Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül polgári esküvő (24 db)

Mennyibe kerül egy esküvõ? Egyházi, polgári, lagzi. A lagzi hogy olcsóbb, sátras, vagy éttermes? Kb 25-30 fõs násznéppel

Legjobb válasz: nekünk 30 fõre kb 300.000 Ft volt,ennyi fõre szerintem nem éri meg sátrat bérelni

nekünk 30 fõre kb 300.000 Ft volt, ennyi fõre szerintem nem éri meg sátrat bérelni
Sokmindentõl függ. Mennyire luxus, mennyire nem az? Van-e ismerõsöd éttermes, fotós, virágos, dekoros stb. Sütemény, bor stb. honnan lesz? Nekünk pl. van fotós, süteményes, borpincés ismerõsünk, így ezek jelentõsen olcsóbbak lesznek majd.
Nekünk 25 fõ esküvõnk lesz. Nagyon sok mindentõl függ, hogy mennyibe fog kerülni. Vannak a fix költségek, amik vendégszámtól függetlenül mindig ugyanannyi lesz, de hát attól függ mit kérsz. Leírom a miénket. Budapest IV. kerületében tartjuk Polgári - zene 8.500 - gyertyagyújtás 1.500 - szülõköszöntõhöz virág 2 X 2.500 = 5.000 - pezsgõs koccintás 2.500 - fényképész 10.000 - videós 13.000 - szervezési díj 1.800 Templom - szertartás 45.000 (ebben benne van a jegyesoktatás, orgona, szertartás, díszítés amit templom intéz) - fényképész: 10.000 - videós: 13.000 Étterem - étel: kb. 70.000-80.000 (két személyes tálakat kértünk + leves + savanyú) - ital: kb. 100.000 (pezsgõ, sör, bor, üdítõ) - dekoráció: még nem intéztük - zenész: még nem intéztük - fénykép: 10.000 - videó: még nem intéztük Egyéb - csokor: 6.000 - kitûzõk 3 db (2 tanú + võlegény): 2.700 - autódísz: 12.000 - még nem intéztük kb. 5.000 - torta kb. 13.000 - sütemény: még nem intéztük - ruhám 42.000 - cipõm 3.000 - fejdíszem 1.360 - gyûrûk: 62.000 Még nem intéztünk mindent, azért nem írtam sok helyen árat, júniusban lesz. :) Remélem tudtam segíteni.
Fõállású professzionális felszereléssel és azt használni képes tudással rendelkezõ esküvõi fotósok jellemzõen (egész napos esküvõre vetítve, tehát készülõdéstõl menyecsketáncig fotózva az eseményeket) 120-150e Ft-nál kezdõdnek. (Csak azért írom, mert látom, hogy itt már volt aki irreálisan alacsony árat írt. ). A filmes/cinematográfus is hasonló árban dolgozik. Egy átlagos cukrászdában az árak menyasszonyi tortára, kb. 400-600Ft/szelet. Zenekar legalább 30-60ezer forint/fõ (attól függõen, hogy hány fõs a zenekar és milyen színvonalat képviselnek). Az étel/ital nagyon változó, jellemzõen 10.000Ft/fõ körül már klassz menüt lehet kapni, amiben esetleg éjfélig benne van az italfogyasztás is (üdítõ, sör, bor). Nagyságrendileg kicsit több mitn 1M Ft-ból ki lehet hozni, de persze minden az igényeiden múlik. Sok boldogságot! :)
hát igen, nekünk úgy került 300.000-be, hogy a fotós ingyen csinálta, a ruhám 40.000 Ft-volt és a dekorációt mi csináltuk, a kaja-ital pedig 6000 Ft/ fõ volt.
és zenekar se volt
Mi 100 fõs lagzira tervezünk 500 ezret. Tudom, , hogy irreális, de nem is lesz esküvõs sallang, amik szoktak lenni. Egyrészt sajnálnék ennél több pénzt, másrészt hidegen hagynak a virágok, székszoknyák, kitûzõk, videós...stb. Fotós a nagybátyám, remélem, elvállal minket ;) A ruhám se tipik menyasszonyi lesz, szóval én inkább egy 100 fõs kerti partit szervezek, mint esküvõt. Mûanyag tányérok, bográcsos étel, semmi öltöny. Remélem, jól fog sikerülni :) De a puccos cucc nem én vagyok.
Ki mennyiért vállal, teljesen egyedi.
A kérdező hozzászólása: Körülbelüli árakra vagyok kíváncsi, nem pontos összegre. Pl. egy honlapon ezt találtam: 1500-3500 Ft/óradíj, plusz rezsiköltségek. Ez mit jelenthet? Ebben csak az esemény ideje van benn vagy az utómunka is?
Szia! Ilyen rezsiköltséggel sehol nem találkoztam még! Szerintem amit ti szeretnétek olyan 40-50 ezer forint lehet, de város függõ is a dolog. Ha van olyan videós aki tetszik írj neki, hogy mit szeretnétek és kérj árajánlatot! Én is így csináltam! Nagyon hasznos volt, elképesztõ árkülönbségek vannak! Sok Boldogságot!
Új vonalas cinematográfusok 120-150e Ft-nál indulnak, egész napos esküvõre vetítve, de szerintem Õk nem igazán vállalnak csak szertartást. A legtisztább, ha azoktól, akiknek tetszik a munkája, kérsz árajánlatot. Valószínûleg 40-80e Ft között fognak kérni.
A miénk 250 E Ft. volt Debrecenben, de profi stúdió cinálta, akik videoklippeket reklámfilmeket stb. is gyátanak, így profi lett, ráadásként még egy kis videoklip is van hozzá. szerencsés helyzet volt, hogy az operatör hobbyja a Dj-skedés így az alávágott zene is szuper.
Miért nem az esküvõi VIDEÓ-st kérdezed meg a rezsi árakról hogy az mit tartalmaz. Csak õ tudhatja hogy értette a saját csomagját amikor összeállította. Sokan cakk-pakk árakat adnak meg pl 6órára (mindenféle rezsi kiírása nélkül) amiben tisztán leírják mi van. Én itt nemtudom hogy értheti ezt. Gondolom 1500-3500 Forintért PER ÓRA van ott abban a szertartás is benne lehet. Ha 2 órára hívod akkor 2x 1500-3500.- + rezsi költség ami lehet az utazási költség is.


