Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül tüszőrepesztő (10 db)

Tüszőrepesztő szurit mikor, hányadik napon szoktak adni? És mennyi idő után hat? És mennyibe kerül?

Szedem a clostyt és mellette a doki azt mondta, hogy menjünk vissza a 15. napon repeszteni. Ezt nagyon furcsállom, hisz azt hallottam, hogy 36 óra múlva hat. No akkor 16-17 napon ovulálok a szuri miatt. De szerintem nekem már el?tte is lesz peteérés, hisz az elvileg 14 nap körül van, s?t.. A ciklusom 26 napos. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kicsit furi az idõzítés de ha nézi a doki uh-n akkor õ tudja!Én 27 napos ciklus mellett elõször 13.napon kaptam choragon szurit amire 14-15.napon kellett rá dolgozni,köv.hónapban 11.napon kaptam.Nálunk sajna ez sem vezetett sikerhez de remélhetõleg neked segíteni fog!Sok sikert és mielõbbi babásodást!

Kicsit furi az idõzítés de ha nézi a doki uh-n akkor õ tudja!Én 27 napos ciklus mellett elõször 13.napon kaptam choragon szurit amire 14-15.napon kellett rá dolgozni, köv.hónapban 11.napon kaptam.Nálunk sajna ez sem vezetett sikerhez de remélhetõleg neked segíteni fog!Sok sikert és mielõbbi babásodást!
Szia! Én Fostimon szurit kaptam. Két ciklusban próbálkoztunk, mind a kétszer teherbe is estem, de sajnos az elsõ baba elment a 7. héten. Akkor 3 szurit kaptam 11-13-15. napokon. A második stimulálásnál 6 szurit kaptam 11-16. napokon). A 15. napon csak egy 10mm-es tüszõm volt, de mégis akkor sikerült. Ez 2008. márciusában volt. Akkor 1 szuri 4-5000Ft között volt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Elsõ vagyok!Még annyit el felejtettem az én dokim is azt mondta a ható idõ 36.h.A choragon 500.három ampullás/doboz és majdnem 10.000ft.Sok sikert!
Nekem 30 naposak a ciklusaim. A 14. napon este kellett beadni a szurit, és a 16. napon délelõtt volt az inszeminációm. Én az Ovitrile nevût kaptam, ami 7 ezer valahányszáz ft.

Mennyibe kerül a tüszőrepesztő szuri?

Megtudná mondani valaki,hogy closty után amit adnak tüszőrepesztő szurit mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem 10.000 Ft körüli összegbe került 2 éve. Ovitrelle-t használtam.

Ha jól emlékszem 10.000 Ft körüli összegbe került 2 éve. Ovitrelle-t használtam.
Tavaly kb 8000 Ft volt az itteni (kisváros) gyogyszerterban
Ovitrelle 7600 körül van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) azt hittem drágább"mondjuk akkor is megvenném"de ameddig nem sikerül a baba, havonta 1 szuriért nem sok.
Nekem csak egy kellett, Closty után, megbontották a patikában a csomagot, 2800.-Ft volt.

Mi a neve a tüszőrepesztő injekciónak? És kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Amelyiket ismerem az a Choragon, 9500 forint körüli az ára, 3 db porampullát tartalmaz egy doboz.

Amelyiket ismerem az a Choragon, 9500 forint körüli az ára, 3 db porampullát tartalmaz egy doboz.
Én is olyat kaptam amit az elözõ válaszoló írt!http://www.pirulapatika.hu/210064480/adatlap
ovitrelle-3000ft kb!
Én Decapeptyl-t kaptam, 1 db kb. 1200.- Ft.Sajnos kétszer is próbálkoztunk ezzel, de nem sikerült teherbe esnem. :-( De talán nem az injekció tehetett róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
nekem eklõször pregnilt írt a doki azolyan 5000kbutánna hónapban puregont kellett ki váltanom 2 adag/hó amibõl egy doboznyi(1adag)25.000.-ahogy megy az idõ ugy megy fel mindennek az ára!
Én ovitrielle-t kaptam, tavaly októberben, egy adag volt benne és 7000 Ft körül volt az ára. Elõször Choragon-t írta ki a doki, de nem lehetett kapni a patikákban pont akkor, ezért kellett ezt a másikat.

