Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül sztetoszkóp (3 db)

Sztetoszkópot hol lehet venni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: sztetoszkópot nem lehet csak úgy venni, de ha mégis beszerzik neked, akkor érdeklõdj egy gyógyászati segédeszkoz boltban..mivek gondolom nincs orvosi mûködési engedélyed, így nem lesz olcsó..az ilyen dolgok több 10ezrek lehetnek.

sztetoszkópot nem lehet csak úgy venni, de ha mégis beszerzik neked, akkor érdeklõdj egy gyógyászati segédeszkoz boltban..mivek gondolom nincs orvosi mûködési engedélyed, így nem lesz olcsó..az ilyen dolgok több 10ezrek lehetnek.
Szerintem ilyen segédeszköz boltban lehet venni. Nézz körül az orvosi egyetemek körül! Biztos van kifejezetten ilyen bolt. Barátnõm lakótársa jár orvosira és mesélte, hogy mentek vásárolni külön nekik kialakított boltba. Nemtudom mennyi lehet, de biztos nem olcsó.
A vaterán sokszor látok egy-két ezerért.

Mennyibe kerűl a sztetoszkóp? Lehet vele hallani a bébi szívhangját?

Legjobb válasz: Mi is próbálkoztunk vele, kb. 24-25 hetes terhesen, de semmit nem hallotunk:( Azóta nem jutott eszünkbe, mert elég aktív a bébi, jóformán egész nap mocorog, és ez elég látványos.

Mi is próbálkoztunk vele, kb. 24-25 hetes terhesen, de semmit nem hallotunk:( Azóta nem jutott eszünkbe, mert elég aktív a bébi, jóformán egész nap mocorog, és ez elég látványos.
Az attól függ mekkora a picike, és merre fekszik, de amúgy igen, hallható. (3. trim körül már látni is lehet a szívhangját, ha hassal semben van:) tegyél egy poharat a pocakra, tele vízzel:) élmény, csak vigyázz ne rúgja le közben:) ) Árat nem tudok.
A kérdező hozzászólása: 24hetes vagyok, de 10e -ért nem akarok szívhangfigyelõt venni:) Sokallom, de szeretnénk hallgatózni:) )
Szia! Ezen a weblapon már 2000 Ft körül van phonendoszkóp, azt hogy mennyire lehet vele hallani a bébi szívhangját nem tudom:) http://www.gyogybolt.hu/index.php?s=item&s2=list&pid=3918
Mi vettünk, de sajna nem hallottunk semmit, pedig már elég nagy pocakos voltam. Lehet, hogy csak mi bénáztuk el?

Mennyibe kerül egy sztetoszkóp?

Legjobb válasz: Kb 25 000ft ba.A minap néztem mert ugy hallotam lehet vele hallani a pocaklakó szivdobogását.

Kb 25 000ft ba.A minap néztem mert ugy hallotam lehet vele hallani a pocaklakó szivdobogását.
3000-30000 ft-ig kapható. Állítólag az olcsóbb változattal nem lehet jól hallani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!