Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül terhességi teszt (47 db)

Átlagosan mennyibe kerül egy teszt ami a 3 napos terhességet is kimutatja? Mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Én 800ft-ért vettem.hogy mennyire megbizhato azt ma tudom meg!

Én 800ft-ért vettem.hogy mennyire megbizhato azt ma tudom meg!
Mennyire volt megbizható a teszt amit vettél?
98.99% a megbízhatósága a teszteknek.Több fajta teszt van.De legbiztosabb ha elmész a nõgyógyászhoz. 28 hetes kimami

Mennyibe kerül egy terhességi teszt? Ha tudom, mik a terhesség tünetei és parázok bebeszélhetem magamnak és előfordulhatnak!?

Legjobb válasz: Szia! A terhesség LEGELSÕ tünete a menstruáció elmaradása, ez elõtt bármilyen tünet jelenthet bármit. Persze, hogy be lehet képzelni a tüneteket, akkor is, ha nem akarod, és akkor is ha akarod. Nézz be a teherbeesés kategóriába, hányan érzik magukon a babás tüneteket, aztán sehol semmi, csak a menstruáció :( A tesztet leghamarabb a menstruáció késésének elsõ napján érdemes megcsinálni, reggeli elsõ vizeletbõl, lehetõleg 10-es érzékenységû teszttel. Körülbelül 800 Ft egy teszt, már bárhol lehet kapni. Gyógyszertár, dm, rossmann, mindenhol :) Van okod attól félni, hogy terhes vagy?

Szia! A terhesség LEGELSÕ tünete a menstruáció elmaradása, ez elõtt bármilyen tünet jelenthet bármit. Persze, hogy be lehet képzelni a tüneteket, akkor is, ha nem akarod, és akkor is ha akarod. Nézz be a teherbeesés kategóriába, hányan érzik magukon a babás tüneteket, aztán sehol semmi, csak a menstruáció :( A tesztet leghamarabb a menstruáció késésének elsõ napján érdemes megcsinálni, reggeli elsõ vizeletbõl, lehetõleg 10-es érzékenységû teszttel. Körülbelül 800 Ft egy teszt, már bárhol lehet kapni. Gyógyszertár, dm, rossmann, mindenhol :) Van okod attól félni, hogy terhes vagy?
Ha védekeztetek nincs okod aggodalomra. Ne rontsd el az élményt azzal, hogy ennyire félsz. Nincs rá okod. Most még késhet is, elsõ alkalom után törvényszerû :) Persze, hogy beképzelheted a tüneteket, 99%-ban képzelõdnek azok, akik nem akarnak kisbabát, érzik, hogy hányingerük van, látják, hogy nõ a hasuk stb :) Ugyanmár, kutya bajuk :) :)
igen! ha szüz vagy és bebeszéled magadnak, akkor is lehetsz terhes!! jézus is megszületett valahogy... o.O
A kérdező hozzászólása: ez volt az elsõ alkalmam, és nagyon parázok, h vmi gáz van pedig védekeztünk és ezért kérdeztem, h ha tudom mik a tünetek és bebeszélem magamnak akkor jelentkezhetnek-e?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Ja. Nézd meg google barátod:)

Mennyibe kerül a terhességi teszt? És van olyan amibe több van?

Vagy ti milyet használtok?

Legjobb válasz: Egy olcsóbb teszt 7-800 forint,és egy dobozban egyetlen teszt van. Felesleges többet venni, ugyanis ma már egy olcsóbb teszt is tuti biztosra mutatja a terhességet. DMben vagy Rossmannban tudsz érdeklõdni utána,de én inkább orvost javasolnék.Az a legbiztosabb.

Egy olcsóbb teszt 7-800 forint, és egy dobozban egyetlen teszt van. Felesleges többet venni, ugyanis ma már egy olcsóbb teszt is tuti biztosra mutatja a terhességet. DMben vagy Rossmannban tudsz érdeklõdni utána, de én inkább orvost javasolnék.Az a legbiztosabb.
Én a vateráról szoktam rendelni, 120 ft darabja és annyit rendelsz amennyit csak akarsz.30 darabnak 140 ft a posta díja és másnapra már itt is van.
Én a DM-ben vettem X-epil tesztet (ha jól emlékszem a nevére) 2 db volt benne, és 600Ft-ba került.

A terhességi teszt menyi idő után mutatja ki a terhességet? melyik fajta az amielyik már elég hamar eredményt mutat és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A nem várt elõtti nap reggel Medilab, délután Lily és Clearblue lett +, másnap amikorra nem vártam a Corax és a One Minute tesztet csináltam, pozitív lett. Egyik sem olyan halványan! Mindegy igazából, attól függ mennyi a hcg a szervezetben. De legjobb akkor tesztelni ha már késik. Én nem bírtam várni így egy nappal elõbb elõttem a teszteket.

