Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül terhességi (90 db)

A kórházban a terhesség alatt van olyan vizsgálatok ami pénzbe kerül? Ha igen akkor mikés mennyibe kerülnek? É egy sima ultrahangos kép mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én Gyõrrõl tudok nyilatkozni,mert szerintem kórház válogatja.Egyik kötelezõ vizsgálat nem kerül pénzbe.Amiért pénzt kérnek az a 4D,Down kór szûrés.Ez egyik sem kötelezõ,de meg lehet csináltatni.Nálunk egy sima UH kép 500 ft,amit elõre csekken kell feladni és a feladószelvény alapján adnak neked képet. 31hkm

Én Gyõrrõl tudok nyilatkozni, mert szerintem kórház válogatja.Egyik kötelezõ vizsgálat nem kerül pénzbe.Amiért pénzt kérnek az a 4D, Down kór szûrés.Ez egyik sem kötelezõ, de meg lehet csináltatni.Nálunk egy sima UH kép 500 ft, amit elõre csekken kell feladni és a feladószelvény alapján adnak neked képet. 31hkm
Jajj elküldtem véletlenül.4D ára(attól függ hol csináltatod) 12 és 15 ezer között mozog, azt te választod mikor mennél, Down szûrés: Vérvétel+genetikai uh 30.000 ft, a vért az elsõ vérvétellel veszik le, Uh pedig 12.héten van. 1.válaszoló
A kérdező hozzászólása: és a Dawn kór szûrémennyibe kerül? és ott mit csinálnak?
A kérdező hozzászólása: ja oké. köszi :)
Nekem 3 gyermekem van és csak azért fizettünk amit magánúton végeztettünk.Pl a 4D -s képek, videó.A kötelezõ vizsgálatokon készült fekete-fehér képekért nem.István kórház, Flór Ferenc kórház.
Nálunk (Békés megye) a toxoplazma vizsgálat is fizetõs, 5000Ft. 4 éve még nem volt az, én is meglepõdtem, amikor a kezembe nyomták nemrégiben a csekket. Ezentúl a 4D-re fizettünk, 12000 Ft volt dvd-vel, képekkel.

Valaki aki végig magánorvoshoz járt. Mennyibe kerül összesen a terhesség alatti vizsgálatok + a szülés?

Legjobb válasz: A vizsgálatok havi 8-10 e között, orvostól függ. (Ha minden ok. akkor kb. havonta egyszer kell menni. A végén sûrûbben, az változó, hogy mennyire.) Szülésnél sokszor megmondják, hogy mennyit kérnek, az enyém 80 e-t.

