Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül vizsgálat (221 db)

Mennyibe kerül egy nőgyógyászati vizsgálat, ha maszekhoz megyek?

Illetve érdekelne még, hogy ha fogamzásgátlót szeretnék felíratni, akkor milyen kérdésekre számítsak, és hogy körülbelül mennyibe kerül+mennyi id?re.

Legjobb válasz: Mennyibe kerül: 5000 tõl szerintem a csillagos ég a határ. De rálisan 5-12 ezer egy alapvizsgálat, és abban nem biztos h van receptírás, vagy ultrahang. Mennyi idõre: ezt nem értem. Egy alkalomra szól ez az összeg. A vizsgálat az max 20 perc. Fogamzásgátló esetén a lelkiismeretes orvos kér egy teljes labort, vérképet, májfunkciót néz, ultrahanggal vizsgál. Kikérdezi a családban elõforduló betegségeket, hogy doháznyzol-e, miért akarod szedni, illetve elmondja hogy van egy ennél egészségesebb megoldás, az óvszer használata. Ez gondolom emeli az árakat. Egy kevésbé lelkiismeretes orvos, pedig felír egyet azonnal, meg sem vizsgál, így gondolom a konzultáció díja sem lesz annyi.

Mennyibe kerül: 5000 tõl szerintem a csillagos ég a határ. De rálisan 5-12 ezer egy alapvizsgálat, és abban nem biztos h van receptírás, vagy ultrahang. Mennyi idõre: ezt nem értem. Egy alkalomra szól ez az összeg. A vizsgálat az max 20 perc. Fogamzásgátló esetén a lelkiismeretes orvos kér egy teljes labort, vérképet, májfunkciót néz, ultrahanggal vizsgál. Kikérdezi a családban elõforduló betegségeket, hogy doháznyzol-e, miért akarod szedni, illetve elmondja hogy van egy ennél egészségesebb megoldás, az óvszer használata. Ez gondolom emeli az árakat. Egy kevésbé lelkiismeretes orvos, pedig felír egyet azonnal, meg sem vizsgál, így gondolom a konzultáció díja sem lesz annyi.
Csak egy kérdésre tudok válaszolni Neked, mert fogamzásgátlót nem szedek. Esztergomban az általános vizsgálat rákszûréssel együtt 7000 Ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is körülbelül ilyen árakra számítottam. A "mennyi idõre" a fogamzásgátlóra vonatkozott, mert mintha valahol olvastam volna, hogy 3 hónapra írják fel (?)
Ja igen, 3 hónapra írják fel tudtommal is.
Akihez én járok, ott 12 ezer egy vizsgálat, ebben ultrahang is van. Ez szegedi ár.
* ma 15:58 vagyok Ebben a 7000-ben is van ultrahang csak elfelejtettem írni. :)

Kb. mennyibe kerül egy fülészeti vizsgálat magánrendelőben?

Legjobb válasz: Budapesten a Vitalorg rendelõben pl. 7000 Ft egy vizsgálat, de én fülészetre nem megyek magánorvoshoz. Tök rendes fül-orr-gégészeket fogtam ki eddig az SZTK-ban is, maximálisan meg voltam elégedve velük. Az egyikük dr. Velich Attila volt (IV. ker., neki azt hiszem van magánrendelése is), a másik pedig dr. Thuma Judit volt (I. ker.). Minden vizsgálatot korrekt módon megcsináltak, figyeltek rám, minden kérdésemre válaszoltak. Az egyetlen fül-orr-gégész, akivel problémám volt az dr. Zombory Mária volt (V. ker.).

Budapesten a Vitalorg rendelõben pl. 7000 Ft egy vizsgálat, de én fülészetre nem megyek magánorvoshoz. Tök rendes fül-orr-gégészeket fogtam ki eddig az SZTK-ban is, maximálisan meg voltam elégedve velük. Az egyikük dr. Velich Attila volt (IV. ker., neki azt hiszem van magánrendelése is), a másik pedig dr. Thuma Judit volt (I. ker.). Minden vizsgálatot korrekt módon megcsináltak, figyeltek rám, minden kérdésemre válaszoltak. Az egyetlen fül-orr-gégész, akivel problémám volt az dr. Zombory Mária volt (V. ker.).

Mennyibe kerül egy vizsgálat Dr Hartmann Tamás (Pécs) magánrendelésén?

Van-e a magánrendelésen UH-ja és egyéb eszközök, vagy az ilyen vizsgálatokra a kórházba hív be?

Legjobb válasz: Az, hogy mennyibe kerül a vizsgálat nem tudom, de szerintem olyan 5000-6000 Ft lehet. Ultrahang nincs a rendelõben, a Megyeibe kell menni!

Az, hogy mennyibe kerül a vizsgálat nem tudom, de szerintem olyan 5000-6000 Ft lehet. Ultrahang nincs a rendelõben, a Megyeibe kell menni!

4dgenesis uh-n meddig tart egy vizsgálat? Mennyibe kerül? Ha kapunk cd-t azon hány kép van? Dvd-t is adnak?

