Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerülnek szülés (12 db)

Összesen kb. mennyibe került - szülés nélkül - a terhesgondozásotok magánrendelésen? + mennyi volt a szülés? (Pesti árakra gondolok. )

Milyen vizsálatok voltak ebben az árban, pl. labor, integrált teszt, kombinált teszt, magzatvízvétel, UH, NST, szívhallgatás, stb., ill. ha esetleg valamilyen sürg?s ok miatt, soron kívül behívattad magad a dokihoz? Köszönöm.

Legjobb válasz: Magándokim Pesten 10ezer/ alkalom. A terhesgondozás szülés nélkül kb. 100ezer. Voltunk integrált teszten, az +30ezer, 4D +12ezer. Ezen kívül vitaminokra kell költeni, illetve Utrogestant is kellett szednem a 15. hétig. Szülésre nem mondott konkrét árat. Most ennyi jutott eszembe hirtelen. :)

Magándokim Pesten 10ezer/ alkalom. A terhesgondozás szülés nélkül kb. 100ezer. Voltunk integrált teszten, az +30ezer, 4D +12ezer. Ezen kívül vitaminokra kell költeni, illetve Utrogestant is kellett szednem a 15. hétig. Szülésre nem mondott konkrét árat. Most ennyi jutott eszembe hirtelen. :)
Ja igen és 4d ahányszor elmész. Azt elfelejtettem. Mi 2x voltunk. Elõzõ voltam, 38 hetes km. :)
Nekem 10.000.-/ alkalom, de csak 6 hetente jártam. Vérvétel, uh és ctg ingyen volt a klinikán, a magánrendelõbe is lehetett volna, de azért fizetni kellett volna külön. A 35. héttõl már hetente járok, viszont nem kell fizetni. A szülés 100.000.- + a szülésznõ 50.000.- Kombinált teszt ingyen volt a bolgárkerék utcában. Tehát az egész szülés nélkül kb. 50-60e volt, szüléssel húzósabb, az össz.: 200-210e. Viszont a dokink eü pénztár tag, úgyhogy az megtérült, szülést anyu fizeti, egyedül a szülésznõt kell nekünk. Így azért könnyebb.
7000.-/alk (40 hét alatt: 15 alk, az 105000, -) két 4D (24000.-) Többi kórházban (ctg, genetikai, ingyenes) Szülésznõ választott: 40000, doki ügyeletes: 30000.- Ha nem rohamos szülésem lett volna, magándokimnak 70-et kellett volna adni. Egyágyas szoba 3 nap, két éjszakára: 20000.- Ez összesen: 219000.- Még olcsón meg is úsztam, hogy ügyeletes dokim volt, különben 260 lett volna :O Durva így összeszámolva, igaz? huuuu
Terhesgondozás 8000/alkalom, az utolsó hónapban NST 4000/ alkalom. 4D kb 14.000 volt. Szülésért az orvos nem mondott konkrét árat, így 50.000 adtunk. Szülésznõnek, aki nem fogadott volt 15.000-t adtunk. A vége olyan 170-200.000 között lehetett.
Én havi 10 e Ft-ot fizetek a tehesgondozásért.a szülés 100 e Ft lesz ebben benne van a szülésznõnek is a jutalma és a haviban benne van az összes vizsgálat amit írtál.magzatvíz vizsgálatom nem volt.de magától küldött el toxoplazma vizsgálatra ami számomra meglepõ volt mert van olyan doki aki tudomást sem vesz errõl.26 hetes km
Magánrendelés: 8000.-/alkalom. Ez csak sima vizsgálat volt. Az uh-t, vérvételt a kórházban csinálták, így az nem került semmibe. Viszont voltam kétszer is 4D-n máshol, 12.000-ért. Az integrált pedig akcióban ingyen csinálták meg szintén a kórházban. NST-t már a szülésznõ csinálja, szintén a kórházban, így azért sem kérhetnek pénzt. Szülés a dokinak 50, szülésznõnek 20.
jé itt mindenkinek ennyi pénze van?nem semmi, csak én logok ki a sorbol, aki sztk-ba jár, és korházba az ügyeletes orvosnál fogok szülni.gratulálok azoknak, és irigylem is, hogy megtehetitek, hogy mindenért ennyit fizessetek, ez mellett még jut ételre, meg babakelengyére is.bár én is lehetnék ilyen helyzetben.
A kérdező hozzászólása: Hááát, nem mondom...
9-30 as vagyok, ne érts félre, én is megfizetném, ha lenne miböl.nem azért nem fizetek, mert nem ér annyit, én sem szivesen járok sztk-ba.szerintem örülj neki, h ennyi pénzed van, mai világban nem mindenkinek adatik meg, hogy sok pénze legyen, de attol még én is akarhatok gyermeket.mert, ha sok pénzt nem is de szeretetet, boldogságot, azt én is tudok adni neki.
Én az összes vizsgálatomat az SZTK-ban végeztettem és abszolut meg voltam elégedve mindennel. Nevetséges hogy egy NST-ért ennyit kifizet valaki is, vagy a kötelezõ UH-k helyett 10 ezreket fizet. Magánrendelésre járok én is, de a vizsgálatok mind a kórházban történnek a saját orvosommal, teljesen ingyen!

