Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül polgári (32 db)

Mennyibe kerül egy polgári esküvő két tanúval vagy csak szűk családdal Nyíregyházán?

Legjobb válasz: Úgy tudom, sima polgári esküvõért nem kell fizetni, vagy csak minimális összeget kérnek érte. Érdeklõdj a nyíregyházi anyakönyvvezetõ hivatalban!

Úgy tudom, sima polgári esküvõért nem kell fizetni, vagy csak minimális összeget kérnek érte. Érdeklõdj a nyíregyházi anyakönyvvezetõ hivatalban!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen fogok, de még korai lenne. Még valaki?

Mennyibe kerül manapság egy polgári esküvő?

Kb.20 f?re, szolid körülmények között.

Legjobb válasz: A polgári eskvõ ingyenes. Fizetned az extrákért kell csak, pl. zene, virág a szülõknek, pezsgõ, vers, stb. Tehát attól függ, mit szeretnél extrát és hogy ez az adott helyen mibe kerül. Ezt viszont csak az adott helyen tudják megmondani...

A polgári eskvõ ingyenes. Fizetned az extrákért kell csak, pl. zene, virág a szülõknek, pezsgõ, vers, stb. Tehát attól függ, mit szeretnél extrát és hogy ez az adott helyen mibe kerül. Ezt viszont csak az adott helyen tudják megmondani...
maga az alapszertartás tényleg ingyenes, és tényleg minden önkormányzatnál a teremért és az extrákért más-más árat kérnek. neten keress rá az anyakönyvi hivatalokra, esküvõs honlapokon összeszedték már, hogy hol mi mennyibe kerül. Utána hívd fel a kiszemelt hivatalt és kérdezd meg személyesen.
Nekünk egy belvárosi házasságkötõ teremben lesz, kb 15 fõ (tanúkkal, tolmáccsal a külföldi tanúnak, szülõk, testvérek, párom lánya). A terembérlet 5 rugó volt, pedig kerületi lakos vagyok. A zene 7 rugó (tkp. annyi, hogy beteszik az általunk hozott CD-t és megnyomják a play gombot). Pezsgõzés 4-10 rugó lenne, függõen attól, hány ember kap belõle - de ezt nem kértük, inkább koccintunk utána egy étteremben, ahol nem veszik el a poharat két perc múlva :) Ha nagyon szolid, akkor 10-30 rugóból vígan kijön a polgári rész. A lagzi teljesen más tészta, ha otthon tartjátok, akkor csak a bevásárlás költség, ha termet béreltek, éttermben tartjátok, akkor határ a csillagos ég :)
Pontosítok: 2 tanúval ingyenes. Amúgy mindenért fizetni kell, terem, zene, pezsgõzés (a pezsgõt ti viszitek!) stb. Nekünk 17 ezer volt.
utolsó voltam, csak sima pogári lesz ketten lennénk a párommal semmi zene meg dísz.és így mondtak 20 e ft-ot egy ebédet otthon össze hozunk és ennyi.nem vet fel a pénz minket.
hát én nem tudom hogy akkor hogyan lehetséges az hogy lellén 20 e ft a polgári esküvõ +ha a párom nevét felakarom venni akkor az okmányokat is cserélnem kell(az is plusz pénz)
Érdekes nekünk 4emberre kérés nélkül tettek zenét:) Az alap ingyenes, van ahol ennyi emberre nem kérnek semmit, van ahol meg csilliárdokat. Személyesen kérdezzétek meg. Ismerõsnek 6éve a teljes vendégseregre zenére gyûrûhúzásra pezsgõre semmit sem kellett költeni, mert aki házasodni akar, az csak abban az egy teremben tud, így nem is kérnek terembérletet(két nap van esketés ráadásul hetente), pezsgõt vittek(ezt az egyet nem biztosítják), zenét házilag adnak, ha te viszel egy gond nélkül kicserélik a cdt és megnyomják a playt...
Város ill. falufüggõ. Nálunk megyeszékhelyen most 7végén 16ezer volt. Ebbe zene, amit vittünk, szerzõi jogdíj, szülõköszöntõre virág(amit mi vittünk)közepes méretû gyertya(ami semmi extra egy sima gyertya 2600Ft ezen mondjuk felhúztam magam) és gyûrûpárna volt benne. Kb 50 fõ volt az esküvõn. De pl ha a páromék falujában lett volna, ott ingyen csinálnak mindent.
A XI. kerületben 2 tanuval sem ingyenes. Ha semmit nem kérsz és az anyakönyvezetõ szobájában van az esküvõ 2 tanuval, az 3000 forint volt ez év elején.
Hát akkor menjetek oda vissza és kérdezzetek rá, hogy miért nem ingyenes, ha a törvény úgy szól. Esetleg jelezzétek az Önkormányzati Minisztériumban egy e-mailel, érdeklõdjetek ott is. Nem jogszerû, úgyhogy nem kell hagyni magatokat!!!

