Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül tengerimalac (40 db)

tengeri malac az sokkal kevesebbet fogyaszt .
Nekem nyuszim van. Elvagyok vele. Inkább a nyulat tudom ajánlani, mert ha egy törpenyulat veszel amineknem husszúszõre van akkor olcsóbban kijön. Nekem oroszlánfejû nyulam van és idén tavaszra várunk kicsiket. :) Én nem házban tartom. Havonta kb. 4000 forintot költök rá és így is egészséges. Egyszerûen csak hetente egyszer kifésülöm a sörényét. Meg a karmait körömcsipesszel(nyulakank valóval) levágom a körmét bár sokat kopik így csak ritkán van rá szükség.
Bocs 4000- 3000
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat a nyuszinak kell oltás igaz?
Én évente egyszer viszem el az állatorvoshoz akkor is március elején mert ilyenkor jön a szunyog , , vész".
A kérdező hozzászólása: értem és ez mennyibe kerül?
A nyulat oltani kell, évente egyszer, április-május környékén, a szúnyoginvázió elõtt. A táp, alom kijön havi 1-1500-ból, ahogy két malacé is (õket minimum párban kell tartani, lehetõleg azonos nemûeket), ezen nem múlik szerintem. A nyuszinak talán nagyobb a mozgásigénye, de nem visít, ha zöldséget vágsz. :D
Én alomnak a nyulnál szalmát használok alá meg egy pici forgácsot. De nem mondtam hogy vannak lovaink szóval igy igyenes nekem.

Kb mennyibe kerül 1 tengerimalac ivartalanítása?

Legjobb válasz: Egy kutya ivartalanítása 15 ezer forint, míg egy tengerimalacé 11 és 17 ezer forint között van. Ráadásul egy hónapig külön kéne tartani a két malacot, mert a fiú még az ivartalanítás után egy hónapig képes megtermékenyíteni a lányzót.

Egy kutya ivartalanítása 15 ezer forint, míg egy tengerimalacé 11 és 17 ezer forint között van. Ráadásul egy hónapig külön kéne tartani a két malacot, mert a fiú még az ivartalanítás után egy hónapig képes megtermékenyíteni a lányzót.
Jó árak vannak felétek.Kb 2500-4000 forintért megcsinálják.És már másnap összerakhatod õket.
Az ivartalanítás költsége, az állat fajától függetlenül, mindig a súlytól és a nemtõl függ (nõstényeknél drágább). Plusz állatorvostól is függ, van amelyiknél olcsóbb ill. drágább. Úgyhogy mindenképpen be kell menned egy állatorvoshoz és megérdeklõdni személyesen. Õk ott azt is meg tudják mondani, mi a teendõ mûtét elõtt és után.
S így akarjon bárki is ivartalanítani, egyszerûen röhej ami ebbe az országban történik. Itt hangoztatják, hogy mindenki ivartalanítson, hogy ne legyen fölösleges szaporulat, de ha valaki végre rászánja magát, és meghallja, hogy mennyibe kerül akkor nem csodálom, hogy senki se akarja. Az emberek szarul élnek, minden drága, és ha lenne is rá pénze se biztos, hogy egy ivartalanításra fogja költeni. Nálunk egy kutya ivartalanítása hímeknél: 15000ft, nõstényeknél meg 18000ft. Tengeri malacnál meg nálunk 10000ft nõstényeknél meg 11000ft

Mennyibe kerül kb két lány tengerimalac minden felszereléssel együtt?

Ketrec,forgács,házikó stbi.

Legjobb válasz: nem kell oltás és a tengerimalac fajtájától függ az ára.4-7-ezer körül van de a hosszúszörû drágább.egy 15-20 as az egész cucc.de ha bemész egy állatkereskedésbe akkor vigyél legalább egy 20 ast M

nem kell oltás és a tengerimalac fajtájától függ az ára.4-7-ezer körül van de a hosszúszörû drágább.egy 15-20 as az egész cucc.de ha bemész egy állatkereskedésbe akkor vigyél legalább egy 20 ast M
Én ennyit költöttem: Két malac összesen: 7000, -Ft Ketrec: 10.000, -Ft (akciósan, 100x50-es) Két kis keármia tál: 1.000, -Ft Golyós itató: 700, -Ft Széna: 600, -Ft Táp: 600, -Ft Forgács: 1000, -Ft (nagy zacskós)
Nekem két malac 3000Ft volt! Apu szét vágott 1 nagy szekrényt az volt nekik a játszóterük!:) De vettünk 8000ér nagy ketrecet, tengerimalac ketrecnek vagy nyúl ketrecnek mondják!:)
Ui. a malacokat is szokták féreghajtózni! Meg atka elleni oltást szoktak kapni. Atka elleni oltás 1000Ft vagyis hát nálunk annyi!:D
A malacokat nem kell féreghajtózni! Minek? Nem húsevõk! Még soha nem hallottam ilyesmirõl, de szerintem más sem! Kérdezõ, ez hülyeség, kérdezz meg egy állatorvost, ha nem hiszed. És oltást sem szoktak kapni.