Mennyibe kerülnek a homeopátiás készítmények, melyek a szülésre készítik fel a szervezetet?

Caullphylum-áról és cicimifugáról hallottam, ezeket szeretném elkezdeni szedni, csak nem tudom hogy mennyi a napi adag és mennyibe kerülnek. Málnalevélteával lehet együtt alkalmazni ?ket?

Legjobb válasz: Nálunk mind a kettõ 600.- körül volt. Nekem kúraszerûen javasolta a szülésznõ. 1. nap pulsatilla 1*5 golyó 2-6. nap cimiciuga napi 1*5 golyó 7. nap szünet 1 nap pulsatilla 2-6. nap caulophyllum napi 1*5 7. nap szünet. Ezt a két hetet ismételve a szülésig Lehet mellette inni a málnalevél teát is, de én azt nem iszom. Elõzõ terhességem alatt is alkalmaztam ezeket, 3 óra alatt szültem, nem tudom, hogy ezért, de szeretném hinni. :):) 37 hetes km.

Nálunk mind a kettõ 600.- körül volt. Nekem kúraszerûen javasolta a szülésznõ. 1. nap pulsatilla 1*5 golyó 2-6. nap cimiciuga napi 1*5 golyó 7. nap szünet 1 nap pulsatilla 2-6. nap caulophyllum napi 1*5 7. nap szünet. Ezt a két hetet ismételve a szülésig Lehet mellette inni a málnalevél teát is, de én azt nem iszom. Elõzõ terhességem alatt is alkalmaztam ezeket, 3 óra alatt szültem, nem tudom, hogy ezért, de szeretném hinni. :) :) 37 hetes km.
Arnica CH9 Napi 1*5 golyó Caulophillum CH5 napi 1*5 golyó Cimicifuga CH 3 naponta 5 golyó Az arnicát szülés után is szednem kellett. Málnalevéltea napi 2*2 dl. A szülésznõm a 36 héttõl ajánlotta.
500-1300 Ft-ig!
Szia! Lehet együtt szedni a málnalevéllel, én is úgy csináltam. Én még mást is szedtem mellé Hypercium-ot, meh Pulsatillat-t. Sajna nekem nem segítettek :s A pontos árukat nem tudom, mert mindig a párom hozta, de kb 400 Ft körül volt darabja.


Megtudhatnám pontosan, mik azok a homeós bogyók és szerek, amik a szülést megkönnyíthetik? Valamint azt, hogy mennyibe kerülnek és hogyan kell szedni?