Mennyibe kerül egy polgári esküvő két tanúval vagy csak szűk családdal Nyíregyházán?

Legjobb válasz: Úgy tudom, sima polgári esküvõért nem kell fizetni, vagy csak minimális összeget kérnek érte. Érdeklõdj a nyíregyházi anyakönyvvezetõ hivatalban!

Úgy tudom, sima polgári esküvõért nem kell fizetni, vagy csak minimális összeget kérnek érte. Érdeklõdj a nyíregyházi anyakönyvvezetõ hivatalban!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen fogok, de még korai lenne. Még valaki?

Miskolcon a polgári esküvő jelenleg mennyibe kerül? Ki kell-e kérni a családi állapotot igazoló okmányt? és ennek van-e valamilyen költsége?

Legjobb válasz: ezt találtam neked. részletesen minden benne van ... http://www.eskuvoimagazin.hu/az-eskuvo-napja/a-polgari-eskuv..

ezt találtam neked. részletesen minden benne van ... http://www.eskuvoimagazin.hu/az-eskuvo-napja/a-polgari-eskuv..
azzal ne törõdj hogy Debrecenrõl ír. a lényeg benne van. okmányiroda. 1.népesség nyilvántartó 2.születési anyakönyvi kivonat 3. a házasságkötési eljárás maga államigazgatási szempontból illetékmentes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Szia, nekünk nem kellett kikérni Miskolcon semmit, és 38100 ft-ba kerül a polgári külsõ helyszínen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Mindketten miskolci lakosok vagytok?
miskolci. igen. :) de csak akkor kell fizetned ha nem a házassákötõ teremben szeretnéd a ceremóniát .