Egy polgári esküvő mennyibe kerül? És egy kis létszámú lagzi? Egy olyan 20 fő kb?

Nem szeretnénk nagy és drága esküv?t, azt majd a babára fordítanánk amit tt megspórolunk:)

Legjobb válasz: Nekünk 2007-ben volt az esküvõnk, csak polgári (az nem tudom pontosan, hogy mennyi volt, de ahogy emlékszem, max. 25 ezer, és ebben volt vers, pezsgõ és virágcsokrok), és utána vacsi (tehát nem lagzi) 65 fõvel, leves, háromféle hús, torta, italok (üdítõ, sör, bor, welcome-drink, töményet külön fizették a vendégek). Az egész mindenestõl max. 400 ezer volt, kb. (de ebbõl csak a ruhám volt 110, mert begõzöltem, hogy nekem extra kell, mondjuk így utólag azt meg lehetett volna spórolni). Ebbõl talán tudsz viszonyítani. Sok boldogságot!

Nekünk 2007-ben volt az esküvõnk, csak polgári (az nem tudom pontosan, hogy mennyi volt, de ahogy emlékszem, max. 25 ezer, és ebben volt vers, pezsgõ és virágcsokrok), és utána vacsi (tehát nem lagzi) 65 fõvel, leves, háromféle hús, torta, italok (üdítõ, sör, bor, welcome-drink, töményet külön fizették a vendégek). Az egész mindenestõl max. 400 ezer volt, kb. (de ebbõl csak a ruhám volt 110, mert begõzöltem, hogy nekem extra kell, mondjuk így utólag azt meg lehetett volna spórolni). Ebbõl talán tudsz viszonyítani. Sok boldogságot!
52 fõs 200k-ért... Úgy imádom, ha lakodalomról van szó, mindig rátesznek még egy jó adag hasznot. Ha egyesével bemennének az emberek, nagyjából ugyanott jönnének ki ilyeneken (vagy kevesebbel).
52 fõ, polgári esküvõ 18 ezer, a vacsora 200.000 (lakodalom nem volt), ruha mindkettõnknek: 120.000, virág: 18.000, fotós 60.000
Nekünk tavaly, volt ilyenkor és olyan 900, 000 Ft volt mindennel együtt 60 fõre. Ebben benne volt a ruha, kaja, fotó, videó, zenész, võfély, süti, torta, virágok, és a polgári szertartás stb. üdv: kispetya
A "puccon" lehet a legtöbbet spórolni, pl. ruhák, körítés, menõ szolgáltatók...stb (bár a fotós azért jó ha profi:) De az, hogy mennyi vendéget hívtok meg kajálni, azon nem biztos, hogy spórolsz, mert normális esetben több ember, több nászajándékpénzt ad, és még a minimum is több, mint amennyibe a kajája kerül. Csúnyán hangzik, de egy lagzi (nem az esküvõ!!!) nem csak a pénzköltésrõl, hanem inkább a pénzbeszedésrõl szól!:) Meghívóba manapság már simán bele lehet írni vicces versike formájában, hogy pénzt kértek, nem ajándékot, valamint egy menyasszonytánccal is jelentõs összeg folyhat be. Ráadásul az étteremben utólag kell fizetni, és akkor már megvan a bevételetek is.
21-54: Makón volt 2007-ben. Nálunk újházi tyúkhúsleves volt+ mindenkinek külön tálon vegyesen mindenféle hús és köret. Italt minimálisat kértek. Otthon folytattuk a bulit. És a megmaradt kaját profin becsomagolva elhozhattuk.
Mi is ennyien voltunk. Volt hagyományos menyasszonyi ruha, (kölcsönzött) férjnek öltöny-varratva. Ez 100 ezerbõl kijött. Torta, virág, szertartáson vers, virág, köszöntõ, ebéd egy aranyos kis étteremben. Összvissz 200 ezerbõl kijött.
elsõ vagyok, mindez Gyõrben volt, egy egész jó étteremben.
Miskolc, ez év február. A polgári esküvõ 0 forint. Tényleg nulla, ugyanis ingyenes jogotok házasságot kötni. Mi nem kértünk semmi extrát, semmi felhajtást, se verset, se zenét, se virágot, se pezsgõt, se beszédet. A szertarás a házasságkötõ teremben volt, lágy zenét tettek be, talán Enyát. Az asztalon virág volt, az anyakönyvvezetõ kedves volt, bevezetett bennünket, rövidke köszöntõt is mondott, és a kivonulást is ugyanúgy levezette, mintha nem két tanú meg a szülõk álltak volna sorfalat, hanem 120 ember. Nagyon bensõséges, 10 perces szertartás volt. Uténa egy közeli étteremben 40ezerért megebédeltünk. u.i. másnap volt a templomi, utána 70 fõs lagzi. Mindennel együtt 2millió 200ezerbe került, de a nagy részét nászajándékként visszakaptuk.
Nálunk 101-en voltak, és mindennel együtt 1.400 e ft volt. Kicsit bánom, hogy ennyit költttünk rá, de annyira jól sikerült, hogy egész életembe emlékezni fogok rá. Azért vállaltuk be, hogy ekkora legyen, mert gondoltuk, hogy legalább a vacsorája árát mindenki odaadja borítékban (pénzt kértünk mindenkitõl), de tévedtünk, na nem baj...