Legjobb válasz: Én pont ma kaptam felvilágosítást errõl a szülésznõmtõl. A Cimicifuga C12 (37. héttõl hétköznaponként 1X5 golyó); Caulophylium C12 (38. héttõl hétköznaponként 1X5 golyó); vasárnaponként Arnica C30 (1X5 golyó)? a 39. héttõl abban az esetben, ha vannak jóslófájások a Caulophyliumot kell szedni, ha nincsenek, akkor a Cimicifuga-t. Vasárnap ekkor is Arnica-t kell szedni. Ha megindul a szülés, akkor Arnica-t ajánlatos szedni. Valószínû, a jobban felszerelt patikákban meghaphatod ezeket a szereket (esetleg megrendelik Neked). Sajnos az árakat nem tudom. Remélem azért tudtam segíteni.

Én pont ma kaptam felvilágosítást errõl a szülésznõmtõl. A Cimicifuga C12 (37. héttõl hétköznaponként 1X5 golyó); Caulophylium C12 (38. héttõl hétköznaponként 1X5 golyó); vasárnaponként Arnica C30 (1X5 golyó)? a 39. héttõl abban az esetben, ha vannak jóslófájások a Caulophyliumot kell szedni, ha nincsenek, akkor a Cimicifuga-t. Vasárnap ekkor is Arnica-t kell szedni. Ha megindul a szülés, akkor Arnica-t ajánlatos szedni. Valószínû, a jobban felszerelt patikákban meghaphatod ezeket a szereket (esetleg megrendelik Neked). Sajnos az árakat nem tudom. Remélem azért tudtam segíteni.
Szia, én másképp szedem ezeket: Caulophyllum CH 30-at a 36. héten kell kezdeni, ekkor heti 1x5 golyócskát. A 37. héten heti 2x5-öt, 38. hét: heti 3x5, 39. hét: heti 4x5, 40. hét: heti 5x5 golyó (esetleg a 41. héten napi 1x5-öt). A Cimicifuga CH 30-at csak a fájások megkezdõdésekor kell elkezdeni, sajnos errõl többet nem tudok, mert telefonon fogja elmondani akkor a szülésznõm. Az Arnica CH 30-at szülés után, a gyermekágyas idõszakban kell majd szedni, ez a gyógyulást segíti. Ezen kívül én még málnalevél teát iszom, és gátmasszázst is csinálok. A homeós bogyók 530 Ft-ba kerülnek, persze ez a kiszereléstõl is függ, a tea 270 Ft volt a gyógynövényboltban, míg a gátmasszázsolajat 2000-ért vettem most akciósan a DM-ben. Remélem segítettem, egy 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, segítettél! Köszönöm a válaszokat! Akkor ugye holnap már elkezdhetem? Holnap lépek a 36. hétbe!
Igen, elkezdheted a Caulophyllumot. annyi gond van vele, hogy elég nehéz beszerezni, én legalább 3-4 gyógyszertárban próbálkoztam, mire meglett, persze nem baj, ha csúszik pár napot az elsõ adag (de ugyanez a helyzet a Cimicifugával és az Arnicával is..) Ha pesti vagy, tudok olyan gyógyszertárat, ahol általában mindig lehet kapni..

Mi a véleményetek Dr. Juhász Alpár Gáborról, aki a debreceni klinikán dolgozik? Rendes, normális orvos? Jó doki egyáltalán? Tapasztalatok? Van magánrendelője? Mennyibe kerülnek nála a vizsgálatok és mennnyibe a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ meg a linket is:) Olvastam már itt róla, a linket is, amit belinkeltél:) csak mind már 1-2 évvel ezelõtti kérdés volt és szerettem volna tudni, h most milyen és, hogy azóta lett e magánrendelõje és mennyit kér mostanában, mert gondoltam lehet 1-2 év alatt már õ is kér pénzt a vizsgálatokért vagy esetleg lett magánrendelõje:) Köszönöm szépen még1szer a választ! Várom a többiek véleményét is:) További szépeket!:) szia