Mennyibe kerül a tüszőrepesztő szuri?

Felírja majd a doki és ki kell váltani?

Legjobb válasz: Igen, nekem az Ovitril-t írta fel. 7 ezer valahányszáz ft-ért vettem.

Igen, nekem az Ovitril-t írta fel. 7 ezer valahányszáz ft-ért vettem.
Szia! Én tavaly márciusban kaptam Fostimont. 4-5000Ft között volt. A doki írta fel, én kiváltottam és szintén a doki ill. én magamnak adtam be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia! Mi a párommal a Budai Meddõségi Centrumba járunk, eddig két alkalommal, kétféle tüszõrepesztõ injekciót írt fel az orvos. Nekem a párom adta be eddig mindig. Az egyik volt a Pregnyl, 3 ampulla (+3 oldószer) 4500 Ft körül van. A doki két ampullát írt fel, így a gyógyszertárban megbontották a dobozt és csak a kettõt kellett kifizetni. A másik az Ovitrelle volt, amibõl 1 doboz, azaz 1 darab elõretöltött fecskendõ, 7100 Ft. http://littlefoxie.wordpress.com/gyogyszerek/ Itt olvshatsz róluk több infot is.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mennyibe kerül a tüszörepesztö szuri?

nektek kb mennyivolt?

Legjobb válasz: Van ilyen? bocsi én lehet kis tudatlan vagyok e téren, még nem hallottam ilyesmirõl! de engem is érdekelne...

Van ilyen? bocsi én lehet kis tudatlan vagyok e téren, még nem hallottam ilyesmirõl! de engem is érdekelne...
A kérdező hozzászólása: igen ilyen tuti van:) csak nemtudom menyibe kerül nekem ez lesz:( és milyen a mallékhatása?
Hát ha Pregnylt kapsz, az kb. 5500 ft.Három ampulla van benne, én 2-t szoktam kapni.Van egy Choragon nevû is, de arról nem tudok semmit.Reggel kell beadni, (orvos, nõvér adja, mivel nincs hozzá tû, fecskendõ), és rá 36 órára kell akciózni.Nálunk legalábbis így van.Mellékhatása van, mégpedig az h nagyon fáj tõle a hasad, meg a petefészked, ahol a tüszõ van, kb. 2 napig..Én ugyanebben vok most, most kezd elmúlni a fájdalom, vasárnap kaptam meg.Olyan, mintha nyílt seb lenne a petefészkedben, ahogy kiszakad a tüszõ, és a méhed le akar szakadni.De azért nem annyira borzalmas, fõleg miután megvolt a "beporzás":) , mintha lazító hatással lenne rá.. Remélem tudtam segíteni, kitartást, és sok sikert Nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi:) nekem clostit kell szednem!neked clostit kell szedni? és hol lehet kiváltani a patikában?
Elõzõ vagyok.Van olyan patika, ahol rögtön van készleten, máshol meg kell rendelni.Hûtõben kell tárolni. Szedtem Clostit is, 3 próbálkozásnál, egyszer terhes lettem, de elment a baba:(Most Puregonnal injekcióztam magam.A Closti is hatott, Prednisolonnal kombinálva, de elvékonyította a nykh.mat, ezért kaptam Puregont.
Én clostit peteérésre kaptam.Tüszõrepesztésre egy ampulla Decapeptyl-t adtam be magamnak.1800 Ft körül volt.Utána már meg sem jött a vérzésem. Sok sikert! 6 hetes

Tüszőrepesztő injekció mennyibe kerül? Segített már valakin?

Legjobb válasz: Jobb ha doki irja ki! És nagyon hatásos, sztem jó dolog, arra ha vki babát akar!

Jobb ha doki irja ki! És nagyon hatásos, sztem jó dolog, arra ha vki babát akar!
Nekem Choragont írtak fel, 10000Ft volt. Én inszemináció elõtt kaptam, tehát a tüszõ tutira megreped tõle.
Szia, nekem a doki írt ki Ovitrelle injekciót, igaz nekünk inszemináció volt, de a lényeg ugyanaz 2.próbálkozásra sikerült a baba, 3000 Ft-körül volt de csak receptre, amúgy nagyon drága 12.000 Ft azt hiszem.. és nem is tudom adják e recept nélkül.
Én 3 hónapon keresztül kaptam a Choragont, Clostyval, és Duphastonnal kombinálva, de semmi! Most szünet van! Egyébként nekem pontosan 9200Ft-omba került!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert a dokim tegnap azt mondta hogy kell majd ilyen injekció és biztos hogy felfogja írni. Csak gondoltam megkérdezem itt, hogy rákészüljek anyagilag. Amúgy nektek sikerült utánna a baba?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a tapasztalat megosztását! Sok sikert mindenkinek a babához!