Miskolcon a polgári esküvő jelenleg mennyibe kerül? Ki kell-e kérni a családi állapotot igazoló okmányt? és ennek van-e valamilyen költsége?

Legjobb válasz: ezt találtam neked. részletesen minden benne van ... http://www.eskuvoimagazin.hu/az-eskuvo-napja/a-polgari-eskuv..

ezt találtam neked. részletesen minden benne van ... http://www.eskuvoimagazin.hu/az-eskuvo-napja/a-polgari-eskuv..
azzal ne törõdj hogy Debrecenrõl ír. a lényeg benne van. okmányiroda. 1.népesség nyilvántartó 2.születési anyakönyvi kivonat 3. a házasságkötési eljárás maga államigazgatási szempontból illetékmentes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Szia, nekünk nem kellett kikérni Miskolcon semmit, és 38100 ft-ba kerül a polgári külsõ helyszínen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Mindketten miskolci lakosok vagytok?
miskolci. igen. :) de csak akkor kell fizetned ha nem a házassákötõ teremben szeretnéd a ceremóniát .

Mennyibe kerül a templomi esküvő? És a polgári?

Legjobb válasz: A polgári esküvõ után lesztek hivatalosan házasok, a templomi jogi szempontból nem jelent semmit.

Templomi mindenhol más. Nekünk azt mondták, hogy amennyit felajánlunk, így 10.000-et ajánlottunk fel. +orgonista 5000 Ft.
A polgári esküvõ után lesztek hivatalosan házasok, a templomi jogi szempontból nem jelent semmit.
A templomitól nem lesztek hivatalosan házasok. Az anyakönyvvezetõ nyilvánít azzá, a polgárin.
mindenhol mások az árak, ezt csak helyben tudod pontosan megkérdezni és a polgári mindenképp kell, az a hivatalos. ha nem szeretnél ezért is fizetni, akkor egy hétköznap ketten két tanúval ingyenes, majd a templomba hívhatod a rokonságot!
a polgári ingyenes, ha: hétköznap tartod semmi sallang csak a kötelezõ 5-10perces szöveg se zene se pezsgõ csak Ti ketten+a tanúk ha már egyel több személy van, akkor kell fizetni nálunk legalábbis
A polgári (extrák nélkül) ingyenes.
Templomi 20.000Ft Polgári 20.000Ft A polgári a hivatalos, a templomi csak "formális" szertartás.
Templomi: 20 ezer + 12 ezer a lelkésznek. Polgári: 15 - 20 ezer. 3 hónapja volt az esküvõnk.
Mi polgárink: 65.000 Ft. 3 hónapja volt.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki templomban akar házasodni, akkor polgárira egyáltalán nincs szükség? Mert kell az anyakönyv vezetõ... Vagy hogy van ez? És függhet az önkormányzattól és a lelkésztõl is, hogy mennyibe kerül?
Nekünk nyáron lesz az esküvõnk. A polgári , mivel szombati nap lesz így 6250 Ft, a templomi 15000 Ft. Bátyáméknak tavaly augusztusban, hétköznap szûk családdal, pezsgõvel ingyenes volt, egy másik településen. Szóval tényleg mindenhol más.
ahol mi esküszünk, ott a polgári ingyenes, pedig 70-en leszünk szombaton, a templomi viszont 25 ezer :( nem azt mondom, hogy drága, de ennyi erõvel a vasárnapi misén is kéne "terembérletet" fizetni...
Borsod megye, Miskolc, neves templom: 15000ft (nem egyházi tagok, és nem fizettek egyházadót) + 4000ft a gondnoknak + 4000ft még valamelyik másik személynek + a lelkésznek, amennyit szánunk. Borsod megye, nem Miskolc, hanem kisebb városban a polgári esketés 15000ft + áfa= 19000ft.