A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ meg a linket is:) Olvastam már itt róla, a linket is, amit belinkeltél:) csak mind már 1-2 évvel ezelõtti kérdés volt és szerettem volna tudni, h most milyen és, hogy azóta lett e magánrendelõje és mennyit kér mostanában, mert gondoltam lehet 1-2 év alatt már õ is kér pénzt a vizsgálatokért vagy esetleg lett magánrendelõje:) Köszönöm szépen még1szer a választ! Várom a többiek véleményét is:) További szépeket!:) szia
Ennek igazán örülök!! Szép napokat és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
A kérdező hozzászólása: * szülni
A kérdező hozzászólása: Szia:) Köszönöm szépen Neked is a választ!:) Igen, már azóta megtapasztaltam:) ) Tényleg nagyon kedves, hozzá járok és nála fogok szüli én is:) Köszi szépen még1szer! További szépeket és jó babázást!:)
Én nála szültem és nagyon kedves..bár lehet azóta már te is megtapasztaltad!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok:) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) További szépeket és jó babázást Nektek!:)
Utolsó vagyok!Dr.Bartha Tünde az orvosom.
Utolsó! Megkérdezhetem, hogy kihez jársz? Én is a Klinikára járok.
Szia! Én 5 hete szültem a Klinikán.Nem nála , de ismerem Õt!Úgy tudom nagyon jó doki, de egyre több a dolga!Uncsitesóm hozzá járt, elfogadta a pénzt, amit adtak neki!És a szülés napján is ott volt!Reggel vitték fel uncsimat szülõszobára, délután 3-kor még ott volt!És Juhász doktor ott hagyta, hogy neki mennie kell a gyerekekért a suliba:(((!Így aztán 4 órakor az ügyeletes doki sûrgõsségi császárt csinált, mert levált a lepény!Lehet, hogy ez egy kivételes eset volt, de bennem nagyon megmaradt!!!!Az én dokim egy percre sem hagyott volna magamra!!!
08:39-es Juhász Dokinak csak egy gyereke van(nem gyerekek) És Õ még most is csak ovodás. Csak a félreértések elkerülése végett. Bár jó régi kiírás, de pont most ráakadtam :)

Saújhelyi kismamák!? Mennyibe kerül a szülés Rácz dokinál? Vagy ha nem nála szültetek, másnál mennyibe került?

Legjobb válasz: Én Kovácsnál szültem, 30000 Ft-ot adtunk. Szabott árról nem tudok, de szeintem maxmum 50e-ig mennék császárnál és 30e sima szülésnél

Én Kovácsnál szültem, 30000 Ft-ot adtunk. Szabott árról nem tudok, de szeintem maxmum 50e-ig mennék császárnál és 30e sima szülésnél
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Hát bajban vagyok a kérdéssel, mert Rácz drágábban vizsgál mint Kovács (régen jártam hozzá). Nem tudom mennyit adjak neki.
Ez tényleg jó kérdés, erre énis kíváncsi lennék.én Sárospataki vagyok.hány hetes vagy?én 16.
A kérdező hozzászólása: Szia. 33 hetes vagyok. Rácznál egy vizsgálat ötezer forint. Itt a nagy városokban élõk azt írják, hogy a vizsgálati díj tízszeresét szokták adni szülésnél. De szívesen megkérdeznék valakit aki már szült nála, hogy mennyit adott, csak sajnos úgy néz ki nincs itt senki olyan regisztrálva aki tudna segíteni ebben a kérdésben.
Sziasztok! Én is újhelyi vagyok és Ráczhoz járok. Tényleg 5000Ft a vizsgálat. Én is tanácstalan voltam, de sok kismamával beszélgettem, akik nála szültek korábban (1-2 éve). Mi a férjemmel 20eFt-ot fogunk neki adni, plusz veszünk valami ajándékcsomagot (valami bor, meg ilyesmi). Szerintem ez elég kell hogy legyen, hiszen a 4 hetenkénti vizsgálatok során jócskán adakoztunk már.
A kérdező hozzászólása: Akkor az 50e sok? A nõvérem 3 éve szült de nem nála. Õ akkor 30e Ft-ot adott. Nem tudom hogyan kéne készülnöm!

Mennyibe kerulnek kb a szulési csomagba valo dolgok?

Most készulok megvenni mindent, csak nem tudom kb mennyi pénzel számoljak.

