Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül perc telefonálás (3 db)

Ha Samsung márkájú telefonom van és a Pannonnál vagyok, az a szolgáltató vagy mi, akkor 1 perc telefonálás mennyibe kerül? és 23 perc? Mert túl sokat "sikerült" telefonálnom, 23 percet.

Legjobb válasz: 200 Ft/perc is lehet? mert én abban számoltam és úy számoltam hogy 4600 Ft 23 perc, de nem tudom pontosan mennyi egy perc.

A kérdező hozzászólása: 200 Ft/perc is lehet? mert én abban számoltam és úy számoltam hogy 4600 Ft 23 perc, de nem tudom pontosan mennyi egy perc.
Roamingot hívtál? 200 ft MO-n belül nincs. Egyik tarifacsomagnál sem.
Az se számít, hogy hol tartózkodik akit hívtál! (ha nem külföld) http://lmgtfy.com/?q=telenor+percd%C3%ADjak
A telefonod márkája nem számít bele a percdíjba! A díjszabásod meg az elõfizetésedtõl függ, lehet ingyenes is, és lehet 100 Ft/perc is, attól függ milyen elõfizetésed van!
Ha kártyás vagy, akkor ha lekéred az egyenleged, kiderül. Elõfizetési díjat meg le lehet fizetni, és ennyivel még tuti nem lépted túl, nyugi. Az, h Samsungod van, teljesen irreleváns. :D
A kérdező hozzászólása: Mi Mo-n a maximum? MAgyar számot hívtam, valakit akivel egy településen élek.
Akkro ott valami más van. Emelt díjasat hívtál? Az, hogy a hívott fél hol van, az tökmind1.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én mennyibe került, azért kérdeztem.

Mennyibe kerül egy perc telefonálás angliába?

arátn?m kifog menni 2 hétre és jó lenne tudni :) Köszi

Mennyibe kerül egy perc telefonálás ha vki t-mobilos, vodás, vagy esetleg pannonos?

összehasonlitásképpen akarom tudni,tudom h ha vodásról nem vodásat hivsz akkor drágább :) de nemtom hány Ft ... és ha vonalasat hivsz?

Legjobb válasz: Fölmégy a három szolgáltató honlapjára, megkeresed a tarifákat. Fogsz egy papírt, és felírod rá a kapott információkat, majd összehasonlítod õket. Senki nem fogja helyetted megtenni, mert te vagy rá kíváncsi, nem más. Legfeljebb ha lefizetsz valakit, de az ezen az oldalon nem lehetséges... Hajrá!

Fölmégy a három szolgáltató honlapjára, megkeresed a tarifákat. Fogsz egy papírt, és felírod rá a kapott információkat, majd összehasonlítod õket. Senki nem fogja helyetted megtenni, mert te vagy rá kíváncsi, nem más. Legfeljebb ha lefizetsz valakit, de az ezen az oldalon nem lehetséges... Hajrá!
A kérdező hozzászólása: oké akkor lefizetlek téged, mennyiér dolgozol?:)
Megoldódott már a rejtély vagy még mindig vársz egy segítõ válaszra? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!