Mennyibe kerül egy polgári esküvő Szolnokon?

Esetleg tudtok ajánlani egy - két szolgáltatót/szolgáltatást, ahonnan érdemes kb. 100 - 150 f?re ajánlatot kérni?

Legjobb válasz: Szerintem addig ne házasodjál meg,amíg nem tudod használni a google keresõt és beírni hogy szolnok polgári esküvõ,ha ez meg haladja a képességeidet akkor szerintem felejtõs egyenlõre....

Szerintem addig ne házasodjál meg, amíg nem tudod használni a google keresõt és beírni hogy szolnok polgári esküvõ, ha ez meg haladja a képességeidet akkor szerintem felejtõs egyenlõre....
A kérdező hozzászólása: Drága vagy, de sajnálatos módon az a fránya keresõ program kihozott eredményei alatt sehol sem jegyezték fel, hogy MENNYIBE kerül - értsd úgy, hogy -, MENNYIT kell fizetni azért, hogy polgári esküvõnk 'részt' vegyünk!
Egyrészt, aki nem tud érdemben információt adni, az inkább ne szóljon hozzá, ennyi tisztelet mindenkinek kijár, még akkor is, ha úgy gondolod, "buta" kérdést tesz föl. Válaszom: Mi éppen most készülünk az esküvõnkre - Szolnokon. Ha nem riaszt el a várostól való távolság, próbáld meg a Klubhotelt Alcsiban, a Holt-Tisza partján (www.nairam.hu). Szerintem szép helyszín. A honlapon találsz árakat, de adnak Neked konkrét ajánlatot, mert az létszámtól is függ - egy próbát megérhet! A mi kalkulációink szerint megfizethetõek, és ami nem hátrány, segítõkészek.
soviniszta ásványvíz

Mennyibe kerül egy polgári esküvõ Battonyán? Mennyi a terembérlés, anyakönyvvezetõnek mennyit kell adni és mik azok amikért még kérhetnek (extra: pezsgõ, vers, zene, stb)?

Legjobb válasz: Gondolom mert battonyai a kérdezõ, vagy a párja akivel házasodna és helyben szeretné... Ennyi erõvel akkor Makón se legyen esküvõ,mert ott is volt többes gyilkosság, vagy Szegeden, mert anno brutálisan megölték a Z. Nagy cukrászt és családját ???

Gondolom mert battonyai a kérdezõ, vagy a párja akivel házasodna és helyben szeretné... Ennyi erõvel akkor Makón se legyen esküvõ, mert ott is volt többes gyilkosság, vagy Szegeden, mert anno brutálisan megölték a Z. Nagy cukrászt és családját ???
Szerintem hívd fel a polgármesteri hivatalt ügyfélfogadási idõben, és kérdezd meg õket errõl, vagy esetleg keresd fel õket személyesen. Náluk pontosabb információval úgy se rendelkezik itt senki.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk igazad van, eszembe is juthatott volna hamarabb is, köszönöm, hogy rtál így legalább eszembe jutattad :)
Miért pont Battonyán? Ott évekkel ezelõtt gyilkosság történt.
A mienk budapesten volt, ott is volt gyilkosság, már néhányszor... Viszont maga az esküvõ fantasztikus volt!!!! Nálunk 20.000 Ft volt a szertartás, a zene 6000 Ft még pluszban. A pezsgõt mi vittük.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen battonyaiak vagyun volt egy két gyílkosság ittis, olyanok is amik nem kerültek be a hírekbe, de szerintem egy olyn helyet nem tudna senki se mondani ahol nem történt volna hasonló. Mint megtudtam, nálunk teljesen ingyenes csak be kell jelentkezni legalábbegy héttel elõtte :)

Mennyibe kerul, illetve miket kell fizetni most egy polgari eskuvoert?

