Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül végleges szőrtelenítés (16 db)

Mennyibe kerül az Aesthetica központban a végleges szőrtelenítés mindkét lábon összesen? Milyen tapasztalaitok vannak? Mennyire fáj a beavatkozás gyantásához viszonyítva? Ajánlanátok jó helyeket, ahol viszonylag olcsó a végleges szőrtelenítés?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül, de azt igen, hogy november 11-12-13-án, azaz most hétvégén 50% kedvezmény van az Aesthetica szalonba a szõrtelenítésre, mert Joy Vásárlási Láz lesz, és az Aesthetica szalon is részt vesz benne. További részletek itt: http://joy.hu/vasarlasilaz/boltlista.php

Azt nem tudom, hogy mennyibe kerül, de azt igen, hogy november 11-12-13-án, azaz most hétvégén 50% kedvezmény van az Aesthetica szalonba a szõrtelenítésre, mert Joy Vásárlási Láz lesz, és az Aesthetica szalon is részt vesz benne. További részletek itt: http://joy.hu/vasarlasilaz/boltlista.php

A végleges lézeres szőrtelenítés mennyibe kerül?

Tudja valaki, hogy a végleges (léseres)szörteleníte´s mennyibe kerül? Ha nem esetleg hol lehet megnézni? Elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Itt mindent megtalálsz. Nem olcsó. (SZ) http://szortelenites.lap.hu/

Itt mindent megtalálsz. Nem olcsó. (SZ) http://szortelenites.lap.hu/
Epilálás (egyénenként, testtájanként változóan, 6 - 8 kezelés is szükséges lehet) Elsõ kezelés ......20 000 Ft második kezelés ......20 000 Ft harmadik kezelés .....20 000 Ft negyedik kezelés .....18 000 Ft további kezelések .....16 000 Ft
ugy tudom 4-6 kezelés szükséges és testájanként változik de minden kezelés ugyan annyi. nekem igy mondta a bõrdokim

Intim területen szeretnék végleges szőrtelenítést. Mennyibe kerül, lehet-e kifogni akciókat?

Legjobb válasz: ha végleges alatt a lézeres-t érted, akkor 3 év múlv ugyanott fogsz tartani mint most. Érdeklõdj az üzletekben, de ha jól tudom négyzetcentiméterenként kell fizetni.

ha végleges alatt a lézeres-t érted, akkor 3 év múlv ugyanott fogsz tartani mint most. Érdeklõdj az üzletekben, de ha jól tudom négyzetcentiméterenként kell fizetni.


Mennyibe kerül kb. a teljes végleges szőrtelenítés 2láb+fazon+hónalj?

Legjobb válasz: Végleges szõrtelenítés sajnos :( nem létezik, csak tartós szõrtelenítés.

Végleges szõrtelenítés sajnos :( nem létezik, csak tartós szõrtelenítés.
De létezik, úgy hallottam, hogy lézerrel csinálják, szõrszálanként...hát macerás lehet, sokáig tart és sztem nem valami olcsó dolog. Egyébként Pesten csinálnak ilyet.
lehet kapni "végleges" szõrtelenítõ krémeket, habokat 5-10ezer Ft-ért.Pl itt van egy: http://www.infocentrum.hu/webshop/etinda/product_info.php?pr..
a lézeres sem végleges, bár a lézerrel az épp aktív szõrhagymákat és tüszõket égetik szét. a lézeres több alkalmaz jelent, min 2-3-at, hogy minden tüszõ aktivizálódjon, és kiégethetõ legyen. De mint mondtam, ez is csak hosszú idõre szóló, nem tartós. árat keress a google-val

Mennyibe kerül a végleges szőrtelenítés?

Mennyibe kerül egy pasinál a teljes mellkas és has végleges sz?rtelenítése? Utána a sz?rtelenített területre lehet tetováltatni?

Legjobb válasz: Nos, tuti biztos, hogy én milliókat kérnék el egy ilyen megaláztatásért...

Nos, tuti biztos, hogy én milliókat kérnék el egy ilyen megaláztatásért...
Nem igaz az, hogy végleges, 1-2 év után újra kell csináltatni. És a villanófényes tartósabb, viszont baromira fájdalmas.

Mennyibe kerül bajusz végleges szőrtelenítés?

Legjobb válasz: 15 000 forint körül van de ha nem sikerül akkor lehet többe is kerül

15 000 forint körül van de ha nem sikerül akkor lehet többe is kerül
Gondolom nõ vagy... Sajnos sok helyen az arcon nem vállalnak ilyesmit. Illetve probléma még, hogy ha nem elég erõs a szõr, vagy nem elég sötét, akkor az is hatástalan lesz és nem tudnak vele mihez kezdeni. Árat sajnos nem tudok mondani, csak ezt akartam elmondani, mert lehet a végleges nem megoldás ilyen esetben :(
A kérdező hozzászólása: elég sötét.. már kb. 1 éve gyantázom. de szeretném véglegesen eltüntetni onnan a szõrt.
1 alkalom 3500 volt nekem. 7 re fizettem elõ.

Szeretnék vállalkozni végleges szőrtelenítésre. Eesetleg valaki volt már efféle "beavatkozáson"? Mennyibe kerűl? A különbség látható? 15 éves vagyok. így is vállalkozhanék?

Legjobb válasz: Szia, én IPL-re járok, meg E-lightra, azért meg lehet ezt úszni sokkal olcsóbban..nézz szét kuponos oldalakon, én pl olyat vettem, hohy 14990 ft-bõl mind a két alsó lábszárammal mehetek 10 alkalommal. Ennyit nekem megér.

Szia, én IPL-re járok, meg E-lightra, azért meg lehet ezt úszni sokkal olcsóbban..nézz szét kuponos oldalakon, én pl olyat vettem, hohy 14990 ft-bõl mind a két alsó lábszárammal mehetek 10 alkalommal. Ennyit nekem megér.

Aestheticaban mennyibe kerül a lábszár és a comb végleges szőrtelenítése?

Legjobb válasz: olyan nem létezik,hogy véglege szõrtelenítés. Ez amirõl te beszélt kb 3évre szól.kb 160

olyan nem létezik, hogy véglege szõrtelenítés. Ez amirõl te beszélt kb 3évre szól.kb 160
A kérdező hozzászólása: Oké, felõlem lovagolhatunk a szavakon. Nekem mindegy, hogy tartósnak vagy véglegesnek nevezem azt, amit a barátnõm lábán látok: 5 éve csináltatta, pár szõke szõrszál van rajta, de még mindig van a 8 alkalmas kezeléscsomagból. A 160e mennyire biztos? És lábszár vagy comb? Vagy csak tippeltél?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!