Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül robogó (21 db)

Mennyibe kerül kresz tanfolyamra járni, és kismotor (robogó) tanfolyamra járni, aztán letenni a vizsgát kresz-ből, aztán letenni a vizsgát robogó vezetésből?

Ez a négy dolog amit felsoroltam összesen mennyibbe kerül? :)

Legjobb válasz: Nekem 50 ezer volt a kresz 11 volt a vizsgadíjak és 16 ezer volt az elsõsegély és még 4 ezer volt a jogosítvány kiváltása tehát 81 ezer forint volt összesen és egyszer sem buktam meg.

Nekem 50 ezer volt a kresz 11 volt a vizsgadíjak és 16 ezer volt az elsõsegély és még 4 ezer volt a jogosítvány kiváltása tehát 81 ezer forint volt összesen és egyszer sem buktam meg.
Az elsõ hozzászóló nagyon drágán csinálta. Én a szegedi ATI-Császárné Kft árait tudom írni: a kresz tanfolyam 16000 a kresz vdíj 4600 a vezetés (11 óra) 20900 a rutin (jármûkezelés) vizsgadíj: 3600 a forgalmi vizsgadíj: 3600 az elsõsegély tanfolyam: 5000 az elsõsegély vizsga: 5500 + még az okmányiroda (kb 4000) összesen 60 ezerbe belefért
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek, hogy válaszoltatok. Nagyon hasznos választ kaptam rá és mégegyszer köszi! :)
Egy ideje a gépjármû kezelési vizsgadíjat felemelték cirka 11 ezer körülre.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm mégegyszer! :)
A forgalmi vizsga díja 3600 forint a Moped kategóriába!!! Azért írtam annyit, mert annyiba kerül. A többi kategóriában valóban 11000, de a mopednél 3600!!!

Régebben letettem kismotorra, robogóra a jogsit, de elhagytam. Kikérhetem vagy újra kell vizsgázni? Hol tudom kikérni, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.

Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.
Okmánybélyeg, fénykép, stb.
Okmánybélyeg helyett csekket kapsz, fényképet majd ott csinálnak... Egyébként stimmel. A lényeg: meg tudod igényelni a jogosítványt, nem kell hozzá új tanfolyam. Attól, hogy elhagytad, még megvannak a vizsgáid...

Ha rendszámoztatom a robogóm, az mennyibe kerül? És akkor 2en is ráülhetünk?

50cc

Legjobb válasz: TÖbbe kerül, mint venni egy 125-ös és letenni a jogsit együtt!

TÖbbe kerül, mint venni egy 125-ös és letenni a jogsit együtt!
Ha a robogó alkalmas 2 személy szállítására akkor szállíthatsz vele ha van rajta rendszám. Akkor alkalmas ha megfelelõ az ülés, van hátsó lábtartó és aszzem kell kapaszkodó is.
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem ez volt, de köszönöm. :) Természetesen gyárilag 2 személyes, RENDSZÁM NÉLKÜLI robogóról van szó.


Mennyibe kerül egy 50cm3 robogó átíratása? És egy éves biztosítása?

Legjobb válasz: Az átiratásnem kerül semmibe, adásvételi kell csak. Nekem 3600 a biztosításom.

Az átiratásnem kerül semmibe, adásvételi kell csak. Nekem 3600 a biztosításom.
Bizony, adásvételi elég. Nekem kicsivel 5 ezer felett van a biztosításom, igaz megtörtem egy jármûvet tk-ra, szóval nem csoda.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a válaszokat!
Hello! Ahogy már írták: átíratás nincs, csak 1 kötelezõ éves biztosítás, ami különbözik az összes biztosítónál, nekem Aprilia Sr 50 factory ra 2007 esre kerül 5-6 körülbe. Függ a jármû életkorától is. Arra vigyázz, amint megírjátok adásvételit menyj azonnal köttetni, mert az eltelt napok után késedelmi díjat számítanak fel. Általában napi 100 ft segédmotorra!
Nagyonjó hogy kérdezted pont ezt akartam volna megkérdezni én is! XD

Körülbelül mennyibe kerül most robogóra a jogosítvány?

Legjobb válasz: Kb annyiba hogy megnézed bármelyik motoros suli honlapján.

