Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül tüszőrepesztő injekció És (2 db)

Mi a neve a tüszőrepesztő injekciónak? És kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Amelyiket ismerem az a Choragon, 9500 forint körüli az ára, 3 db porampullát tartalmaz egy doboz.

Amelyiket ismerem az a Choragon, 9500 forint körüli az ára, 3 db porampullát tartalmaz egy doboz.
Én is olyat kaptam amit az elözõ válaszoló írt!http://www.pirulapatika.hu/210064480/adatlap
ovitrelle-3000ft kb!
Én Decapeptyl-t kaptam, 1 db kb. 1200.- Ft.Sajnos kétszer is próbálkoztunk ezzel, de nem sikerült teherbe esnem. :-( De talán nem az injekció tehetett róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
nekem eklõször pregnilt írt a doki azolyan 5000kbutánna hónapban puregont kellett ki váltanom 2 adag/hó amibõl egy doboznyi(1adag)25.000.-ahogy megy az idõ ugy megy fel mindennek az ára!
Én ovitrielle-t kaptam, tavaly októberben, egy adag volt benne és 7000 Ft körül volt az ára. Elõször Choragon-t írta ki a doki, de nem lehetett kapni a patikákban pont akkor, ezért kellett ezt a másikat.

Mennyibe kerül a tüszőrepesztő injekció? És hova adják?

Legjobb válasz: Nekem hasfalba adta a párom, de hallottam olyat is, hogy farizomba kell. Az árára nem emlékszem, de kb. egy 10-essel menj a gyógyszertárba.

Nekem hasfalba adta a párom, de hallottam olyat is, hogy farizomba kell. Az árára nem emlékszem, de kb. egy 10-essel menj a gyógyszertárba.
Szia! Az inekció 1 hónappal ezelõtt 9500 Ft volt. Nekem farba adták, egy dobozban 3 inekció van és kettõt adnak be belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!