Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül westie (13 db)

Mennyibe kerül fajtiszta törzskönyvezett westie és melyik a legjobb kennel?

Legjobb válasz: Szia! Kb. 35.000ft ba kerülnek a törzskönyvezettet westik akkor a legjobb a kennel hogy megnézed a westie testét leírva így igaz a kutyára Én most bemásolok egy westiés oldalt neked: http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/feher-westie-west-..

Szia! Kb. 35.000ft ba kerülnek a törzskönyvezettet westik akkor a legjobb a kennel hogy megnézed a westie testét leírva így igaz a kutyára Én most bemásolok egy westiés oldalt neked: http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/feher-westie-west-..

Mennyibe kerül egy westie?

Mennyiért érdemes venni/eladni egy feln?tt 3-tól 5 éves ig szuka westie kutyát törzskönyv nélkül?

Legjobb válasz: ingyen! és ha nincs törzskönyve akkor ne mond h westie hanem csak, h fajta jellegû keverék!

ingyen! és ha nincs törzskönyve akkor ne mond h westie hanem csak, h fajta jellegû keverék!
Ingyen.
A mai tõzsdei ára 1 Euro.
Én személy szerint a falra mászok, ha idõsebb megunt, vagy ki tudja miért feleslegessé vált kutyából még pénzt is akarnak csinálni... Szerintem gusztustalan. Keress neki nagyon jó gazdát. INGYEN
ha olyat akarsz ami "minõségi" az 40-80000 vagy még e felett van de ha ez a két sszeg között veszed az jól fogja bírni
A kérdező hozzászólása: Még nem volt pároztatva sosem.
Sajnos benne van a kérdésben:mennyiért lehet eladni... "Kiégett", 3-5 év közötti szaporítói szuka sajnos... Az meg, hogy tenyészszemlés szülõktõl származik, nem jelent sokat! Inkább ajándékozd el, jobban jár a kutya, meg talán még Te is!
Tök mindegy ezek jelképes összegre is lecsapnak. A megoldás: elmész a jelentkezõhöz, körülnézel, beszélgetsz vele, kikérdezed, kapcsolattartást kérsz...stb. Meg lehet oldani csak kicsit strapásabb, mint átvenni a bugát, én belátom. De ne takarózzunk már a jót akarok a kutyámnak dologgal. Ha jót akarsz neki, akkor elrendezed a dolgát normálisan! Utánajárással, idõ és igen, pénz ráfordításával.
Csak mert ingyen én nem adnám oda a kutyámat, mivel ki tudja ki jelentkezik érte, lehet valami õrült szaporító, vagy akárki. Az ingyen dolgokra lecsapnak elég könnyen, és mivel ingyen van, nem becsülik meg.
Hát maximum valami jelképes összegért
A kérdező hozzászólása: Ha a szüleinek van tenyészszemlés törzskönyve?
Vannak westie fajta mentõk. Amúgy elvileg törzskönyv nélküli kutya keveréknek számít és eladni se lenne szabad!!

Mennyibe kerül egy westie?

mi nem tudunk dönteni milyen kutyánk legyenn westie vagy yorki......

Legjobb válasz: Westie 35 ezertõl kezdõdik tk. nélkül . a lányok pár ezerrel többe kerülnek.A yorki 45-50-tõl tk nélkül.A lányok 55-60- ezertõl a csillagos ég:) A nagyon mini 130-150 ezer.Yorkival kapcsolatos kérdéseidre tudok válaszolni,mert nekem 17 éve csak az van ,most is egy 11 éves és 10 hónapos

Westie 35 ezertõl kezdõdik tk. nélkül . a lányok pár ezerrel többe kerülnek.A yorki 45-50-tõl tk nélkül.A lányok 55-60- ezertõl a csillagos ég:) A nagyon mini 130-150 ezer.Yorkival kapcsolatos kérdéseidre tudok válaszolni, mert nekem 17 éve csak az van , most is egy 11 éves és 10 hónapos
mi majdnem vettünk egyszer egy 120 ezer forintos westie-t, de az elég jó kennelbõl származott.
30-35E ft vagy olcsóbb , de vannak drágábbak is. A yorki 40E 70E, de 100E-ért is láttam. Nézz körül ezeken az oldalakon: http://www.onlineapro.hu, http://www.e-dog.hu A yorkshire terrier egy kis öleb, nagyon kicsi csak 20cm-re nõ meg max 23-ra. A méretéhez képest nagyon élénk és éber. A westie egy aranyos kiskutya az 35cm-re nõ meg kb. Nekünk régen bichon havanese volt az is nagyon aranyos kutyafajta meg az összes bichon. (bichon bolognese, bichon frise...)


