Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül tüszőrepesztő injekció (4 db)

A tüszőrepesztő injekció mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 3 injekció van egy dobozban, nekem 2-t adtak be egyszerre (ne kérdezd miért). A doboz ára kb. 5000 Ft volt (nem tudom pontosan pedig nemrég vettem). Viszont volt már olyan korább, hogy megkaptam a maradék egy injekciót is, ezek szerint az is elég volt. Mindegyik esetben volt tüszõrepedésem, azt nem lehet nem észrevenni, annyira fáj és feszít az egész hasfal. Sok szerencsét vele!

3 injekció van egy dobozban, nekem 2-t adtak be egyszerre (ne kérdezd miért). A doboz ára kb. 5000 Ft volt (nem tudom pontosan pedig nemrég vettem). Viszont volt már olyan korább, hogy megkaptam a maradék egy injekciót is, ezek szerint az is elég volt. Mindegyik esetben volt tüszõrepedésem, azt nem lehet nem észrevenni, annyira fáj és feszít az egész hasfal. Sok szerencsét vele!
A kérdező hozzászólása: Én azt hallottam hogy 25-30.000.- forint!Akkor az nem is igaz???
Nem, nem igaz! Biztos van annyiért is, én Merionalt kaptam (többször is) az volt az elõbb említett kb. 5000 Ft.
Szia ! Én február elején váltottam ki ezt az inekciót és 9500 Ft-ba került. Jelenleg van két pozitív tesztem és pénteken megyek ultrahangra. TEHÁT HATÁSOS. Sok sikert.
Utolsó válaszoló! Én ma kaptam én is tüszõrepesztõt, nagyon remélem, hogy sikerül nekem is! Neked mekkora volt a pete mérete! Nekem 26mm, ennyi még sosem volt, nagyon reménykedem. Neked gratulálok!

Mi a neve a tüszőrepesztő injekciónak? És kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Amelyiket ismerem az a Choragon, 9500 forint körüli az ára, 3 db porampullát tartalmaz egy doboz.

Amelyiket ismerem az a Choragon, 9500 forint körüli az ára, 3 db porampullát tartalmaz egy doboz.
Én is olyat kaptam amit az elözõ válaszoló írt!http://www.pirulapatika.hu/210064480/adatlap
ovitrelle-3000ft kb!
Én Decapeptyl-t kaptam, 1 db kb. 1200.- Ft.Sajnos kétszer is próbálkoztunk ezzel, de nem sikerült teherbe esnem. :-( De talán nem az injekció tehetett róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
nekem eklõször pregnilt írt a doki azolyan 5000kbutánna hónapban puregont kellett ki váltanom 2 adag/hó amibõl egy doboznyi(1adag)25.000.-ahogy megy az idõ ugy megy fel mindennek az ára!
Én ovitrielle-t kaptam, tavaly októberben, egy adag volt benne és 7000 Ft körül volt az ára. Elõször Choragon-t írta ki a doki, de nem lehetett kapni a patikákban pont akkor, ezért kellett ezt a másikat.

Tüszőrepesztő injekció mennyibe kerül? Segített már valakin?

Legjobb válasz: Jobb ha doki irja ki! És nagyon hatásos, sztem jó dolog, arra ha vki babát akar!

Jobb ha doki irja ki! És nagyon hatásos, sztem jó dolog, arra ha vki babát akar!
Nekem Choragont írtak fel, 10000Ft volt. Én inszemináció elõtt kaptam, tehát a tüszõ tutira megreped tõle.
Szia, nekem a doki írt ki Ovitrelle injekciót, igaz nekünk inszemináció volt, de a lényeg ugyanaz 2.próbálkozásra sikerült a baba, 3000 Ft-körül volt de csak receptre, amúgy nagyon drága 12.000 Ft azt hiszem.. és nem is tudom adják e recept nélkül.
Én 3 hónapon keresztül kaptam a Choragont, Clostyval, és Duphastonnal kombinálva, de semmi! Most szünet van! Egyébként nekem pontosan 9200Ft-omba került!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert a dokim tegnap azt mondta hogy kell majd ilyen injekció és biztos hogy felfogja írni. Csak gondoltam megkérdezem itt, hogy rákészüljek anyagilag. Amúgy nektek sikerült utánna a baba?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a tapasztalat megosztását! Sok sikert mindenkinek a babához!


Mennyibe kerül a tüszőrepesztő injekció? És hova adják?

Legjobb válasz: Nekem hasfalba adta a párom, de hallottam olyat is, hogy farizomba kell. Az árára nem emlékszem, de kb. egy 10-essel menj a gyógyszertárba.

Nekem hasfalba adta a párom, de hallottam olyat is, hogy farizomba kell. Az árára nem emlékszem, de kb. egy 10-essel menj a gyógyszertárba.
Szia! Az inekció 1 hónappal ezelõtt 9500 Ft volt. Nekem farba adták, egy dobozban 3 inekció van és kettõt adnak be belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!