A vizsgálatok havi 8-10 e között, orvostól függ. (Ha minden ok. akkor kb. havonta egyszer kell menni. A végén sûrûbben, az változó, hogy mennyire.) Szülésnél sokszor megmondják, hogy mennyit kérnek, az enyém 80 e-t.
Sziasztok! Bár én vidéki vagyok és Pécsre jártam magándokihoz. Ott 4 hetente 5000 Ft-volt egy vizsgálat (2008-ban)viszont a többiért (UH. laborok..stb. nem kellett fizetni) Ahová a doki tartozott abban a kórházban csinálták a többi vizsgálatot. A dokim nagyon rendes volt, de képzeljétek a kislányom pont azt az 1 éjszakát választotta ki, hogy megszülessen amikor a doki bácsink épp Pesten volt 2 napig. Így az ügyeletesnél szültem, aki még talán jobban odafigyelt rám mint ha a fogadott dokim ott lett volna. Marha nagy mázlim volt. Hál'Istennek 2 óra alatt lezavartuk az egészet (pedig elsõ baba). Aztán amíg bent voltunk mind a két dokim minden nap ránk nézett. Így akinél szültem 30.000-ret a régi dokim 20.000-ret kapott. (Egyik sem kért semennyit sem!!!!, de mi 50.000 szántunk rá) Akkoriban ennyi volt arrafelé a "tarifa".
Szia nekünk 360 ezer volt szüléssel együtt és volt fogadott dokink meg szülésznõ is !ebben 2x volt 4d ultrahang és havonta terhesgondozás és genetikai ultrahang 2!!!
Én az elsõ várandóságomkor SZTK-b jártam. Idõmbõl kitelt, rendes orvosom volt. Bár megengedhettük volna anyagilag a magánorvost én mégsem mentem máshoz. Aztán bezárták a kórházat, máshova tartoztam. Második gyereknél már nem tudtam órákat a rendelésen várakozni, kisgyerekkel kórházban az UH-ra várni így választottam egy magánpraxist. Vizsgálat 8000, az utolsó idõben NST 4000 (orvos rendelõjében, így várni sem kellett), szülés összege ránk volt bízva. Soha nem számoltam össze, olyan 2-250.000 körül fizethettünk.
A havi 5 ezret kicsit irigylem, pedig vidéki vagyok. Az orvosom 9.000, - Ft-ot kért alkalmanként, mármint 4 hetente és a vége felé 2 hetente jártam/járok hozzá (ami eddig kb. 80.000, - Ft). A szülés még elõttem van és azt mondták, hogy ne kérdezzem meg tõle, hanem amennyit gondolok + szülésznõ ami 20.000, - Ft.
havi 5 ezer, a vizsgálat a Down szûrést ingyen csinálták, 36. héttõl már a kórházba hívott szülésre 35 ezer
Sztem próbálkozz elõször az SZTK-val, aztán majd meglátod. Lehet, hogy ahol laksz normálisak. Ha nem tetszik még mehetsz magándokihoz késõbb is. A szülésre viszont ne sajnáld sztem, akkor kell, hogy biztonságban érezd magad!
A kérdező hozzászólása: 11:42 most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de a köldökzsinór vér vétele mire van? hallottam már itt-ott ezt a kifejezést, de nem tudom, mit takar. visszatérve az elõbbihez: 200 000 nekem kicsit sok, bár ki tudnánk fizetni. de most dilemmában vagyok, hogy mi legyen
Szia! nekünk az egész cakk-pakk 530.000 ft volt, mert köldökzsinórvért is vetettünk.
A kérdező hozzászólása: bp. szívesebben költeném a babára a pénzt, de nekem is rossz a tapasztalatom az sztk-val. bár lehet, hogy inkább kiböjtölöm majd, hogy a babára tudjak költeni.
Az enyém 8000ft a sima vizsgálat, 12.000 az ultrahangos. Ctg 3000ft. 100.000ft volt a szülés, elõre megmondta. A 6hetes vizsgálat 4000ft. Ez mind összeadva rengeteg. Már bánom legközelebb biztos nem ennél a dokinál szülök, mert nagyon drága szerintem. Elõször sztk-ba mentem, de ott le se [email protected] ezért mentem magándokihoz.
vizsgálatonként 8e + laborok valami 20e + gen ultrahang alkalmanként 8e (azt kifejezett szakember csinálta, nem a nõgyógyász, de ugyanott) +50e szülésért. mi az elsõ babánkkal rendes TB nõgyógyászatra jártunk, szinte lehetetlen volt idõpontot kérni, de ha volt is idõpont, akkor is órákat kellett várni. 4 hónaposan elment. nem tudjuk miért, nem mondom, hogy az orvosok tehetnek róla, csak marad az emberben egy tüske, hogy mi lett volna, ha... a másodiknál magánrendelésre jártunk az elsõ pillanattól kezdve (egészen pontosan a vetélés után egybõl kerestünk egy nõgyógyászt). most van egy gyönyörû, egészséges, 4 hónapos kislányunk. a következõvel is magánrendelésre fogunk járni.
Attól függ hol élsz. Nálunk vidéken 2-3 ezer a magánrendelés. Szülés pedig 30 ezer.
Havonta 5000.- , a végén kéthetente 5000.-, szülés: szülésznõ: 20000.- Orvos: 30000.-
3-4 hetente 8ezer, szülés 80e + mi csináltattunk down szûrést, az 29 volt uh-val együtt. Összesen kb. 200e-re jött ki.
vizsgálat 5000ft havonta egyszer kb. ha nincs semmi gond. 4d ultrahang 10000ft én kettõt csináltattam nst 1500ft alkalom szülés 50000ft dokinak 20000ft szülésznõnek

Mennyi idős terhességig lehet megcsináltatni a 4D uh-ot és Szekszárdon mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szio!!!én most vagyok a 28.hétben,s mi is csináltatni akarunk,s mi Kecskeméten fogjuk,s itt 15.000,s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb,s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki,hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!!Sajna azt nemtudom arra felétek mennyibe kerül,de remélem azért ezzel is tudtam segíteni!!! Üdv 28heteske

