Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ultrahang (111 db)

Mennyibe kerül Kaposváron a 4D ultrahang? És mennyibe kerül Nagykanizsán?

Legjobb válasz: Leinformálódtam, és idei árakkal: Kaposvár 3D ultrahang 10000ft és a 4D uh.15000ft. Nagykanizsai 4D UH:10000ft. remélem másnak is segítettem.

A kérdező hozzászólása: Leinformálódtam, és idei árakkal: Kaposvár 3D ultrahang 10000ft és a 4D uh.15000ft. Nagykanizsai 4D UH:10000ft. remélem másnak is segítettem.
A kérdező hozzászólása: igen Kaposváron csinálják 15000ft-ért a kórházban, és a Seffer klinikán is van, de ott nem tudom az árát.
Nagykanizsán a Dr. Nagy Évánál ugytudom hogy 9 ezer ft.
A kaposvári engem is érdekel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! a Seffer magánklinikán mennyibe kerül a 4D ultrahang? És a kaposvári kórházi is érdekelne. Elõre is köszönöm
Kaposváron hol csinálják egyébként? Kórházban is?
Köszönöm. :)

Óbudán hol van 3-4D-s ultrahang, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: www.ultrahang.lap.hu www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)

http://www.ultrahang.lap.hu http://www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)
Szia! 4D babamozi és ultrahang diagnosztika, Bp. III. Vörösvári út 3. Bejelentkezés: 06-20-47-47-087 http://www.hepinet.hu (2D, 3D, 4D is van). Én itt voltam. Nagyon rendesek voltak, tiszta kulturált a helység. Egy panelház azt hiszem 6. emeletén egy lakásban van.Rögtön a Flórián üzletközpont mögött. Egy vizsgálat 12.000 ft. ebben van 20 perc dvd felvétel, és 1 vagy 2 kép kinyomtatva. És nem szõrõznek, nekem még többet is felvettek volna (idõben) a dvd-re. Mindent elmondott a hölgy. Megbvizsgálja a baba méreteit, megnézi, hogy egészséges-e. Ennek adatait is felviszi egy lemezre. De le kell írnom, hogy nem az egész 20 perc megy 4D-ben, a nagyobb része 3d-ben van.Csak azért írom , mert én azt hittem az egész 4D-s lesz...De tényleg csak ajánlani tudom, fõleg ha a Margitba jártál, itt Margitos szonográfusok dolgoznak.

Mennyibe kerül egy 4D Ultrahang? Hányadik héten ajánlott csináltatni?

Legjobb válasz: Nagyon változó, hogy mennyi. Én már hallottam 6 ezerért és 15-ért is. A doki dönti el, mennyit kér... Egyébként a 6 ezreset láttam és nagyon jó, fél órás felvétel...

Nagyon változó, hogy mennyi. Én már hallottam 6 ezerért és 15-ért is. A doki dönti el, mennyit kér... Egyébként a 6 ezreset láttam és nagyon jó, fél órás felvétel...
Az ár változó, 7 - 15 ezer Ft között. Nálunk pl 10.000 Ft volt, fél órás dvd, 4 színes kép + 3 fekete-fehér kép. Én 28+3 naposan voltam, tökéleten látszott mindene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Szia!Mindenhol más az ára. 24.héttõl érdemes csináltatni.Én is 24hetesen fogok menni, de én Ózdra, mert ott olcsóbb.
Budapesten a Péterfy kórházban a 16. héttõl ajánlják, ha elöl fekszik a baba, de nekem azt mondták a 20. után menjek mert eléggé hátul és lent fekszik, nem látszódna még annyira jól. Szóval végül 21. környékén voltam és nagyszerû volt, minden látszott, ásított, szemeit dörgölte, szopizta az ujját, meg minden :) És ekkor még belefér egészben :) 24. hét után már jobban látszanak az arcvonások, de nem fér bele már a képernyõbe egészen a baba, csak részleteiben. Egyábként kb. 20 perces a felvétel és 12.000 forint volt, kaptunk hozzá 3 kinyomtatott fotót is amelyeket mi választottunk, a többi fotót meg (kb. 40 kép) megkaptuk CD-n.
Szia!Én egy hete voltam 25+6 naposan!Nagyon jó volt!10 ezerbe került!(Debrecen)
Szia.Mi Székesfehérváron csináltattuk, 1.5éve, 10000ft volt és a 28.héten jártunk:) , már nagyon szépen látszott mindene a kisfiamnak, kis husis volt már és a pofija már olyan volt mint születésekor.A dokik is a 28-30.hetet javasolják, persze ha genetikai uh-t szeretnél akkor elõbb is lehet, de mozizni inkább késõbb érdemes, mert akkor már "igazi"kisembert fogtok látni:) Üdv.19hós nagyfiú anyuja
Én 12ezret fizettem, és a 26.héten voltam, nagyon nagy élmény volt. Azt mondják, a 30.hétig érdemes menni, mert utána már nem fér bele a baba a képbe. Én itt voltam, tudom ajánlani a helyet: http://www.4dgenesis.hu/
A 24. héttõl ajánlják, akkor szépen látszik minden. Mi Debrecenbe voltunk, ott 12 ezer, de 2 éve is ennyi volt.
Szia!Miskolcon 9ezer ft, 45perc, ezt megkapod dvd-n, +1db színes kép, +2ezer ft-ért cd-re is kiírják a képeket.Mi a 16.héten voltunk, nagyon jól látszott mindene, kiderült hogy kisfiú, 31db képet írtak ki cdre, így összesen 11ezer ft-ot fizettünk, nagyon megéri...legalábbis itt.A 26.héten is elmegyünk még egyszer:) (22h)


