Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül volt (202 db)

Az orrsövény műtét mennyibe kerül? Volt már valakinek ilyen műtétje? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem éppen múlt hónapban volt orrsövény mûtéten + arcüreg mûtét. Péntek délben mûtöttek, vasárnap délben már jöttem is haza. Aludni nem fogsz...ezt jobb ha tudod. Fel lesz kötve az orrod, és egy elég nagy tampon is benne lesz, amit félnaponta cserélgetni fognak, ami elég sz*r érzés. Majd hetente, kéthetente vissza kell menni vizsgálatra. Elég rossz, de túl lehet élni. Mi 15ezret adtunk, igaz, hogy nekem arcüreg is benne volt. Szerintem ti se adjatok 15ezernél többet.

Szia! Nekem éppen múlt hónapban volt orrsövény mûtéten + arcüreg mûtét. Péntek délben mûtöttek, vasárnap délben már jöttem is haza. Aludni nem fogsz...ezt jobb ha tudod. Fel lesz kötve az orrod, és egy elég nagy tampon is benne lesz, amit félnaponta cserélgetni fognak, ami elég sz*r érzés. Majd hetente, kéthetente vissza kell menni vizsgálatra. Elég rossz, de túl lehet élni. Mi 15ezret adtunk, igaz, hogy nekem arcüreg is benne volt. Szerintem ti se adjatok 15ezernél többet.
Az orrsövény mûtétet a TB támogatja így nem kerül semmibe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
én is kíváncsi lennék erre, mert majd nekem is kell orrsövény mûtét nagyobb koromban, de szerintem is támogatják és nem kerül semmibe. 12/L
Nekem novemberben volt orrsövény mûtétem, TB által finanszírozott, de 30-at csúsztattam a dokinak. azért ennyit, mert korábban nem volt mûtétem, fogalmam sem volt mennyit szoktak adni, keveset nem akartam, az égõ. A mûtéttõl nagyon paráztam, de az ég világon semmit sem éreztem.elötte adtak egy kábító injekciót, amitõl hülyeségeket pofázta a dokinak, érdekes volt (nem altattak, felesleges). 45 perces volt a mûtét, de 5 percnek éreztem, elrepült az idõ. közben halgattam mirõl beszélgetnek a doki és az asszisztens. 2 napig kaptam parittyát, ez kellemetlen volt, mert csak szájon lehetett lélegezni. fájdalomcsillapítóra semmi szükség sem volt. a legkellemetlenebb a tamponok kivétele volt, na az tényleg szar érzés. összességében csak ajánlani tudom, utána kapsz levegõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) még annyi kérdésem lenne (lehet butaság), hogy látszik utána valami heg vagy valami?
elmondaná valaki hogy milyen ez az orrösvény?
Apukámnak volt mert horkolt és most is ugyan ugy horkol mint mûtét elõtt

Méhpolip eltávolitás magánban mennyibe kerül? Volt már valakinek?

Legjobb válasz: A legtöbb magándokinak csak rendelõje van, és az állami labort és mûtõt használja. Szóval hacsak nem magánklinikára mész, aminek magán mûtõje van, akkor duplán fizeted ki a mûtétet, ha privát rendelésen keresztül indítod el ezt... Magánkórházban nem vagyok tájékozott. A Telkit ismerem egyedül.

A legtöbb magándokinak csak rendelõje van, és az állami labort és mûtõt használja. Szóval hacsak nem magánklinikára mész, aminek magán mûtõje van, akkor duplán fizeted ki a mûtétet, ha privát rendelésen keresztül indítod el ezt... Magánkórházban nem vagyok tájékozott. A Telkit ismerem egyedül.
A kérdező hozzászólása: Sztk-ba járok de szeretném ha az a doki mütene akit én választok akiben megbizok ugyahogy! A kórházba mütene nem magánklinika! Akkor vajon mennyi egy mütét? Gondolom egy magánrendelés ár mikor elmondom mi a bajom + mütét!
De az ÛSZTK-ban is Te választod a dokidat. a mûtét inygenes ott. Ha ott mût, miért fizetnél neki olyanért, amit már egyszer kifizettél? Én nem mennék oylan orvoshoz, aki oylan tisztességtelen, hogy külön pénzt kér azért, amit a társadalom egyszer már kifizetett neki! Emberileg nem oké az ilyen!
A kérdező hozzászólása: Hát ez Salgótarján vagy fizetsz vagy megdöglesz :( Tök mindegy hogy azt már egyszer kifizetted a tb! Ha nem tejelsz le vagy szarva :(
Hát én meg nem is vagyok salgótarjáni, nem tudom az ottani fekete tarifákat.:)