Kutyámnak be van gyulladva a szeme (westie) ma vettem észre mert letört volt és neki megy mindennek. Holnap visszük ügyletre (Lehel út) kb mennyire kerül a vizsgálat? Sajnos egyedül vagyok itthon és csak 10ezrem van

Legjobb válasz: Rem hamar rendbe jön a szeme! 10 000 biztos elég. valószínûleg megvizsgálja a doki, és felír szemcseppet neki a legegyszerûbb esetben. Gyógyszerrel együtt sem lesz sztem 10 000. A váróban amúgy ki szokott lenni írva mi mennyibe kerül rendelõben. Ha nincs, kérdezz rá a dokitól és kész.

Rem hamar rendbe jön a szeme! 10 000 biztos elég. valószínûleg megvizsgálja a doki, és felír szemcseppet neki a legegyszerûbb esetben. Gyógyszerrel együtt sem lesz sztem 10 000. A váróban amúgy ki szokott lenni írva mi mennyibe kerül rendelõben. Ha nincs, kérdezz rá a dokitól és kész.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! :) Hát remélem is hogy elég, mert senkitõl nem tudok kérni apámék soká jönnek haza...
A kérdező hozzászólása: itt lattem hagyva 15ezer forinttal, abból már 5 elment kajára, és akkor a maradék egmy a kutyura, mert inkább éhezek mint hogy neki baja legyen :((

Egy fajtiszta kölyök westie az eslő oltásokkal együtt mennyibe kerül körülbelül?

Legjobb válasz: Tenyésztõnél kb. 100e Ft-ba kerül, innen már két oltással (parvo, kombi) és 3-4 féreghajtással, törzskönyvvel, illetve chippel vagy tetoválással hozod el. Utána még 3 oltást kell beadatnod neki (parvo, kombi, veszettségi), majd a veszettségit és kombit egy fél év múlva meg kell ismételni, utána évente mindkettõt.

Tenyésztõnél kb. 100e Ft-ba kerül, innen már két oltással (parvo, kombi) és 3-4 féreghajtással, törzskönyvvel, illetve chippel vagy tetoválással hozod el. Utána még 3 oltást kell beadatnod neki (parvo, kombi, veszettségi), majd a veszettségit és kombit egy fél év múlva meg kell ismételni, utána évente mindkettõt.
nem olcsó az biztos de én nekem is van egy és minden oltást megkapott és úgy kb. 80 ezer volt

Kb. mennyibe kerül 1 hónapban egy westie tartás?

Legjobb válasz: ha nem beteg a kutya akkor elég csak a kajálásra költeni mivel kistestû és keveset eszik.. mi a bichonuk kajálására 3000 ft-ot adunk ki havonta Acanát eszik kimérve vesszük..ha beteg akkor az orvosi költség drága.. esetleg egy egy új játék vagy póráz is benne van az is plussz kiadás..de ha nem beteges a kutya akkor csak az étkeztetésére kell költeni meg egy kis jutifalatra esetleg...viszont a kozmetika és az oltások már húzósabbak !!

ha nem beteg a kutya akkor elég csak a kajálásra költeni mivel kistestû és keveset eszik.. mi a bichonuk kajálására 3000 ft-ot adunk ki havonta Acanát eszik kimérve vesszük..ha beteg akkor az orvosi költség drága.. esetleg egy egy új játék vagy póráz is benne van az is plussz kiadás..de ha nem beteges a kutya akkor csak az étkeztetésére kell költeni meg egy kis jutifalatra esetleg...viszont a kozmetika és az oltások már húzósabbak !!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos választ!
Nekem egy 3 éves Westim van. Acanával etetek, a 7 kg 2-3 hónapig elég, kb.11000, - Mellé kap még Bozita konzervet, 600-700 körül van egy. Jutifalat, más nem igazán van. Scalibor kullancs nyakörv 5000/év, oltás. Egyszeri beruházás tálak, stb. kb.20.000 volt. De amit Tõle kapsz...azt nem lehet pénzben kifejezni. Egy igazi társat, egy durcás, alkalmi süket kis fehér gombócot, aki mellett mindig vidám az ember :-)
A kérdező hozzászólása: köszi :-)

WEST HIGHLAND WHITE TERRIER (WESTIE) 8 hetes kiskutyám van és érdekelne hogy mennyibe kerül egy oltás és egy féregtelenítés körülbelül?