Mennyibe kerül egy kismamának a magánorvosi nõgyógyászati vizsgálat, ultrahang?

És hogyha elmegyek egy ilyen magán rendelésre a terhesség elején egy bizonyos dokihoz akkor az lesz a választott dokim?Vagy ez hogy mûködik?Ti mi alapján választottatok orvost és mikor?Mikor kell eldönteni hogy kinél szeretnél szülni?

Legjobb válasz: Az hogy mennyibe kerül az változó de kb:10.000ft alkalmanként (én annyit fizetek).Akkor lesz a választott dokid ha te úgy döntesz,hogy õt akarod.Én azért döntöttem az orvosom mellett mert a terhességem elõtt is hozzájártam illetve elég idõs ahhoz hogy rengeteg tapasztalata legyen.Lehet hogy más nem ezt mondja az én orvosomra de kinek hogy..... Mikor kell eldönteni hogy kinél szülnél?? -Sztem minnél hamarabb hogy végig tudja kísérni a terhesgondozásod.

Az hogy mennyibe kerül az változó de kb:10.000ft alkalmanként (én annyit fizetek).Akkor lesz a választott dokid ha te úgy döntesz, hogy õt akarod.Én azért döntöttem az orvosom mellett mert a terhességem elõtt is hozzájártam illetve elég idõs ahhoz hogy rengeteg tapasztalata legyen.Lehet hogy más nem ezt mondja az én orvosomra de kinek hogy..... Mikor kell eldönteni hogy kinél szülnél?? -Sztem minnél hamarabb hogy végig tudja kísérni a terhesgondozásod.
Az ár attól függ kihez hová mész, szerintem átlagban 10ezer körül van alkalmanként. Ilyenkor az orvos ultrahangon is megnéz (legalább is engem). A kötelezõ genetikai ultrahangokra kórházba járok (oda ahol a dokim dolgozik, nem kell beutaló csak indõpont) ez ingyenes. Gondolom ezt is lehet magánban, nem tudom. A doki csak akkor lesz a választott dokid ha szeretnéd, vagyis ha megbeszéled vele hogy ezentúl szeretnél hozzá járni terhesgondozásra. Nyilván neked is jobb ha ugyan ahhoz jársz minden alkalommal, hiszen nem kell mindig újra és újra elölrõl kezdeni az ismerkedést. De nem kötelezõ az elsõ dokit választanod, én a másodiknál maradtam. Elõször 6 hetesen mentem dokihoz, de õ nem vállalt szülést, csak terhesgondozást, ezért választottam mást. Szóval nyugodtan keresgélj amíg szimpatikust nem találsz. A második doki akinél voltam 8 hetesen õ elvállalta a szülést így nála maradtam. Nem ismertem õt elõtte, az a doki ajánlotta akinél elsõként voltam. Utána néztem neten fórumokban hogy mit írnak róla, én így választottam.
Attól függ hol laksz és a doki mennyit kér. Nagyobb városokban jellemzõen magasabb a tarifa.Én Bp-en 10 ezret fizettem
Én az elsõ terhességemet magán meddõségi klinikán kezdtem. Amikor kiderült, hogy megfogant a baba, és tuti a terhesség, az ottani orvos ajánlotta egy kollégáját, ami helyileg is jó volt nekünk. Ettõl kezdve hozzá jártok, 10 000Ft egy vizit, minden alkalommal ultrahanggal is megnéz. Szerencsére nem pénzéhes, fölöslegesen nem zaklatjuk egymást, meg vagyok vele elégedve. Genetikai ultrahangon a mostani második terhességemmel magán UH-n voltam. A 12. héten az integrált teszt keretén belül (ez össz 35 000Ft), a 18. héten magán ultrahang rendelésen (17 000Ft). Ja, Budapestre járok.