A nem várt elõtti nap reggel Medilab, délután Lily és Clearblue lett +, másnap amikorra nem vártam a Corax és a One Minute tesztet csináltam, pozitív lett. Egyik sem olyan halványan! Mindegy igazából, attól függ mennyi a hcg a szervezetben. De legjobb akkor tesztelni ha már késik. Én nem bírtam várni így egy nappal elõbb elõttem a teszteket.

Mennyibe kerül egy terhességi teszt a gyógyszertárakban és kiadják 18 éven alulinak?

Legjobb válasz: Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.

Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.
Drogériában is vehetsz, Rossmannban, Dm-ben is 4-5 száz Ft. Patikában a legolcsóbb szintén ennyibe kerül, és kiadják 18 éven alulinak is.
Sok helyen lehet venni, de nem feltétel a 18 felettiség.
Rossman Facelle tesztcsík 300ft
Ha nem nagyon sürgõs vehetsz a Teszveszen is.100 ft/db
Én DM-ben vettem, pár száz forint volt és 3 db tesztcsíkot tartalmazott.
A kérdező hozzászólása: az abaj, hogy a közeleünkben csak kis közértek vannak vagy gyógyszertár... sparban lehet kapni?
spar-ban nem hiszem, de nézz körül ahol a különbözõ nõi dolgokat meg az óvszert meg ilyeneket pakolják ott szokott lenni a teszt is, ha van a spar-ban akkor ott kell hogy legyen
A kérdező hozzászólása: rendben és köszönöm a válaszokat...
1 hónap kimaradás természetes teszt 200-2000 ft

Melyik a legbiztosabb terhességi teszt? Mennyibe kerül? Az elmaradt mensi 2. napján vagyok.

Legjobb válasz: elvileg ilyenkor már mindegyik kimutatja de jó teszt a clearblue, de jó drága 1800 Ft DM-ben

elvileg ilyenkor már mindegyik kimutatja de jó teszt a clearblue, de jó drága 1800 Ft DM-ben
a Hcg nevû teszt is 800 Ft körül mozod és az is jó. drukkolok :)
A Clear Blue elõbb kimutatta a terhességem mint a Gábriel uh nálam a Gabriel nem túl nyerõ.....
én gabriellel teszteltem, és 800-900 Ftért vettem a gyógyszertárban
GABRIEL
Clearblue....1900 ft körül...dm-ben lehet kapni
Gabriel 799, - (25-ös, a legérzékenyebb) Clear Blue 1799, - (50-es, ez inkább késõbb mutatja meg) One Minit 799, - (60-as) Be Sure 899, - (50-es) Ex-epil 549, - (ezt nem nagyon ajánlom) Remélem tudtam segíteni! DM-es dolgozó: Judit
nekem rossz tapasztalatom van a clearblueval! Nem mûködött, és ahhoz drága, amúgy szerintem 25-ös érzékemységû: 25 uml vagy ilyesmi van bele írva... Jó a lilly, (lehet i a vége) és abból van kettes is!

Melyik pláza patikájában tudok Qupido terhességi tesztet venni és kb mennyibe kerül ---- Westend, Arena, Árkád? Budapesten, nagyobb elérhetőbb gyógyszertárban szeretnék. Vagy ugyan ilyen megbízható teszt de olcsóbb?

KÖSZÖNÖM HA SEGÍTETEK!!!!!

Legjobb válasz: Szia! Erre a linkre kattintva tudsz Qupido-t rendelni ill. a címet is látod, bp-i és nagyon jó az ára. http://plaza.velvet.hu/product/drogeria-a/egeszsegugyi-teszt.. Ugyanilyen érzékenységû tesztet még itt találsz: www.gebauerpharma.hu Ez is nagyon jó és iszonyat gyorsan kiszállították nekem is, azt nem tudom itt van-e személyes átvétel, de ha nem holnapra kell (hanem holnapután) megéri innét rendelni :) Sok sikert!

Szia! Erre a linkre kattintva tudsz Qupido-t rendelni ill. a címet is látod, bp-i és nagyon jó az ára. http://plaza.velvet.hu/product/drogeria-a/egeszsegugyi-teszt.. Ugyanilyen érzékenységû tesztet még itt találsz: http://www.gebauerpharma.hu Ez is nagyon jó és iszonyat gyorsan kiszállították nekem is, azt nem tudom itt van-e személyes átvétel, de ha nem holnapra kell (hanem holnapután) megéri innét rendelni :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de én nem szeretném hogy házhoz hozzák... :(...) így tudtok ajánlani gyógyszertárat?