Legjobb válasz: Szia!Gratulálok a kutyushoz,egy idõben én is ilyet szerettem volna.:)Én a 9 hetes kutyusomat egy hete vittem oltásra,5500.-t fizettem féregtelenitéssel együtt (Bp.-en)

Szia!Gratulálok a kutyushoz, egy idõben én is ilyet szerettem volna.:) Én a 9 hetes kutyusomat egy hete vittem oltásra, 5500.-t fizettem féregtelenitéssel együtt (Bp.-en)

Westie kan kölyökkutya ivartalanítása kb. mennyibe kerül? Milyen hátrányai lehetnek a kutyára nézve?

Nekem az állatorvos azt mondta 16 ezerért ivartalanítaná. Az soknak vagy kevésnek számít?

Legjobb válasz: Ha Pesten laksz, akkor nem sok. Semmilyen hátránya nincs, csak elõnyei. Hízni csak a kajától lehet semmi mástól. Nem kell agyonetetni és nem lesz kövér.

Ha Pesten laksz, akkor nem sok. Semmilyen hátránya nincs, csak elõnyei. Hízni csak a kajától lehet semmi mástól. Nem kell agyonetetni és nem lesz kövér.
Attól függ, a mienk 9 ezerért csinálja a kan kutya ivartalanítását, de egy másik doki 20 ezerért.
A kérdező hozzászólása: Nem Pesten lakom, Zalaegerszegen kerül ennyibe... :S Hát igen, a 9 ezerhez képest azért soknak tartom. A linkeket köszönöm, mindjárt át is böngészem õket. :)

Mennyibe kerül egy Westie kölyök?

Muszáj kutya-kozmetikába vinni? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szaporításról: olcsokutya.uw.hu Döntsd el melyiket akarod megfizetni a kutyát vagy az orvost.

Szaporításról: olcsokutya.uw.hu Döntsd el melyiket akarod megfizetni a kutyát vagy az orvost.
Tenyésztõtõl 100ezer körül. Szaporítótól 10-30ezer forintért már van. Rengeteg a szaporító mivel nagyon divat kutya lett. Kozmetika nem muszáj, de nem árt. Viszont a szõr fésülést igényli!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)
mi még 3éve vettük.tipikus: gazdi megvette a kutyát tenyésztõtõl 2hét múlva költözni akart, kutyát nem vihetett. ezért a 60ezer forintos kutyát törzskönyvel odaadta 30ezerért. :S:) azóta velünk van.nagyon jó fajta. kozmetikus nem muszáj, de jól jön.:) ha van kérdésed még akkor írj aztán válaszolok;)
Én anno 9 éve vettem, 75 000-ért. Törzskönyvezve, természetesen. Amikor vittem oltatni, megkérdezte az orvos, hogy hány éves is?4? :-) Szóval nagyon jó kondiba van, játékos, az öregedés legkisebb jelét sem mutatja, orvost csak akkor lát, ha oltatom. Szerintem megéri a kezdeti többletköltséget. Szaporítótól soha nem szabadna kutyát venni. Én hordtam kozmetikushoz, de rájöttem, hogy elkezdett rettegni tõle, úgyhogy muszáj volt más megoldást keresnem. Vettem magamnak egy trimmelõkést, és megtanultam én megcsinálni. Ha magadnak nem megy, akkor bizony 2-3havonta hordani kell kozmetikushoz. Fürdetni pedig nem szabad. De ha jó helyrõl veszed, elmondanak szépen mindent részletesen.Érdemes idõt szánni rá, és megnézni minél több tenyésztõt és kikérdezni õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!