A csepeli onkormanyzatban tartando eskuvo ara erdekelne,mi mennyibe kerul?Esetleg van e akit meg lehet keresni az ilyen kerdesekkel,telefonszam ilyesmi????

Legjobb válasz: Interneten megtalálod a telefonszámokat. Az esküvõért nem kell fizetni, az ingyenes. Ha kértek külön pezsgõt, mûsort, esetleg kérnek bérleti díjat, akkor azért kell fizetni. Mi direkt olyan helyet kerestünk, ahol nincs bérleti díj, nem kértünk mûsort, úgyhogy nekünk egy fillért sem kellett fizetnünk.

Interneten megtalálod a telefonszámokat. Az esküvõért nem kell fizetni, az ingyenes. Ha kértek külön pezsgõt, mûsort, esetleg kérnek bérleti díjat, akkor azért kell fizetni. Mi direkt olyan helyet kerestünk, ahol nincs bérleti díj, nem kértünk mûsort, úgyhogy nekünk egy fillért sem kellett fizetnünk.
Nekünk ott volt és kb. 10 ezerbe került, az, hogy kértük az alábbiakat: gyertyagyújtás, szülõköszöntõ, zene, pezsgõzés. Bérleti díj alapból nincsen, csak ezekért a plusz szolgáltatásokért kell fizetni. De ha odamentek ott kaptok errõl egy papírt és el tudjátok dönteni, hogy mit kértek, és mit nem, majd késõbb befizetitek csekken. Mindent elmondanak normálisan, ha bementek bejelentkezni az esküvõre.
Ha nem kértek díszítést és hasonlókat, elvileg ingyen van. Plusz pénzért lehet kérni bármit. (Díszek, hosszabb beszéd, stb.) /Egy Fotós/
XXI. Kerületi Anyakönyvi Hivatal - Házasságkötõ terem 1211 Budapest, 21. ker. Szent Imre tér 10. 1/427-6127 Budapest XXI. Kerület Cím: Budapest, Szent Imre tér 10. Telefon: 427-6127 Ügyfélfogadás: Hétfõ: 13.30-18.00 Szerda: 8.00-16.30 Péntek: 8.00-11.30 Házasságkötõ-terem: Befogadóképesség: 80-100 fõ ülõhely és 30 – 40 fõ állóhely Terembérlet: 12.500 .-Ft + áfa Munkaidõn túli házasságkötés esetén, csepeli érvényesen bejelentett lakcím/tartózkodási hely esetén díjmentes, ha egyik félnek sincs csepeli lakcíme/tartózkodási helye úgy: 12.500.-Ft +áfa

Dr. Polgár Zoltánnál szült valaki mostanában a Bajcsyban? Mennyibe kerül nála a szülés?

Az is érdekelne, ha választott orvos volt, és az is, ha éppen ügyeletes volt a szülésnél.

Legjobb válasz: Szerintem pont annyiba kerül, mint amennyit megkap fizetéséként. Nehogy már borítékban gondolkodjon mindenki! Kap fizetést.

