Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül szülésre felkészítő (2 db)

Győrben hol tartanak szülésre felkészítő tanfolyamot? Úgy hallottam a védőnőnél kell érdeklődni. Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam?

Legjobb válasz: Igen, a védõnõnél meg tudod kérdezni. Én is nemsokára megyek, de bõvebb infot nem tudok. Boldog babavárást.

Igen, a védõnõnél meg tudod kérdezni. Én is nemsokára megyek, de bõvebb infot nem tudok. Boldog babavárást.
Mindenképp a védõnõ küldi el a jelentkezési lapot és õ tud minden infót is. Úgy tudom 26-28 körül indul a következõ, talán én is ott leszek :)
A védõnõdnél érdeklõdj, aztán majd adnak vmi csekket, amit be kell fizetni. Nekünk még Nádorvárosban volt, talán az ÁNTSZ-nek vmi székháza, a Zrínyi úti kórháznál kell balra kanyarodni, ha kifelé megyünk a városból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mennyibe kerül a szülésre felkészítő program?

A kórházban tartják minden szerdán de nem tudom hogy kell e fizetni érte pedig biztos hasznos dolgokról van szó ez nem tanfolyam hanem el?adások sorozata.Nov. végéig.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az adott kórházban nyugodtan kérdezz meg valakit. Biztosan csak ott tudnak felvilágositást adni. -20 hetes kismama-

Szia! Szerintem az adott kórházban nyugodtan kérdezz meg valakit. Biztosan csak ott tudnak felvilágositást adni. -20 hetes kismama-
szia, Én az István Kórházban szültem Bp.-en. Ott ingyenes és más is mehet, nem csak az aki ott fog szülni. De logikusan oda kell járni felkészítésre, ahol szülni szeretnél, mert kórház a saját szemlélete alapján készíti fel a kismamákat. Könnyû szülést és boldog babázást kívánok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!