Mi a tüszőrepesztő szuri gyogyszertári neve és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Choragon injekció és 10.000 körül mozog!

Choragon injekció és 10.000 körül mozog!
Pregnyl injekció is van, az 6000 ft 3 ampulla.Van egy 3000 ft-os is, de annak nem tudom a nevét.

A tüszörepesztő szuri mennyibe kerül és van e mellékhatása? Most megyek dokihoz fél ora mulva

azt hiszem nem repedt meg a tüszöm most megyek dokihoz ugyan is a 15 napon kellet volna megrepedni azota eltelt 3 nap és semmi és azota nincs fent a h?m vagyis nem ment fel és nem volt nyálka sem és fáj azota is a petefészkem. ugy gondolom jobb ha megnézik

Legjobb válasz: Én is Choragont kaptam, nekem sokkal jobban szúrt a petefészkem, mint normál tüszõrepedésnél. Sõt, mondhatni, fájt. ja és csak egy ampullát kaptam.

Én is Choragont kaptam, nekem sokkal jobban szúrt a petefészkem, mint normál tüszõrepedésnél. Sõt, mondhatni, fájt. ja és csak egy ampullát kaptam.
Attól függõen, hogy mit ír fel neked, változik az ára! Én már 2x kaptam Choragont, ami 10000 körül mozog! Nekem nem okozott semmi mellékhatást!

Mennyibe kerül a tüszőrepesztő injekció? És hova adják?

Legjobb válasz: Nekem hasfalba adta a párom, de hallottam olyat is, hogy farizomba kell. Az árára nem emlékszem, de kb. egy 10-essel menj a gyógyszertárba.

Nekem hasfalba adta a párom, de hallottam olyat is, hogy farizomba kell. Az árára nem emlékszem, de kb. egy 10-essel menj a gyógyszertárba.
Szia! Az inekció 1 hónappal ezelõtt 9500 Ft volt. Nekem farba adták, egy dobozban 3 inekció van és kettõt adnak be belõle.

A tüszőrepesztő injekció mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 3 injekció van egy dobozban, nekem 2-t adtak be egyszerre (ne kérdezd miért). A doboz ára kb. 5000 Ft volt (nem tudom pontosan pedig nemrég vettem). Viszont volt már olyan korább, hogy megkaptam a maradék egy injekciót is, ezek szerint az is elég volt. Mindegyik esetben volt tüszõrepedésem, azt nem lehet nem észrevenni, annyira fáj és feszít az egész hasfal. Sok szerencsét vele!

3 injekció van egy dobozban, nekem 2-t adtak be egyszerre (ne kérdezd miért). A doboz ára kb. 5000 Ft volt (nem tudom pontosan pedig nemrég vettem). Viszont volt már olyan korább, hogy megkaptam a maradék egy injekciót is, ezek szerint az is elég volt. Mindegyik esetben volt tüszõrepedésem, azt nem lehet nem észrevenni, annyira fáj és feszít az egész hasfal. Sok szerencsét vele!
A kérdező hozzászólása: Én azt hallottam hogy 25-30.000.- forint!Akkor az nem is igaz???
Nem, nem igaz! Biztos van annyiért is, én Merionalt kaptam (többször is) az volt az elõbb említett kb. 5000 Ft.
Szia ! Én február elején váltottam ki ezt az inekciót és 9500 Ft-ba került. Jelenleg van két pozitív tesztem és pénteken megyek ultrahangra. TEHÁT HATÁSOS. Sok sikert.
Utolsó válaszoló! Én ma kaptam én is tüszõrepesztõt, nagyon remélem, hogy sikerül nekem is! Neked mekkora volt a pete mérete! Nekem 26mm, ennyi még sosem volt, nagyon reménykedem. Neked gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!