdagok is pont olyan ellátást kapnának, mint mindenki más, mi?
Az elsõ válaszoló vagyok, én kipróbáltam a magánszobát, és egyáltalán nem amiatt, mert nehezemre esett volna az "aljanéppel" együtt lennem. A párom ragaszkodott hozzá, mert ide akkor jöhetett be és addig maradt ameddig csak akart, mig a többi szobába nem mehet látogató. Nem beszélve arról, hogy itt a baba egész nap velem lehetett. Ezek mellett a külön fürdõszoba, wc, tv szintén nagyon jó dolog. Én azt ajánlom aki megengedheti magának, mindenképp vegye igénybe, mert egyáltalán nem mindegy hogy a szülés után mennyit és hogyan tudsz pihenni, és hogy a hozzátartozóid meg tudnak-e látogatni.Én maximálisan megvoltam vele elégedve, és tényleg csak ajánlani tudom.
Nesze neked boldog kismamaság:) Bár, legalább kiadjátok valahol a rejtett agressziótokat. Amúgy ahol én fogok szülni ott is van 6 ágyas és 2 ágyas szoba. A 2 ágyasért 3 ezret kell fozetni éjszakánként, ha lesz hely meg fogom fizetni. Miért kellene 6 síró babától virrasztanom, ha nem muszáj, akibõl 5 nem az enyém? Egy 39 hetes kismama
Sziasztok! Meg vagyok döbbenve, hogy ki tudnak kelni emberek magukból az irigységtõl... Engem is érdekel a magánszoba és egyáltalán nem azért, mert bárkit is lenéznék és nem szeretnék velük egy szobában lenni... Most is éppen a kórházból írok, és még egy hónapot töltök itt, egyenlõre nem magán szobában és kedvesek, aranyosak a szobatársaim, nincs velük semmi bajom az ég világon.. Az oka annyi, hogy nem szeretnék km-eket gyalogolni és fél órát várni a soromra a császárom után egy tusolásért... szeretnék a babáimmal lenni... És szeretném ha a családom bejöhetne hozzám a szobába... Sajnálom ha valaki ezt nem teheti meg és egyáltalán nem nézem le, úgy gondolom ez alapból járna mindenkinek, de sajnos egyenlõre Magyarországon ez még nem lehetséges... :(:(:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!