A kínai angyalgyökérről van tapasztalatotok? Szedte valaki, ha igen milyen formában és hol kapható, mennyibe kerül? Volt valamilyen hatása?

kínai angyalgyökeret tartalmazó bármilyen kapszuláról teáról írhattok, fitotékában, herbáriákban, gyógyszertárakban esetleg dm ben lehet e kapni, vagy csak bioboltokban?

Legjobb válasz: valaki egyszer írta h szedte hormonokra, és nõtt a melle, közben fogyott, de pattanásos lett van aki meg a hajára szedte és nõtt tõle

A kérdező hozzászólása: valaki egyszer írta h szedte hormonokra, és nõtt a melle, közben fogyott, de pattanásos lett van aki meg a hajára szedte és nõtt tõle
Szia! Én szárítottat vettem, és teát készítve ittam belõle. Nekem össze-vissza volt kicsit a menstruációm illetve elhúzódott. Nekem orvos ajánlotta és bejött. Nem volt nagy mennyiség(pontosan már nem tudom hány gr lehetett), olyan 300-400 ft volt, de az az adag elég volt egy hónapra. Mellékhatását én nem tapasztaltam.Egyedül az ízét utáltam, de nagyon:)

Érdekelne hogy mostanság szült-e valaki a Dr. Málik Zoltánnál aki segítene nekem információt adni arról hogy mennyit kér vagy kért a szülésért? és mi volt a véleményetek róla?

Legjobb válasz: Pár hónapja nála szültem, bár nem õ volt a fogadott dokim. Ennek ellenére adtam neki pénzt (annak a felét, amit a fogadott dokim kért), mert nagyon rendes és emberséges volt.

Pár hónapja nála szültem, bár nem õ volt a fogadott dokim. Ennek ellenére adtam neki pénzt (annak a felét, amit a fogadott dokim kért), mert nagyon rendes és emberséges volt.
Nem tudom még aktuális-e? :) Én lassan 2 éve lesz, hogy szültem nála. Fogadott orvosom volt. A szülésnél maximálisan meg voltam vele elégedve. Nem mondott árat, amennyit én gondoltam.
Engem is nagyon érdekelne; de már most "el vagyok ájulva" hogy van itt olyan orvos; aki nem mond árat; hanem annyit adsz, amennyit tudsz...... Én ilyenrõl még csak Bp.-n hallottam! :-) De jó ha ez tényleg így van!!!!!!

Mennyibe kerül ez a homeopátiás gyógyszer és mennyi ideig elég ill. hatása volt nálatok?

caulophyllum,szedésére gondoltam a 36.hétt?l+ a málnalevél tea ivására.Ezeket együtt is lehet használni igaz?Válaszokat köszönöm.34hetes km.

Legjobb válasz: Én a 36. héttõl szedtem napi 5 golyócskát a caulophyllum 5ch-ból. Úgy emlékszem, hogy 500 forint körül volt és egyben kb 80 golyócska van, legalábbis elõtte neten ezt olvastam. Nem számoltam meg, de igaz lehetett, mivel kicsit kevesebb, mint négy hétig szedtem (39+4 hetesen született a fiam) és a második üvegcsében még maradt. Málnalevél teát szintén a 36. héttõl ittam napi egy csészével, a 38. héttõl már napi kettõt-hármat (szerettem az ízét). Az sem volt drága, bár ebbõl 3-4 csomag nekem elfogyott és meg kell nézni, hogy hol veszed, mert én vettem 300 forintért, viszont egyszer egy gyógynövényes 700 forintért akarta adni az ugyan akkora, csak más csomagolásút. Az eredmény: hogy ezektõl, vagy sem, de nagyon gyors szülésem volt. Három órát vajúdtam csupán. Tény, hogy durva volt, mert két perces fájásokkal kezdtem, hosszúak voltak és erõsek, az utolsó órában egybefolytak a fájások, mérni sem tudtuk. De nekem így tökéletes volt.

