Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül táncoslány (2 db)

Mennyibe kerül egy táncoslány a legénybúcsúra?

Legjobb válasz: De nem csak táncoslányt érdemes bérelni, rengeteg más ötletet is meríthetsz innen: http://www.legenybucsukellek.hu

De nem csak táncoslányt érdemes bérelni, rengeteg más ötletet is meríthetsz innen: http://www.legenybucsukellek.hu
Változó. Vannak már nevek is a szakmában. Általában 50 ezertõl pár százezerig is terjedhet. Azt olvastam valahol, hogy a tortából való elõbukkanás és tánclejtés a torta árával drágább, ami akár 50 ezer Ft plusz költséget is jelenthet.
Mi múlt héten szerveztünk egy legénybúcsút, a netrõl kerestünk mûsort. A http://www.lolitashow.hu oldalról kértünk egy lányt. Nekünk nagyon bejött, gyönyörû csaj volt, szuper mûsor, a võlegény és a barátaim azóta is hálásak nekem. Harmincezer forintba került, szerintem egy színvonalas show-ért ez abszolút nem sok. Szeptember végén lesz a szülinapom, akkro kipróbáljuk a kétlányos mûsort is, majd megírom milyen volt. Azt hiszem annak 50 az ára.
http://www.harashow.hu Én innen rendeltem mûsort elég nagy a választék.
Végre megvolt a szülinapi bulim, két nap gyógyulással : ))) Végül is 55 ezerbõl megúsztuk a kétlányos show-t, eszméletlenül nagy buli lett belõle, olyan csajokkal mint az álom. Egy night klubban sem hiszem hogy olcsóbb, bár oda meg nem járok... ( az asszony is olvassa az oldalt): )

Mennyibe kerül egy táncoslány?

havernak szülinapja lesz gondoltuk összedobunk neki egy táncot+ egyéb finomságot ha benne van :) próbáltátok már vagy esetleg ajánlani is tudtok? Pestiek vagyunk.

Legjobb válasz: én hastáncos vagyok, a csoportommal szoktunk fellépni szülinapokon, de nem is vagyok magyarországi, és gondolom, h te sem erre gondoltál:)

én hastáncos vagyok, a csoportommal szoktunk fellépni szülinapokon, de nem is vagyok magyarországi, és gondolom, h te sem erre gondoltál:)
A kérdező hozzászólása: megnéznélek gyere kaja pia lesz és mondj árat :D
sztem egy átlagos olyan 40 ért már lenyom egy fél órát kb, erotikusat.ha mást is akartok tõle, akkor sztem a határ a csillagos ég(gondolom nem egy prosztó cigányleány vonaglását akarjátok nézni hanem valami tényleg odab*szósat)
30-ért legénybúcsún láttam jót, a harashow nevû szervezõn keresztül.
ha esetleg még aktuális tudok 10-15-ért is jó táncoslányt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!