Mennyibe kerül egy tengerimalac? Lehet fürdetni? Szabad neki olyan ketrecet venni a mi több apró létrácska van benne?

Legjobb válasz: Egy tengerimalac kb.4000-5000 Ft, a kopasz sokkal drágább kb 10.000 Ft. Nem nagyon ajánlatos megfürdetni, csak ha atkásak vagy vmilyen bõrbetegségük van és azt az orvos elõírja. Nagyon érzékeny állatok egyébként, nekem 4 van jelenleg)

Egy tengerimalac kb.4000-5000 Ft, a kopasz sokkal drágább kb 10.000 Ft. Nem nagyon ajánlatos megfürdetni, csak ha atkásak vagy vmilyen bõrbetegségük van és azt az orvos elõírja. Nagyon érzékeny állatok egyébként, nekem 4 van jelenleg)
nekem még most lessz de terráriumba érdemes tartani a legjobb a fedetlen terrárium fa forgáccsal az alján neponta ki kell õket venni és havonta menni kell velük orvoshoz a lábuk miatt
fél évente fürdetni kell fõleg a hossszúszõrûeket. de a feje né érje bele a vízbe de a neten is rákereshetsz ilyen dolgokra pl.:http://www.malacok.hu/tengerimalac-apolas-gondozas.htm itt mindent megtudhatsz
Én 1200-ért vettem!!! Lehet fürdetni, de vigyázni kell arra nehogy megfázzon!!! Felesleges neki létra, viszont rakhatsz be neki faágakat, abba tudja koptatni a fogát, meg egy kis kuckót neki.
mennyi??????én 500 ért vettem és nem 1 helyen...
A kérdező hozzászólása: Köszönjük majd mi is így csináljuk!!!!!!:) :D
Én nyáron szoktam néha megfürdetni a malacomat, amikor nagy a hõség, és látom, hogy melege van. Általában max. 25 C az ideális nekik. Viszont olyankor is meg kell szárítani a bundáját, mert vizesen nagyon hamar megfázik.
Az én tengerimalacomat én 900ft-ért vettem már egy éve megvan:) nagyon édes!!!És igen lehet õket fürdetni csak óvatosan:) az enyém szereti a vizet leglábbis úgy tünik amikor fürdetem:) Csak utána száritsd meg, mert nehogy megfázzon!!! Egy tengeri malacnak létra felesleges mert nagyra megnõ és nem hiszem h. egy létra kéne neki:) legalábbis az enyémnek nincs! Imádja az uborkát ugyhogy ha lesz neked esetleg akkor mindenképp adj neki:) Jah és magokrol se feledkezz meg és VÍZrõl se:) remélem hasznos volt a tanácsom szija:)
A kérdező hozzászólása: Köszönünk mindent nektek!Hogy írtatok ...Az ajánlatokat, és az árakat is köszönjük!!!!!Most éppen abban a korszakunkban vagyunk hogy tengerimalacozunk!és ennek anyukáknk nem nagyon örül!apukánk egybõl engedettvolna kettõt!csak végül egy lessz! UT.:Köszönünk minden segítséget!!:)
Szerintem a létrás ketrec nem való malacnak, õk nem olyan "létrára-felmászó" típusok, azok inkább a deguk, meg a hörik. Én jobban ajánlom az akváriumot, mert a ketrecbõl kiverik a forgácsot és állandóan takaríthatsz a lakásban. Az akvárium is kellõképpen szellõzik nekik és kilátnak onnan is, ráadásul az üveget sokkal tisztábban lehet tartani, mint a ketrec alját, ami általában mûanyag. Fajtától függ, hogy mennyibe kerül: 1000-tõl csillagos ég. Az enyémek (4db) szeretnek fürdeni, és szoktam is õket, kb félévente. Finom kamillás kutyasampont hígitok fel, azzal szoktam. Amúgy a http://www.tengerimalacka.hu is hasznos oldal.
Az ára fajtától függ, meg hogy hol veszed, adnak-e hozzá származási lapot, stb. 1500-8000 ft-ig, szóval változó. Fürdetni lehet, fél évente nem árt neki, az enyém szeretett is fürdeni. Egyébként a http://www.malacok.hu oldalon sok hasznos dolgot olvashatsz róluk.
Én 1600 Ft-ért vettem.
max:1000.-Ft(legallábbis én az albínó malacomat annyiért vettem)

Szerintetek mennyibe kerül két emelet összesen a tengerimalacoknak?