Szerintem pont annyiba kerül, mint amennyit megkap fizetéséként. Nehogy már borítékban gondolkodjon mindenki! Kap fizetést.
Nekem õ a fogadott orvosom.Én rákérdeztem az árra. 80.000
Akkor lehet, hogy én sem értem a kérdést?A 3. gyerekemet várom, és nekem is van magán, vagyis fogadott orvosom.Az általad leírt dolgok miatt fogadtam én is.Állami kórházban fogok szülni, az elõzõ 2 gyerekemet is ott szültem(magán dokival).Az én dokimnak) kb. 70 ezer ft a tarifája, ám ezt orvosa, kórháza, és városa válogatja.
Hát én lehet félreértem a kérdésedet, de a magándoki pont az a kifejezés amit leírtál.Õ az aki ismeri a kórtörténeted és pont azért mert õ gondozott a terhességed alatt. én is rendes kórházba fogok szülni olyan orvossal aki ott dolgozik nem magánklinikán.De õ a magánorvosom.
A kérdező hozzászólása: nem, nem, magándokira nincs pénz. ha magánklinikán szülök, az 4kiló én csak azt szeretném, ha esetleg olyan orvos van mellettem, aki tudja a kórtörténetem, és nem hal meg a magzatom, mire végigolvassa a kórtörténetemet, hanem azonnal cselekszik. vagy az osztályon mindenkivel ismertessem, és majd adok, aki épp ügyeletes lesz?
A magándoki, az más téma, nem vitatom. De egy olyan állami alkalmazottnak, akinek jár a fizetés az elvégzett munkája után, miért kellene még plusz pénzt adnom? Korábbi cikk, de még mindig helytálló: http://www.nlcafe.hu/noklapja/20091204/halapenzt_adni_is_kor..
A kérdező hozzászólása: Kedves kismama, vagy édesanya, aki azon dühögsz, hogy mennyibe kerül. Nekem fontos, hogy mennyibe kerül, mert nem szeretném, ha rám jönne a szülés, és ismeretlen orvoshoz kerülnék. Örülnék, ha épp õ lenne ügyeletes, de nem sok rá az esélyem. Indokaim egyszerûek, mégis bonyolultak, nem részletezem. Amúgy igazad van, gáz ez, hogy fizetni kell. És ha nem lenne semmi bajom, és egyszerû szülésnek nézne ki a dolog, akkor mennék, amikor menni kell, és az ügyeletesnek (meg a szülésznõnek) nyomnék egy kis hálapénzt!
mellesleg ha valaki úgy áll anyagilag akkor nem hiszem, hogy agyereken kéne spórolni.Havi szinten kb. egy vizsgálatra járok hozzá és ez 8000 ft. mivel dolgozó nõ vagyok és kapok családi adókedvezményt a fizetésemhez ami 10.000 ft. Biztos vannak olyanok akik inkább másra költik ezt a pénzt, de én úgy gondolom, hogy a gyerekre kapom és már most rá költöm nem cigire vagy magamnak új cipelõre :D Egyébként a szüléskor is fogok pénzt adni neki hiszen nem lenne kötelezõ neki ott lenni, de mivel én benne bízom és rá merem bízni magam meg a gyerek.Arra meg ott van az egyszeri anyasági támogatás.Szóval csak egyszerûen nézõpont kérdése.
Még annyi az elõttem szólóhoz, hogy ha elégedett volt vele, az azt jelenti, hogy jól végzi a munkáját, tehát megérdemli a fizetését. Tehát eszerint, ha rosszul dolgozik, akkor "csak" a fizetés jár neki, ha jól, akkor plusz juttatás is? Tehát, az elõzõ példámhoz visszatérve, ha a postás nem begyûri a levelet a postaládába, akkor jattolnom kéne? Érdekes, hogy ez fõképp az orvosoknál terjedt el a "régi" idõkben, és azóta is elvárják, tisztelet a kivételnek.
Próbálom kulturáltan leírni a véleményemet errõl a "mennyibe kerül nála egy szülés" dologról. Használja a TB (a mi adónkból, járulékunkból) által fenntartott intézményben a szintén TB által beszerzett eszközöket, és akkor mennyibe kerül????? Ha majd õ saját magának megveszi, akkor jogosan kérdezzük, hogy mennyibe kerül nála!!! Felháborít ez a hozzáállás, és sajnos ezen így nem is lehet változtatni. Persze, tudom, Uniós fizetés. Nyitva vannak a határok, lehet menni! Ja, ott nincs boríték? Szerintem mindenki szeretne Uniós fizetést, mégsem kér tõlem a boltban az eladó borítékot, hogy kiszolgáljon, a postás is bedobja a levelet anélkül, hogy megtömném a zsebét.
Nekem a szobatársam szült nála, azt nem tudom mennyit adott neki, de nagyon meg volt vele elégedve, minden nap bejött hozzá, és megnézte. Amikor én szültem akkor is ott volt, nekem más volt ugyan a dokim, de velem is kedves volt, ill. elég jó híre van ( és igen, csatlakozom, tényleg jók, és megfizethetõek a Bajcsy-s orvosok)!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A sógornõm 4 éve szült Nála, akkor 60 ezer volt a szülés. Gondolom, azóta emelkedtek az árak, de a Bajcsys dokik még mindig a megfizethetõ (és nem mellesleg, nagyon jó) kategóriába tartoznak. Én Szécsényinél szültem.
Elsõ, Te nagyon okosnak képzeled Magad.Ha VÁLASZTOTT-vagyis fogadott orvos-akkor igenis jár neki pénz, hiszen extrán az emberért megy be.És ha ügyeletes, ám az anyuka elégedett vele, miért ne adhatna neki hálapénzt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Egy polgári esküvő mennyibe kerül nagyjából?