Aki volt mostanában Debrecenben a Klinikán Genetikai Tanácsadáson elmondaná hogy zajlanak a vizsgálatok? És mennyibe kerül az ultrahang, vérvétel?

Legjobb válasz: Szia. A vérvételt nem tudom. Az UH-n van egy kis ablak, ott beadod a kiskönyvet, a beutalót, majd adnak egy sorszámot. Ezzel a sorszámmal fognak behívni az ultrahangra, valamint ezután a tanácsadóba is. A kettõ egymás mellett van. De elég sokan vannak, úgy készülj. Remélem tudtam segíteni.

Szia. A vérvételt nem tudom. Az UH-n van egy kis ablak, ott beadod a kiskönyvet, a beutalót, majd adnak egy sorszámot. Ezzel a sorszámmal fognak behívni az ultrahangra, valamint ezután a tanácsadóba is. A kettõ egymás mellett van. De elég sokan vannak, úgy készülj. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: ma voltam Debrecenben, megcsinálták a kombinált tesztet az uh-n minden rendben volt, teljesen jó minden méret a tarkóredõ 1, 5 mm, a vérvétel eredményét pedig kb 2 hét múlva kapom remélem az is jó lesz csak amiatt izgulok egy kicsit , hogy a méhlepény a mellsõ falon tapadt és fedi a méhszájat, de remélem ez még fog változni
A kérdező hozzászólása: kedden megyek, akkor 12+5 leszek, hamarabb akartam , de nem volt idõpont, de azt mondták hogy igy még jó lesz, végül is ez még a 12 hét
Hasi uh lesz. Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, én jövõ héten megyek, de mivel elmúltam 35 és volt egy vetélésem ezért gondoltam a kombinált tesztre. És még annyit szeretnék kérdezni, hogy az ultrahang az hüvelyi vagy hasi lesz?
Nem kell fizetni a vérvételen, kivéve erre a kombináltra sztem, de nekem is csak 16hetesen volt a kötelezõ, ami ingyenes. Uh-n a kisablaknál kell leadni a papírokat, és név szerint hívnak be, egy kísérõt vihetsz be.Aztán majd szólítanak a tanácsadóba szintén név szerint.Én tavaly októberbe szültem ekkor még így volt.
Szia. Elsõ vagyok. Nekem vérvétel nem kellett, de én is úgy hallottam, hogy az 30000Ft-ba kerül. De mondom, csak hallottam. Én csak Uh-n illetve a tanácsadáson voltam, ott semmit nem kellett fizetni. Kombinált teszt lesz? Voltál már?
A vérvétel az nem muszáj. Amirõl te beszélsz az a kombinált teszt. Akárkinek megcsinálják de nem kötelezõ. 16 heti vérvétel elég szerintem. Van akinek a kora miatt ajánlják van akinek volt a családban valami örökletes betegség vagy pediglen akinek nem voltak jók az uh-s eredményei. Bocsi Nem Debrecenbe Járok orvoshoz
A kérdező hozzászólása: köszi, nekem a dokim is azt mondta h ingyenes, de amikor kértem telefonon idõpontot, akkor a nõ azt mondta, hogy a vérvétel 30 ezerbe kerül. De gondolom az is kell nem? vagy neked csak uh volt?
Azt még elfelejtettem, h nem kellett fizetni.
Szia. Elsõ vagyok. A méh lepény miatt szerintem nem kell aggódnod. Nekem is mellsõ fali( én már 22 hetes vagyok). Ahogy növekedni fog a méhed, az úgy fog feljebb csúszni a méhszájról. Örülök, hogy minden rendben van.

Mennyibe kerül a 2D és a 3D ultrahang?