Én a 36. héttõl szedtem napi 5 golyócskát a caulophyllum 5ch-ból. Úgy emlékszem, hogy 500 forint körül volt és egyben kb 80 golyócska van, legalábbis elõtte neten ezt olvastam. Nem számoltam meg, de igaz lehetett, mivel kicsit kevesebb, mint négy hétig szedtem (39+4 hetesen született a fiam) és a második üvegcsében még maradt. Málnalevél teát szintén a 36. héttõl ittam napi egy csészével, a 38. héttõl már napi kettõt-hármat (szerettem az ízét). Az sem volt drága, bár ebbõl 3-4 csomag nekem elfogyott és meg kell nézni, hogy hol veszed, mert én vettem 300 forintért, viszont egyszer egy gyógynövényes 700 forintért akarta adni az ugyan akkora, csak más csomagolásút. Az eredmény: hogy ezektõl, vagy sem, de nagyon gyors szülésem volt. Három órát vajúdtam csupán. Tény, hogy durva volt, mert két perces fájásokkal kezdtem, hosszúak voltak és erõsek, az utolsó órában egybefolytak a fájások, mérni sem tudtuk. De nekem így tökéletes volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Remélem nekem is gyors és könnyû szülésem lesz:S Már nagyon várom a kislányunkat:)
Én csak vajúdás alatt szedtem a cimicifugával felváltva, de könnyen, gyorsan szültem. 500 ft darabja.

Győrben fogok szülni, december közepére vagyok kiírva. Milyen tapasztalataitok vannak Dr. Drozgyik Csabáról? Milyen volt a szülés? Mennyit kér? Mennyit adtatok? Adtatok-e vmennyit neki? Akármi még, ami eszetekbe jut.

Legjobb válasz: Én pénteken szültem,nem õ volt az orvosom,de bent volt a szülõszobán-ügyeletes volt és barom taplo.Már bocsi,én 2 ujjnyiról indultam és 40 perc alatt szültem meg a kislányom,rettenetes fájdalmakkal,és hát nem halkan.Szégyen ide vagy oda,õ odajött és leordította a fejem 2 tolófájás között,hogy miért kell kiabálni,nem kedves stílusba.hozzáteszem a dokimat baromira nem érdekelte,azt mondta ha jól esik ordítsak csak mûködjek együtt.azzal meg ment,hisz a baba nagyon hamar meglett.Más tapasztalatom nincs vele,de bnõm huga nála szült,40000-t adott neki,úgy hogy nem kérdezte meg csak mikor más dolgokról kérdezett,a doki mondta nkei,hogy ezt még meg szokták kérdezni tõle a kismamák és hát az a minimum nála.Na ha ezt vki így kimondja,háát nem tudom.Nekem nem volt vele jó tapasztalatom....