Egy polgári esküvő mennyibe kerül? És egy kis létszámú lagzi? Egy olyan 20 fő kb?

Nem szeretnénk nagy és drága esküv?t, azt majd a babára fordítanánk amit tt megspórolunk:)

Legjobb válasz: Nekünk 2007-ben volt az esküvõnk, csak polgári (az nem tudom pontosan, hogy mennyi volt, de ahogy emlékszem, max. 25 ezer, és ebben volt vers, pezsgõ és virágcsokrok), és utána vacsi (tehát nem lagzi) 65 fõvel, leves, háromféle hús, torta, italok (üdítõ, sör, bor, welcome-drink, töményet külön fizették a vendégek). Az egész mindenestõl max. 400 ezer volt, kb. (de ebbõl csak a ruhám volt 110, mert begõzöltem, hogy nekem extra kell, mondjuk így utólag azt meg lehetett volna spórolni). Ebbõl talán tudsz viszonyítani. Sok boldogságot!

Nekünk 2007-ben volt az esküvõnk, csak polgári (az nem tudom pontosan, hogy mennyi volt, de ahogy emlékszem, max. 25 ezer, és ebben volt vers, pezsgõ és virágcsokrok), és utána vacsi (tehát nem lagzi) 65 fõvel, leves, háromféle hús, torta, italok (üdítõ, sör, bor, welcome-drink, töményet külön fizették a vendégek). Az egész mindenestõl max. 400 ezer volt, kb. (de ebbõl csak a ruhám volt 110, mert begõzöltem, hogy nekem extra kell, mondjuk így utólag azt meg lehetett volna spórolni). Ebbõl talán tudsz viszonyítani. Sok boldogságot!
52 fõs 200k-ért... Úgy imádom, ha lakodalomról van szó, mindig rátesznek még egy jó adag hasznot. Ha egyesével bemennének az emberek, nagyjából ugyanott jönnének ki ilyeneken (vagy kevesebbel).
52 fõ, polgári esküvõ 18 ezer, a vacsora 200.000 (lakodalom nem volt), ruha mindkettõnknek: 120.000, virág: 18.000, fotós 60.000
Nekünk tavaly, volt ilyenkor és olyan 900, 000 Ft volt mindennel együtt 60 fõre. Ebben benne volt a ruha, kaja, fotó, videó, zenész, võfély, süti, torta, virágok, és a polgári szertartás stb. üdv: kispetya
A "puccon" lehet a legtöbbet spórolni, pl. ruhák, körítés, menõ szolgáltatók...stb (bár a fotós azért jó ha profi:) De az, hogy mennyi vendéget hívtok meg kajálni, azon nem biztos, hogy spórolsz, mert normális esetben több ember, több nászajándékpénzt ad, és még a minimum is több, mint amennyibe a kajája kerül. Csúnyán hangzik, de egy lagzi (nem az esküvõ!!!) nem csak a pénzköltésrõl, hanem inkább a pénzbeszedésrõl szól!:) Meghívóba manapság már simán bele lehet írni vicces versike formájában, hogy pénzt kértek, nem ajándékot, valamint egy menyasszonytánccal is jelentõs összeg folyhat be. Ráadásul az étteremben utólag kell fizetni, és akkor már megvan a bevételetek is.
21-54: Makón volt 2007-ben. Nálunk újházi tyúkhúsleves volt+ mindenkinek külön tálon vegyesen mindenféle hús és köret. Italt minimálisat kértek. Otthon folytattuk a bulit. És a megmaradt kaját profin becsomagolva elhozhattuk.
Mi is ennyien voltunk. Volt hagyományos menyasszonyi ruha, (kölcsönzött) férjnek öltöny-varratva. Ez 100 ezerbõl kijött. Torta, virág, szertartáson vers, virág, köszöntõ, ebéd egy aranyos kis étteremben. Összvissz 200 ezerbõl kijött.
elsõ vagyok, mindez Gyõrben volt, egy egész jó étteremben.
Miskolc, ez év február. A polgári esküvõ 0 forint. Tényleg nulla, ugyanis ingyenes jogotok házasságot kötni. Mi nem kértünk semmi extrát, semmi felhajtást, se verset, se zenét, se virágot, se pezsgõt, se beszédet. A szertarás a házasságkötõ teremben volt, lágy zenét tettek be, talán Enyát. Az asztalon virág volt, az anyakönyvvezetõ kedves volt, bevezetett bennünket, rövidke köszöntõt is mondott, és a kivonulást is ugyanúgy levezette, mintha nem két tanú meg a szülõk álltak volna sorfalat, hanem 120 ember. Nagyon bensõséges, 10 perces szertartás volt. Uténa egy közeli étteremben 40ezerért megebédeltünk. u.i. másnap volt a templomi, utána 70 fõs lagzi. Mindennel együtt 2millió 200ezerbe került, de a nagy részét nászajándékként visszakaptuk.
Nálunk 101-en voltak, és mindennel együtt 1.400 e ft volt. Kicsit bánom, hogy ennyit költttünk rá, de annyira jól sikerült, hogy egész életembe emlékezni fogok rá. Azért vállaltuk be, hogy ekkora legyen, mert gondoltuk, hogy legalább a vacsorája árát mindenki odaadja borítékban (pénzt kértünk mindenkitõl), de tévedtünk, na nem baj...