Legjobb válasz: Én ha jól emlékszem csak 2 db pólót vettem (utálom a hálóinget, így inkább pizsinadrágban és pólóban voltam), betétet 10 db volt 2100 ft elég volt egy csomag (ez olyan bugyipelenka féle volt, de nagyon megérte az árát)! Papucs, törölközõ, tisztálkodási szerek voltak otthon, így azt hiszem csak ennyit költöttem! Én nem vettem szoptatós melltartót, tök feleslegesnek tartom, kaptam a barátnõmtõl jó minõségût, egyszer használtat, de semmit nem tartott (mondjuk nekem lettek ciciim a terhesség alatt) így erre nem költöttem.

Én ha jól emlékszem csak 2 db pólót vettem (utálom a hálóinget, így inkább pizsinadrágban és pólóban voltam), betétet 10 db volt 2100 ft elég volt egy csomag (ez olyan bugyipelenka féle volt, de nagyon megérte az árát)! Papucs, törölközõ, tisztálkodási szerek voltak otthon, így azt hiszem csak ennyit költöttem! Én nem vettem szoptatós melltartót, tök feleslegesnek tartom, kaptam a barátnõmtõl jó minõségût, egyszer használtat, de semmit nem tartott (mondjuk nekem lettek ciciim a terhesség alatt) így erre nem költöttem.
Mit értesz szülési csomag alatt? Korházi táska tartalma? Kérdés az is mid van otthon? ès mit kell vinned a korházban. minden korház más kér, és ad, így sok helyen pl betét nem kell, vagy hálóing, van ahol kell minden, és van ahol a babának adnak mindent. Nem mindegy. a pakk méretétöl sem.
Az attól függ mid van már és mit kell még beszerezned. Eldobható bugyi - én a patikában vettem a tena ladyhez valót, és kimostam, teljesen megfelelt... Talán egy ezres volt az 5 db, nem emlékszem pontosan. Nekem kellett hálóingeket is vennem, mert nem volt kórházi-szalonképes :-) Kínainál 1500 körül volt szerintem. Kell a betét még, az 700ft körül volt a 10 vagy 12 db, és majdnem elég is lett. Szoptatós melltartót már a kórházban elkezdtem hordani, na az változó... 2000-10000 között. Én 2000-2500-ért vettem. Mi kell még? Úgy emlékszem nagyjából ennyi kellett magamra.
Én tegnap vettem meg, így még frissen le tudom neked írni nagyjából, de valóban attól is függ, hogy mid van otthon szalonképes, illetve mit kapsz a kórházban. 2-3 hálóing 1000-2000/db 4-5 bugyi 300-500/db 2-3 pár zokni 300-400/db 1-2 szoptatós melltartó (kínaiban olcsóbb) 1000-* 2 pár papucs ( 1 fürdeni ill. 1 szobába de vehetsz 1 gumi papucsot is és azt tudod használni mindkettõre) 1000-2000 2 nagy +1 kicsi törölközõ betét (én a dm-ben vettem 14db-os Jesse super inkontinencia betétet, ezt ajánlották olyan mint a tena) 599/csomag Remélem segítettem :) Könnyû szülést! 38hetes kismama
Azon kívül, amik amúgy is vannak itthon (tusfürdõ, sampon, vécépapír, stb), én vettem eldobható bugyit (dm-ben 5 db 600 ft körül), vettem fertõtlenítõ kendõt (hogy letöröljem a vécét, mielõtt használom), vettem nedves vécépapírt, hatalmas betétet, és kevésbé hatalmas betétet. Én is a kínaiban vettem pár darab hálóinget 1000 ft körül, mert az nekem nem volt egyáltalán. Szopimelltartót is a kínaiban vettem kb 7-800 ft-ért. Nagyjából ennyi.
-Szülés utánra bugyi, kínaiban 10db egy ezresért. -Betét always night 2duo csomag -Hálóing szintén kínaiban spagettipántosat, könnyen a cicihez férsz, és mégsem a kényelmetlen(nekem az) szopii hálóing 1000ft/db 5db -Textil törcsi alváznak, 5db 2000ft(gyorsan nedvszív, hamar szárad, kijön belõle a vér, gátmetszésnél meg nem mindegy, hogy csak kétláb közé fogod és száraz vagy, vagy még törölni is kell) -Papucs szobába, szintén kínai, 190ft volt akciósan zuhanyhoz volt -Köntös, ha gondolod, 2000ft, kínai -Törölközõ -Tisztálkodó szerek, fogkefe, fogkrém, wc papír, fertõtlenítõ kendõ500ft/80lap lidli, -mellszívó, újszülött cumisüveg, cumi, babaholmik(pelus, popitörlõ, hintõpor, babaolaj, babaruhák, kissapi)
Én kb két-három hete vettem meg a dolgokat, türcsi, tisztálkodó szerek papucs volt itthon azt nem vettem. Ill. egy közeli kismama boltban volt szülõs kórházi csomag 13.000.- ebben volt: bimbóvédõ, szopi melltartó, melltartó betét, szoptatós hálóing, hasszorító, eldobható bugyi asszem ennyi és vettem még tena betétet az elég drága volt 2500 körül, és kínaiban 3 hálóinget, felül gombolósat 3000Ft.