Én pénteken szültem, nem õ volt az orvosom, de bent volt a szülõszobán-ügyeletes volt és barom taplo.Már bocsi, én 2 ujjnyiról indultam és 40 perc alatt szültem meg a kislányom, rettenetes fájdalmakkal, és hát nem halkan.Szégyen ide vagy oda, õ odajött és leordította a fejem 2 tolófájás között, hogy miért kell kiabálni, nem kedves stílusba.hozzáteszem a dokimat baromira nem érdekelte, azt mondta ha jól esik ordítsak csak mûködjek együtt.azzal meg ment, hisz a baba nagyon hamar meglett.Más tapasztalatom nincs vele, de bnõm huga nála szült, 40000-t adott neki, úgy hogy nem kérdezte meg csak mikor más dolgokról kérdezett, a doki mondta nkei, hogy ezt még meg szokták kérdezni tõle a kismamák és hát az a minimum nála.Na ha ezt vki így kimondja, háát nem tudom.Nekem nem volt vele jó tapasztalatom....
Elsõ vagyok, elsõt, Likár doktornál, másodikat (Likár doktor elment szabira) Stummer doktornál, most Fekete doktor az orvosom, és remélem hétfõn már mond valami közeli idõpontot a mûtétre :) Mindhárom császár :( 36 hkm
Nekem sincs róla jó véleménye. Egy bunkó, mogorva tapló.
Szia, igaz nekem nem az orvosom, de szerintem nagyon mogorva. 10 éve császározott az ln dokimmal, nekem nem szimpatikus. Mivel adjunktus, szerintem jól meg kell fizetni. Nem mondta mennyit kér? Ha nem mondta, ne is kérdezz rá, és akkor annyit adsz, amennyit gondolsz. Boldog babavárást. 36 hkm
Hát jól gondold meg szerintem, hogy nála akarsz e szülni.Nekem sem õ az orvosom, de én sem hallottam jókat róla, meg ahogy látom más sem.Tapasztalatom szerencsére nincs vele kapcsolatban, remélem ezek után nem is lesz. Nyugodt szívvel ajánlom dr.Maár Róbertet, én nemsokára szülök nála(remélem :D ), eddig meg vagyok vele elégedve.Nem mondja meg a szülés árát, amennyit tudsz annyit adsz, ezen kívül 5000ft a magánrendelése. Egyébként akik válaszoltak már: Kinél szültetek? 35hkm
3. vagyok. Dr. Fekete Zoltánnál szültem 3 évvel ezelõtt. Nagyon rendes, jó humorú doki, bátran merem ajánlani.
Elsõt Nagy Zoltánnál szültem, de a szülésnél nem állt mellém.Másodikat Likár doktornál, rendkívül meg voltam vele elégedve.Bár villám szülés volt, minden értem és a babáért volt, nem érdekelte hogy végig kiabáltam, tartotta bennem a lelket, pedig semmi fájdalomcsillapítóra nem volt idõ :(Utána is látogatott, és olyan gátvarrást csinált, hogy szülés után 2 órával ültem és azóta sem érzem :) Meg lehet neked nem lényeges, de nekünk kiváló minõségbe és mennyiségbe tudta levenni az õssejtet is.Ez is orvos függõ talán egy kicsit.
Árat õ sem mondott elõre, ránk bízta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megleptetek ezzel a sok negatív véleménnyel, mert még senkitõl nem hallottam ilyeneket róla és nekem sem volt még negytív tapasztalatom õt illetõen... :( Aki még elõtte áll, annak könnyû szülést, aki már túl van rajta, boldog babázást és jó egészséget kívánok!

Akinek fogadott orvosa van volt mennyit kért?

Legjobb válasz: szia! havonta 7000-et kért, havonta nem alkalmanként és 100.000-volt szülés (normál) egyébb költség nem volt!

szia! havonta 7000-et kért, havonta nem alkalmanként és 100.000-volt szülés (normál) egyébb költség nem volt!
Rám bízta, azt mondta, legyen amennyire gondolunk. Alkalmanként 5 ezret adtam, amíg havonta jártam hozzá, a végén meg mikor már hetente, akkor csak egyszer 5000-et. A végén kapott még 40-et. Azóta is hozzá járok, nem tûnik úgy, hogy kevesellte volna.
Szintén rám bízta. 50ezret kapott végül (császár lett, bár amúgy is ennyit tudtam rá szánni). Egy terhesgondozás nála 8000 Ft volt.
50000.-et kapott meg apróságok, egy üveg pia, édesség.Kb3x voltam nála a magánrendelõben alkalmanként 6000.-rákszûrés volt egyszer 9000.- Sokszor fogadott a kórházban, rendes doki.Pesti tarifákhoz viszonyítva pláne!Bármikor hívhattam, de összesen vagy 2x tettem.

Akinek volt mostanában csípőprotézis műtétje, mennyi ideig volt benn a kórházban? Mennyi idő volt a lábadozás? Esetleg bővebben is kérnék választ.

Legjobb válasz: Nekem ugyan szerencsére nem volt ilyen mûtétem, de én gyógymasszõr vagyok, és tudom, mit lehet csinálni vele, amitõl gyorsabb lesz a lábadozás. Van olyan masszázs, ami direkt csípõprotéziseseknek való. Természetesen a mûtét után az orvosnak kell megmondania, hogy mikor szabad masszírozni, mert ez nem rögtön van.

Nekem ugyan szerencsére nem volt ilyen mûtétem, de én gyógymasszõr vagyok, és tudom, mit lehet csinálni vele, amitõl gyorsabb lesz a lábadozás. Van olyan masszázs, ami direkt csípõprotéziseseknek való. Természetesen a mûtét után az orvosnak kell megmondania, hogy mikor szabad masszírozni, mert ez nem rögtön van.
Igen, a férjem megkérdezte. A válasza pedig amennyit szánunk. Jó válasz :)
sokat nem kér max 5000 én ismerem egy faluban lakunk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!