Mennyibe kerül a templomi esküvő? És a polgári?

Legjobb válasz: A polgári esküvõ után lesztek hivatalosan házasok, a templomi jogi szempontból nem jelent semmit.

Templomi mindenhol más. Nekünk azt mondták, hogy amennyit felajánlunk, így 10.000-et ajánlottunk fel. +orgonista 5000 Ft.
A polgári esküvõ után lesztek hivatalosan házasok, a templomi jogi szempontból nem jelent semmit.
A templomitól nem lesztek hivatalosan házasok. Az anyakönyvvezetõ nyilvánít azzá, a polgárin.
mindenhol mások az árak, ezt csak helyben tudod pontosan megkérdezni és a polgári mindenképp kell, az a hivatalos. ha nem szeretnél ezért is fizetni, akkor egy hétköznap ketten két tanúval ingyenes, majd a templomba hívhatod a rokonságot!
a polgári ingyenes, ha: hétköznap tartod semmi sallang csak a kötelezõ 5-10perces szöveg se zene se pezsgõ csak Ti ketten+a tanúk ha már egyel több személy van, akkor kell fizetni nálunk legalábbis
A polgári (extrák nélkül) ingyenes.
Templomi 20.000Ft Polgári 20.000Ft A polgári a hivatalos, a templomi csak "formális" szertartás.
Templomi: 20 ezer + 12 ezer a lelkésznek. Polgári: 15 - 20 ezer. 3 hónapja volt az esküvõnk.
Mi polgárink: 65.000 Ft. 3 hónapja volt.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki templomban akar házasodni, akkor polgárira egyáltalán nincs szükség? Mert kell az anyakönyv vezetõ... Vagy hogy van ez? És függhet az önkormányzattól és a lelkésztõl is, hogy mennyibe kerül?
Nekünk nyáron lesz az esküvõnk. A polgári , mivel szombati nap lesz így 6250 Ft, a templomi 15000 Ft. Bátyáméknak tavaly augusztusban, hétköznap szûk családdal, pezsgõvel ingyenes volt, egy másik településen. Szóval tényleg mindenhol más.
ahol mi esküszünk, ott a polgári ingyenes, pedig 70-en leszünk szombaton, a templomi viszont 25 ezer :( nem azt mondom, hogy drága, de ennyi erõvel a vasárnapi misén is kéne "terembérletet" fizetni...
Borsod megye, Miskolc, neves templom: 15000ft (nem egyházi tagok, és nem fizettek egyházadót) + 4000ft a gondnoknak + 4000ft még valamelyik másik személynek + a lelkésznek, amennyit szánunk. Borsod megye, nem Miskolc, hanem kisebb városban a polgári esketés 15000ft + áfa= 19000ft.