Legjobb válasz: Én voltam és nagyon meg voltam elégedve velük!! Kb. 40 perc mozizás és 15 perc a 2D ott vizsgálja meg a babádat részletesen! A vizsgálat elöszõr 12500 Ft, ebbe benne van a Dvd felvétel és Cd kb. 30-40 képpel+színes fotót is kapsz.Ha mégegyszer mész és viszed a Cd amin a képek vannak, akkor 10500 Ft.-ba kerül már!! Szerintem menj el, mert nagyon jó élmény és nagyon kedvesek!! Jó mozizást kívánok!!! 10 hetes kisfiú anyukája

Én voltam és nagyon meg voltam elégedve velük!! Kb. 40 perc mozizás és 15 perc a 2D ott vizsgálja meg a babádat részletesen! A vizsgálat elöszõr 12500 Ft, ebbe benne van a Dvd felvétel és Cd kb. 30-40 képpel+színes fotót is kapsz.Ha mégegyszer mész és viszed a Cd amin a képek vannak, akkor 10500 Ft.-ba kerül már!! Szerintem menj el, mert nagyon jó élmény és nagyon kedvesek!! Jó mozizást kívánok!!! 10 hetes kisfiú anyukája
Budapest 2.ker. Lotz Károly u.
Múlt hét szerdáján voltunk a 4dgenesisben. Vizsgálat kb 1 óra, dvd-n kb 40 perc, alatta kellemes zene, cd-n 48 kép, 1 színes kép, aminek képeslap a hátulja, 1 lelet. 10500 + 1500 a cd. Nagyon kedves volt a szonográfus hölgy, meg alapos. Tökéletesen meg voltunk elégedve, mkinek csak ajánlani tudom!
Szia. Az én vizsgálatom körülblül 10 percig tartott. Az orvos elõször megnézi magának, hogy minden rendben van-e, ez kb 2 perc, majd utána csak neked, nektek mutogat meg mindent. A vizsgálat kb. 10-12ezer Ft. Annyi képet kapsz, amennyit pluszba fizetsz, ugy 500Ft/db. Tudnak cd-t, dvd-t, vagy vhs-t is adni, csak mindenért pluszban fizetni kell. Remélem segitettem. Boldog babacárást. 33 hetes babás
Én tavaly nyáron voltam a BAZ-megyei kórházban 4d-s Uh-.45 percig tartott a vizsgálat.Kaptunk 1 képet, dvd lemezt nekünk kellett vinni és azon 12 kép volt.11000 ft-ot fizettünk.
Engem vagy egy órán át vizsgált a nõci a 4Dgenesis-ben. Nagyon aranyos, kedves volt!! 10.500 a vizsgálat + dvd, és +1500 ft a cd a képekkel. Én nagyon elégedett vagyok velük!!!
A második válaszolótol kérdezném, hogy hol volt vizsgálaton? Harmadik válaszoló
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a részletes válaszokat!!Sokat segítettetek!

Miből áll egy kutyánál a vesék vizsgálata, és kb. mennyibe kerül a vizsgálat?

% éves Yorkim anyja most halt meg súlyos, gyors lefolyású vesebetegségben. 9 éves volt. Szeretnék megbizonyosodni, hogy a kölyke mennyire tartozhat a rizikócsoportba.A kutyusom idén tölti be az 5. évét.Azaz, van-e ok aggodalomra.

Legjobb válasz: Az ultrahang mellett még egy laborvizsgálat hasznos lenne, lehet nézni vesefunkciót vérbõl, ill. a kutya vizeletét is meg lehet vizsgáltatni. Ennek költsége szerintem olyan 10-15ezer között lehet valahol. Ha ez a három (ultrahang+laborban vér+ pisi vizsgálat) rendben van akkor szerintem nincs mitõl félni. Szerintem beszélj az állatorvosotokkal, mondd el neki, hogy a kutyusod anyja miben halt meg és azt is, hogy aggódsz. Õ meg tudja majd mondani, hogy egy vesebetegség mennyire lehet örökletes, mennyi az esélye, hogy a tiédnek is lehet valami baja, szóval kell e egyáltalán vizsgálgatni.

Az ultrahang mellett még egy laborvizsgálat hasznos lenne, lehet nézni vesefunkciót vérbõl, ill. a kutya vizeletét is meg lehet vizsgáltatni. Ennek költsége szerintem olyan 10-15ezer között lehet valahol. Ha ez a három (ultrahang+laborban vér+ pisi vizsgálat) rendben van akkor szerintem nincs mitõl félni. Szerintem beszélj az állatorvosotokkal, mondd el neki, hogy a kutyusod anyja miben halt meg és azt is, hogy aggódsz. Õ meg tudja majd mondani, hogy egy vesebetegség mennyire lehet örökletes, mennyi az esélye, hogy a tiédnek is lehet valami baja, szóval kell e egyáltalán vizsgálgatni.
A kérdező hozzászólása: 5 éves, csak rossz gombot nyomtam.
Egy kicsit többet kéne tudni arról, hogy milyen vesebetegségben halt meg. Ultrahang nem árthat, 5000.- ft körül lehet csináltatni.

