Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül terhesgondozás dr (19 db)

sokat nem kér max 5000 én ismerem egy faluban lakunk

Dr. Ruzsvánszky Istvánhoz jár-t valaki terhesgondozásra? Magánba vagy SZTK-ba? Mennyibe kerül a terhesgondozás és a szülés nála?

A magánrendelőbe hív be, vagy lehet SZTK alapon a kórházba járni terhesgondozásra és neki csak a szülésért fizetni? Emellett természetesen érdekelne, hogy jó szakembernek tartják-e akik már voltak nála, emberként rendes, kedves-e, illetve bármilyen infónak örülnék. A magán szoba milyen és mennyire foglalt? Apuka bejöhet oda a nagytesóval?

Legjobb válasz: Szia elõre is bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok kifejezetten, de ha jót akarsz akkor ne menj hozzá, lehet hogy magánba kedves de ha sztk alapon mész vagy valami nem úgy van ahogy õ akarja vagy épp kevesebbet adsz neki irtó bunkó, sok embertõl hallottam olyant is hogy be sem ment a szülésre. Én akit tudok ajánlani Dr Magyar Attila kedves odafigyelõ és jófej, és sztk alapon is tudsz hozzá menni minden kedd 12 tõl rendel a margit kórház terhesgondozó részébe, én meg vagyok vele elégedve.

Szia elõre is bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok kifejezetten, de ha jót akarsz akkor ne menj hozzá, lehet hogy magánba kedves de ha sztk alapon mész vagy valami nem úgy van ahogy õ akarja vagy épp kevesebbet adsz neki irtó bunkó, sok embertõl hallottam olyant is hogy be sem ment a szülésre. Én akit tudok ajánlani Dr Magyar Attila kedves odafigyelõ és jófej, és sztk alapon is tudsz hozzá menni minden kedd 12 tõl rendel a margit kórház terhesgondozó részébe, én meg vagyok vele elégedve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Magyar dokit sokan ajánlották, de a magán rendelése nekem nagyon messze van. Esztergomban élünk és munka után csak az Árpád híd környékére érünk be (nagy forgalom esetén még ez is nehézkes). Szüleim baráti körébe tartozik a doktor úr, így magán emberként ismerjük egymást, de orvosként nem tudom, hogy milyen.
Az sztk-s rendelése bent van a margit kórházba minden kedden 12tõl :)


Dr. Zsigmond Tamásról szeretnék véleményeket. Az SZTK rendelésen a terhesgondozást lelkiismeretesen végzi? Mennyit kér most egy szülésért?

Legjobb válasz: én nem választanám õt ismét, a terhesgondozást letudta, a szülésre beért idõben, de aztán már csak egyszer láttam, amikor elengedett a kórházból és tartotta a markát a 6 hetes kontrollra már máshoz mentem szülésnél arra volt jó, hogy a lábamat tartsa, a szülésznõ rászólt néhányszor, hogy inkább maradjon csendben, mert csak zavar :-) 4 éve történt, akkor azt mondta, hogy 80-100 között kér, rám bízza

én nem választanám õt ismét, a terhesgondozást letudta, a szülésre beért idõben, de aztán már csak egyszer láttam, amikor elengedett a kórházból és tartotta a markát a 6 hetes kontrollra már máshoz mentem szülésnél arra volt jó, hogy a lábamat tartsa, a szülésznõ rászólt néhányszor, hogy inkább maradjon csendben, mert csak zavar :-) 4 éve történt, akkor azt mondta, hogy 80-100 között kér, rám bízza

István Kórházban Dr. Lázár Gábornál mostanában szült valaki? Mennyit kér szülésért, vagy mennyit adtatok neki? A magánrendelésen mennyi a terhesgondozás?

Legjobb válasz: Én idén januárban szültem nála. A terhesgondozás egy alkalommal 15 ezer forint. A szülés elõtt rákérdeztünk a tarifára, azt mondta, hogy amennyit gondolunk. Végül 60 000 Ft kapott. Nagyon gyors szülés volt, gyakorlatilag csak a kitolásra ért be, varrni sem kellett, megúsztam ép gáttal. Gondoltuk ennyi a kiszállási díj. Különben a borítékot a hathetes kontrollon adtuk át neki. De amilyenek vagyunk a párommal igazából elfeledkeztünk róla, a párom kifele menet az ajtóból ment vissza átnyújtani neki. Azért érdekes, mert az egész szitu olyan volt, hogy kisétálhattunk volna a rendelõbõl úgy, hogy nem is adunk hálapénzt és egy csúnya pillantást nem kaptunk volna. Csak azért írom mert sokan írják róla a neten, hogy pénzéhes én meg ezt nemigen tapasztaltam. (Sem akkor, sem máskor.)

Én idén januárban szültem nála. A terhesgondozás egy alkalommal 15 ezer forint. A szülés elõtt rákérdeztünk a tarifára, azt mondta, hogy amennyit gondolunk. Végül 60 000 Ft kapott. Nagyon gyors szülés volt, gyakorlatilag csak a kitolásra ért be, varrni sem kellett, megúsztam ép gáttal. Gondoltuk ennyi a kiszállási díj. Különben a borítékot a hathetes kontrollon adtuk át neki. De amilyenek vagyunk a párommal igazából elfeledkeztünk róla, a párom kifele menet az ajtóból ment vissza átnyújtani neki. Azért érdekes, mert az egész szitu olyan volt, hogy kisétálhattunk volna a rendelõbõl úgy, hogy nem is adunk hálapénzt és egy csúnya pillantást nem kaptunk volna. Csak azért írom mert sokan írják róla a neten, hogy pénzéhes én meg ezt nemigen tapasztaltam. (Sem akkor, sem máskor.)

Dr. Csapó Csaba doktor úrnál (Uzsoki kórház) mennyibe kerül a terhesgondozás és a szülés?

Legjobb válasz: Az Uzsoki kórház állami kórház, a terhesgondozás és a szülés ingyenes.

Az Uzsoki kórház állami kórház, a terhesgondozás és a szülés ingyenes.

Dr. Mászáros Lászlónál Vácon a magánrendelésen mennyibe kerül a terhesgondozás és milyen gyakran kell hozzá menni?

Legjobb válasz: szia! 5000 ft a terhesgondozás,és 4 hetente kell hozzá menni az utolsó hónapban pedig hetente!nagyon jó doktor ajánlom amúgy!

szia! 5000 ft a terhesgondozás, és 4 hetente kell hozzá menni az utolsó hónapban pedig hetente!nagyon jó doktor ajánlom amúgy!

Dr timmereman Gábornál mennyibe kerül egy szülés és a terhesgondozás?

Legjobb válasz: A terhesgondozás 5000 Ft/alkalom, a szülést még nem tudom sajnos (majd 11 hét múlva-jó esetben :) ),de ált a t.gondozás tízszeresét szokták kérni. Arra vigyázz, hogy pl ha kenetet vesz, az + pénz! (Nekem + 2 e Ft volt.) Remélem,h tudtam segíteni! Minden jót! Andi

A terhesgondozás 5000 Ft/alkalom, a szülést még nem tudom sajnos (majd 11 hét múlva-jó esetben :) ), de ált a t.gondozás tízszeresét szokták kérni. Arra vigyázz, hogy pl ha kenetet vesz, az + pénz! (Nekem + 2 e Ft volt.) Remélem, h tudtam segíteni! Minden jót! Andi
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!