Legjobb válasz: nagyon sürgõs az ügy minél hamarabb kérem a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: nagyon sürgõs az ügy minél hamarabb kérem a válaszokat!
Ezt nem értem, milyen 2 emelet? Mirõl van szó? A ketrecbe szint? Vagy mi?
A kérdező hozzászólása: igen a ketrecben szint!
Na, ilyenre gondoltál? Segítettem a linkkel?

Mennyibe kerül egy tengerimalac-vizsgálat és tályog kitisztítása állatorvosnál?

A tengerimalacomon egy tályog szerű akármit vettem észre ma délután. Azt olvastam, hogy az állatorvos ezt kitisztítja és lefertőtleníti stb. Holnap délelőtt elviszem őt az orvoshoz, mennyibe fog ez kb kerülni? (Miskolc, Újdiósgyőri Állategészségügyi Központba viszem)

Legjobb válasz: Simán hívd fel a rendelõt és megmondják hogy mennyi pénzt vigyél. Amúgy is jó ötlet bejelentkezni, egyúttal ezt is megkérdezheted.

Simán hívd fel a rendelõt és megmondják hogy mennyi pénzt vigyél. Amúgy is jó ötlet bejelentkezni, egyúttal ezt is megkérdezheted.

Mennyibe kerül Black Molly állatkereskedésben a tengerimalac? (veszprém) Vagy pedig a Platti Díszállat és Állateledel Szaküzletben?

Legjobb válasz: én kb 2 éve vettem, akkor 1000 Ft volt. Pontosan most nemtudom mennyi, de szerintem a 2000-et nem üti meg :)

én kb 2 éve vettem, akkor 1000 Ft volt. Pontosan most nemtudom mennyi, de szerintem a 2000-et nem üti meg :)
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) ) Örülnék a 2000ft-ból kijönne kettõ.:)
szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: köszi.:) nekem kiskoromba volt malackám és árára nem emlékszek :D
hát 1200, de bezzeg amikor kicsiket vittünk be 5-ért attak 2000-ret! mi 1200-ért vettük, de láttam már 1800-ér is! de miért nem mész be? a távolság miatt? de megnézem az átlagot mindjárt és ideírom ! :)
A kérdező hozzászólása: Szia ma megyek be megvenni õket (2).És igen a távolság miatt, de viszek pénzt hogy biztosan tudjak venni.:) Balatonfüredi vagyok és nem bejárós veszprémbe ezért gondoltam van itt valaki veszprémi, elöbb lehet a plattiba megnézem utána megyek a black mollyba mivel a plattit jobban tudom hol van de a black mollyhoz is odatalálok.:) Köszönöm szépen a választ.:)
minek?
6-8 hetesen lehet ! de valószínû hogy az állatorvos csak 2-3 hónaposan fogja!

Egy hónapban mennyibe kerül 2 tengerimalac?

Köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nekünk 1 fiú malac 2000ft-3000ft de ha lány az más azok olcsobbak az kijön 2000ft .

Nekünk 1 fiú malac 2000ft-3000ft de ha lány az más azok olcsobbak az kijön 2000ft .
Azaz 2 fiú (nem ajánlom) 5000ft legalább; 2 lány 3000ft-4000ft ; 1 fiú 1 lány azok meg sok kicsit csinálnak szóval nem ajánlom mert az meg roooooohat drága :/

Tengerimalacot szeretnék. Mi kell hozzá? Mire van szüksége és kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: itt minden infót megtalálsz: http://www.gemon.ro/hu.htm

itt minden infót megtalálsz: http://www.gemon.ro/hu.htm
Kell mellé még egy malac, két ház, etetõ, itató, szénatartó és egy minimum 100*50-es ketrec. Kb. 20 ezer forintból kijön.
Társas lény, szóval kell mellé egy másik malac, egy ketrec (ami min. 100*50 méretû), egy itató, egy etetõ, szénatartó, és búvóhely (1 malac/1 búvóhely). Kb. 15000-20000 forintból kijön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!