Kezelt már valakit közületek Dr. Sudár Zsolt a szekszárdi magánrendelésén? Foglalkozik PCO-s betegekkel? Mennyibe kerül nála egy vizsgálat? Mennyire vagy vele megelégedve?

Legjobb válasz: Szia! Mivel a kérdést novemberben tetted fel, feltételezem, h már elmentél hozzá, v vhova máshová. Szerettem volna emailt írni neked, de nem engedi az "oldal". Szeretném megkérdezni, hogy amennyiben hozzá mentél, akkor mennyire voltál vele megelégedve? Én egyszer voltam eddig (emelkedett TSH szint miatt), de a többi vizsgálat csak ez után jön :( Valószínûleg a pajzsmirigy alul mûködés mellett nekem is PCOS a "gond" :(

Szia! Mivel a kérdést novemberben tetted fel, feltételezem, h már elmentél hozzá, v vhova máshová. Szerettem volna emailt írni neked, de nem engedi az "oldal". Szeretném megkérdezni, hogy amennyiben hozzá mentél, akkor mennyire voltál vele megelégedve? Én egyszer voltam eddig (emelkedett TSH szint miatt), de a többi vizsgálat csak ez után jön :( Valószínûleg a pajzsmirigy alul mûködés mellett nekem is PCOS a "gond" :(

Debrecenben Dr. Sápy Tamás magánrendelésén mennyibe kerül egy vizsgálat?

Legjobb válasz: 2éve 5000 ft volt amikor elöször voltam, úgy mond kedvezménnyel, 8-10ezerre szerintem simán számíthatsz. Ha nem vizsgál csak konzultácitó van azért 5000 kért el. Remélem segítettem. Egyébként maximálisan elégedett voltam vele.

2éve 5000 ft volt amikor elöször voltam, úgy mond kedvezménnyel, 8-10ezerre szerintem simán számíthatsz. Ha nem vizsgál csak konzultácitó van azért 5000 kért el. Remélem segítettem. Egyébként maximálisan elégedett voltam vele.

Dr. Leskó Róbertnél mennyibe kerül 1 vizsgálat a magánrendelőjében Miskolcon? Mik róla a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon rendes, segítõkész és igazán kedves. Az ultrahang 3000 Ft, ha meg is vizsgál 5000 Ft. Ennél többet tõlem sosem kért. Ha csak teheti nem magánrendelésre hív, hanem a kórházba, ott tõlem nem vett el pénzt.

Szia! Nagyon rendes, segítõkész és igazán kedves. Az ultrahang 3000 Ft, ha meg is vizsgál 5000 Ft. Ennél többet tõlem sosem kért. Ha csak teheti nem magánrendelésre hív, hanem a kórházba, ott tõlem nem vett el pénzt.

Nőgyógyászati magánrendelésen mennyibe kerül egy hüvelyi ultrahang vizsgálat? Ha csak arra megyek, akkor másért még kérhet pénzt az orvos?

Legjobb válasz: Akihez én járok/jártam, ott 5000 a vizsgálat és 2000 az uh. Vizsgálat nincs uh nélkül.

Akihez én járok/jártam, ott 5000 a vizsgálat és 2000 az uh. Vizsgálat nincs uh nélkül.
10.000 HUF/Kecskemét/ ez tartalmaz egy manuális vizsgálatot és UH-t is. Kenetvételért kérhet még, de ha nem kéred, nyilván nem számolja.
A kérdező hozzászólása: Csak simán ultrahangra megyek.Hüvelyire.Cikluskövetés miatt.Vizsgálatra így nincs szükségem.
Nagyon változó. Az én orvosom 3000 ft-ot kér, de van a városban aki 8e
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. De ha cikluskövetésre megyek, akkor nincs szükség sima vizsgálatra, csak ultrahangra?!

Mennyi időbe kerül, míg az ANTSZ a vegyeskereskedésemre kiadja a szakhatósági bizonyítványt és általában mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat?

Hamarosan ki szeretnék nyitni, de ehhez még az ANTSZ engedélye szükséges, a hivatali célból megkért vizsgálat el?tt szeretném kihívni ?ket, hogy el?zetesen is mérjék fel a hiányosságokat, hogy id?ben ki tudjam javítani. Mennyire kell berendezni el?tte az üzletet? Már áruval is fel kell tölteni vagy elég ha a berendezés van meg?

Legjobb válasz: Nem kell engedély a nyitáshoz. A nyitás után pár héttel jönnek ki. Kb. 15ezer Ft-be kerül. Remélem, hogy segítettem.

Nem kell engedély a nyitáshoz. A nyitás után pár héttel jönnek ki. Kb. 15ezer Ft-be kerül. Remélem, hogy segítettem.
Ez tényleg így volt?:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!