Legjobb válasz: Nálunk, Debrecenben terhesgondozás keretében csinálják mindkettõt. 3D-t 12 hetes kortól, ingyen. Ha plusz vizsgálatot akarsz, 3000 Ft-ért lehetséges. A babamozi, más néven 4D ultrahangnak is nevezett vizsgálat ált. 10-05 ezer Ft, és magánrendelõkben történik. Sima magánrendelésen a terhesek vizsgálata UH-al kb. 6-10 ezer Ft.

Nálunk, Debrecenben terhesgondozás keretében csinálják mindkettõt. 3D-t 12 hetes kortól, ingyen. Ha plusz vizsgálatot akarsz, 3000 Ft-ért lehetséges. A babamozi, más néven 4D ultrahangnak is nevezett vizsgálat ált. 10-05 ezer Ft, és magánrendelõkben történik. Sima magánrendelésen a terhesek vizsgálata UH-al kb. 6-10 ezer Ft.
nagyon változó. én Bp.-en járok orvoshoz, nála a 2D UH külön szonográfussal 8000 HUF, voltam 4D-n 7500 HUF-ért is, és 10.000-ért is. ha SZTK-ba mész, ingyen van a 2D, van ahol 3D is van talán!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) akkor utána kérdezek az SZTK ban:) szükségem van rá mert a nõgyógyászom nem csinálhatja meg és akihez küldeni szokott nagyon hanyag.amikor 3hetesen bementem azt mondta hogy max 3hetes lehet ha van ott egyáltalán valami, menjek vissza 2hét múlva.2hét múlva amikor vissza mentem 9hetes volt.na meg a másik.19hetes ultrahangon nem akart még vele foglalkozni hogy kisfiú vagy kislány.képet akárhányszor kérek mindig kitalál valamit hogy mért nem tud adni.következõ ultrahang meg majd 2hónap múlva:/ 22hk :)
A kérdező hozzászólása: Elírtam:/ 7hetesen bementem azt mondta max3
szerintem ez amúgy nem hanyagság, nekem a magándokimnál sincs normális fotó, csak papírra tud nyomtatni, és a 20. hétig nem érdekelt senkit, fiú-e vagy lány, a genetikai dolgokkal foglalkozott a nõci, de engem pl. nem zavart:) elmentem egy 4D-re és kész

18 hetes genetikai ultrahang mennyibe kerül nálatok?

Legjobb válasz: Az en magandokimnak nincs a rendelojeben ultrahang, a klinikara szoktunk idopontot egyeztetni, ott ingyen csinalja. De tudom, h mas magandoki, akinek van a rendelojeben sajat uh 10-12e-ert csinalja. Van a varosunkban egy maganklinika, a legujabb 4D gep van, aki a legnevesebb szonografushoz akar menni, annak 22e kell perkalni (azt hiszem ugyanott kevesbe meno doki 15e). Ezert 30 perc vizsgalat, nyomtatott kepek, dvd-felvetel jar.

Az en magandokimnak nincs a rendelojeben ultrahang, a klinikara szoktunk idopontot egyeztetni, ott ingyen csinalja. De tudom, h mas magandoki, akinek van a rendelojeben sajat uh 10-12e-ert csinalja. Van a varosunkban egy maganklinika, a legujabb 4D gep van, aki a legnevesebb szonografushoz akar menni, annak 22e kell perkalni (azt hiszem ugyanott kevesbe meno doki 15e). Ezert 30 perc vizsgalat, nyomtatott kepek, dvd-felvetel jar.
Nekünk 15e lesz.

Debreceni Klinikán az ultrahangon lehet kérni képet? Mennyibe kerül?

Még korai terhességr?l van szó (6 hét pár nap), de a párom nagyon szeretné látni, de a hüvelyi ultrahangra nem hiszem hogy beengednék, és hát olyan sok értelme még nem is lenne...