Peteérés után 12 nappal érzékeny teszt már kimutatná a terhességet? És ha igen, melyik az a teszt, és mennyibe kerül?

A h?m fent van, pedig ilyenkor csökkenni szokott. Azért próbálkoznék.

Legjobb válasz: Nekem is irnátok:(?

A kérdező hozzászólása: Nekem is irnátok:(?
Szia! Elméletileg igen, a Qupidonak pl. ki kéne, de ez nagyon egyénfüggõ, van akinek a nem várt után egy héttel mutatja csak ki. Én azt javaslom várd meg a nem várt napját, mert ha esetleg most tesztelsz és negatív az könnyen lehet fals negatív is és nagyon nagy csalódást okoz neked. Remélem tudtam segíteni!
Elvileg kimutathatja, ha mondjuk a peteérés után kb. 2-3 nap alatt emelkedett maximumra a hõd, akkor történhetett a tüszõrepedés és ugye a megtermékenyülés ideje. Ezután minimum 6-7 nap múlva lehet beágyazódás (de nagyon minimum), így kb. már 10-12 napnál tartunk. Megpróbálhatod... Bár én ikreket vártam és 2 nappal a nemvárt mens. elõtt még negatív volt a tesztem. (28 napos ciklusom volt, tehát a 28. napon) A tüszõrepedéstõl számítva 14 nap múlva jönne meg a menzesz. Te kb. a tüszõrepedés 10. napja körül tesztelnél... hát ha korábban volt az esetleges beágyazódás... esetleg... Én maximálisan megbízok a Medi-Lab csík tesztben (nem kazettás!), ami 2 darabosban is kapható, így kb. 400 Ft/db. Közel 11 éve megbízom benne és igen érzékeny.
Rosszul írtam: 28 napos volt a ciklusom, tehát a 26. napon még negatív volt a tesztem, na de a 28. napon pillanatok alatt pozitív lett.
Kimutathato, de ha negativ lesz akkor sincs veszve minden. A 'nagykonyv' szerint a 14 napot javasoljak mert a beagyazodas a kb a 10-dik napra fejezodik be es innen meg 4 napot szoktak szamolni ahoz, hogy elegendo hcg termelodjon. Tehat ha a 12-dik napon meg negativ attol meg ket nap mulva lehet pozitiv mert ketnaponta duplazodik a hcg. Van akinel a beagyazodas mar megtortenik a 8-dik napra igy hamarabb pozitiv lesz a teszt. Persze mindenki mas de a nagy atlagnak a 14-dik napon vagy utanna lesz pozitiv a pe-tol szamitva. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!!!

Melyik az a teszt ami a legérzékenyebb és a beágyazódás után pár nappal kimutatja a terhességet? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Qupido,de sajnos nem tudom az árát,szerintem 1000 ft nál nem lehet több,ez a legérzékenyebb teszt.

Qupido, de sajnos nem tudom az árát, szerintem 1000 ft nál nem lehet több, ez a legérzékenyebb teszt.
Jah... Qupido 2000 ft körüli, az aconos viszont 400 ft!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat. Lehet mindegyikbõl veszek egyet :D :D
Acon kapható a http://www.vitani.hu oldalon, vagy személyesen is a 14. kerületben! Épp tegnap vettem 2 db 10es érzékenységût.
A baratnom patikus, en ot nyaggattam ezzel, mikor teszteles elott voltam. Szerinte 10-es csak a Qupido es az Acon, de az Acon kiskereskedelmi forgalomban nem kaphato. Kis tajekoztato: 10: Qupido (Acon) 25: Nedilab, HCG, Lily stb 50: regi Clearblue
A Qupido, az 10-es. Nekem 4 (!!!!) nappal mesni elott jelezte a babamar :) 18 hetes kismama
én most lilit vettem 2 db-os holnap tesztelek majd kiderül.bár nekem már 3 hete késik
Nekem a Gravi HCG teszt volt a jó :) 33 hetes kismama
Szia Nekem a Clearblue-t ajánlották. Az 10-es, ami nagyon jót jelent. A Gabriel, a Lilly meg ilyenek 25-ös érzékenységûek. A Clearblue 1500 Ft alatt van pár forinttal. Én egy hete vettem és az van ráírva a dobozára, hogy a mensi elõtt négy nappal már lehet vele tesztelni.
A Gabriel 757 Ft. Én csak ilyet használtam, de nem mutatott terhességet hamar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!