Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül terhességi teszt, és hogyan (2 db)

Mennyibe kerül egy terhességi teszt, és hogyan kell alkalmazni?

Legjobb válasz: olyan 1000 ft nagyságrendû összeg és a használati utasításnak megfelelõen kell használni. Ezek vizelet tesztek és egy hormonszintet mérnek. Van olyan, amire rá kell pisilni, van olyan, amit vizelettel teli pohárba kell rakni. Ez változó.

olyan 1000 ft nagyságrendû összeg és a használati utasításnak megfelelõen kell használni. Ezek vizelet tesztek és egy hormonszintet mérnek. Van olyan, amire rá kell pisilni, van olyan, amit vizelettel teli pohárba kell rakni. Ez változó.
Változó 1000-2000, -Ft-ig! A lényeg, hogy amikor veszed azt mondd, hogy nagyon érzékenyet szeretnél, és olyat ami árban megfelelõ neked! A használati utasítás mindegyikben benne van! Szerintem ne olyat vegyél amire "rá kell pisilni", csak azért mert ez nekem nem vált be! Sok sikert!
500-tól felfelé, és a haszálati útmutatónak megfelelõen kell használni!

Melyik a legjobb terhességi teszt? (márkanevet írjatok légyszi és hogy kb mennyibe kerül)

Köszi a válaszokat!!

Legjobb válasz: Gabriel, 7-800 Ft körül volt az ára gyógyszertárban.

Gabriel, 7-800 Ft körül volt az ára gyógyszertárban.
A Gabriel nekem is bevált, 2 másodperc alatt kimutatta a pozitívot! :)
Clear Blue DM-ben 1700ft.
Clearblue!!!! szerdán nem kellett volna megjönnie, reggel teszteltem is Clearblue-val, és a kontroll ablakba még nem is szívódott fel a folyadék, mikor a tesztablak már pozitívat mutatott!!!! Azt hittem megõrülök. Nem mertem elhinni, ezért vettem még szinte minden félét, de akkor is a Clearblue a király!! :-)
clearblue, gyógyszertárban 1275ft-ért, gabriel gyógyszertárban 835ft-ért.Mind a kettõ nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat én a lily-vel teszteltem , de negatív lett!Érdemes akkor másikat kipróbálni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!