Mennyibe kerülnek a vizsgálatok és a szülés dr. Bálint Mihálynál, dr Barna Istvánnál és dr Bálint Balázsnál?

Legjobb válasz: Mondjatok már olcsóbbat ,okoskáim! Minek ír az aki nem ismeri az orvost! Majd ha egy-két gyereked meghal a béna orvos miatt, akkor majd megtudod mi a kölönbség!Akkor nem lenne drága hidd el!!!

Annyira szánalmasak vagytok.....:((((( Igazi rabszolgák! Egyetértek a "három gyerekessel"
Három fiam van, EGYIKÉRT SEM FIZETTEM!!!....és mélységesen megvetem....nem, inkább sajnálom azt, akit így beháhóz ez a dekadens, cionista, globalizált, mammonista világ....:(
Meg a klassz válaszokról.....:((((
Mondjatok már olcsóbbat , okoskáim! Minek ír az aki nem ismeri az orvost! Majd ha egy-két gyereked meghal a béna orvos miatt, akkor majd megtudod mi a kölönbség!Akkor nem lenne drága hidd el!!!
Dr. BArna Istvánt tudom! Vizsgálat kb.10-17000. szülés: 80000.-
Én azért irtam le, mert jó orvos Dr. Barna István! Sajnos a családban volt olyan aki ugyan magán orvoshoz járt, nem vették nála észre , hogy a baba nem él 2 hete! Ezt utána õ tette rendbe, amibõl nagy baja is lehetett volna a kismamának! Ennyi.Azóta hozzá jár és most 26 hetes kismama.
Hû-ha ez nem is orvos, hanem kereskedõ! Maszek alapon is soknak tartom!
Ezeket az orvosokat nem ismerem, de szerintem is sok amit kér.Nekem két egészséges gyerekem van és nem fizettem az orvosnak.Erre mifelénk egy vizsgálat 4-5ezer, mig a szülés 30-50között van.
Sajnos kár szörnyûlködni. Bp.-en a szülések 60 000 ft.-nál kezdõdnek, akkor is, ha az ember nem magánrendelõbe jár.Nem értem, hogy aki itt henceg azzal, hogy nem fizetne ennyit, miért ír ide, nem ez volt a kérdés. Nekem is volt rossz tapasztalatom , és nem ezen fogok spórolni. Igenis van külömbség az orvosok között. Aki többet kér, általában azért, mert magasabb a színvonal is nála. Aki nem engedheti ezt meg magának, azt is megértem. Nekem mondjuk nem mindegy, hogy a kórházban ülök tömegnyomorban órákig, pl. egy uhu-ra vagy a rendelõjében megcsinálja idõpontra, pénzért. Én nem mernék túl olcsó dokinál szülni, mert az a tapasztalatom, hogy az ilyen orvosok nem véletlenül kérnek kevesebbet. Negyediket váró, 36 hetes
Mintha õ csinálná, hordaná ki és szülné meg helyetted a gyereket...Röhej.Meg az is aki ezt kifizeti.
Jesszus! Egy vizsgálat 10-17 ezer? Hát ez rabló nem orvos basszus.
Szerintem pedig nem sok! Abszolut megéri! De nem kötelezõ ide járni..