Kb annyiba hogy megnézed bármelyik motoros suli honlapján.
Robogóból van 50 és 650 köbcentis is. Milyenre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: 50cc

Mennyibe kerül egy Honda Dio 50cm3 robogó?

obogó,honda,dio,motor,

Legjobb válasz: 25e-tõl 200e-ig állapot évjárat függvényében . [link]

25e-tõl 200e-ig állapot évjárat függvényében . [link]

Mennyibe kerül kb? (Suzuki Let's go [ robogó ] )

A motoromban szétfagyott az akkumulátor, kifolyt belőle a sav...szóval teljesen tönkrement, kérdés hogy rendes robogó boltban kaphatok e, ha igen akkor is kb mennyibe kerül. Az akkumulátor fajtája : TOYO 12 v 4 Ah YTL4-BS A válaszokat előre köszönöm. :)

Legjobb válasz: Szétnézel a neten, a Google a barátod! Beírod, hogy 12v 4Ah-s motorakksi és megtudod milyen árban mozognak.

Szétnézel a neten, a Google a barátod! Beírod, hogy 12v 4Ah-s motorakksi és megtudod milyen árban mozognak.
A kérdező hozzászólása: és ez am mit jelent? YTL4-BS ???
Ez az akksinak lehet a típus jelzése. Pont mint a telefoknál.

Körülbelül mennyibe kerül egy nagytestű robogó átfestése?

Gondolok itt a szakember által való átfestésre.

Legjobb válasz: Elemenként szokták vállalni, eltérõ. Kb 8e/elem.

Elemenként szokták vállalni, eltérõ. Kb 8e/elem.

Robogó festés mennyibe kerül?

Egy Aeroxot matt szürke színre, olyan évfordulós R1 es szürkére. Na szóval mennyi lenne lefújatni az idomokat meg mindent? Vagy nagyon drága?

Legjobb válasz: Ha festõvel kb 20 000ft. Ha festõ mûhelybõl veszel festéket kb 4-5000ft 4dl+1dl lakk de abból vagy 4x átfúlyod, sprayt nem ajánlom, kevésre elég, drága is, akk inkább mûhelybõl vedd, tartósabb is

Ha festõvel kb 20 000ft. Ha festõ mûhelybõl veszel festéket kb 4-5000ft 4dl+1dl lakk de abból vagy 4x átfúlyod, sprayt nem ajánlom, kevésre elég, drága is, akk inkább mûhelybõl vedd, tartósabb is
A kérdező hozzászólása: Mivel fújjam le? Szívószállal? XD sajna nincsenek ilyen cuccaim :/

Egy Peugeot robogót kb mennyibe kerül lefestetni?

most majd a télen le szeretném festetni a motorom,

Legjobb válasz: lehetõleg értelmes választ szeretnék és a kérdésre válaszolva... hát én honnan tudjam hogy egy Yamahát mennyiért festenek le ?????

A kérdező hozzászólása: lehetõleg értelmes választ szeretnék és a kérdésre válaszolva... hát én honnan tudjam hogy egy Yamahát mennyiért festenek le ?????
Ez eléggé sok dologtól függ. Te csinálnád otthon vagy festõhöz vinnéd. Olcsó akril sprayvel akarod-e lefesteni, aztán fogni a fejed amikor pár hónap múlva erõteljesen kopni kezd, vagy festékszórópisztollyal fested le(amihez ugye kompresszor is kell) Aztán az se mind1 hogy lirete 1000ft-os festéket veszel vagy ml-e 1000ft-osat. Meg még sorolhatnám.
Pont annyiba, mint egy Yamahát.
A kérdező hozzászólása: hú, hát akkor nem is olyan olcsó ez, hát festõvel szeretném jóféle festékkel, nem akarok úgy járni ahogy te is mondtad !
Hát az nem lesz olcsó. De pár festõt kérdezz meg hogy mennyiért csinálná. Ha van vagy tudsz kölcsön kérni festékszóró pisztolyt és kompresszort(víz és olaj leválasztóval lehetõleg) és vállalkozó szellemû vagy akkor megpróbálhatod magadnak is megcsinálni. Bár a festék így se olcsó.
A kérdező hozzászólása: hát én hozzányulni se szeretnék a festéshez ami rajta van, de attól függetlenül lehet hogy egy kis segítséggel megtudnám, kompresszort tudok, de azt nem tudom hogy olaj leválasztós-e de értem akkor ennyit akartam köszönöm ! :)
Én házilag fújtam le. így kijött 8000 Ft ból. Fekete piros lett. Nem kell sok festék, nem autóról van szó. nekem 4 dl kellett hozzá, igaz nem öntöztem szét, meg nem fújtam mellé sem. Bemész a festék szaküzletbe, géppel kikeverik a kívánt színt, kapsz 4 löttyöt. alapozó + edzõ + festék + hígító. Ha nem kell metál szín olcsóbb, de nem olyan szép.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!