Szio!!!én most vagyok a 28.hétben, s mi is csináltatni akarunk, s mi Kecskeméten fogjuk, s itt 15.000, s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!!Sajna azt nemtudom arra felétek mennyibe kerül, de remélem azért ezzel is tudtam segíteni!!! Üdv 28heteske
Hány hetes vagy? Gondolom azért kérdezed, hogy neked érdemes e elmenni még. Van aki azt mondja, hogy hamarabb jobb, mert akkor még benne van a képben egészben. De sokak szerint inkább késõbb, a 28-30. hét körül. Akkor sokkal szebbek. Viszont kevesebb a helyük, így könnyebben elbújnak. Mi is a 28-29. héten megyünk majd. Nálunk (Mosonmagyaróvár) 10.000 Ft.
Szia! Mi elöször 17hetesen voltunk, de most megyünk megint, a doki szerint 25-30hét között érdemes mégegyszer menni. Mi Debrecenben voltunk 9800Ft volt 40perces volt az uh. Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Mi most vagyunk 30 hetesek ezért érdekelt hogy ilyen késõn még érdemes e elmenni!
Szerintem még érdemes, ha kapsz idõpontot a 31-32. hétig. Legalábbis én tuti mennék. Sokan azért mondják, hogy nem érdemes késõn menni, mert kicsit kevesebb helye lesz, könnyebben elbújhat. Na de 20 hetesen ugyanúgy takarhatja a kis arcát. Szóval én már csak az élmény miatt is mondom. Megéri!

Hogy zajlik egy abortusz? És hány hétig lehet elvetetni egy nem kívnát terhességet? Mennyibe kerül egy abortusz és hány éves kortól engedélyezett?

Legjobb válasz: 18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1,5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.

18 ev felett, elotte kizarolag szuloi engedellyel. Ha jol tudom, kb 30ezer forint. Az elso nehany heten a legkevesbe rizikos vegrehajtani. Ha idoben oda kerul a paciens, akkor meg egy un. vakuumos eljarassal vegzik el a mutetet. Minel kesobb megy el, annal valoszinubb, hogy "ki fogjak kaparni", ami biztos, hogy nem egy leanyalom. Amugy kulfoldon olyan is van, hogy bevesz 2 tablettat a holgy, es elmegy a baba. (Ez itthon meg nincs, es ezt is csak max 1, 5-2 hos terhesseg eseten alkalmazzak) Ahogy telik az ido, ugy lesz egyre kockazatosabb es bonyolultabb a mutet. A maximum az 3 ho (12 het), ameddig elvegzik.
12hétig elvileg vkinek ingyenes ha az ÁNTSZ ugy határozz, de a barátnõmnek is most volt és neki 28000Ft ot kelett fizwetni, pedig ingyen volt, csak hát adni kllett a dokinkam ge a vérévetlek is pézbe kerülnek.18év alatt sztem kell a szülõi engedély, de nincs korhoz kötve, mert van aki 12-13évesen veteti el :S
A 12. hétig lehet elvégezni. Engedélyeztetni kell, bizottság elõtt - és utána orvosi mûtét lesz. Benyúlnak, kivágják... elég veszélyes, de jó eséllyel nem marad tartós nyoma. Létezik tabletta is, ami SOKKAL jobb megoldás lenne - de nálunk nem haználják (az egyházak tiltakozása miatt). Megpróbálhatsz külföldön érdeklõdni, hogy hol vállalják.
Baromság, nem az egyházak tiltakozása miatt. Vicces lenne!!!

Mit lehet tudni a Hova tablettáról, mennyire hatásos, mennyibe kerül, és lehet-e szedni terhesség alatt?

Legjobb válasz: A Hova egy gyógynövényes készítmény (macskagyökér és komló van benne).Vény nélkül kapható és terhesek is szedhetik.Szerintem nagyon jó,csak a komló miatt egy kicsit büdös.Sajnos most nem tudom,hogy mennyibe kerül,de szerintem nem sokba.

A Hova egy gyógynövényes készítmény (macskagyökér és komló van benne).Vény nélkül kapható és terhesek is szedhetik.Szerintem nagyon jó, csak a komló miatt egy kicsit büdös.Sajnos most nem tudom, hogy mennyibe kerül, de szerintem nem sokba.
A Hova nagyon jó, fõleg akkor, ha nem tudsz aludni vagy sokat idegeskedsz.Annyira nem hatásos mint egy rendes nyugtató de azért használ.Nyugodtan szedjed!
A kérdező hozzászólása: Igen, rengeteget idegeskedem!
Akkor mindenképpen próbáld ki, mert az idegeskedés egyáltalán nem tesz jót! Nekem egyébként bevált!
Én használtam, bár még akkor nem voltam terhes.Tényleg elég büdös, de jó...de már nem emlékszem mennyibe kerül, de nem vészes az ára.

A terhességi teszteknél honnan tudom megállapitani hogy melyik 10-es érzékenységü, talán rá van irva? És mennyibe kerül?

Köszi elöre is a válaszokat!

Legjobb válasz: http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/terhessegi-tesztek-f..

Rá van írva. 800Ft körül van :)
Valamelyikre kívülrõl rá van írva, de van amelyiket fel kéne bontani hozzá hogy lásd! Tapasztalat alapján az amazon 10es érzékenységû 800ft körüli!De jó még a Gravi-HCG, Gabriel is! Ha már késik a mensid akkor egy rossmannos 400Ft-os teszt is tökéletesen megteszi!