Legjobb válasz: így van 2000 ft. 2 hetes kisbaba anyukája ( a klinikára jártam terhesgondozásra és ultrahangra,és ott is szültem)

így van 2000 ft. 2 hetes kisbaba anyukája ( a klinikára jártam terhesgondozásra és ultrahangra, és ott is szültem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én még igazából azt se tudom, hogy hová kell majd menjek terhesgondozásra, meg ilyenek de gondolom az kiderül...
A kérdező hozzászólása: Nah csak hogyha valaki véletlen megtalálja a kérdésemet, akkor leírom neki, hogy a Klinikán NEM ADNAK KÉPET 12 hétig! Megkérdeztem, hogy miért, és a válasz az volt, hogy mert csak! Remélem az Otiban már rendesebbek lesznek! Igaz oda majd csak 21. én megyek a 12 hetesre :)

Debreceni Otiban az ultrahangon kérni kell a képet vagy adnak amúgy is? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: szia én is oda jártam, járok majd terhesgondozásra én 8 hetes vagyok és kislányom 2 éves. a kérdésedre, kérhetel, 1000 ft a kép 2D-s. tudod az alap ultrahangkép. bár ha nem jól látszik a baba akkor rábeszél hogy a legközelebbi ultrahangon csináltass, én a 12 dik hetin kértem elõször és nagyon szépen elkaptuk a baba profilját :) szóval 1000 ft.

szia én is oda jártam, járok majd terhesgondozásra én 8 hetes vagyok és kislányom 2 éves. a kérdésedre, kérhetel, 1000 ft a kép 2D-s. tudod az alap ultrahangkép. bár ha nem jól látszik a baba akkor rábeszél hogy a legközelebbi ultrahangon csináltass, én a 12 dik hetin kértem elõször és nagyon szépen elkaptuk a baba profilját :) szóval 1000 ft.
A kérdező hozzászólása: Nekem 32.hét , de eddig nem ide jártam hanem pestre ott ingyen adtak.Akkor szólok elötte, hogy képet szeretnék.
Ó, mi most voltunk a 32 hetesen, bár a klinikán, és a 2D-n alig-alig látszik mér belõle valami, hatalmas... :) Szerintem ezen már nem sok dolgot fogtok látni, de hátha elkaptok valami jó részletet! :) ) Sok boldogságot! :) 33 hetes km

Nyíregyházán dr. Orosz Lászlónál mennyibe kerül a 12. hetes genetikai ultrahang vizsgálat?

Legjobb válasz: Miért akarsz maszekalapon genetikai ultrahangot? A korházban is õ csinálja vagy Dr Fábián, õ másik legjobb genetikus itt nyíregyházán! Én is maszek alapon járok de a genetikát a korházban csináltattam!

Miért akarsz maszekalapon genetikai ultrahangot? A korházban is õ csinálja vagy Dr Fábián, õ másik legjobb genetikus itt nyíregyházán! Én is maszek alapon járok de a genetikát a korházban csináltattam!
Egyetértek! A 12. hetit és a 18. hetit is õ csinálta TB alapon - és ottt is nagyon kedves volt, és alaposan elmagyarázott mindent, mit miért vizsgál. A kombinált teszt viszont már pénzbe kerül nyh-án is, asszem 30 ezer :( Én nem csináltattam meg. Jó babavárást!
Elõzõ vagyok: Úgy tudom, hogy õ az egyik legdrágább orvos nyh-án. Igaz a legjobb is. Konkrét árat nem tudok, de szerintem egy magánrendelõs vizsgálat tuti 15 ezernél kezdõdik nála.
Nekem is Orosz csinálta a 12 hetes genetikait sztk-s rendelésen, ingyen, igaz 3 órát vártunk rá, mert a magánbetegei a másik ajtón szivárogtak befelé, de inkább vártam, mint fizessek érte. 24 hkm
Elsõ vagyok! Én sem csináltattam kombinált tesztet, mert nekem szepteember 4-én kelett menni a 12 heti genetikára és még semmit nem tudtak mondani, hogy hol csinálják. Sem az uh-n , sem a vérvételen. Mert szept. 1-töl lett fizetõs. Utána meg már szerintem nem valós eredményeket kaptunk volna, így megspóroltam 30 ezret, mert tényleg ennyi Dr Orosznál a magánrendelõben.
A kérdező hozzászólása: Most tudtam meg, hgy a kombinált tesztért fizetni kell, és nem tudom, hogy a kórházban mi a menete, és mennyibe kerül. Úgy tudom Orosznál a vért is leveszik, és jobb ultrahang gépe van, mint a kórházban, ezért szeretnék hozzá menni.
Megint elsõ! Csak az ultrahangot csinálja magánban! A vérvételt a korházban csinálják, ha bemutatod a befizetett csekket! Másnap leveszik a vért!A barátnõmnek összesen 30 ezerbe került!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, akkor ezek szerint rosszul tudtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!