Mennyibe kerül egy polgári esküvő Szolnokon?

Esetleg tudtok ajánlani egy - két szolgáltatót/szolgáltatást, ahonnan érdemes kb. 100 - 150 f?re ajánlatot kérni?

Legjobb válasz: Szerintem addig ne házasodjál meg,amíg nem tudod használni a google keresõt és beírni hogy szolnok polgári esküvõ,ha ez meg haladja a képességeidet akkor szerintem felejtõs egyenlõre....

Szerintem addig ne házasodjál meg, amíg nem tudod használni a google keresõt és beírni hogy szolnok polgári esküvõ, ha ez meg haladja a képességeidet akkor szerintem felejtõs egyenlõre....
A kérdező hozzászólása: Drága vagy, de sajnálatos módon az a fránya keresõ program kihozott eredményei alatt sehol sem jegyezték fel, hogy MENNYIBE kerül - értsd úgy, hogy -, MENNYIT kell fizetni azért, hogy polgári esküvõnk 'részt' vegyünk!
Egyrészt, aki nem tud érdemben információt adni, az inkább ne szóljon hozzá, ennyi tisztelet mindenkinek kijár, még akkor is, ha úgy gondolod, "buta" kérdést tesz föl. Válaszom: Mi éppen most készülünk az esküvõnkre - Szolnokon. Ha nem riaszt el a várostól való távolság, próbáld meg a Klubhotelt Alcsiban, a Holt-Tisza partján (www.nairam.hu). Szerintem szép helyszín. A honlapon találsz árakat, de adnak Neked konkrét ajánlatot, mert az létszámtól is függ - egy próbát megérhet! A mi kalkulációink szerint megfizethetõek, és ami nem hátrány, segítõkészek.
soviniszta ásványvíz

Mennyibe kerül manapság egy polgári esküvő?

Kb.20 f?re, szolid körülmények között.

Legjobb válasz: A polgári eskvõ ingyenes. Fizetned az extrákért kell csak, pl. zene, virág a szülõknek, pezsgõ, vers, stb. Tehát attól függ, mit szeretnél extrát és hogy ez az adott helyen mibe kerül. Ezt viszont csak az adott helyen tudják megmondani...