Mennyibe kerül egy terhességi teszt? Ha tudom, mik a terhesség tünetei és parázok bebeszélhetem magamnak és előfordulhatnak!?

Legjobb válasz: Szia! A terhesség LEGELSÕ tünete a menstruáció elmaradása, ez elõtt bármilyen tünet jelenthet bármit. Persze, hogy be lehet képzelni a tüneteket, akkor is, ha nem akarod, és akkor is ha akarod. Nézz be a teherbeesés kategóriába, hányan érzik magukon a babás tüneteket, aztán sehol semmi, csak a menstruáció :( A tesztet leghamarabb a menstruáció késésének elsõ napján érdemes megcsinálni, reggeli elsõ vizeletbõl, lehetõleg 10-es érzékenységû teszttel. Körülbelül 800 Ft egy teszt, már bárhol lehet kapni. Gyógyszertár, dm, rossmann, mindenhol :) Van okod attól félni, hogy terhes vagy?

Szia! A terhesség LEGELSÕ tünete a menstruáció elmaradása, ez elõtt bármilyen tünet jelenthet bármit. Persze, hogy be lehet képzelni a tüneteket, akkor is, ha nem akarod, és akkor is ha akarod. Nézz be a teherbeesés kategóriába, hányan érzik magukon a babás tüneteket, aztán sehol semmi, csak a menstruáció :( A tesztet leghamarabb a menstruáció késésének elsõ napján érdemes megcsinálni, reggeli elsõ vizeletbõl, lehetõleg 10-es érzékenységû teszttel. Körülbelül 800 Ft egy teszt, már bárhol lehet kapni. Gyógyszertár, dm, rossmann, mindenhol :) Van okod attól félni, hogy terhes vagy?
Ha védekeztetek nincs okod aggodalomra. Ne rontsd el az élményt azzal, hogy ennyire félsz. Nincs rá okod. Most még késhet is, elsõ alkalom után törvényszerû :) Persze, hogy beképzelheted a tüneteket, 99%-ban képzelõdnek azok, akik nem akarnak kisbabát, érzik, hogy hányingerük van, látják, hogy nõ a hasuk stb :) Ugyanmár, kutya bajuk :) :)
igen! ha szüz vagy és bebeszéled magadnak, akkor is lehetsz terhes!! jézus is megszületett valahogy... o.O
A kérdező hozzászólása: ez volt az elsõ alkalmam, és nagyon parázok, h vmi gáz van pedig védekeztünk és ezért kérdeztem, h ha tudom mik a tünetek és bebeszélem magamnak akkor jelentkezhetnek-e?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Ja. Nézd meg google barátod:)

A terhességi teszt menyi idő után mutatja ki a terhességet? melyik fajta az amielyik már elég hamar eredményt mutat és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A nem várt elõtti nap reggel Medilab, délután Lily és Clearblue lett +, másnap amikorra nem vártam a Corax és a One Minute tesztet csináltam, pozitív lett. Egyik sem olyan halványan! Mindegy igazából, attól függ mennyi a hcg a szervezetben. De legjobb akkor tesztelni ha már késik. Én nem bírtam várni így egy nappal elõbb elõttem a teszteket.

A nem várt elõtti nap reggel Medilab, délután Lily és Clearblue lett +, másnap amikorra nem vártam a Corax és a One Minute tesztet csináltam, pozitív lett. Egyik sem olyan halványan! Mindegy igazából, attól függ mennyi a hcg a szervezetben. De legjobb akkor tesztelni ha már késik. Én nem bírtam várni így egy nappal elõbb elõttem a teszteket.

Mennyibe kerül a terhességi teszt? És van olyan amibe több van?

Vagy ti milyet használtok?

Legjobb válasz: Egy olcsóbb teszt 7-800 forint,és egy dobozban egyetlen teszt van. Felesleges többet venni, ugyanis ma már egy olcsóbb teszt is tuti biztosra mutatja a terhességet. DMben vagy Rossmannban tudsz érdeklõdni utána,de én inkább orvost javasolnék.Az a legbiztosabb.

Egy olcsóbb teszt 7-800 forint, és egy dobozban egyetlen teszt van. Felesleges többet venni, ugyanis ma már egy olcsóbb teszt is tuti biztosra mutatja a terhességet. DMben vagy Rossmannban tudsz érdeklõdni utána, de én inkább orvost javasolnék.Az a legbiztosabb.
Én a vateráról szoktam rendelni, 120 ft darabja és annyit rendelsz amennyit csak akarsz.30 darabnak 140 ft a posta díja és másnapra már itt is van.
Én a DM-ben vettem X-epil tesztet (ha jól emlékszem a nevére) 2 db volt benne, és 600Ft-ba került.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!