Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül tengerimalac Lehet (4 db)

Mennyibe kerül egy tengerimalac? Lehet fürdetni? Szabad neki olyan ketrecet venni a mi több apró létrácska van benne?

Legjobb válasz: Egy tengerimalac kb.4000-5000 Ft, a kopasz sokkal drágább kb 10.000 Ft. Nem nagyon ajánlatos megfürdetni, csak ha atkásak vagy vmilyen bõrbetegségük van és azt az orvos elõírja. Nagyon érzékeny állatok egyébként, nekem 4 van jelenleg)

Egy tengerimalac kb.4000-5000 Ft, a kopasz sokkal drágább kb 10.000 Ft. Nem nagyon ajánlatos megfürdetni, csak ha atkásak vagy vmilyen bõrbetegségük van és azt az orvos elõírja. Nagyon érzékeny állatok egyébként, nekem 4 van jelenleg)
nekem még most lessz de terráriumba érdemes tartani a legjobb a fedetlen terrárium fa forgáccsal az alján neponta ki kell õket venni és havonta menni kell velük orvoshoz a lábuk miatt
fél évente fürdetni kell fõleg a hossszúszõrûeket. de a feje né érje bele a vízbe de a neten is rákereshetsz ilyen dolgokra pl.:http://www.malacok.hu/tengerimalac-apolas-gondozas.htm itt mindent megtudhatsz
Én 1200-ért vettem!!! Lehet fürdetni, de vigyázni kell arra nehogy megfázzon!!! Felesleges neki létra, viszont rakhatsz be neki faágakat, abba tudja koptatni a fogát, meg egy kis kuckót neki.
mennyi??????én 500 ért vettem és nem 1 helyen...
A kérdező hozzászólása: Köszönjük majd mi is így csináljuk!!!!!!:) :D
Én nyáron szoktam néha megfürdetni a malacomat, amikor nagy a hõség, és látom, hogy melege van. Általában max. 25 C az ideális nekik. Viszont olyankor is meg kell szárítani a bundáját, mert vizesen nagyon hamar megfázik.
Az én tengerimalacomat én 900ft-ért vettem már egy éve megvan:) nagyon édes!!!És igen lehet õket fürdetni csak óvatosan:) az enyém szereti a vizet leglábbis úgy tünik amikor fürdetem:) Csak utána száritsd meg, mert nehogy megfázzon!!! Egy tengeri malacnak létra felesleges mert nagyra megnõ és nem hiszem h. egy létra kéne neki:) legalábbis az enyémnek nincs! Imádja az uborkát ugyhogy ha lesz neked esetleg akkor mindenképp adj neki:) Jah és magokrol se feledkezz meg és VÍZrõl se:) remélem hasznos volt a tanácsom szija:)
A kérdező hozzászólása: Köszönünk mindent nektek!Hogy írtatok ...Az ajánlatokat, és az árakat is köszönjük!!!!!Most éppen abban a korszakunkban vagyunk hogy tengerimalacozunk!és ennek anyukáknk nem nagyon örül!apukánk egybõl engedettvolna kettõt!csak végül egy lessz! UT.:Köszönünk minden segítséget!!:)
Szerintem a létrás ketrec nem való malacnak, õk nem olyan "létrára-felmászó" típusok, azok inkább a deguk, meg a hörik. Én jobban ajánlom az akváriumot, mert a ketrecbõl kiverik a forgácsot és állandóan takaríthatsz a lakásban. Az akvárium is kellõképpen szellõzik nekik és kilátnak onnan is, ráadásul az üveget sokkal tisztábban lehet tartani, mint a ketrec alját, ami általában mûanyag. Fajtától függ, hogy mennyibe kerül: 1000-tõl csillagos ég. Az enyémek (4db) szeretnek fürdeni, és szoktam is õket, kb félévente. Finom kamillás kutyasampont hígitok fel, azzal szoktam. Amúgy a http://www.tengerimalacka.hu is hasznos oldal.
Az ára fajtától függ, meg hogy hol veszed, adnak-e hozzá származási lapot, stb. 1500-8000 ft-ig, szóval változó. Fürdetni lehet, fél évente nem árt neki, az enyém szeretett is fürdeni. Egyébként a http://www.malacok.hu oldalon sok hasznos dolgot olvashatsz róluk.
Én 1600 Ft-ért vettem.
max:1000.-Ft(legallábbis én az albínó malacomat annyiért vettem)
minek?
6-8 hetesen lehet ! de valószínû hogy az állatorvos csak 2-3 hónaposan fogja!
NEM TOOOOM....
Lehet, de elõfordúl, hogy utána vadakká válnak. 10.000-20.000 Ft leeht az ivartalanítás, de kérdezz meg egy állatorvost.
Lehet, de ha nem szükséges, akkor nem ajánlott. A kistestû állatok esetében sokkal kockázatosabb egy ilyen mûtét, és mivel ritkán van szükség rá, ezért kevés orvosnak van rutinja benne. Ritkán, de azért elõfordul, hogy a malac soha nem ébred fel az altatásból. Kockáztatnád az életét feleslegesen? Ha nem akarod nõsténnyel együtt tartani, akkor semmi haszna a mûtétnek. http://www.gemon.ro/tevhit.htm
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Mennyibe kerül a hosszú szőrű tengerimalac? Börzén vagy kisállat kereskedésben lehet olcsóbban hozzájutni?

Legjobb válasz: Vagy http://www.fairiesgarden.atw.hu itt jelenleg is van eladó malacka.

Vagy http://www.fairiesgarden.atw.hu itt jelenleg is van eladó malacka.
Neked mit jelent az "olcsón"??? 3000ft alatt kétlem, hogy kapnál. Egy tenyésztõnél pedig származási lappal, egészségesen, ismert felmenõkkel max. 5000ft-ért márt kapsz...
Szerintem mindenképpen tenyésztõtõl vegyél! Azok az állatok sokkal kezesebbek, emberhez szokottak. Itt nézz körbe: http://pigletopia.atw.hu/ http://guineapigtenyeszet.gportal.hu/gindex.php?pg=31777193
Én ajándékba is tudnék neked adni. Már nem kölyök, de még nincs 1 éves. Nagyon barátságos.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó hozzászóló!A kislányomnak szeretném a malackát.Aranyos vagy , hogy segítenél nekem ebben már csak az a kérdés, hogy mennyire laksz messze tõlünk.Mi Abonyban lakunk.
szerintem a kisállat kereskedésben sem olcsóbb, meg egyéb okok miatt sem ajánlanám a kereskedést, mi többször megjártuk vele :( inkább tenyésztõtõl vettünk 3000-5000 ezer Ftért, és nagyon megérte!!!!
Nekem van egy gyönyörû hosszú szõrû malackám. :) Csak szegény elég mogorva, illetve allergiás vagyok a szõrére... :S De senkinek nem tudom elajándékozni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!