Húha!!! Szerintem nincs rászorulva a TE pénzedre! Amúgy ez az összeg amit irtam azért ilyen nagy tól-ig összeg, mert attól függ, mit csinál! A 17000.- az a max, ultrahanggal, vizsgálattal meg mindennel együtt! A sima vizsgálat kb 8-10ezer! Ennyit errõl a klassz kérdésedrõl...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hasznos volt....szerintem azért hogy egészséges gyereked szülessen nem kell feltétlen a legdrágább orvost választani, mert a drágaság nem egyenlõ a tapasztalattal, vagy ha igen, akkor sem fogok egy ilyen orvosnak ennyit fizetni, aki nem veszi figyelembe, hogy egy kismamának semmi pénze, vagyis nem erre tesz most félre, vagyis, nem tud félretenni a babacuccokra , mert lenyúlják a pénzét még elõtte, a "csak a mamáért és a babáért" dolgozó tapasztalt orvosok! A barátnõim egyike sem fizetett eeeenyit, 4000-5000 Ft-ot max és nagyon tapasztalt orvosuk volt. Így ehhez az orvoshoz és szakértelméhez csak azok juthatnak hozzá, akik meg tudják fizetni, akik gazdagok?!....és akkor meg már nem is a babáért és a mamáért csinálja a doktorúr, hanem a jó kis jövedelemkiegészítésért! Ugye?
20.24-esnek: Mi sem a gyerekünkért fizettünk, hanem a megfelelõnek tartott orvosi ellátásért! Egyébként sajnálom a fiaidat, mert látszik, hogy fanatikus és rasszista is vagy! Sértõ, ahogy másokat minõsítesz különféle okos jelszavakkal!!! Az egészséges gyermekeidnek meg örülj, mint az a bizonyos majom, mert nem a te érdemeid. Remélem a szellemi képességeiket nem tõled örökölték!
Ezt azért irtad, hogy lássuk mennyi okos szót tudsz? Örülj, hogy 3 egészséges gyereked van, de ne szólj be másoknak! Nem behálózott a világ, hanem ilyen világot élünk!De ehhez semmi köze!Ezek szerint neked minden rendben volt végig, soha nem volt rossz élményed a terhesség alatt! Ha lett volna nem lennél ilyen okoska! Van akinek összejön elsõre, van aki sokat szenved érte! Általában akinek sikerül az nem is akar gyereket!Aki meg hosszú évek óta szenved annak meg beszólsz???Amúgy semmit nem tudsz és szerintem büszke lehetsz magadra, hogy nem fizettél egy fillért sem! TIPIKUS!!! Én örülök és megnyugtat, hogy tudom ha eljön az idõ(akár éjfélkor is) az orvosom ott lesz velem!
Halovány gõzöm sincs, kik ezek az arcok....:(
régi kérdés de válaszolok... dr bálint mihály, az orvosom, fantasztikus orvos... 3-4 éve hozzá járok, bármi problémám volt akkora türelemmel meghallgatott mint elõtte senki... a sima vizsgálat 8000.- mindennel UH-val, rákszûréssel együtt... ennyi egy magándoki.. 21 éves vagyok

Pontosan hol, melyik patikában, gyógynövényboltban szerezhető be a Caullophyllum C30 és a Cimicifuga c30 homeopátiás szülést segítő bogyó? Patikában voltam, és csak néztek rám. Mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: Kb. 600-700 forint körül van. Ha Pesti vagy, akkor a Teréz körúton, a Postával szemben (Westend mellett posta) lehet kapni.

Kb. 600-700 forint körül van. Ha Pesti vagy, akkor a Teréz körúton, a Postával szemben (Westend mellett posta) lehet kapni.
Én kb 500-600 ftért vettem darabját. Gyõrben az Aranyhajóban. Neten szerintem találsz gyógyszertárlistát. De általában nagyobb gyógyszertárakban lehet kapni, vagy tudnak rendelni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!