A polgári eskvõ ingyenes. Fizetned az extrákért kell csak, pl. zene, virág a szülõknek, pezsgõ, vers, stb. Tehát attól függ, mit szeretnél extrát és hogy ez az adott helyen mibe kerül. Ezt viszont csak az adott helyen tudják megmondani...
maga az alapszertartás tényleg ingyenes, és tényleg minden önkormányzatnál a teremért és az extrákért más-más árat kérnek. neten keress rá az anyakönyvi hivatalokra, esküvõs honlapokon összeszedték már, hogy hol mi mennyibe kerül. Utána hívd fel a kiszemelt hivatalt és kérdezd meg személyesen.
Nekünk egy belvárosi házasságkötõ teremben lesz, kb 15 fõ (tanúkkal, tolmáccsal a külföldi tanúnak, szülõk, testvérek, párom lánya). A terembérlet 5 rugó volt, pedig kerületi lakos vagyok. A zene 7 rugó (tkp. annyi, hogy beteszik az általunk hozott CD-t és megnyomják a play gombot). Pezsgõzés 4-10 rugó lenne, függõen attól, hány ember kap belõle - de ezt nem kértük, inkább koccintunk utána egy étteremben, ahol nem veszik el a poharat két perc múlva :) Ha nagyon szolid, akkor 10-30 rugóból vígan kijön a polgári rész. A lagzi teljesen más tészta, ha otthon tartjátok, akkor csak a bevásárlás költség, ha termet béreltek, éttermben tartjátok, akkor határ a csillagos ég :)
Pontosítok: 2 tanúval ingyenes. Amúgy mindenért fizetni kell, terem, zene, pezsgõzés (a pezsgõt ti viszitek!) stb. Nekünk 17 ezer volt.
utolsó voltam, csak sima pogári lesz ketten lennénk a párommal semmi zene meg dísz.és így mondtak 20 e ft-ot egy ebédet otthon össze hozunk és ennyi.nem vet fel a pénz minket.
hát én nem tudom hogy akkor hogyan lehetséges az hogy lellén 20 e ft a polgári esküvõ +ha a párom nevét felakarom venni akkor az okmányokat is cserélnem kell(az is plusz pénz)
Érdekes nekünk 4emberre kérés nélkül tettek zenét:) Az alap ingyenes, van ahol ennyi emberre nem kérnek semmit, van ahol meg csilliárdokat. Személyesen kérdezzétek meg. Ismerõsnek 6éve a teljes vendégseregre zenére gyûrûhúzásra pezsgõre semmit sem kellett költeni, mert aki házasodni akar, az csak abban az egy teremben tud, így nem is kérnek terembérletet(két nap van esketés ráadásul hetente), pezsgõt vittek(ezt az egyet nem biztosítják), zenét házilag adnak, ha te viszel egy gond nélkül kicserélik a cdt és megnyomják a playt...
Város ill. falufüggõ. Nálunk megyeszékhelyen most 7végén 16ezer volt. Ebbe zene, amit vittünk, szerzõi jogdíj, szülõköszöntõre virág(amit mi vittünk)közepes méretû gyertya(ami semmi extra egy sima gyertya 2600Ft ezen mondjuk felhúztam magam) és gyûrûpárna volt benne. Kb 50 fõ volt az esküvõn. De pl ha a páromék falujában lett volna, ott ingyen csinálnak mindent.
A XI. kerületben 2 tanuval sem ingyenes. Ha semmit nem kérsz és az anyakönyvezetõ szobájában van az esküvõ 2 tanuval, az 3000 forint volt ez év elején.
Hát akkor menjetek oda vissza és kérdezzetek rá, hogy miért nem ingyenes, ha a törvény úgy szól. Esetleg jelezzétek az Önkormányzati Minisztériumban egy e-mailel, érdeklõdjetek ott is. Nem jogszerû, úgyhogy nem kell hagyni magatokat!!!

Mennyibe kerül egy polgári esküvõ Battonyán? Mennyi a terembérlés, anyakönyvvezetõnek mennyit kell adni és mik azok amikért még kérhetnek (extra: pezsgõ, vers, zene, stb)?

Legjobb válasz: Gondolom mert battonyai a kérdezõ, vagy a párja akivel házasodna és helyben szeretné... Ennyi erõvel akkor Makón se legyen esküvõ,mert ott is volt többes gyilkosság, vagy Szegeden, mert anno brutálisan megölték a Z. Nagy cukrászt és családját ???

Gondolom mert battonyai a kérdezõ, vagy a párja akivel házasodna és helyben szeretné... Ennyi erõvel akkor Makón se legyen esküvõ, mert ott is volt többes gyilkosság, vagy Szegeden, mert anno brutálisan megölték a Z. Nagy cukrászt és családját ???
Szerintem hívd fel a polgármesteri hivatalt ügyfélfogadási idõben, és kérdezd meg õket errõl, vagy esetleg keresd fel õket személyesen. Náluk pontosabb információval úgy se rendelkezik itt senki.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk igazad van, eszembe is juthatott volna hamarabb is, köszönöm, hogy rtál így legalább eszembe jutattad :)
Miért pont Battonyán? Ott évekkel ezelõtt gyilkosság történt.
A mienk budapesten volt, ott is volt gyilkosság, már néhányszor... Viszont maga az esküvõ fantasztikus volt!!!! Nálunk 20.000 Ft volt a szertartás, a zene 6000 Ft még pluszban. A pezsgõt mi vittük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen battonyaiak vagyun volt egy két gyílkosság ittis, olyanok is amik nem kerültek be a hírekbe, de szerintem egy olyn helyet nem tudna senki se mondani ahol nem történt volna hasonló. Mint megtudtam, nálunk teljesen ingyenes csak be kell jelentkezni legalábbegy héttel elõtte :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!