Óbudán szeretnénk összeházasodni(szerény keretek között) Csak a szűkebb családi kör lenne ott 10-15 ember kb ,zene,gyűrű és esetleg beszéd.Tudom hogy kerületenként más,de valaki tudna segíteni csak hog ylegyen valami elképzelésem róla?!

Legjobb válasz: zene kérhetõ - 6900 Ft ???!!!???!!!???!!! há' nooormálisss? mi a jó b... ..... kerül 6900 Ftba azon, hogy benyomják a play gombot?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! hogy esne ki a szeme a sok ... ..., aki ebbõl nyerészkedik!! hiszen nyilván mindenki szépet akar, jó legyen minden, és képes kiadni 6900 Ft-ot!!! ezért. a nagy semmiért. 6900 Ft!!!!! 6900 Ft!!!! az eszem megáll. komolyan mindjárt agyvérzést kapok

zene kérhetõ - 6900 Ft ???!!!???!!!???!!! há' nooormálisss? mi a jó b... ..... kerül 6900 Ftba azon, hogy benyomják a play gombot?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! hogy esne ki a szeme a sok ... ..., aki ebbõl nyerészkedik!! hiszen nyilván mindenki szépet akar, jó legyen minden, és képes kiadni 6900 Ft-ot!!! ezért. a nagy semmiért. 6900 Ft!!!!! 6900 Ft!!!! az eszem megáll. komolyan mindjárt agyvérzést kapok
Mi most jelentkeztünk be Vp.-ben. Pénteki nap ingyenes! Nekünk szombaton lesz, virág a szülõknek, halk zene, pezsgõ koccintáshoz 31000 ft.
A kérdező hozzászólása: akkor ha jól értem csak a szülõk lesznek ott igaz?igen az itt is ugy van péntek ingyenes szombat nem, de pl a vendégekért kell fizetni meg kb mindenért de 31 ezer az baráti.Gratulálok egyébként :)
Köszi, nem csak szülõk lesznek, a szertartásra sok mindenkit meghívunk.Sokba kerül szerintem, de ki akar pénteken férjhez menni? :)
azért ne akadj ki:-) ebben benne vannak a különbözõ zenék, amit ha kell meg is szerez, ha nincs meg neki;adja a hangosítást, ami normális, meghallgattuk;fel-le keveri a zenét, ahogy megy a ceremónia , beszél az anyakönyvvezetõ igazodik hozzá stb.nem mondom, hogy olcsó, de azért gyakorlat kell hozzá.Nem csak felveszi 1 cd-re és kész.
Újpesten cakumpakk: 62450.-
a mi esküvõnk szombaton lesz és 25 ezer volt szegeden
Egyszerûen nem gyõzök csodálkozni, hogy micsoda árak vannak!nekünk májusba volt az esküvõ, és csak az összeadásért kellett fizetnünk 12.500 ft-ot(tavaly óta nem ingyenes, amúgy ez minden magyar állampolgárt megilletne)Szabadtéri volt, de be volt kalkulálva esõ esetén a polg.m. hivatal, mindegyik ugyanúgy 12.500-ért!(130-an voltunk)Elmondtuk mikor milyen zenét szeretnénk, volt amit úgy kellett levadászni az anyakönyvvezetõnek, de 1 ft-ot nem számoltak hozzá!Pezsgõt, gyertyát mi vittünk!Ha bent lett volna a hivatalban, akkor a díszítést is õk csinálták volna, meg lettek nekünk mutogatva a díszek, amik szépek voltak, mondták, hogy díjmentes az is!Tehát az ilyen harminc meg hatvanvalahányezreseket nem értem????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!