Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül vizsgálat és szülés (6 db)

Mennyibe kerül egy vizsgálat és szülés Szegeden Dr. Sikovanyecz Jánosnál?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem hogy egy vizsgálat 6000 ft és a szülés pedig a tízszerese 60000.Remélem segítettem.Egyébként nagyon jó doki nagyon kedves.De volt olyan betege aki mondta hogy nem tudja kifizetni ezt az összeget és attól nem fogadott el csak egy képet a babáról.

Én úgy emlékszem hogy egy vizsgálat 6000 ft és a szülés pedig a tízszerese 60000.Remélem segítettem.Egyébként nagyon jó doki nagyon kedves.De volt olyan betege aki mondta hogy nem tudja kifizetni ezt az összeget és attól nem fogadott el csak egy képet a babáról.
7000ft.És a szülés osszege rád van bizva!!

Nyíregyházán kinél érdemes szülni? Melyik szülész-nőgyógyászt ajánlanátok? Mennyibe kerül egy szülés nála és egy vizsgálat?

Legjobb válasz: Szia!Én Dr. Petróczy Ottóhoz járok,fiatal,kedves és a legbutább kérdésekre is válaszol.Azt nem tudom (még),hogy mennyi nála a szülés,de a vizsgálat 9.000 Ft alkalmanként. Az új utcán rendel minden szerdán 17:00-tól,ezen a számon tudsz idõpontot kérni 42/311-372. 11 hetes "pocakos"

Szia!Én Dr. Petróczy Ottóhoz járok, fiatal, kedves és a legbutább kérdésekre is válaszol.Azt nem tudom (még), hogy mennyi nála a szülés, de a vizsgálat 9.000 Ft alkalmanként. Az új utcán rendel minden szerdán 17:00-tól, ezen a számon tudsz idõpontot kérni 42/311-372. 11 hetes "pocakos"

Nyíregyházán Dr. Karászi Gyulánál mennyibe kerül egy vizsgálat? És a szülésre van tarifája?

Legjobb válasz: Alkalmanként 7000Ft, ha csinál rákszûrést 9000Ft, én hozzá járok havonta, szerintem alapos doki, nála fogok szülni is de nem tudom az mennyibe kerül, bár szerintem eggyáltalán nem pénzéhes és odafigyel a kismamákra és a pocaklakókra, 21 hetes kismama:)

Alkalmanként 7000Ft, ha csinál rákszûrést 9000Ft, én hozzá járok havonta, szerintem alapos doki, nála fogok szülni is de nem tudom az mennyibe kerül, bár szerintem eggyáltalán nem pénzéhes és odafigyel a kismamákra és a pocaklakókra, 21 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, már felkérted a szülés levezetésére?Hogyan?Vagy csak hozzá jársz, és ez így természetes?Hány kg-nál jársz 21 hetesen?
7-én megyek hozzá és úgy gondoltuk a férjemmel mostmár itt az ideje, hogy felkérjük legyen ott a kislányunk születésénél, nem vagyok elfogult de kifejezetten megnyugtat a jelenléte, elõbb nem akartuk szerintem az még túl korai lett volna. A pocakom 91cm, eddig 5kg híztam 55-rõl indúltam, na és ti:)


Szekszárdon dr Varga Józsefnek mikor van magánrendelése? Mennyibe kerül nála egy vizsgálat? És a szülés?

Most tervezzük a babát, Varga dokiról nagyon jókat olvasok és nekem fontos, hogy kedves szülészem legyen, nem futószalag szerűen szeretném csinálni. De hogy működik ez? Menjek el a magánrendelésére és mondjam meg neki, h őt akarom orvosomnak? Érdemes már ilyenkor felkérni, amikor még csak tervben van a baba? Meg tudja mondani valaki aki már volt nála, hogy milyen költségekkel jár az egész?
A kérdező hozzászólása: dr Pásztor Norbert a szegedi Nõi Klinikán dolgozik.
A magánrendelésen 6.000 forintot kell alkalmanként fizetni, ez havonta egyszer van. Rákérdeztem, hogy mennyiért vállalja a szülést, azt mondta nem mond árat, rám bízza, amennyit gondolok. 40-50 ezer forintot fogok neki adni. Örülök, hogy meg voltál vele elégedve :) Én is sok jót hallottam róla, ezért is választottam õt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Sok szerencsét kívánok a szüléshez és sok örömet a babázáshoz!

Mennyibe kerül Dr. Timmermann Gábornál egy vizsgálat, és a szülés?

Legjobb válasz: Szia, én most voltam nála, egy általános vizsgálaton: rákszûrés volt, és hüvelyi UH. 8 ezer ft volt. Szerintem nagyon kedvesm szimpi, korrekt a doktor úr.

Szia, én most voltam nála, egy általános vizsgálaton: rákszûrés volt, és hüvelyi UH. 8 ezer ft volt. Szerintem nagyon kedvesm szimpi, korrekt a doktor úr.
Tiszta, hangulatos, szép a rendelõje is. Az asszisztense Lilla is nagyon kedves. Nekem semmi kivetnivalóm nem volt a doktor úrról. Csak ajánlani tudom. A Péterfy kórházról is csal jókat hallottam eddig!
A szülést még nem tudom, a terhesgondozás minden alkalommal 5000.- Ft.
Terhesgondozás 5000/alkalom. Nagyon tudom ajánlani a doktor urat. Szülést nem tudom, de általánosságban kb. a rendelésen elkért összeg 10-szerese, tehát olyan 50 ezer Ft-tól. Mi ennyit fogunk adni, sajna többet nem engedhetünk meg....
Sziasztok! Így 2010ben változtak az árak nála? Most mennyibe kerül egy vizsgálat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!